το 1/25 το βρίσκω κάπως λίγο, αλλά ακόμα κι έτσι αν δεν είσαι παντρεμένος και κυνηγάς νορμάλ με μια δυο εξόδους τη βδομάδα, λογικά την βρίσκεις την κοπελίτσα που λες κάθε μήνα...
Εχω υιοθετησει μια αρχη
"ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΜΑΚΙ"
Πολλες φορες βλεπω το μουνετο που μ αρεσει σε φαναρι η πεζη να.περπατα και δεν εχω χρονο να σχεδιασω προσεγγιση
Οποτε παω και οτι μου βγει
Συνηθως λεω Γεια σου σε ειδα μου αρεσες
Και το εμπλουτιζω στην πορεια
Εκει θα ακουσω τα χιλια μυρια
Οι πιο πολλες ειναι ευγενικες και οχι διαθεσιμες για ενα καφε
Η χρονια αυτη πηγε χαλια μια και εφαγα 3 μονο σε 12 μηνες...
Βγηκα επισης
1 ραντεβου στο οποιο η κοπελα μου ειπε "μη με αγγιζεις" αφου στο μπαρ που κατσαμε επιανα που και που λιγο μπουτακι.Κατεληξε σε φιασκο
1 ραντεβου που φασωθηκα αλλα δεν γαμησα και δεν υπηρξε δευτερο ραντεβου
1 ραντεβου με.αλλοπροσαλο ουφο τυπισσα με παραξενες διαστημικες αποψεις και απαιτηση να της δωσω πολυ χρονο
1 ραντεβου που η τυπισσα μου ειπε πως δε της κανω κλικ ως ανδρας Αμεση αποχωρηση απο εδω
1 ραντεβου με ανοητη μυξοπαρθενα κολλημενη στη 10 ετη πρωην σχεση της που θα με περναγε απο χιλια κοσκινα Αντε γεια
1 ραντεβου με καριολα ππυ ηρθε με αερινη φουστα λεοπαρ και κοκκινο δαντελα βρακακι που φανηκε οπως σταυρωνε μπουτια.Εγινε φαση της χαιδευα μουνι ενω οδηγουσα.Σπιτι δεν ηθελε ν ανεβει
Την πηγα γκαραζ κατεβασα ρολα τη γυρισα οπισθεν και πηγα να της τριφτω και αρχισε να ουρλιαζει οποτε και σταματησα.Δεν την ξαναδα.
Τι αλλο;
Αυτααααα
Απο.επιτυχιες
1 στρατιωτικος ΕΠΟΠ με ελεηνο φιλι και ανυοαρξτη πιπα αλλα ωραιο μουνακι.με βυζαρες
1 αεροσυνοδος 8 αρακι τη γαμησα μια φορα και επειτα λογω υψηλων απαιτησεων που ειχε αποχωρησε
1 λαικη τυπισσα μανικιουριστ απο την αγρια δυση 6 αρακι εκφυλο ομως που γαμιεται καλα απλα σπαει αρχιδια στο σοσιαλ
That s my stats...