Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
και να σκουζω οτι θέλω να γαμήσω??Αν σου πουν γιατί το έκανες τους δείχνεις αυτό
και να σκουζω οτι θέλω να γαμήσω??Αν σου πουν γιατί το έκανες τους δείχνεις αυτό
Δεν θα το πεις έτσι. Θα πεις ήθελα να κάνω έρωτακαι να σκουζω οτι θέλω να γαμήσω??
χαχα ειμαστε ηδη τρεις εγω εσυ και ο χαμογελαστος κλωνος 968Το επάμ ενώθηκε με τον Βόβολη αν κατάλαβα καλά ; Αν ναι ψήνομαι και εγω
Αμα προσθέσεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή η ποιός άλλος μπορεί να συμμετέχει δεν αργεί η είσοδος στην Βουλή πιστεύωχαχα ειμαστε ηδη τρεις εγω εσυ και ο χαμογελαστος κλωνος 968
ή η εισοδος στο σινουρηΑμα προσθέσεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή η ποιός άλλος μπορεί να συμμετέχει δεν αργεί η είσοδος στην Βουλή πιστεύω
αλλα κομματα φιλε σαββα οτιδηποτε τους βαρεθηκε η ψυχη μου 40 χρονια τους αχρηστουςΑμα προσθέσεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή η ποιός άλλος μπορεί να συμμετέχει δεν αργεί η είσοδος στην Βουλή πιστεύω
εδω τον αντιρρησια στρατου τον βγαζουν με 10% οι δημοσκοπησειςαλλα κομματα φιλε σαββα οτιδηποτε τους βαρεθηκε η ψυχη μου 40 χρονια τους αχρηστους
ή η εισοδος στο σινουρη
ποιον λες?εδω τον αντιρρησια στρατου τον βγαζουν με 10% οι δημοσκοπησεις
Σωστός , απλά το να ψηφίσεις εσυ επάμ , εγώ Βόβολη ο άλλος Μαυραγάνη η κάποιο άλλο απο αυτά που θεωρούνται πατριωτικά κόμματα δεν γίνεται δουλειά έτσι , για αυτό ανέφερα και την συμμαχία Επάμ - Βόβολη (αν έγινε όντως) σαν κάτι θετικό και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι , αν και ξεφεύγουμε απο το θέμα του νήματοςαλλα κομματα φιλε σαββα οτιδηποτε τους βαρεθηκε η ψυχη μου 40 χρονια τους αχρηστους
ο ανδουλακηςποιον λες?
γαματα φιλε ειδαν οτι δεν τραβαει ο τσιπρας και ξεθαψαν το πασοκ απο τον ταφο λεγεται ο ειναι ανθρωπος του βενιζελου -για τον στρατο δεν ξερω απο σενα το μαθαινω αλλα οπως ειπε σαββας λαθος νημα για αυταο ανδουλακης
λεει το βιογραφικο του πουθενα οτι πηγε φανταρος? εχει κανει μεχρι στιγμης τρεις θητειες στην ευρωβουλη
σκασεΣΚΑΣΕ Ι5!
εξυπακουεται οτι πρεπει να ειναι τσιρακι του βενιζελουλεγεται ο ειναι ανθρωπος του βενιζελου
Κλωνος ποιου ρε μπαγλαμα???χαχα ειμαστε ηδη τρεις εγω εσυ και ο χαμογελαστος κλωνος 968
ο σκλαβενιτης την επιβραβευσε κιολας της εστειλε σπιτι ενα βαν να σαβουριασει η κωλογριαΓια να καταλαβω το θεμα ,μια ηλικιωμενη με 900 ευρω συνταξη το μηνα ,δικο της σπιτι και 4 παιδια ,εγινε τσακωτη στα λιντλ να σηκωνει σαλαμια και τυρια γιατι πεινουσε????
...εχουμε τρελαθει τελειως??
οι ογδοντα στους εκατο ,ισως λεω και λιγους,σε αυτη τη βαλκανικη κωλοτρυπιδα που εχουμε ξεπεσει ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ,δεν εχουν κανενα να τους τσονταρει(παιδια γατια σκυλια ) ,πληρωνουν νοικι και μαλιστα αν εχουν την ατυχια να ζουν αθηνα -σαλονικη τους εχουν σκισει τα βαρδουλα, οι δεκο σκανε σαν βομβες στην συρια και η βενζινη κοστιζει σαν μακαλαν ........και αυτο το σκηνικο εγινε θεμα στα καναλια ???????
αν εχω καταλαβει κατι λαθος ,μεα κουλπα !