Νέα

Για κοπέλες... μόνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μαλλον εχεις δικιο Lepando.
Αλλα θα κανω κατι αλλο. Δεν θα ξανα ασχολιχω. Προτιμω να ξαναγυρισω στα ποστ με χρησιμες πληροφοριες.

Boring this sh....
& με τον χαβαλε, φιλε μου!!! πληροφοριες +  :badair: ιμο στο  :2funny: !!!!

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
νανα αν ειναι δικια σου η οπισθια οψη των φωτο... βερυ βερυ ναιζ..  ;)

Ευχαριστώ γλυκιά μου :-*

Δες πόσο χαζά είναι κάποια αγοράκια  :2funny:
Μόνα τους σκέφτηκαν ότι είμαι του 1970. Είμαι 3 χρόνια μικρότερη, 1970 γεννήθηκε το μωρό. Αυτό το νικνέημ έχουμε στις αγγελίες μας, αλλά επειδή αυτό καλύπτει κάποιες bi ανησυχίες μου, το χρησιμοποιώ χωρίς να φαίνεται το μωρό.
Κανένας όμως δεν το σκέφτηκε, θεώρησαν δεδομένο, ότι είμαι 36 αν και γυμνασμένη.
Το ότι όλες κρύβουν την ηλικία τους όταν ψάχνουν άντρες, δεν το σκέφτηκε κανένας.
Αν έψαχνα άντρα δεν θα έβαζα 1970 αλλά 1976

Έτσι έχουν και σαν δεδομένο ότι τα κορίτσια πρέπει να τους κάθονται  :jerking:

Όλοι οι ντεντέκτιβς του site μαζεύτηκαν εδώ να εξιχνιάσουν το μυστήριο, σε μία αγγελία που δεν τους αφορά, βρίζοντας και επιδεικνύοντας την "μαγκιά" τους! :jerking:

Ο ένας με βγάζει τραβέλι  :birdman: , ο άλλος θέλει να γράψω με κραγιόν το κωλαράκι μου, λες και έχω όρεξη να αποδείξω στον κάθε χαζό πως είμαι. Γιά άλλους είμαι βαλτή και για άλλους οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που λέει η αγγελία ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χάρηκα που τα είπαμε με κάποιους σωστούς οι υπόλοιποι συνεχίστε τη  :jerking:
:2funny:

Α! να μη το ξεχάσω, λαγουδάκι μπαμ μπαμ  :2funny:
Με τα υπόλοιπα χαζά θα τα ξαναπούμε όταν μου ξανακάνει κέφι ;)
Ως τότε καλό παιχνίδι  :jerking: :birdman:

:2funny: :2funny:

Καλημέρα, πάω γιά ξάπλες  ;)

(Βρε κάτι πούστηδες που υπάρχουν ρε γαμώτο) :boobies: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πριν ξαπλώσεις μη ξεχάσεις να βάλεις και αλοιφή για τα σπυράκια.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

Όλοι οι ντεντέκτιβς του site μαζεύτηκαν εδώ να εξιχνιάσουν το μυστήριο, σε μία αγγελία που δεν τους αφορά, βρίζοντας και επιδεικνύοντας την "μαγκιά" τους! :jerking:

Ο ένας με βγάζει τραβέλι  :birdman: , ο άλλος θέλει να γράψω με κραγιόν το κωλαράκι μου, λες και έχω όρεξη να αποδείξω στον κάθε χαζό πως είμαι. Γιά άλλους είμαι βαλτή και για άλλους οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που λέει η αγγελία ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αποκαλυψεων συνεχεια!!!... :cool2:                                                                        Η δυναμική παντρεμένη σαραντάρα

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα. Πρώτη φορά γράφω και θα ήθελα να σας διηγηθώ και εγώ μία ιστορία που μου συνέβη σχετικά πρόσφατα. Είμαι παντρεμένη στα 31 με μικρό παιδί.

