Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
τα πράματα είναι υπερβολικά απλά. απορώ γιατί δεν το αντιλαμβάνονται ορισμένοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι: Γνώθι σαυτόν, καλοί τρόποι, ξεκαβάλημα απο το καλάμι και βασικές γνώσεις ψυχολογίας. Ακόμα και με μέτρια εμφάνιση αν διαθέτει κανείς τα παραπάνω περνάει καλά με το άλλο φύλο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μπορείς να γίνεις ωμός και στεγνός στο καμάκι.
Ποτέ δεν ασχολείσαι με μια συγκεκριμένη.
Ατραπή γνωριμία, σύντομη κουβέντα ... δίνεις ευκαιρία να πιείτε έναν καφέ. ΜΟΝΟ .

ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Αν πει ναι .... ξεκινάς άμεσα πέσιμο ...
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΝΑΙ , ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Δεν υπάρχει άλλη απάντηση εκτός από το ναι.

Αν πει ότι δεν μπορεί ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.
Αν όχι ... και συνεχίσεις ΘΑ ΣΕ ΠΕΙ ΜΑΛΆΚΑ ... καια θα έχει κάποιο δίκιο ....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΆΣ ΠΟΤΕ  ... ούτε καλημέρα !!

Αυτό δεν το αντέχουν !!!!!!
Θέλουν και οι φτυσμένοι να δείχνουν ότι ... γουστάρουν !

Αν μάλιστα πετύχεις να σε δει με άλλη ... ή άλλες ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ... ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ !!!!

Την πιάτσα τη χαλάει ο μαλάκας που βγαίνει 50 φορές με μια παρέα, για να πάρει ένα τηλέφωνο ... και ζητάει 2 χρόνια από τη γκόμενα να βγει μαζί του .... και παίρνει συνέχεια όχι .

Αυτός γαμάει το σύμπαν.
Και προτείνει .... φαγητά , μαλακίες κτλ .....

Και κάνει και κοπλιμέντα .... και τους ανεβάζει την ψυχολογία .........

ΤΡΑΤΖΙΚ !!!!
Στο χυμα καμακι στυλ εισαι μουναρα κτλ

Πολυ λιγες ανταποκρινονται θετικα

Τωρα στα περι απορριψης καταστασεων που ειναι "οχι" η σε αφηνουν στο περιμενε μαζι σου φυλοβιε

Οταν μια γκομενα μου λεει "θελω χρονο" η "θελω πρωτα να γνωριστουμε" διαγραφω απο μεσα μου την περιπτωση

Και δεν ασχολουμαι

Παντως να πω πως ακομη κι οταν σου κατσουν οι γκομενες στο βγαζουν ξυνο:

Θα σου αναφερω περιπτωση πιτσιρικας που γαμουσα για ενα διμηνο.Εγω ημουν 38 εκεινη 21

Βγαιναμε πηγαιναμε για ποτακι και μετα σε σεξ.

Μου εκανε ενα τελειο τσιμπουκι και η μουνα της εσταζε.Μου στραγγιζε κυριολεκτικα τους ορχεις.

Συχνοτητα συναντησης 1 φορα τη βδομαδα και ενδιαμεσα αραια και που κανενα χαζομηνυματακι

Ελα.μου ομως που πανω στο διμηνο χτυπαει μπιελα και μου λεει να με.γνωρισει στους δικους της

Να δουν με τι ανθρωπο βγαινει κτλ

Και.οτι ετσι εγινε και στον πρωην της

Την εκανα με.ελαφρα μολις συνεβη αυτο

Δεν.ειχα διαθεση να γνωρισω σοι

Και να γινω στοχος και υπολογος για σοβαρη σχεση

Μονο δαχτυλιδι δε μου ζητησε η τυπισσα

Ελεος

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
τα πράματα είναι υπερβολικά απλά. απορώ γιατί δεν το αντιλαμβάνονται ορισμένοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι: Γνώθι σαυτόν, καλοί τρόποι, ξεκαβάλημα απο το καλάμι και βασικές γνώσεις ψυχολογίας. Ακόμα και με μέτρια εμφάνιση αν διαθέτει κανείς τα παραπάνω περνάει καλά με το άλλο φύλο.
Χωρις να.θελω να φανω ψωναρα ολα αυτα τα εχω φιλε.

