Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Μηνύματα
558
Like
1.421
Πόντοι
206
Σου ευχομαι να χαρεις τη νιοτη σου και να πολλαπλασιασεις τις εμπειριες σου καθως εχεις ακομη πολλα να μαθεις για τη ζωη και τις γυναικες τυπαρα μου!
Να είσαι καλά, η καλύτερη ευχή!
Και αν δεν μάθουμε ποτέ, ας το έχουμε γλεντήσει. Ανταποδίδω τις ευχές.
 

Nikos P.

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Μηνύματα
742
Like
1.005
Πόντοι
86
Οι γυναίκες είναι για να περνάς καλά, όπως περνάς καλά όταν βλέπεις έναν αγώνα με την ομάδα σου, όπως όταν πας και ασχολείσαι με ένα χόμπι σου, όπως όταν βγαίνεις και περνάς καλά με τους φίλους. Αν θέλετε τώρα πίστες υπάρξεις στη ζωή σας πάρτε σκύλο, πιστέψτε με θα σας αγαπάει μέχρι να κλείσει τα μάτια του.
πολυ σωστος φιλε.μπραβο σου!
 

N. Gonorrhoea

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Μηνύματα
55
Like
53
Πόντοι
0
Δεν τις εκτιμώ η αλήθεια είναι.

Όσο πιο πολύ τις γνώριζα τόσο γκρέμιζα την αρχική άποψή μου γι αυτές.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τους

1.Δεν έχουν μπέσα.Άλλα λένε άλλα πράττουν κι άλλα σκέφτονται.
Τα λόγια μιας γυναίκας έχουν αξία όσο ένα τρύπιο σεντ.
Πάρε στα σοβαρά τα λόγια μιας γυναίκας και να σαι σίγουρος για άσχημες εξελίξεις.

2.Είναι απίστευτα εγωκεντρικές και ματαιόδοξες.
Δείγμα αυτού είναι πόσο περιποιημένες θέλουν να είναι με μακιγιάζ,αρώματα,προκλητικά με το γάντι ντυσίματα.
Εντάξει δε λέω αυτό είναι καβλωτικό,αλλά είναι λόγος για να τις ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ και όχι για να τις εκτιμήσουμε.
3.Είναι έστω και με το γάντι ευνουχιστικές για τον άνδρα που έχιυν δίπλα τους.
"Εκτίμησα το χαρακτήρα σου" θα σου πουν και όχι ότι είσαι ωραίος γκόμενος ή ψωλαράς

Κι αν αντιδράσεις γίνεσαι "ρηχός"

Μάλιστα μπορεί να σου πουν "τί χάλια πέρναγα με τον πρώην...απαίσιος χαρακτήρας...δε με καταλάβαινε...

Και με.πόναγε και στο σεξ...δεν είχα τελειώσει ούτε μια φορά μαζί του...πόναγα...την είχε τεράστια..."χα χαχα

4.Είναι απίστευτα σκληρές από μικρές.Ότι δε συμφωνεί με τα θέλω τους είναι σκάρτο,ανάξιο και προσπαθούν να το ταπεινώσουν.

Καταλήγουν στο τέλος να παντρεύοντα ι κάτι...κωμικό και να το...κερατώνουν έστω και στη σκέψη.

5.Σύστημα δικαιοσύνης για το πέος.

Μου χει τύχει αρραβωνιασμένη γκόμενα να μου στέλνει τον κώλο της φωτό αλλά να αποφεύγει συνάντηση μαζί μου γιατί "δεν κερατώνει"

Στην πραγματικότητα,με "επαιζε" για να ανεβαινει η αυτοεκτιμηση της και να λεει μεσα της "αρεσω" αλλα απο την αλλη δεν ηθελε να νοιωθει και τυψεις απεναντι στο θυμα που την ειχε αρραβωνιαστει

6.Η γυναικα μονο το παιδι της αγαπαει.
Αυτο καποτε στα ματια μου την εκανε αγια.Πλεον κατανοω πως ειναι τοσο εμετικο ον η γυναικα που μονο η φυση μπορει να την υποταξει και μονο το σπλαχνο της μπορει να.αγαπησει.

Τιποτε αλλο.

Ακομη και τον.πατερα του παιδιου της μπορει να προδωσει.

7.Αρκετες γυναικες χρησιμοποιουν τη γοητεια τους για να ανεβουν κοινωνικα και οικονομικα.Να πουλησουν τη σαρκα τους σε καποιο ισχυρο με οικονομικη δυναμη και κοινωνικη εξια αρσενικο.

