Νέα

Γιαγιά δεν είχε να πληρώσει στα Lidl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καφε θελω βασικα και του λιντλ ειναι σαν να πινεις νερο απο σκουριασμενο σωληνα

ασε που αν με πιασουν στον σκλαβενιτη λογικα θα μου δωσουν και τα δωρα τους εκεινη την ωρα
Αφου θα κάνεις τη βρωμοδουλεια καφέ θα πάρεις? Βουτά κανένα αποριπαντικο που ειναι και ακριβά

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Δύο σκέψεις που εκ πρωιμίου με βασανίζουν σε αυτή την υπόθεση. Αφ' ενός μεν η κλοπή πράγματος ευτελούς αξίας συνεχίζει να ισχύει στο ποινικό μας δίκαιο.
Αφ' ετέρου, στο ισχύον ποινικό δίκαιο δίδεται η ευκαιρία στον δράστη μέχρι την περάτωση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου να επιστρέψει το κινητό πράγμα που ιδιοποιήθηκε ή την αξία του ώστε να απαλλαγεί. Αφού παρευρισκόμενοι πολίτες προσφέρθηκαν να πληρώσουν την αξία γιατί τέτοια εμμονή;
Για να αποφύγουμε τις άσκοπες, ατέρμονες και κενές συζητήσεις, δεν με ενδιαφέρει κατ' ελάχιστον γιατί η ηλικιωμένη θέλησε να αφαιρέσει τα πράγματα. Είτε είναι κλεπτομανής είτε πεινάει, προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αδυνατω να πιστέψω πως το έκανε για να σπάσει πλάκα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......αντε να πω και εγω τα δικα μου.....δεν θα εξετασω αν η γρια εκλεψε γιατι ειχε αναγκη η οχι......αλλα ρε Μαγκες.....υπαρχουν μεγαλυτερα ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ απο τα Σουπερ-Μαρκετ?????Σκατολαμογια του ΚΕΡΑΤΑ.....δεν μπορει ενα κρασι Αρετσινωτο χυμα Τρυποδακη στο Μακρο-Μαλι η πως σκατα λεγεται 1.70 και στο My Market το ιδιο κρασι διπλη σχεδον τιμη......για καθιστε Βρε ΚΑΡΙΟΛΙΑ.....ποσο κερδος ΘΕΛΕΤΕ????ΑΣ πανε οι Φιλοι να ριξουν μια ματια και να κανουν συγκριση τιμων.....θα τους σηκωθουν οι τριχες απο το κεφαλι......αλλα ετσι ειναι....οταν το ΚΡΑΤΟΣ EINAI MΠΟΥΡΔΕΛΟ και αφηνουν τα πραγματα ανεξελεκτα ταχα μου ταχα Ελευθερη Οικονομια ......
Καλα να περνατε......

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
δε θα μιλησω για την ποιοτητα των LIDL, μιλαμε για τα παγκοσμια αποσκατα...
ουτε θα μιλησω για τη διαπλοκη και το γεγονος οτι δεν πληρωνει φορους στο ελληνικο κρατος..Μιλαμε για πανω απο 1 δις φορους..
αλλα οταν βλεπεις εναν εξαθλιωμενο ανθρωπο, που κι εσυ ως επιχειρηση εχεις εξαθλιωσει με τη λαμογια σου, το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να φερθεις ανθρωπινα, να του δωσεις λιγο φαγητο χωρις να παρει διαστασεις το θεμα και να ληξει εκει...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Την Καλησπερα στους Φιλους......αντε να πω και εγω τα δικα μου.....δεν θα εξετασω αν η γρια εκλεψε γιατι ειχε αναγκη η οχι......αλλα ρε Μαγκες.....υπαρχουν μεγαλυτερα ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ απο τα Σουπερ-Μαρκετ?????Σκατολαμογια του ΚΕΡΑΤΑ.....δεν μπορει ενα κρασι Αρετσινωτο χυμα Τρυποδακη στο Μακρο-Μαλι η πως σκατα λεγεται 1.70 και στο My Market το ιδιο κρασι διπλη σχεδον τιμη......για καθιστε Βρε ΚΑΡΙΟΛΙΑ.....ποσο κερδος ΘΕΛΕΤΕ????ΑΣ πανε οι Φιλοι να ριξουν μια ματια και να κανουν συγκριση τιμων.....θα τους σηκωθουν οι τριχες απο το κεφαλι......αλλα ετσι ειναι....οταν το ΚΡΑΤΟΣ EINAI MΠΟΥΡΔΕΛΟ και αφηνουν τα πραγματα ανεξελεκτα ταχα μου ταχα Ελευθερη Οικονομια ......
Καλα να περνατε......
Όντως , και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που μερικές φορές βλέπω πράγματα 1+1 δώρο (συνήθως αποσμητικά) στην τιμή που θα είχαν αν έπαιρνες απλά δύο. Συνήθως στον Μασούτη το έβλεπα αυτό αλλά και αλλού , νομίζω όμως οτι ο Μασούτης ηταν ο πρώτος που το έκανε η και αυτός μπορεί να το αντέγραψε απο αλλού :confused:

Γύρω στα 4 ευρώ δηλαδή ερχόταν το 1+1 δώρο , ενω η κανονική τιμή τους ηταν γύρω στα 2 ευρώ το ένα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Όντως , και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που μερικές φορές βλέπω πράγματα 1+1 δώρο (συνήθως αποσμητικά) στην τιμή που θα είχαν αν έπαιρνες απλά δύο. Συνήθως στον Μασούτη το έβλεπα αυτό αλλά και αλλού , νομίζω όμως οτι ο Μασούτης ηταν ο πρώτος που το έκανε η και αυτός μπορεί να το αντέγραψε απο αλλού :confused:

Γύρω στα 4 ευρώ δηλαδή ερχόταν το 1+1 δώρο , ενω η κανονική τιμή τους ηταν γύρω στα 2 ευρώ το ένα.
Kαλησπερα Φιλε Savva.....μπες σε ενα Makro και δες τιμες....εριξα μια ματια σε 5-10 προιοντα.....για πλακα...μην ψωνισεις τιποτα.....ματι.....εδω θα ειμαστε να μας πεις τι αποκομισες....Καλα να περνας....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κατσε να παω να ψειρισω μια τα λιντλ σημερα

ειναι και σαββατο αυριο και βαριεμαι μου στειλνει ο σκλαβενιτης και εμενα ενα βαν μαλακιες στο σπιτι αν ειναι
δεν εχουν και τιποτα τα lidl

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
για την κλοπη που εκανε η κολογρια δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια.
στην ελλαδα υπαρχουν οι σχετικες δομες για να φαει μεχρι σκασμου οποιοσδηποτε.
μπορει να απευθυνθει στην εκκλησια, στον δημο σε κρατικες δομες κτλ κτλ

εχει και 4 κωλοπαιδα, ας τις διναν τα κωλοπαιδα της τυρακι να φαει.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Δύο σκέψεις που εκ πρωιμίου με βασανίζουν σε αυτή την υπόθεση. Αφ' ενός μεν η κλοπή πράγματος ευτελούς αξίας συνεχίζει να ισχύει στο ποινικό μας δίκαιο.
Αφ' ετέρου, στο ισχύον ποινικό δίκαιο δίδεται η ευκαιρία στον δράστη μέχρι την περάτωση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου να επιστρέψει το κινητό πράγμα που ιδιοποιήθηκε ή την αξία του ώστε να απαλλαγεί. Αφού παρευρισκόμενοι πολίτες προσφέρθηκαν να πληρώσουν την αξία γιατί τέτοια εμμονή;
Για να αποφύγουμε τις άσκοπες, ατέρμονες και κενές συζητήσεις, δεν με ενδιαφέρει κατ' ελάχιστον γιατί η ηλικιωμένη θέλησε να αφαιρέσει τα πράγματα. Είτε είναι κλεπτομανής είτε πεινάει, προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αδυνατω να πιστέψω πως το έκανε για να σπάσει πλάκα.
Να συμπληρώσω Κόμη σε αυτό που λες :

Άρθρο 377 - Ποινικός Κώδικας - Κλοπές και υπεξαιρέσεις ευτελούς αξίας​

1. Αν η κλοπή ή η υπεξαίρεση έχει αντικείμενο πράγμα ευτελούς αξίας, τιμωρείται με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών. Αν όμως η πράξη τελέστηκε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση του αντικειμένου της κλοπής ή υπεξαίρεσης, το δικαστήριο μπορεί να κρίνει την πράξη ατιμώρητη.
2. Στις περιπτώσεις αυτού του άρθρου η ποινική δίωξη γίνεται μόνο ύστερα από έγκληση.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
κατσε να παω να ψειρισω μια τα λιντλ σημερα

ειναι και σαββατο αυριο και βαριεμαι μου στειλνει ο σκλαβενιτης και εμενα ενα βαν μαλακιες στο σπιτι αν ειναι
Στο μεταξύ τα lidl πρέπει να έχουν το ρεκόρ σε ανοιγμένες συσκευασίες στα ράφια τους...

• Like
Αντιδράσεις: 968

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μπράβο στον Ρουβίκωνα.
Υποθέτω ότι όλα τα σπασμένα τζάμια κλπ. θα κλήθηκαν να τα μαζέψουν οι ταμίες, οι αποθηκαριοι κλπ.
Πολύ απλά οι μόνοι που σκέφτομαι.
Με 950 ευρώ σύνταξη (χωρίς παρεξήγηση) πρέπει να έχεις κάνει χοντρές μαλακίες για να μη τα βγάζεις πέρα. Μπορεί να είμαι και λάθος.
Οι δικές μας γιαγιάδες που μια ζωή ήταν αγρότισσες πάντως, έπαιρναν μάξιμουμ 400....

Μεγάλη συζήτηση η ευθύνη της πολιτείας εδώ. Προφανώς και η εποχή Σημίτη θα στιγμάτιζε για δεκαετίες την χώρα. Κι ο λαός όμως, δεν σκεφτόταν ποτέ. Δάνεια στα τυφλά, δόσεις στο Θεό.

Τα λιντλ δέχτηκαν μεγάλο πλήγμα με αυτό λόγω της εποχής (cancel whatever), αλλά τι να κάνεις.

Καλη δύναμη στους υπαλλήλους, αυτοί θα πληρώσουν την πτώση της εταιρείας με μειώσεις τώρα.
Οι μόνοι που πρέπει να σκεφτόμαστε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και μετα τι θα λες?
Ήθελα να κάνω μπουγαδα στα παιδιά μου? :confused: :think:
Το τραπεζι ειναι πιο πιασαρικο...
νομίζω οτι για κάθε προιον υπάρχει και μια δικαιολογια....του πουστη :confused:

Stories