Δεν τις εκτιμώ η αλήθεια είναι.
Όσο πιο πολύ τις γνώριζα τόσο γκρέμιζα την αρχική άποψή μου γι αυτές.
Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τους
1.Δεν έχουν μπέσα.Άλλα λένε άλλα πράττουν κι άλλα σκέφτονται.
Τα λόγια μιας γυναίκας έχουν αξία όσο ένα τρύπιο σεντ.
Πάρε στα σοβαρά τα λόγια μιας γυναίκας και να σαι σίγουρος για άσχημες εξελίξεις.
2.Είναι απίστευτα εγωκεντρικές και ματαιόδοξες.
Δείγμα αυτού είναι πόσο περιποιημένες θέλουν να είναι με μακιγιάζ,αρώματα,προκλητικά με το γάντι ντυσίματα.
Εντάξει δε λέω αυτό είναι καβλωτικό,αλλά είναι λόγος για να τις ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ και όχι για να τις εκτιμήσουμε.
3.Είναι έστω και με το γάντι ευνουχιστικές για τον άνδρα που έχιυν δίπλα τους.
"Εκτίμησα το χαρακτήρα σου" θα σου πουν και όχι ότι είσαι ωραίος γκόμενος ή ψωλαράς
Κι αν αντιδράσεις γίνεσαι "ρηχός"
Μάλιστα μπορεί να σου πουν "τί χάλια πέρναγα με τον πρώην...απαίσιος χαρακτήρας...δε με καταλάβαινε...
Και με.πόναγε και στο σεξ...δεν είχα τελειώσει ούτε μια φορά μαζί του...πόναγα...την είχε τεράστια..."χα χαχα
4.Είναι απίστευτα σκληρές από μικρές.Ότι δε συμφωνεί με τα θέλω τους είναι σκάρτο,ανάξιο και προσπαθούν να το ταπεινώσουν.
Καταλήγουν στο τέλος να παντρεύοντα ι κάτι...κωμικό και να το...κερατώνουν έστω και στη σκέψη.
5.Σύστημα δικαιοσύνης για το πέος.
Μου χει τύχει αρραβωνιασμένη γκόμενα να μου στέλνει τον κώλο της φωτό αλλά να αποφεύγει συνάντηση μαζί μου γιατί "δεν κερατώνει"
Στην πραγματικότητα,με "επαιζε" για να ανεβαινει η αυτοεκτιμηση της και να λεει μεσα της "αρεσω" αλλα απο την αλλη δεν ηθελε να νοιωθει και τυψεις απεναντι στο θυμα που την ειχε αρραβωνιαστει
6.Η γυναικα μονο το παιδι της αγαπαει.
Αυτο καποτε στα ματια μου την εκανε αγια.Πλεον κατανοω πως ειναι τοσο εμετικο ον η γυναικα που μονο η φυση μπορει να την υποταξει και μονο το σπλαχνο της μπορει να.αγαπησει.
Τιποτε αλλο.
Ακομη και τον.πατερα του παιδιου της μπορει να προδωσει.
7.Αρκετες γυναικες χρησιμοποιουν τη γοητεια τους για να ανεβουν κοινωνικα και οικονομικα.Να πουλησουν τη σαρκα τους σε καποιο ισχυρο με οικονομικη δυναμη και κοινωνικη εξια αρσενικο.
Μου κανει εντυπωση πως ολες νιαουριζουν σα πεινασμενες γατες γυρω απο ψαραγορα οταν εντοπισουν τετοια περιπτωση.
Για ολους τους παραπανω λογους καταληγω τελικα να εκτιμω περισσοτερο απ ολες την πουτανα της οδου Φυλης.
Μαλιστα.
Γιατι ειναι η πιο ξεκαθαρη.
Δε θα σου πουλησει υπερβολες.
20 ευρω Κυριος για 10 λεπτα παραδεισο μαζι μου.Και μετα γεια σας.
Οτι λεει το εννοει.
Το τι σκεφτεται βεβαια αβυσσος...
Δε λεω πως κι αυτες ειναι αγγελουδια.
Απλα ειναι η πιο ξεκαθαρη συναλλαγη.
Η ταπεινή μου γνώμη στα επιχειρήματά σου τύπε… (όταν μιλάω σε δεύτερο πρόσωπο, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αναφέρομαι στον κάθε άντρα)
1. Υπάρχουν και κάποιες που έχουν μπέσα. Όμως η πλειοψηφία των αντρών δεν αντέχει ή δεν θέλει να ακούσει κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί. Ή θεωρεί ότι ευνουχίζεται. Ή τραβάει πολλά κόμπλεξ. Αυτό το τελευταίο είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα ούτε οι άντρες έχουν μπέσα (αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να πούνε τόσα ψέμματα για να γαμήσουν), αλλά όταν έχει η γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Γιατί για να έχεις μπέσα, χρειάζεται και ένα επίπεδο ευφυίας και αυτοπεποίθησης, αρετές σπάνιες για την πλειοψηφία και των δύο φύλων.
2. Υπάρχουν και αυτές πουδεν είναι ματαιόδοξες, δεν βάφουν τα νύχια τους και δεν κυκλοφορούν με βάψιμο για μπουζούκια και γόβες στιλέτο από το πρωί (μιλάω για ωραίες γκόμενες, όχι μπάζα). Θα γυρίσεις να τις κοιτάξεις?
3. Αυτές που θα σου πουν ότι είσαι ωραίος γκόμενος ή ψωλαράς, θα σπεύσεις να τις αποκαλέσεις πουτάνες ή παρτόλες κλπ και αν τύχει να τις πηδήξεις, θα συζητάς για αυτές σαν να είναι το μίασμα…
«Άσε τύπε, γνώρισα μία παρτόλα, που μόλις είδε το καυλί μου έπαθε πλάκα, αφού μου το είπε κιόλας. Ναι, την πήδηξα την καριόλα και μετά πήγα σπίτι στην άχρωμη-άοσμη-άνοστη γκόμενά μου που είναι καλή κοπέλα για σπίτι και δεν μου ρουφάει την πούτσα μόλις τη δει»
4. Το ίδιο ακριβώς και οι άντρες. Στην ταπείνωση ειδικά είναι εξπέρ (βλ. 3). Και παντρεύονται μία τύπισσα σαν αυτές που περιγράφεις πιο πάνω για να μπορούν να την κερατώνουν χωρίς ενοχές.
5. Μου έχει τύχει τύπος που γούσταρε μία παντρεμένη η οποία δεν κεράτωνε τον άντρα της, και της έκανε στενό μαρκάρισμα όπου και όποτε μπορούσε. Δεν έχανε ευκαιρία προκειμένου να τον ανεβάσει, βασικά να του δείξει ότι για χάρη του θα κεράτωνε τον άντρα της. Όταν κάποια στιγμή αυτή ενέδωσε και έγινε κάποιο μπαλαμούτι, αυτός «θυμήθηκε» ότι ήταν παντρεμένη και ότι δεν θα ήθελε να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι.
6. Αν η γυναίκα δεν αγαπούσε το παιδί της, δεν θα υπήρχες τύπε. Η φύση είναι σοφή. Και αυτή που όταν αγαπήσει έναν άντρα και για χάρη του απαρνηθεί το παιδί της, πώς θα την πεις??? Έλα μη ντρέπεσαι.
7. Υπάρχουν και κάποιοι άντρες (με χρήμα και εξουσία) που φροντίζουν να το συντηρούν αυτό και να το ενισχύουν. Και αυτοί που δεν έχουν τέτοια προσόντα, ονειρεύονται να τα αποκ΄τησουν μία μέρα, για να μπορούν να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Και γενικώς αυτό ακριβώς κάνουν τα ζώα στη φύση. Υποτίθεται ότι ο Homo sapiens θα ξέφευγε από αυτό το μοντέλο, αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς.
8. (Δικό μου) Ο λόγος που προτιμάς την πουτάνα της οδού Φυλής, είναι ότι σε φέρνει στη θέση του άντρα που περιγράφεις στο (7). Να κάνεις σεξ χωρίς δέσμευση, χωρίς προσπάθεια. Όποτε θέλεις και όσο θέλεις. Και όχι γιατί είναι πιο ξεκάθαρη κλπ
Την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις ή θα γνωρίσεις μία γκόμενα, σκέψου! Όπως τα λεφτά πάνε στα λεφτά, έτσι τα σκατά πάνε στα σκατά.