Μου κανει εντυπωση πως ολες νιαουριζουν σα πεινασμενες γατες γυρω απο ψαραγορα οταν εντοπισουν τετοια περιπτωση.

Για ολους τους παραπανω λογους καταληγω τελικα να εκτιμω περισσοτερο απ ολες την πουτανα της οδου Φυλης.

Μαλιστα.

Γιατι ειναι η πιο ξεκαθαρη.

Δε θα σου πουλησει υπερβολες.

20 ευρω Κυριος για 10 λεπτα παραδεισο μαζι μου.Και μετα γεια σας.

Οτι λεει το εννοει.

Το τι σκεφτεται βεβαια αβυσσος...

Δε λεω πως κι αυτες ειναι αγγελουδια.

Απλα ειναι η πιο ξεκαθαρη συναλλαγη.
Η ταπεινή μου γνώμη στα επιχειρήματά σου τύπε… (όταν μιλάω σε δεύτερο πρόσωπο, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αναφέρομαι στον κάθε άντρα)
1. Υπάρχουν και κάποιες που έχουν μπέσα. Όμως η πλειοψηφία των αντρών δεν αντέχει ή δεν θέλει να ακούσει κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί. Ή θεωρεί ότι ευνουχίζεται. Ή τραβάει πολλά κόμπλεξ. Αυτό το τελευταίο είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα ούτε οι άντρες έχουν μπέσα (αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να πούνε τόσα ψέμματα για να γαμήσουν), αλλά όταν έχει η γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Γιατί για να έχεις μπέσα, χρειάζεται και ένα επίπεδο ευφυίας και αυτοπεποίθησης, αρετές σπάνιες για την πλειοψηφία και των δύο φύλων.
2. Υπάρχουν και αυτές πουδεν είναι ματαιόδοξες, δεν βάφουν τα νύχια τους και δεν κυκλοφορούν με βάψιμο για μπουζούκια και γόβες στιλέτο από το πρωί (μιλάω για ωραίες γκόμενες, όχι μπάζα). Θα γυρίσεις να τις κοιτάξεις?
3. Αυτές που θα σου πουν ότι είσαι ωραίος γκόμενος ή ψωλαράς, θα σπεύσεις να τις αποκαλέσεις πουτάνες ή παρτόλες κλπ και αν τύχει να τις πηδήξεις, θα συζητάς για αυτές σαν να είναι το μίασμα…
«Άσε τύπε, γνώρισα μία παρτόλα, που μόλις είδε το καυλί μου έπαθε πλάκα, αφού μου το είπε κιόλας. Ναι, την πήδηξα την καριόλα και μετά πήγα σπίτι στην άχρωμη-άοσμη-άνοστη γκόμενά μου που είναι καλή κοπέλα για σπίτι και δεν μου ρουφάει την πούτσα μόλις τη δει»
4. Το ίδιο ακριβώς και οι άντρες. Στην ταπείνωση ειδικά είναι εξπέρ (βλ. 3). Και παντρεύονται μία τύπισσα σαν αυτές που περιγράφεις πιο πάνω για να μπορούν να την κερατώνουν χωρίς ενοχές.
5. Μου έχει τύχει τύπος που γούσταρε μία παντρεμένη η οποία δεν κεράτωνε τον άντρα της, και της έκανε στενό μαρκάρισμα όπου και όποτε μπορούσε. Δεν έχανε ευκαιρία προκειμένου να τον ανεβάσει, βασικά να του δείξει ότι για χάρη του θα κεράτωνε τον άντρα της. Όταν κάποια στιγμή αυτή ενέδωσε και έγινε κάποιο μπαλαμούτι, αυτός «θυμήθηκε» ότι ήταν παντρεμένη και ότι δεν θα ήθελε να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι.
6. Αν η γυναίκα δεν αγαπούσε το παιδί της, δεν θα υπήρχες τύπε. Η φύση είναι σοφή. Και αυτή που όταν αγαπήσει έναν άντρα και για χάρη του απαρνηθεί το παιδί της, πώς θα την πεις??? Έλα μη ντρέπεσαι.
7. Υπάρχουν και κάποιοι άντρες (με χρήμα και εξουσία) που φροντίζουν να το συντηρούν αυτό και να το ενισχύουν. Και αυτοί που δεν έχουν τέτοια προσόντα, ονειρεύονται να τα αποκ΄τησουν μία μέρα, για να μπορούν να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Και γενικώς αυτό ακριβώς κάνουν τα ζώα στη φύση. Υποτίθεται ότι ο Homo sapiens θα ξέφευγε από αυτό το μοντέλο, αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς.
8. (Δικό μου) Ο λόγος που προτιμάς την πουτάνα της οδού Φυλής, είναι ότι σε φέρνει στη θέση του άντρα που περιγράφεις στο (7). Να κάνεις σεξ χωρίς δέσμευση, χωρίς προσπάθεια. Όποτε θέλεις και όσο θέλεις. Και όχι γιατί είναι πιο ξεκάθαρη κλπ
Την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις ή θα γνωρίσεις μία γκόμενα, σκέψου! Όπως τα λεφτά πάνε στα λεφτά, έτσι τα σκατά πάνε στα σκατά.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.032
Πόντοι
2.356
Διότι είναι κατώτερες, κομπλεξικές, ανασφαλείς, κυκλοθυμικες και ύπουλες. Βαριέμαι να σκεφτώ και τα υπόλοιπα. Γι αυτό δεν τις εκτιμώ. Εδώ και χρόνια δεν αναζητώ καλή αλλά την λιγότερο σκατά και για όσο κρατήσει. Αυτό είναι το φυσιολογικό πλέον.
Η εναλλαγή ώστε να μην σαπιζεις μαζί τους. Είτε τους αρέσει είτε όχι. :rockon:
 

