Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.581
- Πόντοι
- 736
Καμιά δομή για παρτούζες με μουνέτα α κατηγορίας έχεις ;
όχι στο τζαμπέ ......... αρκεί να αξίζουν
Τελικα εισαι βετερανος εραστης η μονο φραγκατος?
Καμιά δομή για παρτούζες με μουνέτα α κατηγορίας έχεις ;
όχι στο τζαμπέ ......... αρκεί να αξίζουν
Η θεωρία σου είναι τελείως λάθος .Φιλε αν ακομα στηριζεις το καμακι της δεκαετιας του 80 εισαι αλλου νυχτωμένος.
Το καμακι εχει πεθανει εχει ψωφισει.
Ο τροπος προσεγγισης επίσης εχσι αλλάξει.
Κανενας να μην κανει καμακι σε ακυρη κανενας να μη κανει κοπλιμέντα και κανενας να μην χωνεται διαδικτιακα..το μονο που καταφερνουν ειναι να ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση στο καθε μπαζο και να το παιζουν δυσκολες ριχνοντας χειλοπιτες.
Αφηστε τες εκει να πηξουν,και μονο με προσέγγιση να ριχνει κάποιος γκομενακια
Επιτέλους. Σωστός άνθρωπος. Είσαι φίλος μουΗ θεωρία σου είναι τελείως λάθος .
Ο έξυπνος πάντα θα γαμαει ,ο χαζός είναι χαζός δεν θα αλλάξει ποτέ .
Δεν μιλάμε για καμάκι δεκαετίας 80 ,αλλά για φυσιολογική προσέγγιση.
Πλέον οι νέοι δυστυχώς δεν το έχουν και για αυτό πρέπει να τους παροτρύνουν οι παλιότεροι.
8/10 κοριτσάκια έξω έχουν γκόμενο Αλβανό ή γύφτο , τυχαίο σου φαίνεται;
Άμα περιμένεις να σου την πέσει η γυναίκα δεν θα γαμησεις ποτέ .
Αφήστε τα κώλοκινητα έξω και ασχοληθείτε με κανένα μουνακι .
Δεν είναι όλες που ψάχνουν σουγκαρ νταντι και χορηγούς,αλλά έχει και γκόμενες που ψάχνουν άντρα .
Μεγάλο θέμα στις μέρες μας που πρέπει κάπως να αναδειχθεί για να μάθουν οι νέοι έστω τα βασικά
ζηλεψες ...ελα να σε ταΐσω ....Συγνώμη γιά να καταλάβω...εδώ δίνει ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ γιά καμάκι και ερωτικές σχέσεις...μία μίσανδρη Λεσβία ???
Δέν είμαστε με τα καλά μας...
Πού λέει ότι μέσω Dating apps...γίνονται κονέ αβέρτα...και γαμιούνται οι Ελληνες και οι Ελλεηνίδες ???
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ...ΟΥΣΤ ΧΑΜΟΥΡΕΣ !!!!
Αυτή πού πρέπει να ταίσεις πρώτα...είναι καμία άθλια Λεσβία τών Εξαρχείων πού βρίσκεις...ζηλεψες ...ελα να σε ταΐσω ....
Αρχίστε πάλι το γαϊτανάκι σαν κατινεςΑυτή πού πρέπει να ταίσεις πρώτα...είναι καμία άθλια Λεσβία τών Εξαρχείων πού βρίσκεις...
Καί μετά...το ενοίκιο στό δωμάτιο...τών 100ευρώ!!
παλι δεν έχυσες ...σε προδίδουν τα γραπτα σου ...Αυτή πού πρέπει να ταίσεις πρώτα...είναι καμία άθλια Λεσβία τών Εξαρχείων πού βρίσκεις...
Καί μετά...το ενοίκιο στό δωμάτιο...τών 100ευρώ!!
Ο τρόπος συμπεριφοράς εννοείται.Φίλε με αφορμή αυτό που έγραψες ότι υπάρχουν γκόμενες που ψάχνουν άντρα. Τι πιστεύεις είναι αυτό που ξεχωρίζει τα αγόρια από τους άντρες;
Μία χαρά έχυσα και χύνω...όσο και να σε πειράζει αυτό...φίλη μου και αγαπημένη μου Γ...παλι δεν έχυσες ...σε προδίδουν τα γραπτα σου ...
Αντε να γλύψεις το πληκτρολόγιο μπας και καταλαβω τι λες
Για μένα συνοψίζεται στο τρίπτυχο ευθύνη, λόγο και συνέπειαΟ τρόπος συμπεριφοράς εννοείται.
Ξέρω ότι για κάποιους εδώ αυτά ακούγονται πρωτόγνωρα αλλά κάπως πρέπει να τα μάθουν .
Η γυναίκα θέλει να κάνεις εντύπωση ,πόσο μάλλον πιο εύκολο σε μια νέα κοπέλα που δεν είναι τόσο έμπειρη στο μάτι .
Με πολύ απλά πράγματα μπορείς να γαμησεις γκόμενα που δεν θα το εκανες ούτε στην φαντασία σου .
Παράδειγμα,δεν βγαίνεις ραντεβού και φέρεσαι σαν να είστε φιλενάδες και μιλάτε για τα προσωπικά σας κατορθώματα και εννοείται δεν πληρώνετε μισά μισά ή τα πληρώνει όλα η γκόμενα .
Αυτά είναι τα δύο πρώτα βασικά.
Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου και στην εξυπνάδα σου το ποσό προσοχή θα δώσεις .
Οποία και να βγάλεις αν δει ότι έχεις εμπειρία (και ας είναι και προβλέψιμη ή μελετημένη) θα γαμησεις σίγουρα .
Αν πάτε παρέα στα ζαρα να δοκιμάσετε μπλουζάκια και μετά για φρέντο στέβια με μαύρη και εβαπορε πάλι με την χούφτα θα μείνετε.
Διπολική ηρθες παλι ...λεσβια κροσακι να σε θελει? εισαι πασατεμπος χωρις αλατιΜία χαρά έχυσα και χύνω...όσο και να σε πειράζει αυτό...φίλη μου και αγαπημένη μου Γ...
Βέβαια ήθελες και εσύ να σε χύσω...αλλά δέν τα κατάφερες...
Μία χαρά έχυσα και χύνω...όσο και να σε πειράζει αυτό...φίλη μου και αγαπημένη μου Γ...
Φίλε ξεπερνας τα όριαΜία χαρά έχυσα και χύνω...όσο και να σε πειράζει αυτό...φίλη μου και αγαπημένη μου Γ...
Άσε έχουμε προηγούμενα. Νομίζει ότι περίμενα εσένα να μου πεις τι είναι αντρας@Magi γιατί γελάς με την περιέργεια του φίλου ;
Και τα όρια ποιός τα βάζει...εσύ ?Φίλε ξεπερνας τα όρια
Φυσικά και όχι εγώ. Αλλά πρόσεχε τι γράφεις δημόσιαΚαι τα όρια ποιός τα βάζει...εσύ ?
Αραξε άτομο μου...
Η διαφορα αναμεσα σε ενα αγορι με εναν αντρα ειναι η ηλικία...Το αγορι ειναι ανήλικο ο αντρας ενήλικας..@Magi γιατί γελάς με την περιέργεια του φίλου ;
καριολα πουλοΚαι τα όρια ποιός τα βάζει...εσύ ?
Αραξε άτομο μου...
Τί έγραψα δημόσια ?Φυσικά και όχι εγώ. Αλλά πρόσεχε τι γράφεις δημόσια