Νέα

Γιατί χάθηκε το καμάκι στην Ελλάδα; Χάθηκε ο Έλληνας καμακιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Και δεν ενδιαφερόταν ούτε αν έχεις λεφτά,αμάξι κλπ;

Τι να πω...

Ίσως έπεσες...σε καμια ευθυγράμμιση πλανητών εκείνη τη στιγμή.

Συμβαίνουν κι αυτά
Κύριε sub επειδή βλέπω οτι έχετε στην φωτο -προφιλ σας την σημαία της Τσεχίας μεταξύ άλλων , οπότε συμπεραίνω οτι ειστε οπαδός της συγκεκριμένης χώρας , μήπως να πάτε στην Θρυλική Σαμπρίνα στο στουντιάκι στην βριλησσου 60 κάτω οπου φημολογείται οτι είναι Τσέχα ?:think: , σας υπόσχομαι οτι μετα την συνεδρία θα δείτε την ζωή με άλλη οπτική γωνία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Σε νοιάζει εσένα τι αυτοκίνητο, τι σπίτι έχει; Αν έχει προίκα; Εκείνη γιατί να τη νοιάζει; Η σύγχρονη γυναίκα έχει τη δουλειά της, δεν περιμένει κανένα μαλακά. Μόνο τα πουτανακια που τον παίζουν κυριςες. Άλλη είναι η ουσία. Να θέλετε τα ίδια πράγματα. Να είσαι παρών για εκείνη και να το αντιλαμβάνεται. Να υπάρχει εκείνη στη ζωή σου. Όχι από εδώ η δουλειά μου, εκεί τα φιλαράκια μου και κάπου στη γωνία και εκείνη. Κι αυτό το αντανακλας από την πρώτη στιγμή. Το κατά πόσο είσαι γύπας. Η γυναίκες συνήθως χωρίζουν τους άντρες από την αρχή σε players και boyfriend material

Σιγουρα τυπε, ενας ανειδικευτος, ανεργος χωρις λεφτα, χωρις αυτοκινητο, χωρις δικο του σπιτι, κλπ εχει ακριβως ιδιες πιθανοτητες στο καμακι με εναν σπουδαγμενο με δουλεια, ανετο με τα λεφτα, αυτοκινητο, δικο του χωρο

Εξ αλλου και οι δυο εχουν 2 χερια και 2 ποδια και αυτο ειναι ολο που κοιτανε οι γυναικες, δεν τις ενδιαφερει τιποτε αλλο...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Σε νοιάζει εσένα τι αυτοκίνητο, τι σπίτι έχει; Αν έχει προίκα; Εκείνη γιατί να τη νοιάζει; Η σύγχρονη γυναίκα έχει τη δουλειά της, δεν περιμένει κανένα μαλακά. Μόνο τα πουτανακια που τον παίζουν κυριςες. Άλλη είναι η ουσία. Να θέλετε τα ίδια πράγματα. Να είσαι παρών για εκείνη και να το αντιλαμβάνεται. Να υπάρχει εκείνη στη ζωή σου. Όχι από εδώ η δουλειά μου, εκεί τα φιλαράκια μου και κάπου στη γωνία και εκείνη. Κι αυτό το αντανακλας από την πρώτη στιγμή. Το κατά πόσο είσαι γύπας. Η γυναίκες συνήθως χωρίζουν τους άντρες από την αρχή σε players και boyfriend material
Το να είναι κάποιος απασχολημένος, να δουλεύει, να παλεύει τη ζωή, είναι κάτι που αρέσει στις γυναίκες αποδεδειγμένα.
Όχι για τα λεφτά, αλλά για τη διάθεση που έχεις να ζήσεις.
Αυτό όταν η γυναίκα σε δει σοβαρά και όχι αν σε δει για ένα γαμήσι της μίας νύχτας.

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Σιγουρα τυπε, ενας ανειδικευτος, ανεργος χωρις λεφτα, χωρις αυτοκινητο, χωρις δικο του σπιτι, κλπ εχει ακριβως ιδιες πιθανοτητες στο καμακι με εναν σπουδαγμενο με δουλεια, ανετο με τα λεφτα, αυτοκινητο, δικο του χωρο

Εξ αλλου και οι δυο εχουν 2 χερια και 2 ποδια και αυτο ειναι ολο που κοιτανε οι γυναικες, δεν τις ενδιαφερει τιποτε αλλο...
Μένω στη μάνα μου, έχω ένα ριμαδιασμενο honda cb και επί της ουσίας αυτή τη περίοδο με ζει η μάνα μου ( μη ρωτάς γιατί) Κι έχω κι άλλα παράδειγμα εκτός από εμένα. Οι γυναίκες που λες είναι χρυσοθήρες δεν αξίζουν. Καλύτερα να πληρώσεις βίζιτα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μένω στη μάνα μου, έχω ένα ριμαδιασμενο honda cb και επί της ουσίας αυτή τη περίοδο με ζει η μάνα μου ( μη ρωτάς γιατί) Κι έχω κι άλλα παράδειγμα εκτός από εμένα. Οι γυναίκες που λες είναι χρυσοθήρες δεν αξίζουν. Καλύτερα να πληρώσεις βίζιτα

Αρα εχεις ροδα και χρηματα που εστω οτι ειναι απο χαρτζιλικι (αυτο δε φαινεται, ουτε νομιζω να το λες στις γκομενες)

Εισαι αρκετα καλυτερα απο παρα πολλους που πχ δεν εχουν ροδα, κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656

Τύπε αυτά...νοιάζουν το 99% των σύγχρονων γυναικών.Μπορεί και παραπάνω.

Αν εσυ βρήκες...απ'το 1 ή το 0,5 ή το 0,1%...δε σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας

Ναι,για εμάς δεν είναι σημαντικό κριτήριο η οικονομική τους κατάσταση.Γι'αυτές όμως είναι.Αν δηλαδή μιλάμε για σχέση και όχι για ξεπέτα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
σεχω κανει το πουτανακι μου ανεστακο τωρα και ισιωνω τη δικια σου καθημερινα. :2funny::2funny::2funny:
Να σου πω ... Εδω μεσα ειναι το σκυλι μου χωρις κολαρο....

Ο ανεστακος σαν αρπαξε φαπες και ξαφανιζολ παλι...

Παω να παρω τον καφε μου..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τύπε αυτά...νοιάζουν το 99% των σύγχρονων γυναικών.Μπορεί και παραπάνω.

Μιλαμε παντα για γυναικες ανω των 25

Μικροτερες μπορει να τις νοιαζουν τα μουσια, τα τατουαζ, οι κοιλιακοι, το τσουλουφι, οι...φαβοριτες, κλπ

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Αρα εχεις ροδα και χρηματα που εστω οτι ειναι απο χαρτζιλικι (αυτο δε φαινεται, ουτε νομιζω να το λες στις γκομενες)

Φίλε σου δείχνω το δάσος και κοιτάς το δάχτυλο. Σε τελική ανάλυση αν βιοποριστικό πρόβλημα το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα προσωπικά.

Δεν ήρθα να κάνω τον ξύπνιο απλά λέω ότι δεν μετριούνται όλα με το χρήμα. Αυτό έχω δει από δικές μου εμπειρίες και του περιβάλλοντος μου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Το να είναι κάποιος απασχολημένος, να δουλεύει, να παλεύει τη ζωή, είναι κάτι που αρέσει στις γυναίκες αποδεδειγμένα.
Όχι για τα λεφτά, αλλά για τη διάθεση που έχεις να ζήσεις.

Ναι...μόνο που αν αυτό δεν μεταφράζεται και σε εισόδημα που να προσφέρει...ταξιδάκια,εκδρομούλες,εξόδους,ρεστοράν κλπ...δε νομίζω να αρέσει και τόσο

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0

Κάποια σκυλιά δεν επιδέχονται κολάρο. Είναι απόλυτα πιστά μόνο στο αφεντικό τους. Δεν γυρίζουν σε οποιαδήποτε τους σφυρίξει. Τα σκυλιά ζουν για το αφεντικό τους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261

τουχω βγάλει τα άπλυτα της κωλοσουφριδας του και παραμιλάει το διποδο ζουλαπογιδο :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656

Ειστε πάνω απο 25;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Αναρωτιούνται οι άντρες ΓΙΑΤΙ χάθηκε το... καμάκι; Ρε πάμε καλά; Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να κάνουν τα μουνιά σε εμάς και να ρίξουν και μια μούτζα στον εαυτό τους γιατί χτύπησαν βαθμό μαλακίας/πουτανιάς 1000%. Συνέλθετε.

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Είμαι 36 φίλε. Κακές νεανικές επιλογές και περιβαλλοντικές καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις με έχουν γάμησει. Και για να καταλάβεις που ήμουν και που βρίσκομαι. Γιατί μάλλον είσαι πιτσιρικά. Για μια δεκαετία άφησα μια πολυκατοικία σε κάθε μπουρδέλο, στούντιο στριπτίζ άδικο που έχει η Αθήνα. Ώσπου γνώρισα αυτή τη γυναίκα. Δεν είμαι πλέον μαζί της. Αλλά έμαθα πολλά για τις γυναίκες και για μένα. Βγες έξω μιλά. Κοινωνικοποίησου και σιγουρα Θα βρεις κάποια. Το δύσκολο είναι να την κρατήσεις χωρίς να χαλάσεις τον εαυτό σου. Και μην φοβάσαι την απορρίψει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τουχω βγάλει τα άπλυτα της κωλοσουφριδας του και παραμιλάει το διποδο ζουλαπογιδο :2funny:
Το ξέρεις και μιλάς έτσι; Γιατί δεν φοράει φυμοτρο και δαγκώνει

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
Το ξέρεις και μιλάς έτσι; Γιατί δεν φοράει φυμοτρο και δαγκώνει
ότι λέω φίλε μου εδώ μέσα, ισχύει και ειναι με δικά τους ποστς-αποδειξεις, απο όλα τα κλωνοπροφίλ που έχουν δημιουργήσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι φανταστικές ιστορίες για να θολωσω τα νερά, όπως κάνει αυτό το πουστρακι συγκεκριμένα.:mati:

Malakasking

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
5
Πόντοι
0
γιατι χαθηκε το καμακι στην Ελλαδα? χαθηκε ο ελληνας καμακιαρης??
εχει χαθη το καμακι στην ελλαδα γιατι αραγε?πηγαινετε στα ορθαδικα πολυ σπανια να μιλησει καποιος
χαλια παμε :embarrased: :embarrased:
Γίνεται μέσω διαδικτύου πλέον, δεν χάθηκε μεταλλάχθηκε απλά.

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Φίλε παρακολουθώ το σάιτ από το 2008 και σαν επισκέπτης. Έχει βρομισει. Αλλά βρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις χωρίς λόγο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
Φίλε παρακολουθώ το σάιτ από το 2008 και σαν επισκέπτης. Έχει βρομισει. Αλλά βρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις χωρίς λόγο
2008 εεε?
και δε ξέρεις τον Μέγα μπουστη του στραπον, Ζαν κλων φαν πουστραμ με τους υπόλοιπους κλώνους του από το Λεόντιο ?
περίεργο... :think:
και γιατί αποφάσισες να κάνεις προφίλ τώρα παίχτη μου, τι σε οδήγησε σε αυτήν σου την ψυχική κατάσταση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom