barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.999
- Πόντοι
- 5.506
Θα καθαρίσω αγορίνα, λαμπίκο θα το αφησώ.Μόνο μην γεμίσεις το νήμα αίματα τυπε προσοχή
Θα καθαρίσω αγορίνα, λαμπίκο θα το αφησώ.Μόνο μην γεμίσεις το νήμα αίματα τυπε προσοχή
Όλα οκ τότεΘα καθαρίσω αγορίνα, λαμπίκο θα το αφησώ.
εσυ και ΤσακΘα καθαρίσω αγορίνα, λαμπίκο θα το αφησώ.
Για αρχή δε βλέπω να μας παρακολουθεί το γκομενέτο οπότε ξεκινάω προκαταρκτικά μόνος μου, αρχίζω ζέσταμα.Όλα οκ τότε
Κάνε εκτάσειςΓια αρχή δε βλέπω να μας παρακολουθεί το γκομενέτο οπότε ξεκινάω προκαταρκτικά μόνος μου, αρχίζω ζέσταμα.
Πόσα στρέμματα;Κάνε εκτάσεις
Ξεκινά με μισό ,και μετά ανοίξουΠόσα στρέμματα;
έχω την αίσθηση - από προσωπική πείρα τουλάχιστον - ότι οι ασχημούλες δεν είναι κατ' ανάγκη πιο εύκολες. Μπορεί να μην έχουν την έπαρση που έχουν οι ωραίες, όμως πιστεύω ότι κι αυτές έχουν τον εγωισμό τους και δεν θα λειτουργήσουν σε στυλ "α, δεν είμαι κουκλάρα άρα δεν με παίρνει να το παίζω δύσκολη και λέω ναι σε όποιον μου την πέσει".Ολοι οσοι ανοιγετε τετοια νηματα ξεχνατε το βασικο,
οτι ειστε ασχημοι
Γιαυτο ριχτε τα στανταρ σας που εχουν φτασει στο ταβανι λογω σοσιαλ μιντια, και εκει εξω εχει χιλιαδες ασχημες οι οποιες πεθαινουν για προσοχη και μια μονιμη σχεση.
Καλά, σε συναυλίες πάνε οι νέοι, κυρίως αν είναι μεγάλο το event για στόρι στο insta και αν είναι ¨παρακμιακό¨ για καμιά φθηνή μπύρα. Τελοσπάντων, υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αν και όλα (λίγο έως πολύ) συνδέονται με την έλλειψη παιδείας. Και αυτό δεν αφοράει μόνο την Ελλάδα, κακά τα ψέματα.για θεατρο δεν ξερω τα αλλα που γραφεις ναι συν καποια αλλα που με γεμισαν ελπιδα
πες την αληθεια μωρη κουφαλαΡε μαμουχαλοι δεν έρχεστε καλύτερα στο δικό μου νήμα για το Στοιχημα; Πιο ωραίο είναι, θα βγάλετε και λεφτά. Έλεος με τις γκόμενες, λες και ήμαστε σε καμιά κατασκήνωση...
Χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο μου τυπε,λες και ξέρω πως μοιάζει ο καθένας εδώ μέσα.θα το ελεγες αυτο για μια γυναικα?θα ελεγες ειναι η αλλη φτωχη και ασχημη και θελει και γκομενο..που πας ρε καταμητρα?βλεπεις ποσο ρατσιστικο ακουγετε οταν το λες για τις γκομενες..ασε που θα ειχες φαει κραξιμο με το καλημερα αμ μιλαγες ετσι για γυναικα..
σε αυτο υπαρχει απαντηση ευκολαΕν τω μεταξυ την ιδια απορια εχουν και τα κοριτσια
Είσαι της άποψης "πιο καλή η μοναξιά";Εδώ μπήκα εγώ που είμαι γκομενα που δεν το δίνει ρε φίλε
Τι δεν δίνει ακριβώς;;Εδώ μπήκα εγώ που είμαι γκομενα που δεν το δίνει ρε φίλε