Νέα

Γιατί χάθηκε το καμάκι στην Ελλάδα; Χάθηκε ο Έλληνας καμακιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Αυτό ακριβώς είπα φίλε. Για να καταλάβεις η γυναίκα δεν με άφηνε να της πληρώσω ούτε τυρόπιτα. Δεν θα σε αποδεχτούν εύκολα αλλά αν θες σοβαρό άνθρωπο δίπλα σου πρέπει να είσαι ειλικρινής και θα γουστάρει για αυτό. Όχι για τα φράγκα. Θα σου άλλο παράδειγμα. Στριπτιτζου. Κάθε βράδυ τη χαρτονανονε κουστιυμαρισμενοι. Σου μιλάω για πολύ χρήμα. Μπορούσε να έχει όποιον θέλει. Αυτή παντρεύτηκε το μανάβη, τα παράτησε όλα και γυρνάει στις λαϊκές να παλεύει για το μεροκάματο.
Ο μανάβης δηλαδή πήρε μια που τα βράδια ξεβρακωνονταν?

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.695
Πόντοι
5.595
Είσαι λάθος. Θα σου πω προσωπική εμπειρία. Γνώρισα τον άνθρωπο μου στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσα, τυχαία. Δεν έχω φράγκο, ούτε είμαι κανας γαμηκουλας. Ανθρωπάκος είμαι. Ούτε καν της την έπεσα. Είπα μόνο πάμε για καφέ; Η γυναίκα δεν την ένοιαζε ούτε πόσα βγάζω ούτε τι αυτοκίνητο έχω. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι μου βρήκε ξέρω μόνο ότι πέφτανε βεγγαλικά μόνο που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο.

Εσύ ψάχνεις να βρεις βίζιτα στο δρόμο. Η σοβαρή γυναίκα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου ούτε τα μπράτσα σου. Άλλα πράγματα θέλει.

Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου τι θέλεις και τι προσφέρεις και ψάξε στο σωστά μέρη. Αν ψάχνεις σοβαρότητα στο ίντερνετ και στα ξενυχταδικα δεν θα βρεις

Φίλε μου δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου και μακαρι να πετυχες την εξαίρεση αλλά ο κανόνας ειναι οτι οπως εμεις κοιτάμε εμφάνιση έτσι οι γυναίκες κοιτάνε πολύ το στάτους και την οικονομικη κατασταση στον άντρα. Ακομα και εμεις οταν κοιταμε για σοβαρά (γαμο,οικογενεια κτλπ) κοιταμε επαγγελμα και οικονομικη κατασταση της γυναικες.

Μιλαω παντα για το τοπ 10-20% των γυναικων. Δλδ απο 7μιση και πανω που θα εχει και αρκετες επιλογές απο αντρες για να διαλέξει.

Αν ειναι να μιλαμε για πολυ μετριες και κατω του μετριου εμφανισιακα γυναικες προφανως δεν θα μετρανε τα οικονομικα κτλπ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
ε οτι επαγγελματικα το εχω για κατουρημα ...αμα ομως εχω καυλες θα επιλεξω μια πουτσα και αν ο φιλος σου ετυχε να ειναι μια απο αυτες περαστικα του ...
Ποσες μερες θα

Τα μουνιά την κάνουν.
Μου το έχει πει φίλη, 45 ετών, χωρισμένη.
Δεν υπάρχει καμάκι πλέον λέει.
όταν μια γυναίκα λέει "οι άντρες δεν την πέφτετε πια" εννοεί "αυτοί που μου την πέφτουν δε μου αρέσουν, αυτός που μου αρέσει τα έχει με άλλη".

Καμάκι παίζει και σε τουρίστριες και σε ελληνίδες. Δείτε πόσο δημοφιλές είναι το tinder και τα dating apps. Άλλο αν οι σχέσεις έχουν γίνει προβληματικές.
Και live καμάκι από κοντά χωρίς κινητά παίζει.

Όλα αυτά "οι γυναίκες θέλουν μόνο τα λεφτα" ,"οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν", "οι γυναίκες έχουν πολλά Likes στα social και ψωνίστηκαν" είναι άλλοθι που όλοι τα έχουμε πει κάποτε.
Όταν είσαι στην ίδια παρέα με μια γυναίκα που σου αρέσει, της μιλάς; Την ψάχνεις στα social να μιλήσετε; Όταν βλέπεις μία άγνωστη και είναι μόνη της, πας να της μιλήσεις;
Όλοι έχουμε φάει άκυρα, έχουμε ερωτευτεί γυναίκες που ήθελαν άλλους, έχουμε πληγωθεί ,αλλά για να μη βρίσκεις γυναίκα με τίποτα δε μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Φίλε μου δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου και μακαρι να πετυχες την εξαίρεση αλλά ο κανόνας ειναι οτι οπως εμεις κοιτάμε εμφάνιση έτσι οι γυναίκες κοιτάνε πολύ το στάτους και την οικονομικη κατασταση στον άντρα. Ακομα και εμεις οταν κοιταμε για σοβαρά (γαμο,οικογενεια κτλπ) κοιταμε επαγγελμα και οικονομικη κατασταση της γυναικες.

