Νέα

Γιαγιά δεν είχε να πληρώσει στα Lidl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
χαχα ειμαστε ηδη τρεις εγω εσυ και ο χαμογελαστος κλωνος 968
Αμα προσθέσεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή η ποιός άλλος μπορεί να συμμετέχει δεν αργεί η είσοδος στην Βουλή πιστεύω :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.769
Πόντοι
5.006

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Αμα προσθέσεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή η ποιός άλλος μπορεί να συμμετέχει δεν αργεί η είσοδος στην Βουλή πιστεύω :)
αλλα κομματα φιλε σαββα οτιδηποτε τους βαρεθηκε η ψυχη μου 40 χρονια τους αχρηστους

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Η αλλη αλυσιδα ειναι χειροτερη, εκμεταλευτηκε την κατασταση για να κανει διαφημιση.
Ολα για τα λεφτα γινονται, δεν υπολογιζουν τιποτα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
αλλα κομματα φιλε σαββα οτιδηποτε τους βαρεθηκε η ψυχη μου 40 χρονια τους αχρηστους
Σωστός , απλά το να ψηφίσεις εσυ επάμ , εγώ Βόβολη ο άλλος Μαυραγάνη η κάποιο άλλο απο αυτά που θεωρούνται πατριωτικά κόμματα δεν γίνεται δουλειά έτσι , για αυτό ανέφερα και την συμμαχία Επάμ - Βόβολη (αν έγινε όντως) σαν κάτι θετικό και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι , αν και ξεφεύγουμε απο το θέμα του νήματος :sad2:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
ο ανδουλακης

λεει το βιογραφικο του πουθενα οτι πηγε φανταρος? εχει κανει μεχρι στιγμης τρεις θητειες στην ευρωβουλη
γαματα φιλε ειδαν οτι δεν τραβαει ο τσιπρας και ξεθαψαν το πασοκ απο τον ταφο λεγεται ο ειναι ανθρωπος του βενιζελου -για τον στρατο δεν ξερω απο σενα το μαθαινω αλλα οπως ειπε σαββας λαθος νημα για αυτα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σκασε
flag-symbolism-Pakistan-design-Islamic.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
λεγεται ο ειναι ανθρωπος του βενιζελου
εξυπακουεται οτι πρεπει να ειναι τσιρακι του βενιζελου

ο βενιζελος λαδωσε την στρατιωτικη θητεια του με το ποσο των 30000 δραχμων

και καποιοι στην ελλαδα τον θελουν η προεδρο δημοκρατιας η πρωθυπουργο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.029
Πόντοι
2.606
Για να καταλαβω το θεμα ,μια ηλικιωμενη με 900 ευρω συνταξη το μηνα ,δικο της σπιτι και 4 παιδια ,εγινε τσακωτη στα λιντλ να σηκωνει σαλαμια και τυρια γιατι πεινουσε????

...εχουμε τρελαθει τελειως??
οι ογδοντα στους εκατο ,ισως λεω και λιγους,σε αυτη τη βαλκανικη κωλοτρυπιδα που εχουμε ξεπεσει ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ,δεν εχουν κανενα να τους τσονταρει(παιδια γατια σκυλια ) ,πληρωνουν νοικι και μαλιστα αν εχουν την ατυχια να ζουν αθηνα -σαλονικη τους εχουν σκισει τα βαρδουλα, οι δεκο σκανε σαν βομβες στην συρια και η βενζινη κοστιζει σαν μακαλαν ........και αυτο το σκηνικο εγινε θεμα στα καναλια ???????

αν εχω καταλαβει κατι λαθος ,μεα κουλπα !

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Για να καταλαβω το θεμα ,μια ηλικιωμενη με 900 ευρω συνταξη το μηνα ,δικο της σπιτι και 4 παιδια ,εγινε τσακωτη στα λιντλ να σηκωνει σαλαμια και τυρια γιατι πεινουσε????

...εχουμε τρελαθει τελειως??
οι ογδοντα στους εκατο ,ισως λεω και λιγους,σε αυτη τη βαλκανικη κωλοτρυπιδα που εχουμε ξεπεσει ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ,δεν εχουν κανενα να τους τσονταρει(παιδια γατια σκυλια ) ,πληρωνουν νοικι και μαλιστα αν εχουν την ατυχια να ζουν αθηνα -σαλονικη τους εχουν σκισει τα βαρδουλα, οι δεκο σκανε σαν βομβες στην συρια και η βενζινη κοστιζει σαν μακαλαν ........και αυτο το σκηνικο εγινε θεμα στα καναλια ???????

αν εχω καταλαβει κατι λαθος ,μεα κουλπα !
ο σκλαβενιτης την επιβραβευσε κιολας της εστειλε σπιτι ενα βαν να σαβουριασει η κωλογρια :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom