Όμως... πάλι απο έδω απο εκέι το φέρνεις ...για τον Ολυμπιακό θα πεις! (Ανατολάκης, ατιμος γαυροΚαζναφέρης κτλ)
Αντι να κοιτάξετε τα χάλια σας όλο με τον Ολυμπιακό ασχολείστε ρε αδερφέ!
Όποιος έχει τη μύγα....
Tα κόμπλεξ δεν κρύβονται...
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι η εβδομάδα ήταν λουκούμι για τον Σωκράτη.
1. Η ήττα από τον Ατρόμητο, μετά από το σημερινό αποτέλεσμα είναι ως μη γενόμενη. Φυσικά, υπήρξαν αναταραχές, αλλά ο πρόεδρος είναι πάντα στο απυρόβλητο (θα μου πεις, εδώ ήτανε τόσα χρόνια ο τζίγγερ...). Αντιθέτως, ροκανίζεται σιγά - σιγά η καρέκλα του νορβηγού (ο Π έχει πάρει γραμμή πλέον), και τον ξεφορτώνεται άνετα και δικαιολογημένα. Όπως είχε σκοπό, μετά τον Scroodge.
2. Οι ομάδες που παίξανε σήμερα, έδειξαν γιατί κυριαρχεί ο γαύρος στην Ελλάδα. Φυσικά, διακαιολογίες υπάρχουν πάντε έτοιμες (πχ. ο γαυροκαζναφέρης... χαχαχα), αλλά όταν σε ένα ημίχρονο γίνονται 2 φάσεις, από ομάδες που (θέλουν να) λέγονται "διεκδικητές τίτλου", τότε καταλαβαίνεις την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
3. Οι επενδύσεις σε μεγάλους παίκτες πάντα πιάνουν τόπο. Όλα τα λεφτά ο Δέλλας.
4. Ο βάζελος, με βάση την απλή λογική σειρά των πραγμάτων, παίζει κεκλισμένων με τον γαύρο. 2 αγωνιστικές προβλέπονται για τα επεισόδια, άντε με έφεση να γίνουν μια. Περαστικά, βγάλατε τα μάτια σας μόνοι σας (αλλά ξέχασα, δάκτυλος του Κόκκαλη και εκεί). Θα μου πεις βέβαια, μια πίκρα λιγότερη.
5. Ο Μουνιόθ, ως αντι-Φερέρ δεν βγήκε. Τακτικά, απ' ότι βλέπω από τις κριτικές, πήγε καλά, αλλά χωρίς ομάδα δεν κάνεις τίποτα. Αν δε χάσει και από τον γαύρο στην 9η, βλέπω τον τζίγγερ να λύνει ακριβά συμβόλαια, γιατί δεν θα χρειάζεται τέτοιους παίκτες, ούτε στην συνέχεια του πρωταθλήματος (τρίτος βγαίνεις και με τους Βύντρα, Μάντζιο, Λεοντίου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), ούτε του χρόνου στο UEFA.
ΥΓ. Να ανοίξουμε τώρα ένα thread "χανούμια-ζώα", μετά τα γεγονότα του γηπέδου;