Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.852
- Πόντοι
- 6.536
οι silent unfuckables...
οι silent unfuckables...
Εστειλα δμ στη διψασμενη παγιδα γνωμη σου
Εστειλα δμ στη διψασμενη παγιδα γνωμη σου
Καλά θα πάει αυτόΕστειλα δμ στη διψασμενη παγιδα γνωμη σου
Τι έχεις πάθει μαζί μου;Μεγάλη επιτυχία το ρικουεστ
αποσταγματα σοφιας και παλι απο τον ΔασκαλοΤώρα αλλάξαν τα πράγματα,οι άντρες είναι αυτοί που ψάχνουν σχέσεις/γάμους αφού αυτοί δεν έχουν επιλογές.Ειδικά οι 25-40 που τους έχει φάει η μαλακία όσους δεν έχουν σχέση.
Ακόμα κι αυτοί που θέλαν μόνο να γαμήσουν,άμα βρουν τζάμπα μουνί σιγά μην το αφήσουν.Και κάπως έτσι βολεύεται και η κάθε μπαζόλα
να ξερεις ειναι τιμη σου που ασχολειται ο Μπαροκος ο Μεγας μαζι σου..Τι έχεις πάθει μαζί μου;
Να πούμε και το άλλο... ότι στην Ελλάδα....στην Ελληνική Κοινωνία....στις Ελληνικές Οικογένειες υπάρχει πολύ συντηρητικουρα.... εσωστρέφεια και ταμπού...!!!
Πες τα μπραδερινι γιατι εδω μεσα γιναμε ολοι ισοι κι ομοιοι.να ξερεις ειναι τιμη σου που ασχολειται ο Μπαροκος ο Μεγας μαζι σου..
Τι έχεις πάθει μαζί μου;
Κι όμως.... αντίθετα.....στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ πιο απελευθερωμένα!
σου κανει και ματακι ξερω τσιτ κοουντ και ετσιΤί λες ρε φίλε;
Βλέπω ότι οι συμβουλές έπιασαν τόπο ήδη.Δεν παίρνω βασικό ίσα ίσα βγάζω σχετικά καλά λεφτά για ελλαδισταν
Ειναι μια αρχη και αυτο.Βλέπω ότι οι συμβουλές έπιασαν τόπο ήδη.
Επόμενο βήμα: όταν βγαίνεις έξω από το μαγαζί για διάλειμμα, καπνίζεις πούρο Αβάνας και διαβάζεις τους Times της Νέας Υόρκης.
Πάντα σα να μη συμβαίνει τίποτα.
βλεπω ξεκινησες επιθετικα ....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα τωρα που δεν καταλαβες , ερωτας ειναι η αιτιαΤι έχεις πάθει μαζί μου;
παιζει λαπτοπ ?να ξερεις ειναι τιμη σου που ασχολειται ο Μπαροκος ο Μεγας μαζι σου..
Καλά θα πάει κι αυτό, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑβλεπω ξεκινησες επιθετικα ....
για να δούμε ..
Τι πιο εύκολο να έχεις όπως και γω πολλές κολλητές και γνωστές, ΕΥΚΟΛΑΚΙ.Ρε τύποι κάνα κονε για ελλενιδα έχετε? Άμα δεν έχετε πως θα βρείτε, οι ελλενιδες γαμιουντε μεταξύ τους ο κολλητός με τη κολλητή, ο γνωστός του γνωστού και έτσι φάση, αμα δε σε ξέρει από πριν μη περιμένεις να κάνεις τίποτα με ελλεινιδα