troubaman εγώ προσωπικά τα στατιστικά σου μια χαρά τα βρίσκω. Στην ουσία με όσα λες μόνος σου έχεις φτιάξει την όποια κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι (είτε τη λες καλή είτε κακή).
Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν στην ηλικία που έχεις, έχεις και κάποιον στόχο προσωπικό που σου δίνει κίνητρο για το μέλλον ή απλά ζεις day by day και όπου βγει. Με βάση αυτά που γράφεις μάλλον το δεύτερο θα μάντευα. Ίσως γι'αυτό να δίνεις τόση βαρύτητα στο σεξ/μουνί και να χρειάζεσαι τόσο συχνή ανανέωση. Όμως πρόσεξε γιατί αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να σε γεμίζει πραγματικά και να σου δίνει νόημα για τη ζωή και το μέλλον, το σεξ γίνεται απλά μια "ρηχή" απόλαυση με μικρό χρόνο διάρκειας στο όποιο ψυχολογικό αποτελέσμα φέρνει. Άλλοι γεμίζουν με τον ίδιο τρόπο το όποιο κενό που έχουν μέσα τους με αλκοόλ, ξοδεύοντας φράγκα που δεν έχουν, με τζόγο, με αγώνες ταχύτητας κλπ. Είναι θέμα χημείας στον εγκέφαλο όλο αυτό.
Αν ξέρεις ποιος είσαι και πού πας, το σεξ όπως και το αλκοόλ ας πούμε ή το φαί, το αναγνωρίζεις ως απόλαυση και ανάγκη αλλά δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι μέρα νύχτα. Ξέρω κόσμο που σε περιόδους που ξεκίναγαν μια δουλειά δική τους, δεν ήθελαν, δεν είχαν ούτε χρόνο ούτε και όρεξη για γυναίκες/σχέσεις και για κάποιους μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως αν βρεις κάτι που σε γεμίζει το να ασχολείσαι με ό,τι τσόκαρο υπάρχει αριστερά δεξιά είναι χάσιμο χρόνου.
Με βάση όσα λες δεν έχεις καταφέρει (γιατί δε θες) μέχρι τώρα να σε ικανοποιήσει κάποια και να σε κρατήσει κοντά της με κάτι παραπάνω από το σεξ. Άρα βλέπω και κάτι σε αυτό που λέγεται αποφυγή δεσίματος ή ολοκληρωμένης σχέσης (πέρα και πάνω από το σεξ). Εγώ αυτό θα κοίταγα φίλε για να καταλάβω τί μου γίνεται και πού με πάει όλο αυτό. Κι όλα αυτά φιλικά πάντα.
Μιλάς πολύ όμορφα και μου ανοίγεις την όρεξη για διάλογο φίλε μου
Η αλήθεια είναι πως με το σεξ έχω τρέλα
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο
Κάποτε είχα αρραβωνιαστεί και συζήσει με ένα υπέριχο άνθρωπο αλλά δεν άντεχα να κάτσω εκεί
Κάναμε μαζί όμορφα πράγματα που με.γέμιζαν αλλά δε μπορούσα να σταματήσω να λιγουρεύομαι άλλες γυναίκες
Γι αυτό και χώρισα και γλύτωσε και αυτή η γυναίκα από.μένα και τη μανία μου
Περιττό να σου πω πως το μεγαλύτερο μέρος των χρηνάτων μου φεύγει στον αγοραίο έρωτα κι αυτό γιατί οι ανάγκες μου είναι μεγάλες
Όχι απλά σε ποσότητα αλλά και σε ποικιλλία
Για καιρό παραμύθιαζα τον εαυτό μου πως με ενδιαφέρει και κάτι άλλο.εκτός από το γαμήσι
Πχ η συντροφικότητα ή η οικογένεια
Αλλά στην πραγματικότητα δεν τολμούσα να με κοιτάξω κατάματα γιατί απέρριπτα κι εγώ ο ίδιος αυτό που είμαι
Ένας ακόρεστος σεξομανης με ανικανοτητα να δεθει συναισθηματικα.επι της ουσιας
Ακομη και.οταν ελεγα πως ειχα ερωτευτει δεν ειχα ακριβως ερωτευτει τη γυναικα αλλα την ιδεα της.
Να μη μιλήσω για οικογένεια.
Φαντάσου να έχω γυναίκα και παιδί άρα υποχρεώσεις και να θέλω διακαώς να δραπετεύσω.
Επειδή εν γνώση μου είμαι έτσι αποφευγω να ζω με.οραματα και ζω day by day
Πληρώνοντας το τιμημα με.ατελειωτη μοναξια που μονο ωρες ωρες με.ενοχλει...ειδικα οταν ξερω οτι θα γερασω και θα ειμαι μονος
Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο.Το.παιχνιδι ετσι.παιζεται τιμια.Δεν μπορει καποιος ποτε.να τα εχει ολα δικα του..