Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Καθε φορα τα ιδια παίρνεις φορα και προυτσςΚανε μωκο ρε κροσακι που θα βγαλεις και γλώσσα.
Δεν με νοιαζει τι εχεις κανει
Καθε φορα τα ιδια παίρνεις φορα και προυτσςΚανε μωκο ρε κροσακι που θα βγαλεις και γλώσσα.
Δεν με νοιαζει τι εχεις κανει
Eναλλακτικοι=αναρχοαπλυτοι;Ρε παίκτη δεν είπαμε η Δώρα Παντέλη να τα φτιάξει με τον Αντρέα τον άνεργο. Αυτά ούτε στις ταινίες.
Ξέρεις πόσα ρεμάλια άεργοι εναλλακτικοί γαμάνε αβέρτα εναλλακτικές σε σκηνή στη Γαύδο; Βρίσκουνε και γαμάνε αυτές που είναι στα κυβικά τους.
Εγώ δε θα την πέσω στην κόρη του μεγαλοξενοδόχου με το Καγιέν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή στον πλανήτη.
Οι νεαρές είναι αποβλακωμενες ..Βγαίνουν φάσεις με χίλιους τρόπους πια. Περισσότερο και από παλιά.
Μετεξελίχθηκε «το καμάκι». Ο όρος είναι σκονισμένος και παλαιομοδίτικος πια. Οι νεαρές γελάν, άμα τύχει να ακούσουν αυτήν την έκφραση. Φαντάζονται κάποιον μπάρμπα με κοιλιά, που θέλει να γαμήσει τσάμπα.
Οι νεαρές είναι αποβλακωμενες ..
Αυτό που γίνεται τώρα είναι πάλι καμάκι...απλως γίνεται αλλιώς.
Εμεις πιτσιρικαδες βλεπαμε τους μεγαλυτερους οπως θειους γνωστους κτλπ. να φορτωνουν ομορφες 2μετρες τουριστριες σε νησια απο διαφορα μερη του κοσμου και αναρωτιομασταν πως γινεται; Καποιοι απο εμας ειχαμε το μερακι την επιμονη και τη σπιθα να μυηθουμε και να μπουμε σε αυτο το αθλημα και μαθαμε. Ήταν μοδα καποτε τωρα δεν ειναι. Αλλα σημερα οποιοι ασχοληθουν σοβαρα με το σπορ και πανε κοντρα στο ρευμα ειδικα οι νεοι που εχουν τα απαραιτητα προσοντα θα φανε καλα γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος.Τουρίστριες,ελλεηνιδες ?
Γιατι εδω υπάρχει μια ειδοποιως διαφορά
Τότε υπήρχε ανθρώπινη επαφή.Εμεις πιτσιρικαδες βλεπαμε τους μεγαλυτερους οπως θειους γνωστους κτλπ. να φορτωνουν ομορφες 2μετρες τουριστριες σε νησια απο διαφορα μερη του κοσμου και αναρωτιομασταν πως γινεται; Καποιοι απο εμας ειχαμε το μερακι την επιμονη και τη σπιθα να μυηθουμε και να μπουμε σε αυτο το αθλημα και μαθαμε. Ήταν μοδα καποτε τωρα δεν ειναι. Αλλα σημερα οποιοι ασχοληθουν σοβαρα με το σπορ και πανε κοντρα στο ρευμα ειδικα οι νεοι που εχουν τα απαραιτητα προσοντα θα φανε καλα γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος.
Για αυτό γράφω ότι πρέπει να προωθηθούν τα πρότυπα του σωστού καμακιου από εμάς τους παλιότερους.Εμεις πιτσιρικαδες βλεπαμε τους μεγαλυτερους οπως θειους γνωστους κτλπ. να φορτωνουν ομορφες 2μετρες τουριστριες σε νησια απο διαφορα μερη του κοσμου και αναρωτιομασταν πως γινεται; Καποιοι απο εμας ειχαμε το μερακι την επιμονη και τη σπιθα να μυηθουμε και να μπουμε σε αυτο το αθλημα και μαθαμε. Ήταν μοδα καποτε τωρα δεν ειναι. Αλλα σημερα οποιοι ασχοληθουν σοβαρα με το σπορ και πανε κοντρα στο ρευμα ειδικα οι νεοι που εχουν τα απαραιτητα προσοντα θα φανε καλα γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι τα μπουρδέλα δεν κόβονταιΓια αυτό γράφω ότι πρέπει να προωθηθούν τα πρότυπα του σωστού καμακιου από εμάς τους παλιότερους.
Αν λες από τα αποδυτήρια πάμε για να χάσουμε δεν παίρνεις πρωτάθλημα .
Σίγουρα θα φάνε και τα άκυρα τους αλλά πρέπει να μάθουν να προσεγγίζουν και να συμπεριφέρονται.
Είναι εποχή που οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες οπότε ένας λιγο τολμηρός και έξυπνος άνετα κάνει παιχνίδι.
Η νεολαία χωρίς να φταίει έχει περάσει στην φάση της τεμπελιάς και να είναι όλα έτοιμα . Κάθονται τώρα δύο αγοράκια και ο ένας παίζει την πουτσα του άλλου για να την βγάλουν ανώδυνα,δεν βαριέσαι λέει ποιος τις γαμαει τις σαβουρες που θέλουν και κυνήγι ...γαμω τις γουόκ μαλακίες και τις μόδες τους .
Πρέπει κάποιοι να ταρακουνήσουν λίγο την νεολαία να ξυπνήσει από την αηδία που τους σερβίρουν.
Και για να μην μιλάμε μόνο για τρενάκια ,ούτε το μόνιμο γαμησι επί πληρωμή επικροτειται ,είναι ντροπή από τεμπελιά και μόνο να φτάνεις 30 και ακόμα οι μόνες σου σεξουαλικές εμπειρίες να είναι στις πουτανες .
Εδώ δόξα τον Θεό προσωπικα από τα 20 μέχρι τα 40 δεν μου έλειψε ποτέ η προσωπική σεξουαλική ζωή αφού πάντα είχα σχέσεις ή γκόμενες περιστασιακές..μην μπερδευεστε τα μπουρδέλα και οι πουτανες είναι ένα χόμπι ,μια συνήθεια κακια σαν το τσιγάρο και τα ναρκωτικά,
έτσι πρέπει να το βλέπετε και όχι σαν βολεμα,δυστυχώς και την πιο μουναρα γυναίκα να παντρευτείς πάλι θα πηγαίνεις εκεί είναι στο αίμα μικρόβιο.
Αλλά ποτέ δεν θα το έχετε σαν την πρωτεύον λύση .
Μate, υποθέτω there is no golden rule, να σου πω τα δικά μου if this helps. Έχω τρεις photos hobbies, μια ταξίδι, μια extreme sports, μία έξοδο, μία συναυλία. Είναι jaunty αλλά καμία δε δείχνει πλούτο (που δεν υπάρχει κιόλας). OK, relatively well-paid είμαι στη δουλειά μου, αλλά ούτε supercar έχω, ούτε Rolex να δείξω. Όσοι 30-40 ξέρω, ασχολούνται και έχουν decent εμφάνιση γαμάνε now & then από apps. ΟΚ, αν είσαι 60ρης, δεν έχει νόημα να ασχοληθείς γιατί όταν οι πιο πολλές γυναίκες που τα χρησιμοποιούν είναι <35, ό,τι και να βάλεις δύσκολα θα παίξεις. Best of luck.Τι οπτικό υλικό τις τραβάει όμως;
Κάποτε μπορεί να τις τραβούσαν πχ φώτος απο ταξίδια.Πήγαινε κάποιος κι έβγαινε στον πύργο του Άιφελ ή στο Κολοσσαίο και κάποιες μπορεί να τσιμπούσαν.Τώρα κλάιν μάιν,οι περισσ΄τερες έχουν πάει παντού.
Να βγεις με μπράτσα και κοιλιακούς;Ούτε κι αυτό νομίζω τραβάει,πέρα απο τίποτα αγάμητα μιλφογκιλφ ή πούστηδες
Εγώ δεν πάω απλά γιατί τον τελευταίο καιρό σιχαίνομαι,έχουμε γίνει σαν την Αθήνα .Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι τα μπουρδέλα δεν κόβονται
Είναι εποχή που οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες οπότε ένας λιγο τολμηρός και έξυπνος άνετα κάνει παιχνίδι.
Πιες κανένα ουίσκι και θα σε πάνε μόνα τους και τα 3 πόδια σουΦίλε εγώ σταμάτησα από τότε που έβαλα συναίσθημα στη ζωή μου. Ακόμα και τώρα που είμαι μπακουρι δεν μου κάνει αίσθηση. Αν δεν έχει έστω και λίγο συναίσθημα δεν μπορώ να λειτουργήσω πλέον. Και να ξέρεις προσπάθησα αλλά δεν μπορώ
Το έχω κόψει κι αυτό κι ετοιμάζομαι να κόψω και το τσιγάροΠιες κανένα ουίσκι και θα σε πάνε μόνα τους και τα 3 πόδια σου
σε μεγάλο βαθμό ισχύει. Όταν ήμαστε μικροί και ψαρωμένοι χρειαζόμαστε κάποιον πιο περπατημένο να μας βγάλει στο κλαρί. Όσοι δεν τον είχαμε - κι εγώ μεταξύ αυτών - γίναμε μπουνταλάδες στο καμάκι.Εμεις πιτσιρικαδες βλεπαμε τους μεγαλυτερους οπως θειους γνωστους κτλπ
Είχες πρότυπα. Παλιότερα ο πατέρας έπαιρνε το γιο μαζί του στην δουλειά να του μάθει την τέχνη του και να του δημιουργήσει πρότυπα. Σήμερα μεγαλώνουν με τη μάνα. Οι πολλές ώρες δουλειάς, τα διαζύγια ή απλά η παραμέληση των παιδιών μακροπρόθεσμα είναι πιο βαθύ πρόβλημα.
Προσωπικά μεγάλωσα χωρίς ανδρικό πρότυπο και μου πήρε πολύ χρόνο να βρω τη θέση μου και τα πατήματα μου.
Αυτό.Δεν θα ξεχάσω πιτσιρικάς διακοπές στο Ρέθυμνο ,να κατεβαίνουν με τα 4χ4 κάτι πετσακες μπαρμπαδες με μαύρα ρούχα, μούσια,μαλλιά,ρούχα αλαλούμ με κάτι κοιλίες και με κάτι σπαστά αγγλικά κ χειρονομίες να τις φορτώνουν στα αγροτικά έξω από το κλαμπ.Η πλάκα είναι ότι η μία από τις δύο ξανθιές Ευρωπαίες γυρνάγε κ κάτι έλεγε στον φίλο της που την συνόδευε,σαν να ήθελε κ δεν ήθελε και ο παθητικός φίλος της πέρα βρέχει,σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!!Εμεις πιτσιρικαδες βλεπαμε τους μεγαλυτερους οπως θειους γνωστους κτλπ. να φορτωνουν ομορφες 2μετρες τουριστριες σε νησια απο διαφορα μερη του κοσμου και αναρωτιομασταν πως γινεται; Καποιοι απο εμας ειχαμε το μερακι την επιμονη και τη σπιθα να μυηθουμε και να μπουμε σε αυτο το αθλημα και μαθαμε. Ήταν μοδα καποτε τωρα δεν ειναι. Αλλα σημερα οποιοι ασχοληθουν σοβαρα με το σπορ και πανε κοντρα στο ρευμα ειδικα οι νεοι που εχουν τα απαραιτητα προσοντα θα φανε καλα γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος.
Πες τα ρε φίλε ,τι να τον κάνουν τον γυναικοτο τον γκόμενο,να ξυρίζουν μαζί τα μπούτια τους ;Αυτό.Δεν θα ξεχάσω πιτσιρικάς διακοπές στο Ρέθυμνο ,να κατεβαίνουν με τα 4χ4 κάτι πετσακες μπαρμπαδες με μαύρα ρούχα, μούσια,μαλλιά,ρούχα αλαλούμ με κάτι κοιλίες και με κάτι σπαστά αγγλικά κ χειρονομίες να τις φορτώνουν στα αγροτικά έξω από το κλαμπ.Η πλάκα είναι ότι η μία από τις δύο ξανθιές Ευρωπαίες γυρνάτε κ κάτι έλεγε στον φίλο της που την συνόδευε,σαν να ήθελε κ δεν ήθελε και ο παθητικός φίλος της σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!!
Να ζήσει την εμπειρία ήθελε ο γκόμενα κ διαβάζουμε εδώ μέσα πως να προσαρμόσουμε την ομιλία μας,να είμαστε ευγενικοί καλά παιδιά,να χρησιμοποιούμε τρέντυ εκφράσεις κ να γεμίζουμε το ινστα με ταξίδια από τα μπάνια μας στην .. μπανιέρα!
Ρε πάρτε το χαμπάρι.Οι γκόμενες αν σε γουστάρουν θα γαμηθουν κ με το καπάκι της κόκα κόλα.Σε γουστάρουν για αυτό που είσαι κ όχι για αυτό που δείχνεις.Γιατι αν είσαι γνήσιος έστω κ γιδοβοσκος αυτό το αντιλαμβάνονται ,όπως αν είσαι κ φόλα.