Η σεξουαλική σχέση μου με τον σύζυγό μου θα έλεγα ότι είναι αρκετά συχνή και ικανοποιητική, (κάθε εβδομάδα με δέκα ημέρες περίπου,) χωρίς βέβαια να υπάρχει το αρχικό πάθος, αλλά γενικά δεν έχω παράπονο. Τα τελευταία δύο χρόνια παίρνουμε και καμιά ταινία DVD έτσι για ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα και συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος στο κρεβάτι ή αν και επί τόπου πολλές φορές, στον καναπέ του σαλονιού. Στην αρχή ήμουν αντίθετη, αλλά σιγά σιγά το αποδέχθηκα και οφείλω να αναγνωρίσω ότι μερικές καλογυρισμένες ταινίες με φτιάχνουν ιδιαίτερα.

Τον άντρα μου τον ερεθίζουν οι παρτούζες, ειδικά με ανταλλαγές συντρόφων, με μαύρους-μιγάδες, άντρες και γυναίκες. Εκείνο όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι άρχισαν να μου αρέσουν και οι λεσβιακές σκηνές χωρίς ποτέ μου ενωρίτερα να το είχα ποτέ διανοηθεί. Θυμάμαι μια φορά, ενώ κάναμε έρωτα μου περιέγραφε μια σκηνή, απ' αυτές που τον ερεθίζουν, να πηδάει δηλαδή μια άλλη από πίσω και αυτή να γλύφει το μουνί μου και να τσιμπάει τις ρώγες μου. Η περιγραφή και μόνο με έκανε να έρθω τόσο δυνατά που έχασα τον κόσμο γύρω μου. Δεν έδωσα συνέχεια, αλλά από τότε όλες αυτού του τύπου οι σκηνές μ' έφτιαχναν πολύ χωρίς να το έχω ομολογήσω.

Εδώ και ένα χρόνο έχω γραφτεί σε γυμναστήριο προκειμένου να διατηρήσω την ομολογουμένως καλή μου φόρμα. Πολλές φορές μετά την γυμναστική συναντιόμαστε, μια μικρή παρέα στο κυλικείο για ξεκούραση πριν χωρίσουμε. Ανάμεσά τους είναι και μια που ξεχώριζε με την προσωπικότητά της. Δυναμική, ψιλή, αδύνατη, πάνω κάτω στα 40, με πλούσιο μπούστο, ιδιαίτερα γυμνασμένη με κοντά κόκκινα βαμμένα μαλλιά. Μερικές φορές έτυχε, εκεί που κάνουμε ντους, να την δω εντελώς γυμνή και διαπίστωσα πόσο ωραίο σώμα και στητό στήθος είχε (χωρίς παιδιά), ενώ το "πράμα" της το είχε εντελώς ξυρισμένο.

Αποκτήσαμε κάποια οικειότητα μεταξύ μας και διαπιστώσαμε ότι είχαμε κοινά ενδιαφέροντα όπως την ζωγραφική. Με τον καιρό γίναμε πιο άνετες μεταξύ μας και στις συζητήσεις μας συμπεριλάβαμε και τα προσωπικά μας. Ήταν παντρεμένη με έναν 25 χρόνια μεγαλύτερό της και είχαν ανοικτό γάμο με τρόπο όμως χωρίς να προσβάλει ο ένας τον άλλον. Αυτή είχε μια καθαρά σεξουαλική σχέση με έναν 10 χρόνια μικρότερό της που την ολοκλήρωνε ερωτικά, με την συγκατάθεση του άντρα της που όπως μου ομολόγησε τον υπερ-αγαπούσε. Η σεξουαλική σχέση μεταξύ τους (με τον άντρα της), περιοριζόταν σε στοματικό μόνο έρωτα. Μου ομολόγησε μάλιστα ότι θα ήθελε κάποια φορά να βρεθεί σε ένα όργιο, ήθελε απλά να δοκιμάσει και αυτή την εμπειρία.