Μιλαω παντα για το τοπ 10-20% των γυναικων. Δλδ απο 7μιση και πανω που θα εχει και αρκετες επιλογές απο αντρες για να διαλέξει.

Αν ειναι να μιλαμε για πολυ μετριες και κατω του μετριου εμφανισιακα γυναικες προφανως δεν θα μετρανε τα οικονομικα κτλπ.
Ρε παίκτη δεν είπαμε η Δώρα Παντέλη να τα φτιάξει με τον Αντρέα τον άνεργο. Αυτά ούτε στις ταινίες.

Ξέρεις πόσα ρεμάλια άεργοι εναλλακτικοί γαμάνε αβέρτα εναλλακτικές σε σκηνή στη Γαύδο; Βρίσκουνε και γαμάνε αυτές που είναι στα κυβικά τους.

Εγώ δε θα την πέσω στην κόρη του μεγαλοξενοδόχου με το Καγιέν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή στον πλανήτη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Όταν είσαι στην ίδια παρέα με μια γυναίκα που σου αρέσει, της μιλάς; Την ψάχνεις στα social να μιλήσετε; Όταν βλέπεις μία άγνωστη και είναι μόνη της, πας να της μιλήσεις;
Όλοι έχουμε φάει άκυρα, έχουμε ερωτευτεί γυναίκες που ήθελαν άλλους, έχουμε πληγωθεί ,αλλά για να μη βρίσκεις γυναίκα με τίποτα δε μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι.

Αν δεν σου δώσει ένα σημάδι ότι ψάχνεται,εσυ πας και της μιλάς;

Αν της στείλεις στα σοσιαλ και δεν σου απαντήσει,συνεχίζεις να της στέλνεις;

Ε μη βγάλουμε πάλι φταίχτες τους άντρες επειδή αυτές δεν ψάχνουν κανέναν.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.695
Πόντοι
5.595
Ρε παίκτη δεν είπαμε η Δώρα Παντέλη να τα φτιάξει με τον Αντρέα τον άνεργο. Αυτά ούτε στις ταινίες.

Ξέρεις πόσα ρεμάλια άεργοι εναλλακτικοί γαμάνε αβέρτα εναλλακτικές σε σκηνή στη Γαύδο; Βρίσκουνε και γαμάνε αυτές που είναι στα κυβικά τους.

Εγώ δε θα την πέσω στην κόρη του μεγαλοξενοδόχου με το Καγιέν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή στον πλανήτη.

Φίλε δεν ειπα για την Δωρα Παντελη.
Λεμε για εμφανισιμες γυναικες με καλες προοπτικες εκει εξω. Μια ομορφη δασκαλα πχ. Μια ομορφη φαρμακοποιος ή δικηγορος ή αισθητικος ή οτιδηποτε. Ούτε για διασημες μιλαμε ούτε για τίποτα κόρες υπερπλουσιων.

Επισης δεν μιλαω για διακοπες ή για ηλικιες κατω των 25 εκει προφανως και ο ντελιβερας και ο αιωνιος φοιτητης και ολοι μπορουν να βρουν να γαμησουν ενα μουνακι πανω απ'τα κυβικα τους το οποιο ομως απο τα 27-28 της και μετά δεν θα γυρνουσε να τον κοιτάξει.

Και εναλλακτικο μουνακι που μπορει να ειναι τουμπανο μπορει να γαμηθει με κανα ψευτοαναρχικο απλυτο στα φοιτητικα της χρονια ή τα καλοκαιρια σε καμια Ικαρια.
Τον ιδιο και άλλους ίδιας συνομοταξίας ομως μετά απο μια ηλικία ούτε στο δρόμο δεν θα τους χαιρετάει η ίδια.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.466
Πόντοι
446
Πλέον δεν φοβούνται μονο την απόρριψη,φοβούνται μη τους τρέχουν και για παρενόχληση
Ε όχι και τρεχαματα για παρενόχληση δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος απλά όσοι πάνε τέρμα χύμα και κάνουν άσχημο πέσιμο πλέον οι γκόμενες τους κράζουν.Ναι υπάρχει φόβος για την αντίδραση της κάθε μιας που οι περισσότερες πλέον είναι και σνομπ αλλά όχι και να κινδυνεύεις για παρενόχληση.