Κι.ομως το παιχνιδι με τις γκομενες δε μου ειναι ευχαριστο

Κυνηγαω δε.λεω.Ετοιμολογος ειμαι αντιδρω ανετα στην.απορριψη κτλ

Απανταω με χιουμορακι στον τροπο των γυναικων

Κι.ομως τα ποσοστα ειναι 1/25

astakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
281
Να προσθέσω να έχεις αυτοπεποίθηση. Αν ξεκινάς με την χυλόπιτα στο μυαλό αυτό ακριβώς θα πάρεις.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Να σημειωσω και κατι αλλο:Το δικο μου παραπονο δεν ειναι γιατι δε σταυρωνω γυναικα

Αν.ηθελα να ειμαι σχεσακιας θα ημουν.

Ειχα αρκετες περιπτωσεις τετοιες

Το παραπονο μου ειναι που υπαρχει τετοια ποικιλια γυναικων εκει εξω και δε μπορω να την απολαυσω στο μεγαλειο της με μια σχετικα μικρη δυσκολια πχ ποσοστο να μιλας σε 10 και να γαμας τις 3.

Αν οσοι μιλουν εδω με την αλλη αποψη οτι οι γυναικες ειναι οκ, ειναι ανθρωποι που αραξαν σε μια σχεση χρονια τοτε η αποψη τους αποδεκτη μεν,δεν ανταποκρινεται στα δικα μου θελω δε.

Το θεμα.μου δεν.ειναι να βρω το αλλο μου μισο

Αλλα να.εχω μια σχετικη ανεση να γαμαω ποικιλια

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Ακριβως αυτο το ψηστηρι φιλε μου εχει γινει τοσο ανεπιθυμητα δυσκολο..

Η καθεμια εχει τις παραξενιες της και τα ψυχολογικα της

Σε περναει απο χιλια κοσκινα για να βεβαιωθει οτι πληρεις κριτηρια

Λες και ειναι η σταχτομπουτα

Λες και θα χτισετε μαζι καστρο

Και ταυτοχρονα ειναι μεγαλες καριολες γιατι στον τατουαζακια ρηχο γκομενο με τους μυωνες που τις ηθελε για το πεος και μαγκια του του παραδωθηκαν ανευ ορων

Θα μου πεις και σωστα :Γινε κι εσυ μαγκας

Ε και θα σου απαντησω οτι ισως δεν ειμαι

Ισως ομως και παλι το παιχνιδι αυτο της διεκδικησης σεξ δε θα πρεπε να ειναι τοσο παραξενα ιδιομορφο

Θα πρεπε να ειναι

Αγορι γουσταρει κοριτσι και

Κοριτσι δε γουσταρει αγορι;αποτυχια σεξ

Κοριτσι γουσταρει αγορι;επιτυχια σεξ χωρις δευτερες σκεψεις κτλ
η κάθε μία έχει τις παραξενιές της και τα ψυχολογικά της ακριβώς όπως και ο καθένας απο μας έχει τις παραξενιές και τα ψυχολογικά του. Τέλειος είναι μόνον ο Θεός και αυτό επειδή δεν υπάρχει. Σημασία δεν έχει να γίνεις σαν κάποιος άλλος. σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου και να γουστάρεις αυτό που είσαι εκπέμποντας αυτοπεποίθηση. Για τα παρακάτω που έγραψες πολύ σωστά συμφωνώ. Ετσι απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα όπως ανεφερε κ πιο πριν ενας συναγωνιστής οτι συμβαίνει στις Σκανδιναβικές κ γενικά στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης. Δυστηχώς ζούμε σε μια βαθειά συντηρητική κοινωνία. Εκεί είναι ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος. Πάντως είμαι σίγουρος πως σε αυτές τις χώρες που οι γυναίκες είναι τόσο απελευθερωμένες, οι άντρες αντίστοιχα απέχουν πολύ απο τον μέσσο ελληνάρα μπαστουνόβλαχο κατσικογάμη. Και όπως είπε έταιρος συναγωνιστής για την Ελληνίδα μάνα που αναθρέφει την κόρη της με ένα συγκεκριμένο τρόπο, η ίδια μάνα αναθρέφει και τον κανακάρη της με έναν πάλι συγκεκριμένο τρόπο παρέα με τον πατέρα του. Περαστικά μας.

astakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
281
η ίδια η έννοια της χυλόπιτας είναι μαλακία.
κι εγω πχ στις 10 γυναίκες απορρίπτω τις 8. είναι λογικό να έχει ο καθένας και η καθεμία τα δικά του/της κριτήρια, δεν πρέπει να το βιώνουμε ως αρνητική απόρριψη αλλά ως δικαίωμα επιλογής...
Αυτό λέω κι εγώ. Οι πιο πολλοί δεν προσπαθούν καν με το άγχος της απόρριψης. Κι έτσι τις παίρνουν άλλοι κι αυτοί κοιτάνε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
η κάθε μία έχει τις παραξενιές της και τα ψυχολογικά της ακριβώς όπως και ο καθένας απο μας έχει τις παραξενιές και τα ψυχολογικά του. Τέλειος είναι μόνον ο Θεός και αυτό επειδή δεν υπάρχει. Σημασία δεν έχει να γίνεις σαν κάποιος άλλος. σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου και να γουστάρεις αυτό που είσαι εκπέμποντας αυτοπεποίθηση. Για τα παρακάτω που έγραψες πολύ σωστά συμφωνώ. Ετσι απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα όπως ανεφερε κ πιο πριν ενας συναγωνιστής οτι συμβαίνει στις Σκανδιναβικές κ γενικά στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης. Δυστηχώς ζούμε σε μια βαθειά συντηρητική κοινωνία. Εκεί είναι ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος. Πάντως είμαι σίγουρος πως σε αυτές τις χώρες που οι γυναίκες είναι τόσο απελευθερωμένες, οι άντρες αντίστοιχα απέχουν πολύ απο τον μέσσο ελληνάρα μπαστουνόβλαχο κατσικογάμη. Και όπως είπε έταιρος συναγωνιστής για την Ελληνίδα μάνα που αναθρέφει την κόρη της με ένα συγκεκριμένο τρόπο, η ίδια μάνα αναθρέφει και τον κανακάρη της με έναν πάλι συγκεκριμένο τρόπο παρέα με τον πατέρα του. Περαστικά μας.
Να τονισω απο τα γραφομενα σου

ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

κι εχεις δικιο

Ταυτοχρονα ομως γυναικες που τα πετανε ολα.εξω

Δεν.ειναι γελοιο ρε φιλαρα μου να σου λεει η αλλη με τη φουστα ως εκει πανω που φαινεται ο κωλος της η με.τις φωτο στο ινσταγκραμ με τα λεοπαρ στριγκακια πως θελει χρονο και σοβατοτητα;

Δεν.ειναι αστειο να συμβαδιζει ο συντηριτισμος στις αποψεις με τετοια εικονα;

Και.μετα φταινει οι βιαστες..

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αυτό λέω κι εγώ. Οι πιο πολλοί δεν προσπαθούν καν με το άγχος της απόρριψης. Κι έτσι τις παίρνουν άλλοι κι αυτοί κοιτάνε.
Εχω απομυθοποιησει πληρως το αγχος της απορριψης.Τρωω καθε βδομαδα καμμια 5 με 6 μη σου πω και 10 χυλοπιτες διαροφων τυπων(εχω αγορι,αρραβωνιαστηκα,δεν ενδιαφερομαι,αντε γαμησου,παρατα μας φιλε κτλ)

Κανενα αγχος απορριψης

Απλα η ψωλη μου ζηταει μεζε...και δεν εχει...

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
να υποθέσω δεν έχεις κάποιου είδους σχέση...
Εχω δυο στανταρακια που παω μια φορα στις 15 και γαμαω αλλα ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο ρε φιλε

Η μια απο αυτες δινει ελεηνα φιλια και απο πιπα δε σκαμπαζει μια

Η αλλη ειναι οποτε και αν μπορεσει και ειναι κουραστικη στο μπλα μπλα της.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Να είστε δοτικοί ρε ταγάρια. Αγαπήστε τις γυναίκες και αγαπήστε και τον εαυτό σας.στον έρωτα όλα είναι πάρε δώσε. Και θα έλεγα περισσότερο δώσε παρά πάρε.  όποιος θέλει μόνο να παίρνει μάλλον είναι απο την Πάρο. όποιος τα θελει μονά ζυγά δικά του να πάρει μονόζυγο. Οποιος θέλει να γαμάει κάθε μέρα 10ρια αλλά και παρθένες ταυτόχρονα...ας κόψει τα ναρκωτικά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
όπως και να έχει αγάμητος δεν είσαι...
επίσης λες καμακώνεις και κάτι βγαίνει.
μια χαρά σε βρίσκω.
φίλε αν είχες κάθε μέρα όλα τα μουνιά που γούσταρες στα πόδια σου, κάποια στιγμή θα έβλεπες γυναίκα και θα γύρναγες κεφάλι.
Δεν εχω αυταπατες