Εγώ από την δική μου πλευρά δεν είχα πολλά να πω καθόσον ήμουν ανέκαθεν πιστή σύζυγος. Το μόνο που ανέφερα ήταν ότι τελευταία την βρίσκαμε ξεκινώντας με βιντεοταινίες. Κανονίσαμε ένα απόγευμα μετά την γυμναστική να πάμε σπίτι της για καφέ και να μου δείξει τους πίνακές της. Ήταν ένα διαμέρισμα με πολύ λεπτό αλλά και ακριβό γούστο. Μου έδειξε τα σχέδια και τους πίνακες που είχε η ίδια ζωγραφίσει και με ξενάγησε στα δωμάτια. Ανοίγοντας την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας δεν μπόρεσα να μη θαυμάσω μερικές από τις τουαλέτες της.
Αυτή τότε τράβηξε ένα συρτάρι στο οποίο είχε τα εσώρουχα που της είχε αγοράσει ο σύζυγός της. Είχε από sexy, μέχρι ακριβές μεταξωτές πυτζάμες. Στο πιο κάτω ακόμα ράφι είχε και μια συλλογή με δονητές διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών. Με αυτά συνήθιζε μετά το στοματικό που του έκανε ο ένας στον άλλον, αυτός να την πηδάει γιατί δεν ......... Είχα σαστίσει με όσα είχα δει.

Ενώ αφηρημένα περιεργαζόμουν, έτσι από περιέργεια ένα sexy συνολάκι, το κόλλησε πάνω μου και είπε ότι θα μου πήγαινε πολύ. "Στο χαρίζω" μου είπε, και πρότεινε να πιούμε τον καφέ μας ντυμένες με εσώρουχα. Προσπάθησα να αρνηθώ, αλλά δεν έπαιρνε από αντιρρήσεις. Έμεινα μόνη στο δωμάτιο και τελικά φόρεσα το σύνολο. Πράγματι μου πήγαινε πολύ. Ήταν από μαύρη δαντέλα, ημιδιαφανές που τόνιζε πολύ το στήθος μου. Αισθάνθηκα σαν πουτάνα πολυτελείας βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη. Βγήκα ξυπόλητη και την βρήκα καθισμένη στο σαλόνι φορώντας ένα πολύ κοντό άσπρο σατέν σύνολο με μονή τιράντα που θύμιζε κοντό αρχαίο χιτώνα. "Είσαι γκόμενα για πήδημα όπως σε βλέπω έτσι" μου είπε.

Καθίσαμε και μπορούσα άνετα να δω το ξυρισμένο μουνί της αφού το φόρεμα ήταν πολύ κοντό και δεν φόραγε τίποτα από μέσα. Έφερε τον καφέ και η συζήτηση περιστράφηκε πάλι στο sex. Το πιο εξωφρενικό που άκουσα ήταν ότι όταν γύρναγε σπίτι αφού είχε κάνει ελεύθερα έρωτα με τον φίλο της, ο άντρας της γονάτιζε εμπρός της και της έκανε στοματικό έρωτα πρώτα γευόμενος το σπέρμα του άλλου, μετά τον έκανε να χύσει παίρνοντας του τσιμπούκι γιατί ποτέ σχεδόν δεν είχε μεγάλη στύση και τελείωναν συνήθως πηδώντας την χρησιμοποιώντας κάποιον από τους δονητές. Οι δύο άντρες δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή μεταξύ τους.

Θαύμασα την ισορροπία που υπήρχε στις δύο σχέσεις της. Ο φίλος όμως τελευταία την ζόριζε να ανοίξουν τον κύκλο τους βάζοντας και άλλο άτομο ανάμεσά τους, αλλά αυτή δίσταζε. Η όλη συζήτηση με είχε ανάψει. Οι ρόγες μου έτοιμες ήσαν να τρυπήσουν την λεπτή δαντέλα και είχα σφίξει τα πόδια μου γιατί είχα μουσκέψει. Ευθέως τότε με ρώτησε εάν θα δεχόμουν να γίνω εγώ το τρίτο άτομο ανάμεσά τους.
Όταν είπα ότι δεν θα το δεχόταν αυτό ο σύζυγός μου γιατί κατά βάθος είναι πολύ συντηρητικός, μου ανταπάντησε "Και γιατί να το μάθει...... εγώ εσένα θέλω μόνη σου!" . Της είπα ότι δεν είχα ποτέ πάει με άλλον άντρα και ούτε τώρα θα το έκανα. "Σηκώθηκε ήρθε από πίσω μου και σκύβοντας πίσω από το αυτί μου, μου ψιθύρισε "Και εάν τον απατήσεις με μια γυναίκα; Αυτό μετράει ;" και ταυτόχρονα με φίλησε στον λαιμό και έβαλε τον λοβό του αυτιού μου στο στόμα της κάνοντας με να ανατριχιάσω σύγκορμη.
"Δενννν ξέεεεερωωω" μπόρεσα να ψελλίσω ενώ χούφτωσε και με τα δύο της χέρια το στήθος μου παίζοντας με τις πρησμένες ρόγες μου. Ένοιωθα ότι οι αντιστάσεις μου είχαν μηδενιστεί. Με αποφασιστικότητα μου γύρισε το πρόσωπο και η γλώσσα της έσκαψε βαθιά στο στόμα μου. Στην αρχή δεν αντέδρασα, μετά όμως δειλά ανταποκρίθηκα.