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0

Φίλε δε λέω ότι δεν θα πάρουν τον οποιονδήποτε. Αλλά τα λεφτά δεν είναι το πρώτο. Φυσικά άμα είσαι ρεμαλι θα φας άκυρο. Δεν για μέτριες, φανακλανες, θείες, χαζό γκόμενες, σαύρες και λοιπά ερπετά. Να στο πω κι αλλιώς η μάνα σου, η αδερφή, η ξαδέρφη, η κόρη, η ανήψια είναι κι αυτές έτσι; Βασικά η ξαδέρφη είναι .Οι δικές μου όχι. Κι αυτές γυναίκες είναι. Μην τις βράζετε απ' έξω.

Όπως και να έχει πολύ το κούρασα. Απλά είχα και εγώ αυτά τα μυαλά παλιότερα και έφαγα τη νιότη μου στα μπουρδέλα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Όπως και να έχει πολύ το κούρασα. Απλά είχα και εγώ αυτά τα μυαλά παλιότερα και έφαγα τη νιότη μου στα μπουρδέλα.
Στα μπουρδέλα γάμαγες τύπε.
Γιατί το μετανιώνεις ;;;

Πιάσαν τόπο τα λεφτά στα μπουρδέλα.

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, που πλήρωνες για να σου σερβίρουν δηλητήρια
και για να γαμάνε μαγαζάτορες και σερβιτόροι . Εκεί , ήταν πεταμένα λεφτά.
Στα μπουρδέλα πλήρωνες για να γαμάς εσύ.
Στη νύχτα πλήρωνες περισσότερα, για να γαμάνε άλλοι.

Και στις βίζιτες πληρώνεις και γαμάς αρχοντικά.

Να πλήρωνες για να τρως αστακούς .... και ριμπ άϊ ... και πλατό τυριών αλλαντικών ;
Εκεί πληρώνεις , για να αποκτάς τον τίτλο του μαλάκα .

Και να πληρώνεις, για να σου χρεώνουν 500€ το κρασί που στην κάβα κάνει 40€ ;;;

Εκεί γίνεσαι πρύτανης της μαλακίας .

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Στα μπουρδέλα γάμαγες τύπε.
Γιατί το μετανιώνεις ;;;

Πιάσαν τόπο τα λεφτά στα μπουρδέλα.

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, που πλήρωνες για να σου σερβίρουν δηλητήρια
και για να γαμάνε μαγαζάτορες και σερβιτόροι . Εκεί , ήταν πεταμένα λεφτά.
Στα μπουρδέλα πλήρωνες για να γαμάς εσύ.
Στη νύχτα πλήρωνες περισσότερα, για να γαμάνε άλλοι.

Και στις βίζιτες πληρώνεις και γαμάς αρχοντικά.

Να πλήρωνες για να τρως αστακούς .... και ριμπ άϊ ... και πλατό τυριών αλλαντικών ;

Γιατί τα μπουρδέλα είναι υποκατάστατο φίλε σαν την σοκολάτα. Τουλάχιστον αυτό αποδείχθηκε για μένα. Μην παρεξηγηθω, καλά κάνει ο καθένας κάνει ότι κάνει και τα κορίτσια που κάνουν αυτή τη δουλειά. Έχω γνωρίσει πολύ καλά παιδιά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261

:tooth: :tooth::tooth:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.411
Πόντοι
446
Το καμάκι χάθηκε γιατί σήμερα η πλειοψηφία των μοντέρνων ελλεηνίδων σε απορρίπτουν ακόμα και για κουβέντα περι ανέμων και υδάτων και είναι ανίκανες να βγάλουν μια βασική επικοινωνία με αυτά που είδα γενικά, θέλεις μέσο για να ξεκινήσεις κουβέντα περί ανέμων και υδάτων με την άλλη.
Ένας άλλος λόγος είναι τα μισανδρικά κινήματα και νόμοι που κυριαρχούνε στη Δύση χωρίς να κάνεις κάτι τρομακτικό π.χ να ζητήσεις να βγείτε ραντεβού με την άλλη μπορεί να σε πάνε στα δικαστήρια για σεξουαλική παρενόχληση.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Το άφησε το στριπ φίλε και πήγε μαζί του στη λαϊκή
Μιλάμε για Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή επαρχία? Μία γυναίκα που έχει ζήσει μία τέτοια ζωή, με τα λεφτά της νύχτας δεν μπορεί να στεριώσει με κάποιον μανάβη φίλε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Φίλε δεν ειπα για την Δωρα Παντελη.
Λεμε για εμφανισιμες γυναικες με καλες προοπτικες εκει εξω. Μια ομορφη δασκαλα πχ. Μια ομορφη φαρμακοποιος ή δικηγορος ή αισθητικος ή οτιδηποτε. Ούτε για διασημες μιλαμε ούτε για τίποτα κόρες υπερπλουσιων.

Επισης δεν μιλαω για διακοπες ή για ηλικιες κατω των 25 εκει προφανως και ο ντελιβερας και ο αιωνιος φοιτητης και ολοι μπορουν να βρουν να γαμησουν ενα μουνακι πανω απ'τα κυβικα τους το οποιο ομως απο τα 27-28 της και μετά δεν θα γυρνουσε να τον κοιτάξει.

Και εναλλακτικο μουνακι που μπορει να ειναι τουμπανο μπορει να γαμηθει με κανα ψευτοαναρχικο απλυτο στα φοιτητικα της χρονια ή τα καλοκαιρια σε καμια Ικαρια.
Τον ιδιο και άλλους ίδιας συνομοταξίας ομως μετά απο μια ηλικία ούτε στο δρόμο δεν θα τους χαιρετάει η ίδια.
Aναφέρεσαι στη γυναίκα που ψάχνει κάτι σταθερό στη ζωή της, με προοπτικές στο μέλλον να κάνει οικογένεια.
Αφήνω που για τη νέα γενιά γυναικών αυτό δεν παίζει πολύ πια, προτιμούν τα λεφτά να τα κάνουν γούστα παρά να μεγαλώσουν παιδί.

Όταν ρε παικτη μια γυναίκα θέλει κάτι σταθερό προφανώς και ψάχνει κάποιον με σταθερό εισόδημα, δουλειά ,που να μην έχιε θέματα εξαρτήσεων ,ψυχοπαθείς γονείς, να μην είναι ψυχάκι, να μην είναι επιθετικός. Λογικό δεν είναι; Δηλαδή εσύ με μια γυναίκα θα το πήγαινες στα σοβαρά, με καμία τρελή που θα σε σφάξει στον ύπνο σου, καμιά πρεζού ή καμία που ξέρει μόνο να τρώει λεφτά;

Αυτό δε σημαίνει ότι ψάχνουν μονο μεγιστάνες του πλούτου. Υπάρχουν και τα ενδιάμεσα στάδια. Αν τώρα γνωρίσεις γυναίκα που χτυπάει τρία μπέργκερ και 1 κιλό παγωτό για βραδινό και μετά ονειρεύεται γάμο με γιο εφοπλιστή, γιατί να αφιερώσεις χρόνο σε ένα τέτοιο σούργελο, αργόσχολος είσαι;

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Στο θέμα
του ζευγαρώματος οι σημερινοί άντρες είναι αδύναμοι ψυχικά και με χαμηλή αυτοπεποίθηση.
Οι περισσοτεροι αντρες δεν θελουμε να καταλάβουν τι θελουν οι γυναικες και να το εφαρμόσουμε γιατι μένουμε κολλημένοι σε λάθος αποψεις.
Οι σημερινές γυναίκες έχουν τρελες απαιτήσεις και την μεγαλύτερη ψευδαίσθηση αυτοπεποίθησης.Την ντόπα των social media.Εκει τους την πέφτει ο πιο αφραγκος καγκουρας πιτσιρικάς μεχρι και ο πιο τελειωμένος παντρεμένος με παιδιά που έχει σιχαθεί τη γυναίκα του.

Οποιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, πατάει γερά στη γη και αναζητα αντιστοιχη σύντροφο, ξέρει να αναγνωρίσει τα μέρη που θα υπάρξει παιχνίδι με αντιστοιχες γυναικες.
Χάλασε λεφτα σύμφωνα με τα οικονομικά σου και περιποιήσου τον εαυτό σου, χάλασε βενζινη για να κυκλοφορήσεις και θα βρεις τις γυναικες που θες.Γενικότερα να μην είσαι μίζερος και βαρετός τύπος.

Το πέσιμο μέσα απο τα σοσιαλ, το τίντερ ή το χύμα στο δρόμο είναι για τους τσαμπατζήδες, για αυτούς που δεν έχουν χρόνο και έχουν να δώσουν τσάμπα αυτοπεποίθηση σε καθε μια άγνωστη ρίχνοντας τη δική τους αυτοπεποιθηση στο πάτωμα αφου το ποσοστο επιτυχίας ειναι 0,1%

ΥΓ: Τα μπουρδέλα είναι το χόμπυ μας και για εμάς που βλεπουμε το σεξ σαν απόλαυση, αλλα σε καμία περιπτωση δεν το μπερδέυουμε
με τον έρωτα τη συντροφικότητα, τη σχέση ή το γάμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Ειναι απλα τα πραγματα ..

Πηδιουνται σαν τα κουνελια με τις εφαρμογες και πουλανε σταριλικι στο παρα περα που ταχα δεν ξερουν οτι τον παίρνουν μεχρι το μεδουλι...

Ζουμε την εποχη του ταχα ...Σε μια σουρεαλ συχνότητα...:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom