Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Τί έγραψα δημόσια ?Φυσικά και όχι εγώ. Αλλά πρόσεχε τι γράφεις δημόσια
Promo κάνεις ρε ?
Τί έγραψα δημόσια ?Φυσικά και όχι εγώ. Αλλά πρόσεχε τι γράφεις δημόσια
ρουφα καλα και ασε την μουρμουρα τεμπελα του καφενεΤί έγραψα δημόσια ?
Promo κάνεις ρε ?
Όπως έλεγα και στην magi πριν φερέφωνο δεν είμαι κανενός. Αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά σε τι αναφερόμενοΤί έγραψα δημόσια ?
Promo κάνεις ρε ?
ψωλουδες ξεχασιαρικες ...τα ματακια σας σε εμενα ..Ο ακροατης μια χαρα ειναι,ειναι ενα γομάρι 1.92 που αν τπν δεις μπροστα σπυ θα σου κοπουν τα ποδάρια.
Σκασε λοιπον και μαθε να σεβεσαι τα αρσενικά και αληθινά αρσενικα
Εβαλες και τσιράκια τώρα μωρή ξεκωλιάρα...ούστ γαμιόλα!!ρουφα καλα και ασε την μουρμουρα τεμπελα του καφενε
Τότε μην παίρνεις θέση σε πράγματα πού δέν ξέρεις...Όπως έλεγα και στην magi πριν φερέφωνο δεν είμαι κανενός. Αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά σε τι αναφερόμενο
Tο καμακι δεν εχει πεθανει η μοδα αλλαξε, τωρα προωθουν τις αερατες κωλοτρυπιδες και τα τρενακια μεταξυ τους για να παραμενουν ακληροι. Δηλαδη τις ανωμαλες σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων, οχι τις φυσιολογικες.Το καμακι εχει πεθανει εχει ψωφισει.
Ο τροπος προσεγγισης επίσης εχει αλλάξει.
Για να παίρνω θέση, προφανώς ξέρω. Ειδικά σε δημόσιο forum μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε.Εβαλες και τσιράκια τώρα μωρή ξεκωλιάρα...ούστ γαμιόλα!!
Τότε μην παίρνεις θέση σε πράγματα πού δέν ξέρεις...
Ασε τα χαζα σου ζουζουνα ...Εβαλες και τσιράκια τώρα μωρή ξεκωλιάρα...ούστ γαμιόλα!!
Τότε μην παίρνεις θέση σε πράγματα πού δέν ξέρεις...
Οποια κουναει την ουρα της οργωνουν ειτε ξενη ειτε ελληνιδα τουριστρια.Τουρίστριες,ελλεηνιδες ?
Γιατι εδω υπάρχει μια ειδοποιως διαφορά
Ποσα εκατοστα ειναι αυτο που εχω στο βρακι μου για να σου πω μεχρι ποσα εκατοστα ειναι το παλουκι στη ζωνη μου ...Το δικο σου όμως δεν κλεινει,ολο μπουκια εισαι μωρη τραβελο.
Αφου το καυλι του φιλου μου δεν το αφηνες απο το στομα σου
Παρε εναν υπνο ...σε προηγούμενες ονειρώξεις που ειχες παλι ..αλλιως τα ελεγες ..Ενα παπαρακι εισαι με δυο αρχιδακια τιποτα αλλο.
Μισεις το αντρικο φυλο και σου αρεσει να το ξεφτυλιζεις..
Ο φιλος μου ναι εφαγε τη στραπονα μιας και ειναι μερακλης αλλα μου ειπε πως οι αλλες κανουν καλύτερο αυταρχικο απο σενα.
Εσυ κλατάρεις σε καποιες φασεις
Να ξέρεις ότι με τον άλλο...δέν έχω κανένα πρόβλημα...Ασε τα χαζα σου ζουζουνα ...
Το θηλυκο παπι ειμαι ... μπουταρες μου ..
Βλεπω απομακρύνεσαι απο τα γραπτα σου οσο περναει ο καιρος ...τελικα το εκωψα το πουλι μου ναι η οχι αποφασίσε καταχαζο πραμαΔεν εχω παει μαζι σου και δεν με νοιάζει.
Τα εχεις ακομα ή τα εστειλες στα σκυλια να τα φανε?
Η θεωρία σου είναι τελείως λάθος .
Ο έξυπνος πάντα θα γαμαει ,ο χαζός είναι χαζός δεν θα αλλάξει ποτέ .
Δεν μιλάμε για καμάκι δεκαετίας 80 ,αλλά για φυσιολογική προσέγγιση.
Πλέον οι νέοι δυστυχώς δεν το έχουν και για αυτό πρέπει να τους παροτρύνουν οι παλιότεροι.
8/10 κοριτσάκια έξω έχουν γκόμενο Αλβανό ή γύφτο , τυχαίο σου φαίνεται;
Άμα περιμένεις να σου την πέσει η γυναίκα δεν θα γαμησεις ποτέ .
Αφήστε τα κώλοκινητα έξω και ασχοληθείτε με κανένα μουνακι .
Δεν είναι όλες που ψάχνουν σουγκαρ νταντι και χορηγούς,αλλά έχει και γκόμενες που ψάχνουν άντρα .
Μεγάλο θέμα στις μέρες μας που πρέπει κάπως να αναδειχθεί για να μάθουν οι νέοι έστω τα βασικά
φυσαει και δεν εχεις σημα ... κουνήσου...Να ξέρεις ότι με τον άλλο...δέν έχω κανένα πρόβλημα...
Αν εξαιρέσεις την θέση πού πήρε γιά το τελειωμένο ζάκι...
Αλλωστε τού το είπα...
Οχι ότι συμφωνώ με την γραμμή του και με τις θέσεις του...αλλά λέμε τώρα!!
Γιά αυτό το θέμα εσύ μην μιλάς!!
τοσα γραπτα δικα σου μιλανε για εμενα γιατι κώλωσες τωρα και τα αλλάζεις σιγα σιγα ...Ολα καλα?Που να ξερω μωρη βρωμα τι σκατα εχεις κανει,δεν εχω παει μαζι σου ουτε θα πηγαινα ποτε.
Παλιο ...ξανα παρε φοραΕσυ εισαι εξπερ στο κούνημα
Σπασε μεσουλα μαγκι και αλλο .....
οταν δεις ποσα γραπτα και απο άρχισες και που εφτασες θα καταλαβεις ποσο κλαψοπουστουλης εισαιΜωρη με σενα μονο μπινελικι χωνω,γιατι να ασχοληθώ μαζι σου ?δεν με νοιαζεις εισαι αόρατη.