Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
Καλά θα πάει κι αυτό, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Καλά θα πάει κι αυτό, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Με έθαψες πριν την ώρα μου ρε
προχωρα αφοβαΜε έθαψες πριν την ώρα μου ρεκαργιόληαδερφούλη.
Ναι ρε σάντ.Τί λες ρε φίλε;
ΞηρομεροΝαι ρε σάντ.
Εσυ μένεις σε μεγάλη πόλη.
Σε κάτι Σέρρες,Λάρσα,Αμαλιάδα,Τρίπολη,Ξηρόμερο(),νησά πνίγουνε τις πούτσες πέντε-πέντε.
Έχουμε εντρυφήσει στην ευρύτερη περιοχή.Ξηρομερο
Θα παλέψω με νύχια και με δόντια φίλε-αδερφέ ατενέζε. Αν χρειαστεί θα μουνομαχήσω.προχωρα αφοβα
Θα παλέψω με νύχια και με δόντια φίλε-αδερφέ ατενέζε. Αν χρειαστεί θα μουνομαχήσω.
Πως γνωρίζεις και τις ρίχνεις στο κρεβάτι σου. Ελπίζω να βοήθησα.Το πρόβλημα είναι πως γνωρίζεις κοπέλες; Η πως να τις ρίξεις στο κρεβάτι σου;
Γυναίκες γνωρίζεις καθημερινά, παντού. Το θέμα είναι να τις ρίξεις στο κρεβάτι σου. Ελπίζω να απάντησαΠως γνωρίζεις και τις ρίχνεις στο κρεβάτι σου. Ελπίζω να βοήθησα.
Γυναίκες γνωρίζεις καθημερινά, παντού. Το θέμα είναι να τις ρίξεις στο κρεβάτι σου. Ελπίζω να απάντησα
Όχι άλλοΕδώ μπήκα εγώ που είμαι γκομενα που δεν το δίνει ρε φίλε
Πούτσα μας.Εδώ μπήκα εγώ που είμαι γκομενα που δεν το δίνει ρε φίλε
Μπορείς να μιλάς πιο όμορφα στη μέλλουσα κοπέλα που θα γνωρίσω και θα ρίξω στο κρεβάτι;Πούτσα μας.
Οκ μαν,δεν ηξερα το ειδύλλιο...Μπορείς να μιλάς πιο όμορφα στη μέλλουσα κοπέλα που θα γνωρίσω και θα ρίξω στο κρεβάτι;
Εντάξει, ούτε εκείνη το ξέρει. Ακόμα, ΑΚΟΜΑ.....Οκ μαν,δεν ηξερα το ειδύλλιο...
Μόνο μην γεμίσεις το νήμα αίματα τυπε προσοχήΘα παλέψω με νύχια και με δόντια φίλε-αδερφέ ατενέζε. Αν χρειαστεί θα μουνομαχήσω.