Nikos P.

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Μηνύματα
742
Like
1.005
Πόντοι
86
Διότι είναι κατώτερες, κομπλεξικές, ανασφαλείς, κυκλοθυμικες και ύπουλες. Βαριέμαι να σκεφτώ και τα υπόλοιπα. Γι αυτό δεν τις εκτιμώ. Εδώ και χρόνια δεν αναζητώ καλή αλλά την λιγότερο σκατά και για όσο κρατήσει. Αυτό είναι το φυσιολογικό πλέον.
Η εναλλαγή ώστε να μην σαπιζεις μαζί τους. Είτε τους αρέσει είτε όχι. :rockon:
Πάρα πολύ σωστός.Ετσι το βλεπω κι εγω
 

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Μηνύματα
685
Like
1.546
Πόντοι
206
μαλλον μερικοι δεν βρηκατε την κατάλληλη. κι εμεις καλά ρεμάλια είμαστε οι περισσότεροι δεν πάμε πισω.
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.956
Κριτικές
8
Like
33.944
Πόντοι
6.536
Νήμα δυσμορφικών?

:think:
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
11
Like
3.491
Πόντοι
4.615
Δεν ''εκτιμώ'' τις γυναίκες είναι πολύ μεγάλη κουβέντα για να την πω, ότι μπορεί κάποιος να παραθέσει πολλά κακώς κείμενα (ιδίως στην Ελλάδα) δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά προτιμώ να εξετάζω κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Παρεμπιπτόντως, πολλές φορές δεν έχω ''εκτιμήσει'' άνδρες, και η δική μου εμπειρία λέει ότι είναι πολύ πιο κουτσομπόληδες από τις γυναίκες (σε ελεεινό βαθμό τα παραδείγματα που έχω), ενώ επίσης έχουν και λιγότερη μπέσα από εκείνες: θεωρώ ότι ένας άντρας πουλάει το φίλο του (και τη μάνα του την ίδια και το σόι του ολόκληρο) για ένα μουνί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το αντίστροφο.
 

Nikos P.

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Μηνύματα
742
Like
1.005
Πόντοι
86
αυτο που θεωρώ τρομερα αδικο ειναι οτι οι γυναικες κρινουν το ποιος ανδρας αξιζει με λαθος τροπο.Τις νοιαζει να εχει καλη δουλεια,θεση στην κοινωνία και να ειναι τρυφερος μαζι τους(με απλα λογια μαλακοβιόλης).Να χασεις μια γκομενα επειδη βρηκε καποιον με ψωλάρα και την γαμαει απιστευτα αυτο ναι να το καταλάβω αλλα να την χασεις επειδη ο αλλος ειναι της υψηλής κοινωνίας με καλο επαγγελμα(και πιθανόν με καμια πουτσούλα 12 εκ.) αυτό το θεωρω τρελό και αδικο προς εμας τους μπουρδελιάρηδες.Αλλα θα μου πειτε υπαρχει και τιποτα νορμάλ σε αυτη την κοινωνία??
 

Nikos P.

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Μηνύματα
742
Like
1.005
Πόντοι
86
Losers είναι οι ελλεινιδες εξυπνε!(η μήπως έξυπνη?)
ναι ναι χαχαχαχαχα losers σωστα! Και winners ειναι οι χορηγοι,οι παντοφλάκηδες,οι αντρες-θύματα και οι φιλοι των ελληνιδων που ειναι ολοι γκει.Να μου λειπει το βυσσινο!
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.018
Κριτικές
63
Like
45.960
Πόντοι
9.297
Άραγε τί ν'απέγιναν όλοι αυτοί;Παντοφλάκηδες;
Το χειρότερο είναι να μας βλέπουν κρυφίως ως...επισκέπτες πλέον αφού πρώτα απαρνήθηκαν την παλιά τους ζωή...για αυτό λένε"οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους".
 

Nikos P.

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Μηνύματα
742
Like
1.005
Πόντοι
86
εχετε αναρωτηθει ποτέ γιατι οι γυναικες οταν φτανουν σε μεγαλη ηλικια (εμμηνόπαυση και λιγο πιο πριν ας πουμε) τις πιανουν τα ψυχολογικά τους??
Μηπως γιατι χαράμισαν την ζωη τους με ανδρες φλωρους παντοφλάκηδες και δεν εφαγαν στα νιάτα τους τα σκληρά γαμησια που τους αξιζαν απο ψωλαράδες και αληταράδες??
Να μαθουν λοιπον οτι ολα στην ζωη εχουν ενα τιμημα.οπως αυτο που πληρωνουμε εμεις που δεν γιναμε και ουτε θα γινουμε ποτέ χορηγοι,μπουληδες και παντοφλάκηδες γιατι πολυ απλα η αξιοπρεπεια και το πραγματικο αντριλίκι ειναι πολυ πιο πανω απο την καθε κακομοιρα γυναικουλα!
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.207
Like
3.466
Πόντοι
456
Κέβιν Σόρμπο-Ο «Ηρακλής» κατακεραυνώνει τους Χολλιγουντιανούς αστέρες: «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης»
κατέληξε ο «Ηρακλής».

Μια χαρά τα λέει.
Να συμπληρώσω πως η κοινωνία έχει γίνει μπάχαλο επειδή η woke φεμιναζιστική θολοκουλτούρα θέλει τους άντρες ευνουχισμένους αλλά όλες μα όλες μόλις δουν πως η μπογιά τους δεν περνάει ή τραβάνε ζόρια θέλουν αρσενικά που πολύ απλά δεν τις θέλουν επειδή έχουν σταφιδιάσει.

Οι ίδιες γυναίκες που κράζουν όσες γυναίκες επιλέγουν να δημιουργήσουν οικογένεια είναι οι ίδιες που μετά από λίγα χρόνια κλαίγονται και λένε μα που πήγαν οι άντρες, τους οποίους όμως έκραζαν στα ντουζένια τους.

Πιστεύω όλοι οι άντρες εκτιμούμε και αγαπάμε τις γυναίκες. Δεν εκτιμούμε όμως τη θολοκουλτούρα των γυναικείων τενεκέδων που έχει γίνει κανονικότητα γιατί ως γνωστόν οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πιο πολύ θόρυβο.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
14.204
Like
18.296
Πόντοι
3.656
Κέβιν Σόρμπο-Ο «Ηρακλής» κατακεραυνώνει τους Χολλιγουντιανούς αστέρες: «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης»
κατέληξε ο «Ηρακλής».

Respect :hi:
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.483
Like
2.357
Πόντοι
456
Κέβιν Σόρμπο-Ο «Ηρακλής» κατακεραυνώνει τους Χολλιγουντιανούς αστέρες: «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης»
κατέληξε ο «Ηρακλής».

Μια χαρά τα λέει.
Να συμπληρώσω πως η κοινωνία έχει γίνει μπάχαλο επειδή η woke φεμιναζιστική θολοκουλτούρα θέλει τους άντρες ευνουχισμένους αλλά όλες μα όλες μόλις δουν πως η μπογιά τους δεν περνάει ή τραβάνε ζόρια θέλουν αρσενικά που πολύ απλά δεν τις θέλουν επειδή έχουν σταφιδιάσει.

Οι ίδιες γυναίκες που κράζουν όσες γυναίκες επιλέγουν να δημιουργήσουν οικογένεια είναι οι ίδιες που μετά από λίγα χρόνια κλαίγονται και λένε μα που πήγαν οι άντρες, τους οποίους όμως έκραζαν στα ντουζένια τους.

Πιστεύω όλοι οι άντρες εκτιμούμε και αγαπάμε τις γυναίκες. Δεν εκτιμούμε όμως τη θολοκουλτούρα των γυναικείων τενεκέδων που έχει γίνει κανονικότητα γιατί ως γνωστόν οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πιο πολύ θόρυβο.
Ακριβώς έτσι είναι.

Να προσθέσω μόνο ότι στόχος δεν είναι απλά ο άντρας, αλλά ο λευκός άντρας ειδικά.

Γιατί είναι αυτός που έχει καταφέρει να έχει σχεδόν όλες τις εξουσίες σε Ευρώπη-Αμερική.
 

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Μηνύματα
90
Like
147
Πόντοι
0
Ωραίο θέμα.
Γενικά δεν συμφωνώ με κατηγορηματικές θέσεις και ταμπέλες.
Είναι θέμα οικογενειακού περιβάλλοντος, παιδείας, εμπειριών, χαρακτήρα και χημείας με τον εκάστοτε σύντροφο.
Μια καριολα για τον έναν είναι ιδανική σύντροφος για τον άλλο.
Δεν θα διαφωνήσω ότι οι γυναίκες εχουν την τάση να είναι χειριστικές και παρασκηνιακές. Αυτό ίσως εξηγείται από τους αιώνες καταπίεσης.
Εκεί που θα συμφωνήσω σε σχέση με τον αρνητικό τους ρόλο είναι στην αλληλουχία σχέσεων. Και για να εξηγηθώ:
Μια μάνα μεγαλώνει ένα αρσενικό και το κάνει μαμακια/μπουλη και μια σύζυγος τον δέχεται και διαιωνίζει την μαλακια του.
Το ερώτημα εδώ είναι τι κάνει ο πατέρας. Για να γίνει ενα αρσενικό αναρχιδος μαμάκιας πρέπει ο πατέρας είτε να είναι και αυτός μπούλης είτε να μην συμμετέχει καθόλου στην διαπαιδαγώγησή του.
Από την άλλη, μια γυναίκα μεγαλώνει (συνήθως) με δυο γονείς. Και πάλι, ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα?
Έχω φίλο που είναι ο ορισμός του χαζομπαμπά και έχει 3 κόρες.
Δεν είναι τυχαίο που και οι τρεις είναι πολύ θηλυκές αλλά την ίδια στιγμή είναι και αντράκια. Και εαυτό επειδή τις μεγάλωσε με συγκεκριμένες αρχές. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινα μάρτυρας ομηρικών καβγάδων με την γυναίκα του που είναι και αυτή αντράκι, για λόγους που είχαν να κάνουν με τα όρια που έπρεπε να μπουν στις κόρες του.
Δεν τους στέρησε ούτε λούσα ούτε και εξόδους. Αλλά τα όρια σε σχέση με το ντύσιμο και τις ώρες κυκλοφορίας ήταν πάντα δεδομένα.

Συμπέρασμα (δικό μου): κανείς δεν είναι αποτέλεσμα παρθενογένεσης και ενώ ολοι γεννιόσαστε με κάποια χαρακτηριστικά, η οικογένεια κάνει την διαφορά.
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.483
Like
2.357
Πόντοι
456
Συμπέρασμα (δικό μου): κανείς δεν είναι αποτέλεσμα παρθενογένεσης και ενώ ολοι γεννιόσαστε με κάποια χαρακτηριστικά, η οικογένεια κάνει την διαφορά.
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αυτούς τους καιρούς, το περιβάλλον πλην της οικογένειας, κάνει τη διαφορά.
Ή καλύτερα, η οικογένεια επηρεάζει πολύ λίγο.
Γι' αυτό βλέπουμε αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία.
Είναι πολυσύνθετο το θέμα "ανατροφή και χαρακτήρας", με πολλές παραμέτρους.
 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.957
Κριτικές
91
Like
18.565
Πόντοι
25.036
εγω δεν εκτιμω ουτε τους αντρες
τοξικα μπασταρδια που σε μαχαιρωνουν πισωπλατα σα μουνοπανα ολο μπουρου μπουρου χειροτερα απο κομμωτριες στη γλωσσοφαγια πουστρες ολες

γενικα γαμω τον πλανητη ολοκληρο και το καθε αρχιδι που αναπνεει πανω του γαμω το θεο του
(καθολικο λοκνταουν στη θεσσαλονικη day1)
Μέσ'στην τρελή χαρά και τη θετική ενέργεια σε βρίσκω παιχταρά μου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom