Νέα

Γιατί χάθηκε το καμάκι στην Ελλάδα; Χάθηκε ο Έλληνας καμακιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
2008 εεε?
και δε ξέρεις τον Μέγα πουστη του στραπον, Ζαν κλων φαν πουστραμ με τους υπόλοιπους κλώνους του?
περίεργο... :think:
και γιατί αποφάσισες να κάνεις προφίλ τώρα παίχτη μου, τι σε οδήγησε σε αυτήν σου την ψυχική κατάσταση?
Δεν ξέρω κανένα προσωπικά. Ξέρω ότι το 80% εδώ είναι για να προωθήσει συγκεκριμένων μαγαζιών και το 19% υποκειμενικές απόψεις. Και για να σε προλάβω. Είμαι εδώ για την καυλαντα και να σκοτώσω την ώρα μου.

Έκανα εγγραφή για να επικοινωνήσω με μια ανεξάρτητη πέρυσι.

Η ψυχική μου κατάσταση δεν σε αφορά, ειδικά δημόσια.

Σε κάλυψα υποθέτω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.443
Πόντοι
27.261
Δεν ξέρω κανένα προσωπικά. Ξέρω ότι το 80% εδώ είναι για να προωθήσει συγκεκριμένων μαγαζιών και το 19% υποκειμενικές απόψεις. Και για να σε προλάβω. Είμαι εδώ για την καυλαντα και να σκοτώσω την ώρα μου.

Έκανα εγγραφή για να επικοινωνήσω με μια ανεξάρτητη πέρυσι.

Η ψυχική μου κατάσταση δεν σε αφορά, ειδικά δημόσια.

Σε κάλυψα υποθέτω.
παρακολουθείς τον ιστότοπο από το 2008,
έκανες προφίλ πέρσυ με δικαιολογία να επικοινωνήσεις με μια ανεξάρτητη (???οκεηηη??? ),
έκανες πρώτο ποστ φέτος πριν μια βδομάδα
και
υποστηριξες και το κλωνοπουστρακι του Λεοντίου από το πουθενά, ενώ του έχω βγάλει όλα του τα πουστριλικια από όλα του σχεδόν τα κλωνοπροφίλ.
εσύ τι λες, με καλυψες... τι υποθέτεις? :think:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Αυτά που λέτε για τη δουλειά είναι πίπες.
Εγώ δουλεύω στον πιο καλοπληρωμένο χώρο αυτή τη στιγμή (Πληροφορική) και από τους 10 άντρες στο τμήμα οι 7 είναι μπάκουρες.
Ενώ τα τσογλάνια γαμάνε αβέρτα. Οι γκόμενες δε γουστάρουν τους φλώρους, αν είσαι φλώρος, μόνο στα 30+ θα γαμήσεις μία που θα έχει γυρίσει το κοντέρ στα χιλιόμετρα της πούτσας. Και θα την παντρευτείς κιόλας για να μη χάσεις το κελεπούρι.
Τα λεφτά είναι η παρηγοριά του αρρώστου που δε μπορεί να γαμήσει αλλιώς και γαμάνε τελευταία.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Ναι...μόνο που αν αυτό δεν μεταφράζεται και σε εισόδημα που να προσφέρει...ταξιδάκια,εκδρομούλες,εξόδους,ρεστοράν κλπ...δε νομίζω να αρέσει και τόσο
U overplay it man. OK, άντρας είσαι, να έχεις να βάλεις ένα ρούχο και να πληρώσεις ένα δείπνο και δυο ποτά όταν προσκαλέσεις μια γκόμενα, μη φανείς και τσίπης. Yet, το να κάνεις τον σπόνσορα και το γραφείο ταξιδίων δε χρειάζεται σε μία long-term σχέση, οι περισσότερες γυναίκες δε ψάχνουν αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
παρακολουθείς τον ιστότοπο από το 2008,
έκανες προφίλ πέρσυ με δικαιολογία να επικοινωνήσεις με μια ανεξάρτητη (???οκεηηη??? ),
έκανες πρώτο ποστ φέτος πριν μια βδομάδα
και
υποστηριξες και το κλωνοπουστρακι του Λεοντίου από το πουθενά, ενώ του έχω βγάλει όλα του τα πουστριλικια από όλα του σχεδόν τα κλωνοπροφίλ.
εσύ τι λες, με καλυψες... τι υποθέτεις? :think:
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Οι ύβρεις με ενοχλούν. Εν κατακλείδι, δεν με ενδιαφέρεις φίλε να είσαι καλά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Είμαι 36 φίλε. Κακές νεανικές επιλογές και περιβαλλοντικές καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις με έχουν γάμησει. Και για να καταλάβεις που ήμουν και που βρίσκομαι. Γιατί μάλλον είσαι πιτσιρικά. Για μια δεκαετία άφησα μια πολυκατοικία σε κάθε μπουρδέλο, στούντιο στριπτίζ άδικο που έχει η Αθήνα. Ώσπου γνώρισα αυτή τη γυναίκα. Δεν είμαι πλέον μαζί της. Αλλά έμαθα πολλά για τις γυναίκες και για μένα. Βγες έξω μιλά. Κοινωνικοποίησου και σιγουρα Θα βρεις κάποια. Το δύσκολο είναι να την κρατήσεις χωρίς να χαλάσεις τον εαυτό σου. Και μην φοβάσαι την απορρίψει.

Αν επιτρέπεται,τη χώρισες ή σε χώρισε αυτή;

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Αν επιτρέπεται,τη χώρισες ή σε χώρισε αυτή;
Σε τι θα σε βοηθήσει αυτό; Είναι πιο πολύπλοκο από αυτό. Απλά είπα την δικιά μου εμπειρία γιατί εδώ γράφεται αν κουνήσεις 50αρικο στην άλλη σε ερωτεύεται.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Σε τι θα σε βοηθήσει αυτό; Είναι πιο πολύπλοκο από αυτό. Απλά είπα την δικιά μου εμπειρία γιατί εδώ γράφεται αν κουνήσεις 50αρικο στην άλλη σε ερωτεύεται.
Μα είναι δυνατόν να μην παραδέχεσαι ότι μόνον εάν μοιράζεις πενηντάρικα θα σε προσέξουν οι γκόμενες και μόνον όταν έχεις ''κύκλο'' θα βρεις κάποια να στραβωθεί να σε αποδεχτεί όπως είσαι;;; :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Μα είναι δυνατόν να μην παραδέχεσαι ότι μόνον εάν μοιράζεις πενηντάρικα θα σε προσέξουν οι γκόμενες και μόνον όταν έχεις ''κύκλο'' θα βρεις κάποια να στραβωθεί να σε αποδεχτεί όπως είσαι;;; :grin:

Ναι,καλύτερα να λές...ζω με τη μάνα μου,οδηγάω ένα σαράβαλο κλπ,σίγουρα θα σε αποδεχτούν πιο εύκολα έτσι :grin:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.466
Πόντοι
446
Χάθηκε γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες φοβούνται την απόρριψη και γιατί δεν ξέρουν να μιλάνε. Σχεδόν όλοι φλερτάρουν μόνο από τo fb και το instagram πολλές φορές μάλιστα από ψεύτικα προφίλ οπότε 100/100 χαμένο το παιχνίδι.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Οι αντρες το χασαμε το παιχνιδι. Το ινσταγκραμ και το φεισμπουκ βοηθησαν σε αυτο. Γνωριζεις εναν αλλον μεσω των μεσων και μετα απο κοντα ειναι αλλος. Λογικο.
Γκομενα που θα κρατησει δε θα την βρεις σε διασκεδαση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Αναρωτιούνται οι άντρες ΓΙΑΤΙ χάθηκε το... καμάκι; Ρε πάμε καλά; Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να κάνουν τα μουνιά σε εμάς και να ρίξουν και μια μούτζα στον εαυτό τους γιατί χτύπησαν βαθμό μαλακίας/πουτανιάς 1000%. Συνέλθετε.
Τα μουνιά την κάνουν.
Μου το έχει πει φίλη, 45 ετών, χωρισμένη.
Δεν υπάρχει καμάκι πλέον λέει.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ναι,καλύτερα να λές...ζω με τη μάνα μου,οδηγάω ένα σαράβαλο κλπ,σίγουρα θα σε αποδεχτούν πιο εύκολα έτσι :grin:

Άσχετο με αυτό που έγραψα.
Εν πάση περιπτώσει, έχω δει στη ζωή μου και άεργους, και ανεπάγγελτους, και τεμπέληδες που ζούνε με τις μανάδες και τους πατεράδες και ζητιανεύουν από παππούδες να έχουν γκόμενες και να πηδάνε. Αν ψάξεις πέρα από το μικρόκοσμό σου ίσως δεις και εσύ τέτοιους που περιγράφω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Τα μουνιά την κάνουν.
Μου το έχει πει φίλη, 45 ετών, χωρισμένη.
Δεν υπάρχει καμάκι πλέον λέει.
Φίλτατε Σώτο, θεωρώ ότι οι γυναίκες όταν λένε ''δε με φλερτάρουν'' ή ''είμαι μόνη και δε με θέλουν'' δεν εννοούν κυριολεκτικά ότι κανένας δεν τις φλερτάρει και κανένας δεν τις θέλει. Αυτό που πραγματικά εννοούν όσες το λένε είναι ότι δεν τις θέλει και δεν τις φλερτάρει ο ''ιδανικός'' που έχουν πλάσει στο μυαλό τους.
Όλοι οι άλλοι που τις πλησιάζουν, αν δεν τους γουστάρουν, είναι πέφτουλες, χλιμίντζουρες, άχρηστοι, τελειωμένοι. Και μετά αρχίζουν οι γελοιότητες του ''δεν υπάρχουν άντρες'', ''όλοι είναι gay'' και άλλες αντίστοιχης κλίμακας φαιδρότητες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Χάθηκε γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες φοβούνται την απόρριψη και γιατί δεν ξέρουν να μιλάνε. Σχεδόν όλοι φλερτάρουν μόνο από τo fb και το instagram πολλές φορές μάλιστα από ψεύτικα προφίλ οπότε 100/100 χαμένο το παιχνίδι.

Πλέον δεν φοβούνται μονο την απόρριψη,φοβούνται μη τους τρέχουν και για παρενόχληση

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Αυτό ακριβώς είπα φίλε. Για να καταλάβεις η γυναίκα δεν με άφηνε να της πληρώσω ούτε τυρόπιτα. Δεν θα σε αποδεχτούν εύκολα αλλά αν θες σοβαρό άνθρωπο δίπλα σου πρέπει να είσαι ειλικρινής και θα γουστάρει για αυτό. Όχι για τα φράγκα. Θα σου άλλο παράδειγμα. Στριπτιτζου. Κάθε βράδυ τη χαρτονανονε κουστιυμαρισμενοι. Σου μιλάω για πολύ χρήμα. Μπορούσε να έχει όποιον θέλει. Αυτή παντρεύτηκε το μανάβη, τα παράτησε όλα και γυρνάει στις λαϊκές να παλεύει για το μεροκάματο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Άσχετο με αυτό που έγραψα.
Εν πάση περιπτώσει, έχω δει στη ζωή μου και άεργους, και ανεπάγγελτους, και τεμπέληδες που ζούνε με τις μανάδες και τους πατεράδες και ζητιανεύουν από παππούδες να έχουν γκόμενες και να πηδάνε. Αν ψάξεις πέρα από το μικρόκοσμό σου ίσως δεις και εσύ τέτοιους που περιγράφω.

Μάλλον στον δικο σου μικρόκοσμο βλέπεις αυτούς να γαμάνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom