Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.842
- Πόντοι
- 5.595
Είσαι λάθος. Θα σου πω προσωπική εμπειρία. Γνώρισα τον άνθρωπο μου στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσα, τυχαία. Δεν έχω φράγκο, ούτε είμαι κανας γαμηκουλας. Ανθρωπάκος είμαι. Ούτε καν της την έπεσα. Είπα μόνο πάμε για καφέ; Η γυναίκα δεν την ένοιαζε ούτε πόσα βγάζω ούτε τι αυτοκίνητο έχω. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι μου βρήκε ξέρω μόνο ότι πέφτανε βεγγαλικά μόνο που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο.
Εσύ ψάχνεις να βρεις βίζιτα στο δρόμο. Η σοβαρή γυναίκα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου ούτε τα μπράτσα σου. Άλλα πράγματα θέλει.
Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου τι θέλεις και τι προσφέρεις και ψάξε στο σωστά μέρη. Αν ψάχνεις σοβαρότητα στο ίντερνετ και στα ξενυχταδικα δεν θα βρεις
Φίλε μου δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου και μακαρι να πετυχες την εξαίρεση αλλά ο κανόνας ειναι οτι οπως εμεις κοιτάμε εμφάνιση έτσι οι γυναίκες κοιτάνε πολύ το στάτους και την οικονομικη κατασταση στον άντρα. Ακομα και εμεις οταν κοιταμε για σοβαρά (γαμο,οικογενεια κτλπ) κοιταμε επαγγελμα και οικονομικη κατασταση της γυναικες.
Μιλαω παντα για το τοπ 10-20% των γυναικων. Δλδ απο 7μιση και πανω που θα εχει και αρκετες επιλογές απο αντρες για να διαλέξει.
Αν ειναι να μιλαμε για πολυ μετριες και κατω του μετριου εμφανισιακα γυναικες προφανως δεν θα μετρανε τα οικονομικα κτλπ.