Απο ολα αυτά που μου είπες τα περισσοτερα ειναι σωστα και τα εκτιμώ. Η εικόνα των τυπάδων με τα purdey ειναι όλα τα λεφτά όμως .Το καμάκι είναι κυνήγι .
Κανένα κυνήγι ποτέ δεν είναι σίγουρο .
Αν θες να φας κρέας σίγουρα πας στο χασάπη και αγοράζεις κυμά στη σακούλα.
Το κυνήγι είναι αδρεναλίνη , χαμαλίκι , ζωντάνια, περιπέτεια.
Μπορεί και να πέσεις σε κανά γκρεμό ή να σε φάει καμιά αρκούδα.
Έτσι είναι η ζωή. Η αληθινή . Έξω.
Πάνω από όλα όμως μετράει η φάση και το στυλ .
Ακόμη κι αν δεν κερδίσεις !
Κυνηγός ... Ματαντόρ ... Ρεχονεαδόρ ... Καμάκι ...
Αντρίκιες καταστάσεις.
Αληθινή ζωή.
Αντρικές καταστάσεις, old school .
Αν κάτσουν ... και οι γυναίκες .... γουστάρουν .
Και να φας τα μούτρα σου , εφόσον ζεις αντρίκια πάει στο διάολο ....... Αξίζει .
Όλοι θα πεθάνουν .
Ελάχιστοι ζουν , πριν πεθάνουν .
Με την ανάπτυξη και την κανονικότητα
θα σας βάλουν όλους στο τρίτο φύλο . ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΓΙΑ .
ΕΡΓΑΤΕΣ. Μόνο δουλειά, ίσα για να τρώτε.
Ζωή θα έχουν μόνο οι κηφήνες και οι βασίλισσες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί χάθηκε το καμάκι στην Ελλάδα; Χάθηκε ο Έλληνας καμακιάρης;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 439
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.443
- Πόντοι
- 27.261
τα ειδες τα αποκαλυπτηρια της κωλοσουφριδας του αποκειθε ?Με είδε εδω και ενιωσε ασφαλεια ...Οτι θα τις μαζεψει
διψαει για αυτοβελτιωση ο ανεστακος μας
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.958
- Πόντοι
- 3.656
Κάβλωσες ε ;Η εικόνα των τυπάδων με τα purdey ειναι όλα τα λεφτά όμως .
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 736
Μισο να ερθω να το ποτισω να αφησει εδω τους ανθρωπους να φλερταρουντα ειδες τα αποκαλυπτηρια της κωλοσουφριδας του αποκειθε ?
διψαει για αυτοβελτιωση ο ανεστακος μας
Όπως είναι αναμενόμενο , τα ξερεις τα κόλπα βλέπω , και εγώ του ευρύτερου χώρου του ανωτέρω χόμπι είμαι.Κάβλωσες ε ;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Το φλερτ αρχίζει σε ξενυχτάδικα μετά τις 03.00 .......
έχουν αδειάσει μπουκάλια κανάτες ποτήρια καφάσια .....
και γίνεται της πουτάνας ....
Εννοείς οι άντρες τα έχουν αδειάσει.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.443
- Πόντοι
- 27.261
στην κωλοτρουπιδα σου σφυραω μπουλη και κανει αντιλαλο απο το βαθος που σου εχω δημιουργησειΠοια αποκαλυπτυρια ρε μπουχεσα?
Ανεβάζεις αλλα αντ αλλων και σφυρας κλεφτικα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.958
- Πόντοι
- 3.656
Εννοείς οι άντρες τα έχουν αδειάσει.
Οι ζωντανοί τύπε.
Που είναι έξω και ζουν .
Οι μέσα κάθονται και κλαίνε ..........
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 736
Αντε παλι ..ειπαμε οτι επαγγελματικα το εχω για κατουρημα ...αμα ομως εχω καυλες θα επιλεξω μια πουτσα και αν ο φιλος σου ετυχε να ειναι μια απο αυτες περαστικα του ...Ειχε πει συναγωνιστης μαγκι οτι το εχεις μονονγια κατουρημα ισχυει?
Εχω ατομο που εχει παει μαζι σου τοτε στο στουντιο και μου τα εχει πει ολα με το ν και με το σιγμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια αποκαλυπτυρια ρε μπουχεσα?
Ανεβάζεις αλλα αντ αλλων και σφυρας κλεφτικα
Ποσες μερες θα τον κλαίμε ? μικρε μου πουστη
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 736
κανε ενα ντουζακι ...το χριάζεσαι..Κροσακι μεταξι μας.
Δεν καυλωνει,ο τυπος προσπαθησε αλλα δεν με τίποτα,εχεις γαμηθει στις ορμόνες ή ήταν απο πριν έτσι?
Είσαι λάθος. Θα σου πω προσωπική εμπειρία. Γνώρισα τον άνθρωπο μου στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσα, τυχαία. Δεν έχω φράγκο, ούτε είμαι κανας γαμηκουλας. Ανθρωπάκος είμαι. Ούτε καν της την έπεσα. Είπα μόνο πάμε για καφέ; Η γυναίκα δεν την ένοιαζε ούτε πόσα βγάζω ούτε τι αυτοκίνητο έχω. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι μου βρήκε ξέρω μόνο ότι πέφτανε βεγγαλικά μόνο που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο.Λοιπον φιλε χωρις δουλειά χανεις το 65% της μεθοδου της αυτοβελτίωσης.
Καμια γυναικα δεν θελει κάποιον άνεργο ή τεμπέλη, ειναι η βασική αρχη τους.
