Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
όταν η άλλη είναι 19 χρονών και έχει 50 χιλ. followers νομίζει ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν. Σίγουρα σκέφτεται ότι θα κάνει sponsored posts, θα γίνει brand ambassador, θα δημιουργήσει αλυσίδες ρούχων, ίσως και το δικό της reality show μια μέρα. Ζει σε μια φούσκα που δεν ξέρω αν είναι εύκολο να σπάσει/σκάσει γιατί ακριβώς καθημερινά η φαντασίωσή της επιβεβαιώνεται με το κάθε post. Λογικά για να τα φτιάξει με κάποιον θα τσεκάρει πρώτα αν είναι κι αυτός "διάσημος". Αν ζητάς κάτι νορμάλ και όχι απλώς πήδημα, ο στόχος είναι όλες αυτές (που είναι πολλές) να τις φιλτράρεις γρήγορα και να δώσεις χρόνο και ενέργεια σε κοπέλες με πιο υγιή πρότυπα, ασχολίες και ενδιαφέροντα.
Πλέον για μένα αν μια κοπέλα έχει 100-200 φίλους στο FB / followers στο instagram, και δεν ποστάρει 10 stories τη μέρα είναι από μόνο του θετικό.
Ετσι οπως τα γραφεις ειναι μανιτο.Γκομενες με χιλλιαδες λιγουρια δεν αξιζει να τις κυνηγας εκτος αν σε γουσταρει αυτη εκει αλλαζει το πραγμα.Τα σουργελα του instagram που κανουν ανα δεκα λεπτα story και βγαζουν σελφιε ειναι μονο για φτυσιμο και τιποτα αλλο.Εχω ριξει τα στανταρ μου και κοιταω απλες κοπελιτσες που και εμφανισιακα ας μην ειναι 100% του γουστου μου θα θα συμβιβαστω.Σιγα τωρα που καναμε το καθε τσοκαρο inlfuencer και ambasador ανθρωπο...το ιδιο παει και για τα κλαρινα τα μετροσεξουαλ με τα τατου και τα χαπακωμενα μπρατσα που ποζαρουν σαν πουστρακια...