Την στιγμή εκείνη είχα και τον πρώτο της ημέρας οργασμό γιατί όπως φαινόταν μόλις είχαμε αρχίσει. Με σήκωσε όρθια, και κατέβασε το κορμάκι ως την μέση απελευθερώνοντας το στήθος μου. Έσκυψε και άρχισε να το φιλάει τόσο δυνατά και να το δαγκώνει που κάποια στιγμή πόνεσα. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα ξαπλωμένη στο παχύ χαλί. Τα χαρακτηριστικά της είχαν σκληρύνει και η εμφάνισή της όπως ήταν σκυμμένη επάνω μου, μου θύμισε ότι είχα την θεά ʼρτεμη απέναντί μου. "Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να συμβεί αυτό" μου είπε. "Δεν ξέρεις πόσες φορές σε έχουμε βάλει ανάμεσά μας" είπε. Όλα μου θύμιζαν τις ταινίες που είχαμε δει, και το φορμάκι είχε μουσκέψει. Είχα πλέον κλειστά τα μάτια, γυρισμένο το κεφάλι μου στο πλάι δαγκώνοντας το χέρι μου για να μην ουρλιάξω.

Αισθανόμουν την παλάμη της να χαϊδεύει το εσωτερικό των μ
ηρών μου, να προχωρά προς τα επάνω, να περνάει πάνω από το μουνί μου, χαϊδεύοντας τις τρίχες. Μπορεί να μην είμαι ξυρισμένη αλλά από έφηβη περιποιούμαι αυτή την περιοχή. Μου άνοιξε τα πόδια, ανασήκωσε λίγο το ένα και το καβάλησε. Την αισθανόμουν να τρίβεται στο πόδι μου και ταυτόχρονα έτριβε τις ρόγες μου. Δεν άντεχα άλλο άνοιξα τα μάτια μου, έβαλα χέρι χαμηλά και άρχισα να παίζω. Τα μάτια της ήταν γεμάτα καύλα. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βγάζω άναρθρες πνιχτές κραυγές και να χάνω τον κόσμο γύρω μου. Χρόνια είχα για τέτοιας έντασης οργασμό. Όταν κάποια στιγμή συνήλθαμε, ενοχές για την απιστία με κυρίευσαν. Ξαπλώσαμε πλάι πλάι και με φίλησε απαλά στα χείλη. Έφυγα γρήγορα σαν κυνηγημένη.

Είχα τρομοκρατηθεί γιατί γνώριζα καλά πόσο πολύ μου άρεσε αυτή η εμπειρία και μέσα μου γνώριζα ότι ουσιαστικά είχα απατήσει τον άντρα μου έστω και με γυναίκα. Ήμουν πάλι τόσο φτιαγμένη που όταν γύρισα σπίτι έπαιξα μόνη μου, κάτι που είχε πάρα πολλά χρόνια να συμβεί. Βρεθήκαμε και άλλες φορές στο γυμναστήριο αλλά ποτέ δεν έγινε καμία νύξη για ότι είχε συμβεί. Γνώριζα καλά όμως ότι θα επαναλαμβανόταν, μέσα μου το ήθελα σαν τρελή. Όταν μετά από δύο εβδομάδες μου ζήτησε να την ακολουθήσω σπίτι για "καφέ", δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Από το χώλ του σπιτιού της με άρπαξε από τα μαλλιά και με φίλησε σαν τον πιο παθιασμένο εραστή βάζοντας τα χέρια της στα οπίσθιά μου και χώνοντας ένα πόδι ανάμεσα στα δικά μου. Ανταποκρίθηκα και αφέθηκα στα χέρια της.

Πήγαμε να φτιάξουμε καφέ στην κουζίνα όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον σύζυγό της. Κάτι είπαν μεταξύ τους, γύρισε και μου είπε ότι σε λίγα λεπτά θα ερχόταν και εκείνος. Εμφανώς απογοητευμένη έκανα κίνηση να φύγω, αλλά αυτή με κράτησε και μου ζήτησε να μείνω. Εκείνη εξαφανίστηκε για λίγο και μόλις έμπαινε αυτός στο σπίτι αυτή εμφανίστηκε με μεταξωτό νυχτικό, που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Ήταν μάλλον κοντός με λίγα παραπανίσια  κιλά. Ήταν ευγενής με καλούς τρόπους και η χειραψία του ήταν ιδιαίτερη θερμή. Δηλαδή από τους ανθρώπους που σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά και σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα μαζί τους. Επέμενε να μείνω όταν έκανα πάλι κίνηση να φύγω. Συνεχίσαμε με κουβεντούλα που έσπασε τον πάγο, ζήτησε να μάθει και άλλες λεπτομέρειες για μένα και υποψιάστηκα ότι πιθανόν να γνώριζε για την σχέση μας. Εξ' άλλου αυτή μου είχε πει ότι δεν είχε μυστικά από τον άντρα της. Ενώ πίναμε τον καφέ μας αυτός της ζήτησε λίγο κονιάκ. Όταν αυτή τον σέρβιρε όρθια μπροστά του, αυτός την χούφτωσε από τα οπίσθια και της είπε πόσο πολύ του αρέσει και πόσο πολύ τον φτιάχνει έτσι που είναι ντυμένη. "Το γνωρίζω, γι' αυτό και σε υποδέχθηκα έτσι" απάντησε.

Γύρισε προς το μέρος μου και κλείνοντάς μου το μάτι γονάτισε μπροστά του ανάμεσα στα ανοικτά πόδια του όπως αυτός ήταν αναπαυτικά καθισμένος στην πολυθρόνα του. Είχα μείνει άφωνη και τόσο ξαφνιασμένη που δεν έκανα τίποτα παρά να μείνω καρφωμένη στην θέση μου. Αυτή κατέβασε τις τιράντες μένοντας γυμνή από την μέση και πάνω και χωρίς να χάσει καιρό τον ξεκούμπωσε και τον πήρε στο στόμα της. Από την θέση που βρισκόμουν μπορούσα να την βλέπω να τον παίρνει όλον στο στόμα ενώ αυτός βαστώντας με το ένα χέρι το ποτήρι με το άλλο της έτριβε τις ρώγες ή της έσπρωχνε το κεφάλι χαμηλά. Αυτή πότε πότε γύρναγε προς τα μένα και μου έκλεινε πονηρά το μάτι.

Αυτός φανερά πλέον ερεθισμένος την παίνευε συνεχώς για τις προσπάθειές της και μεταξύ των άλλων της ζήτησε ότι τάχατες ήταν και υποχρέωσή της να περιποιηθεί αργότερα και την φιλοξενούμενή τους, δηλαδή εμένα. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά τον έκανε να έρθει στο στόμα της με δυνατό βογκητό. Το live show που είχα παρακολουθήσει με είχε ερεθίσει πολύ που έτριβα τα πόδια μου ντρεπόμενη να παίξω μόνη μου και να ανακουφιστώ. Όταν τελείωσε μαζί του με ένα χαμόγελο επιτυχίας γύρισε γονατισμένη προς εμένα και ακουμπώντας τις παλάμες της στα μπούτια μου ανασήκωνε το φόρεμά μου. Τα χείλη της ήσαν ακόμα υγρά και λίγο έτρεχε στο πλάι στο πηγούνι της. Αισθανόμουν πολύ άβολα αλλά πάλι δεν ήθελα να σταματήσει. Έβαλε το ένα χέρι ανάμεσα και σε λίγο με πήδαγε με δύο δάκτυλα παραμερίζοντας το εσώρουχό μου. Έγειρα πίσω το κεφάλι μου με κλειστά πλέον από ντροπή τα μάτια και έπαιζα με το στήθος μου.

Όταν η άλλη σήκωσε και άλλο το φόρεμά μου, ξεφορτώθηκε το εσώρουχό μου και έχωσε την γλώσσα της ανάμεσα στα χείλη είχα τον πρώτο οργασμό. Αυτός εν τω μεταξύ είχε σηκωθεί όρθιος δίπλα μας με ξεκούμπωτο το παντελόνι του και τον μισοσηκωμένο πούτσο του έξω και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε. Δεν αντέδρασα όταν κατέβασε τις τιράντες από το φόρεμα, ελευθέρωσε το στήθος μου και άρχισε να τρίβει με δύναμη τις ρώγες μου. Δεν άντεχα άλλο και την έδιωξα από μένα. Με φίλησε και γεύτηκα ανακατεμένα τα υγρά μου και τα υπολείμματα του σπέρματος.

Κάθισε στην απέναντι πολυθρόνα, έβγαλε το εσώρουχό της και κάλεσε κοντά της τον άλλο. Πειθήνια σαν υπάκουο σκυλάκι γονάτισε με την σειρά του μπροστά της και άρχισε να την γλύφει. Όταν ήταν έτοιμη να χύσει έσκουξε με δύναμη και κλείδωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα γυμνασμένα μπούτια της. Παρ' ολίγο να τον στραγγαλίσει τον καημένο. Δεν μ έπαιρνε να μείνω,  άλλο και βρήκα μια ευκαιρία, χαιρέτισα και γρήγορα εξαφανίστηκα. Από τύψεις, και όχι μόνο, το βράδυ ξάφνιασα ευχάριστα τον άντρα μου. Δεν τολμώ να του πω τίποτα γιατί κατά βάθος είναι συντηρητικός.

Τις επόμενες ημέρες που συζητήσαμε με την φίλη μου, μου πρότεινε πλέον να συναντήσω και τον άλλον, τον φίλο της. Ξέρω ότι αν βρεθούμε και οι τρεις μας, αυτός δεν θα αρκεστεί μόνο με την φίλη μου αλλά θα "πάρει" και μένα , μου το 'χει δηλώσει ότι αδημονεί να με γνωρίσει. Δεν το κρύβω ότι με "γαργαλάει" αυτή η ιδέα αλλά ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη να απατήσω πλέον τόσο καθαρά τον άντρα μου.

Αν ήξερα σίγουρα, ότι ό,τι λέει δεν είναι μόνο επιθυμίες της στιγμής, τότε σίγουρα θα του γνώριζα την φίλη μου. Φοβάμαι όμως να συνεχίσω.
Καμιά ιδέα ....;

Κοιμότανε που λέτε η καημένη η Χιονάτη πολύ καιρό, μέχρι που τη φίλησε το
πριγκιπόπουλο και ζωντάνεψε. Και όπως ήτανε και παίδαρος η μικρή την είδε ο νεαρός
και κάτι σκίρτησε επάνω του και αποφάσισε να την παντρευτεί για να της εξηγήσει
αυτός...

Παντρευτήκανε λοιπόν με πολιτικό γάμο για να μην καθυστερούνε και επειδή ο γαμπρός
έφερνε λίγο προς λιγούρη μπήκανε αμέσως στη κρεβατοκάμαρα που είχανε ετοιμάσει οι 7
νάνοι και πιάσανε δουλειά.

Από την πρώτη στιγμή οι 7 νάνοι είχανε μια ανησυχία: «Μήπως το πονέσει το κορίτσι μας
ο χλιμίτζουρας και είναι και αμάθητο», είπε ο Γκρινιάρης, «Μήπως μας το στεναχωρήσει
ο τράγος;» είπε ο Συναχωμένος και λέγε-λέγε αποφάσισαν να παρακολουθήσουν και αν τον
δουν να της φέρεται άσχημα να επέμβουν

Η πόρτα όμως ήτανε μασίφ καρυδιά και πολύ ψηλή και μόνο πάνω-πάνω είχε ένα φεγγίτη.
Ανεβήκανε λοιπόν ο ένας στους ώμους του άλλου και έτσι ο έβδομος, ο Σοφός, έφτανε να
βλέπει από το φεγγίτη και να λέει στους υπόλοιπους τι βλέπει.

- Τη φιλάει τώρα στο λαιμό, έχει το χέρι του μέσα από τη μπλούζα της και της χαϊδεύει
το στήθος; λέει ο Σοφός στον από κάτω του.

Η πληροφορία διαδίδεται σαν ηχώ προς τα κάτω από τον ένα στον άλλον:
«Της χαϊδεύει το στήθος», «...δεύει το στήθος», «...ει το στήθος»,
«...στήθος», «...ήθος»

- Της βγάζει το σουτιέν !, λέει μετά ο Σοφός
και η πληροφορία διαδίδεται: «Της βγάζει
το σουτιέν», «Βγήκε το σουτιέν», «Πάει και το σουτιέν»....., «...σουτιέν»...,
«...τιέν»

- Τώρα το δαντελένιο μικρό βρακάκι της, η επόμενη πληροφορία και η ηχώ:
«Τώρα το βρακάκι», «Βγήκε το βρακάκι», ...., ...., ..., «...βρακάκι»,... «...άκι».

- Της τον έβαλε και τη πηδάει με πάθος, λέει με βαθιά φωνή ο Σοφός και φυσικά
διαδίδεται αμέσως: «Της τον έβαλε», «Την πηδάει», «Τον έχωσε», ..., ..., «...
πηδάει».

- ΧΥΝΕΙ! γρυλίζει ο Σοφός και η ηχώ:
«Κι εγώ», ... «Κι εγώ», ... «Κι εγώ» ..

Συνημμένα

• eat it!!!.jpg
    eat it!!!.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 57

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά χαλαρώστε,

πλάκα έχει το όλο θέμα.

Ευτυχώς που υπάρχουν Νανούκες- μωρουλίνια και μας διασκεδάζουν σ' αυτό το site.

Νανούκα μωρουλίνι μη μασάς. Συνέχα...... :) :) :) :) :cheesy:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Βρε κάτι πούστηδες που υπάρχουν ρε γαμώτο

Νανούκα μωρουλίνι θα σε μαλώσω. Σ' αυτό το site μιλάς για πούστηδες;

Δε κάνει βρε κατρουλίνι.

Όλοι θαυμάσαμε τα κάλλη σου ( αν αληθεύουν ακόμα ).

Μην είσαι άδικη. :)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
νανα συνεχισε καλα το πας!!! :jerking:μιλαμε για πολυ γελιο :dancing: :2funny:

Γλυφομούνης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο Νανά
Sorry που το στέλνω εδώ, αλλά δεν μπορώ να στείλω prive μήνυμα γιατί δεν φαίνεται ο κωδικός!
Εχεις πάρα πολύ ωραίο σωμα

Mpravo nana!
Sorry pou to stelnw edw,alla de mproro na steilw private msgs giati de fainete o kodikos!
Exeis para poly wraio somataki

Επειδή ήσουν νέο μέλος και είχες αποσυνδεθεί, στο διόρθωσα εγώ για πρώτη και τελευταία φορά...

Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες Λειτουργίας του Forum...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.882
Πόντοι
12.056
Που το ξεθαψαν αυτο... :headbang: :headbang:

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Nανα και εγω μαζι σου ειμαι. Αστα ωμος τα παιδια να εκφραστουν ελευθερα απωθημενα εχουν , μακαρι να ωριμασουν να κουλαρουν λιγο και να παιρνουν ευχαριστηση επειδη γαμανε ενα φοβερο κωλο πχ αλλα βλεπεις ετσι μας μεγαλωσανε οι κυριοι γαμαω.. του συστηματος να δαιμονοποιουμε το σεξ να τις βγαζουμε ολες πουτανες κτλ και να χανουμε την ουσεια του να περναμε καλα και να νιωθουμε καλα..

Λοιπον καβλιαρα μου ειμαι αρκετα εμφανισιμος θα σου στειλω pm εχω και μια φιλη απο ολλανδια που γουσταρει..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωρα κ θα σ απαντησει η νανα... :rolleyes: 800 χρονια μετα

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλη BiteMeIaMfresH

η νανουκα θα ειναι πολυ απασχολημενη φαινεται..

καλα να ειμαστε  ;)

HeyHo

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εαν εισαι αυτη στην φοτο νανα1970... Σου δινω την γυναικα μου να την κανεις οτι θελεις          .

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
eimaste zeugari kai psaxnoume kopela ilikias 22-30 gia trio parakalo opoia endiaferete as steilei pm

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Τι άλλο θα ξεθάψετε ?  :think: :think:

Stories