Οταν θα γνωρίσεις μια κοπέλα απο τα πρώτα που θα σε ρωτησει ειναι το επάγγελματικο,οι περισσότερες εκει ποντάρουν,σε κάθε γνωριμία προσέγγιση ολες πανε το θεμα επενδυτικά.
Ακομα και για φαση σου λεει αν ο αλλος δεν εχει να παμε για μπάνιο στη θαλασα δεν εχει να παμε μια εκδρομη τι να τον κανω?.
Ασε τα δωρα.και κάποια κερασματα που θα θέλει..
Εσύ ψάχνεις να βρεις βίζιτα στο δρόμο. Η σοβαρή γυναίκα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου ούτε τα μπράτσα σου. Άλλα πράγματα θέλει.
Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου τι θέλεις και τι προσφέρεις και ψάξε στο σωστά μέρη. Αν ψάχνεις σοβαρότητα στο ίντερνετ και στα ξενυχταδικα δεν θα βρεις
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Οι ζωντανοί τύπε.
Που είναι έξω και ζουν .
Οι μέσα κάθονται και κλαίνε ..........
Αφού στο τέλος ούτε και οι έξω γαμάνε.Αν δεν έχουν ήδη βγει με γκόμενες
Τζάμπα λεφτά δηλαδή
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Είσαι λάθος. Θα σου πω προσωπική εμπειρία. Γνώρισα τον άνθρωπο μου στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσα, τυχαία. Δεν έχω φράγκο, ούτε είμαι κανας γαμηκουλας. Ανθρωπάκος είμαι. Ούτε καν της την έπεσα. Είπα μόνο πάμε για καφέ; Η γυναίκα δεν την ένοιαζε ούτε πόσα βγάζω ούτε τι αυτοκίνητο έχω. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι μου βρήκε ξέρω μόνο ότι πέφτανε βεγγαλικά μόνο που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο.
Απο εμφάνιση πως είναι;
Λες στον άνθρωπο να γίνει κάποιος άλλος από αυτό που είναι. Ακόμα και να βρει κάποια είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Είτε θα είναι δυστυχισμένος γιατί δεν είναι ο εαυτός του είτε θα επιστρέψει σε αυτό που του αρέσει να είναι και διαλυθεί η οποία σχέση με οποίες συνέπειεςΜετα πρέπει να φτιαξεις τον ευατο σου να αυτοβελτιωθεις και στους αλλους τομεις.
Αρχικα θα φτιαξεις εμφάνιση κουρεμα,επισης θα κοιτας να εχεις μια μερα γενατη σε πρόγραμμα, ελευθερο χρονο μονο το βραδι και τη νύχτα ολη η υπολοιπη μερα ασχολεια,στη πρίζα.
Θα μου πεις δεν θα εχεις χρονο να γνωρισεις κλπ,θα σου πω πως μεσω τον ασχολιων σου θα βρεις πολλες και θα κανεις ταυτόχρονα προσέγγιση αλλα και το χομπι ασχολια ενδιαφερον σου.
Επίσης πρπειενα φτιαξεις το χαρακτήρα σου,τροπος που μιλας που στεκεσαι,που τρως,γενικα ολη τη συμπεριφορά σου,να γινεις πιο ποιοτικός.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.443
- Πόντοι
- 27.261
σεχω κανει το πουτανακι μου ανεστακο τωρα και ισιωνω τη δικια σου καθημερινα.Μακαρι να εκανες τη κωλοτρυπιδα της Πρώην ετσι αλλα εκει το έπαιζες υπερανω και στην έφερε.
Κατσε τωρα να τραβας μια αριστερη και μια δεξια και μη μιλας.
Εγω θα σε ισιωνω καθε φορα και η ανιαρη ζωουλα σου θα κιλυσει μια χαρά..
Και η πρωην θα γαμιεται με τον γαμια της,ολα ωραια και ανθηρα
Για τα δικά μου γούστα 9/10Απο εμφάνιση πως είναι;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Για τα δικά μου γούστα 9/10
Και δεν ενδιαφερόταν ούτε αν έχεις λεφτά,αμάξι κλπ;
Τι να πω...
Ίσως έπεσες...σε καμια ευθυγράμμιση πλανητών εκείνη τη στιγμή.
Συμβαίνουν κι αυτά
Σε νοιάζει εσένα τι αυτοκίνητο, τι σπίτι έχει; Αν έχει προίκα; Εκείνη γιατί να τη νοιάζει; Η σύγχρονη γυναίκα έχει τη δουλειά της, δεν περιμένει κανένα μαλακά. Μόνο τα πουτανακια που τον παίζουν κυριςες. Άλλη είναι η ουσία. Να θέλετε τα ίδια πράγματα. Να είσαι παρών για εκείνη και να το αντιλαμβάνεται. Να υπάρχει εκείνη στη ζωή σου. Όχι από εδώ η δουλειά μου, εκεί τα φιλαράκια μου και κάπου στη γωνία και εκείνη. Κι αυτό το αντανακλας από την πρώτη στιγμή. Το κατά πόσο είσαι γύπας. Η γυναίκες συνήθως χωρίζουν τους άντρες από την αρχή σε players και boyfriend materialΚαι δεν ενδιαφερόταν ούτε αν έχεις λεφτά,αμάξι κλπ;
Τι να πω...
Ίσως έπεσες...σε καμια ευθυγράμμιση πλανητών εκείνη τη στιγμή.
Συμβαίνουν κι αυτ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 507
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 22