Οχι δεν θα ταν εφικτο αυτο που λεει και πιο πανω ο φιλος μεταξας

Δε λεω για 10 αρια και 8 αρια

Απλα εστω καθε διμηνο να εχω μια ανανεωση επιπεδου καυλιαρικο 6 αρακι η αξιοπρεπες 7 αρακι

Κατι τετοιο

Ναι κυνηγαω ναι με ποσοστα 1/25 τρωω κατι τις και καμμια φορα και 8 αρι

Αλλα η γενικη εικονα ειναι οπως στη λεω φιλαρα μου

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
το 1/25 το βρίσκω κάπως λίγο, αλλά ακόμα κι έτσι αν δεν είσαι παντρεμένος και κυνηγάς νορμάλ με μια δυο εξόδους τη βδομάδα, λογικά την βρίσκεις την κοπελίτσα που λες κάθε μήνα...
Εχω υιοθετησει μια αρχη

"ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΜΑΚΙ"

Πολλες φορες βλεπω το μουνετο που μ αρεσει σε φαναρι η πεζη να.περπατα και δεν εχω χρονο να σχεδιασω προσεγγιση

Οποτε παω και οτι μου βγει

Συνηθως λεω Γεια σου σε ειδα μου αρεσες

Και το εμπλουτιζω στην πορεια

Εκει θα ακουσω τα χιλια μυρια

Οι πιο πολλες ειναι ευγενικες και οχι διαθεσιμες για ενα καφε

Η χρονια αυτη πηγε χαλια μια και εφαγα 3 μονο σε 12 μηνες...

Βγηκα επισης

1 ραντεβου στο οποιο η κοπελα μου ειπε "μη με αγγιζεις" αφου στο μπαρ που κατσαμε επιανα που και που λιγο μπουτακι.Κατεληξε σε φιασκο

1 ραντεβου που φασωθηκα αλλα δεν γαμησα και δεν υπηρξε δευτερο ραντεβου

1 ραντεβου με.αλλοπροσαλο ουφο τυπισσα με παραξενες διαστημικες αποψεις και απαιτηση να της δωσω πολυ χρονο

1 ραντεβου που η τυπισσα μου ειπε πως δε της κανω κλικ ως ανδρας Αμεση αποχωρηση απο εδω

1 ραντεβου με ανοητη μυξοπαρθενα κολλημενη στη 10 ετη πρωην σχεση της που θα με περναγε απο χιλια κοσκινα Αντε γεια

1 ραντεβου με καριολα ππυ ηρθε με αερινη φουστα λεοπαρ και κοκκινο δαντελα βρακακι που φανηκε οπως σταυρωνε μπουτια.Εγινε φαση της χαιδευα μουνι ενω οδηγουσα.Σπιτι δεν ηθελε ν ανεβει

Την πηγα γκαραζ κατεβασα ρολα τη γυρισα οπισθεν και πηγα να της τριφτω και αρχισε να ουρλιαζει οποτε και σταματησα.Δεν την ξαναδα.

Τι αλλο;

Αυτααααα

Απο.επιτυχιες

1 στρατιωτικος ΕΠΟΠ με ελεηνο φιλι και ανυοαρξτη πιπα αλλα ωραιο μουνακι.με βυζαρες

1 αεροσυνοδος 8 αρακι τη γαμησα μια φορα και επειτα λογω υψηλων απαιτησεων που ειχε αποχωρησε

1 λαικη τυπισσα μανικιουριστ απο την αγρια δυση 6 αρακι εκφυλο ομως που γαμιεται καλα απλα σπαει αρχιδια στο σοσιαλ

That s my stats...

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
παιχτούρα είσαι. συνέχισε και να θυμάσαι ο επιμένων νικά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
παιχτούρα είσαι. συνέχισε και να θυμάσαι ο επιμένων νικά.
Δεν εχουμε και αλλη επιλογη μαγκα μου

Αρσενικα.ειμαστε και ο θανατος βεβαιοτητα

Θελω τουλαχιστο να ειμαι ησυχος οτι εκανα οτι μπορουσα μεχρι να αφησω το ματαιο τουτο κοσμο

Ο θανατος τρομαζει πιο πολυ απο τη χυλοπιτα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμένα ρε γαμώτο αυτό μου τη δίνει,το πόσο εύκολες φαίνονται πλέον οι 18+.Και πόσο καριόλες είναι οι 30+.

Κάτι που βλέπω συχνά,είναι πχ σε παγκάκι ή πεζούλι η πιτσιρίκα με τον πιτσιρικά και αυτή με το σορτσάκι να κάθεται με τα πόδια ορθάνοιχτα προς αυτόν.Καυλώνεις εσύ που περνάς,όχι να κάθεσαι και δίπλα.Ε πόσο πιο εύκολο μπορεί να γίνει;Και μετά ακους πιτσιρικάδες να σου λένε δε γαμάνε.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Δεν εχουμε και αλλη επιλογη μαγκα μου

Αρσενικα.ειμαστε και ο θανατος βεβαιοτητα

Θελω τουλαχιστο να ειμαι ησυχος οτι εκανα οτι μπορουσα μεχρι να αφησω το ματαιο τουτο κοσμο

Ο θανατος τρομαζει πιο πολυ απο τη χυλοπιτα...
φοβάμαι πως θα διαφωνήσω. Πάνω στο φόβο του θανάτου έχουν στηθεί όλες οι θρησκείες και πουλάνε ακριβά το παραμύθι της ελπίδας για μετά θάνατον ζωή. Με τα γνωστά αποτελέσματα της παρτιαρχικής και οπισθοδρομικής κοινωνίας που ζούμε. Οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με τη θνητή μας φύση. Οτι φάμε ότι πιούμε κ ότι αρπάξει ο κώλος μας για όσο κρατήσει. προτείνω ανάγνωση Επίκουρου.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εμένα ρε γαμώτο αυτό μου τη δίνει,το πόσο εύκολες φαίνονται πλέον οι 18+.Και πόσο καριόλες είναι οι 30+.

Κάτι που βλέπω συχνά,είναι πχ σε παγκάκι ή πεζούλι η πιτσιρίκα με τον πιτσιρικά και αυτή με το σορτσάκι να κάθεται με τα πόδια ορθάνοιχτα προς αυτόν.Καυλώνεις εσύ που περνάς,όχι να κάθεσαι και δίπλα.Ε πόσο πιο εύκολο μπορεί να γίνει;Και μετά ακους πιτσιρικάδες να σου λένε δε γαμάνε.
Ειναι ζευγαρι αυτοι που βλεπεις φιλε

Αν ξεκλειδωσεις μια γκομενα σκλαβα θα γινει για σενα

Θυμαμαι σε καμακι τυπισα που μου λεει "δεν ενδιαφερομαι"

Καθησε στο 3 ο ραντεβου

Κυριλε εμφανιση

Το τι τσιμπουκια εκανε τι στασεις τι παρακαλια για χαστουκια στον κωλο και δαχτυλο στην κωλοτρυπα δε λεγεται

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
φοβάμαι πως θα διαφωνήσω. Πάνω στο φόβο του θανάτου έχουν στηθεί όλες οι θρησκείες και πουλάνε ακριβά το παραμύθι της ελπίδας για μετά θάνατον ζωή. Με τα γνωστά αποτελέσματα της παρτιαρχικής και οπισθοδρομικής κοινωνίας που ζούμε. Οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με τη θνητή μας φύση. Οτι φάμε ότι πιούμε κ ότι αρπάξει ο κώλος μας για όσο κρατήσει. προτείνω ανάγνωση Επίκουρου.
Μα συμφωνουμε μαγκα μου

Αυτο λεω.

Σιγα μην ακουσω τι λενε οι θρησκειες

Οτι γαμησουμε εδω και τωρα στη θνητη ζωη μας

Ο φοβος του θανατου ειναι ωθηση για καμακι και διεκδικηση του μουνιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom