Νέα

Γέλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όμως... πάλι απο έδω απο εκέι το φέρνεις ...για τον Ολυμπιακό θα πεις! (Ανατολάκης, ατιμος γαυροΚαζναφέρης κτλ)
Αντι να κοιτάξετε τα χάλια σας όλο με τον Ολυμπιακό ασχολείστε ρε αδερφέ!
Όποιος έχει τη μύγα....

Tα κόμπλεξ δεν κρύβονται...

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι η εβδομάδα ήταν λουκούμι για τον Σωκράτη.

1. Η ήττα από τον Ατρόμητο, μετά από το σημερινό αποτέλεσμα είναι ως μη γενόμενη. Φυσικά, υπήρξαν αναταραχές, αλλά ο πρόεδρος είναι πάντα στο απυρόβλητο (θα μου πεις, εδώ ήτανε τόσα χρόνια ο τζίγγερ...). Αντιθέτως, ροκανίζεται σιγά - σιγά η καρέκλα του νορβηγού (ο Π έχει πάρει γραμμή πλέον), και τον ξεφορτώνεται άνετα και δικαιολογημένα. Όπως είχε σκοπό, μετά τον Scroodge.

2. Οι ομάδες που παίξανε σήμερα, έδειξαν γιατί κυριαρχεί ο γαύρος στην Ελλάδα. Φυσικά, διακαιολογίες υπάρχουν πάντε έτοιμες (πχ. ο γαυροκαζναφέρης... χαχαχα), αλλά όταν σε ένα ημίχρονο γίνονται 2 φάσεις, από ομάδες που (θέλουν να) λέγονται "διεκδικητές τίτλου", τότε καταλαβαίνεις την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

3. Οι επενδύσεις σε μεγάλους παίκτες πάντα πιάνουν τόπο. Όλα τα λεφτά ο Δέλλας.

4. Ο βάζελος, με βάση την απλή λογική σειρά των πραγμάτων, παίζει κεκλισμένων με τον γαύρο. 2 αγωνιστικές προβλέπονται για τα επεισόδια, άντε με έφεση να γίνουν μια. Περαστικά, βγάλατε τα μάτια σας μόνοι σας (αλλά ξέχασα, δάκτυλος του Κόκκαλη και εκεί). Θα μου πεις βέβαια, μια πίκρα λιγότερη.

5. Ο Μουνιόθ, ως αντι-Φερέρ δεν βγήκε. Τακτικά, απ' ότι βλέπω από τις κριτικές, πήγε καλά, αλλά χωρίς ομάδα δεν κάνεις τίποτα. Αν δε χάσει και από τον γαύρο στην 9η, βλέπω τον τζίγγερ να λύνει ακριβά συμβόλαια, γιατί δεν θα χρειάζεται τέτοιους παίκτες, ούτε στην συνέχεια του πρωταθλήματος (τρίτος βγαίνεις και με τους Βύντρα, Μάντζιο, Λεοντίου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), ούτε του χρόνου στο UEFA.

ΥΓ. Να ανοίξουμε τώρα ένα thread "χανούμια-ζώα", μετά τα γεγονότα του γηπέδου;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ισα ισα μπορεις να λες αυτό που θέλεις αρκεί να μην προσβάλεις τους αλλόυς. εσύ γενικά είσαι ΟΚ
Το θέμα δεν είναι το αν ισχύουν αυτα που εγραψες για Ανατολάκη και το κοράκι, το θέμα είναι τι σχέση έχουν με τον σημερινό αγώνα!

Decor! ;)

Και δόλωμα για να τσιμπήσουν τα σκουλήκια. Τσίμπησε ένα, το πιο κομπλεξικό του διαδικτύου. Τα σκουλήκια στην συνέχεια είναι δόλωμα για λαβράκια και πάει λέγοντας.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αλοίμονο αν βγήτε τα βαζελάκια να κλάψετε πάλι για σφαγές και τα λοιπά παράλογα. Στο β' ημίχρονο ήσαταν ανύπαρκτοι. Το πέναλντυ καθαρότατο και το γκολ του Δέλλα (1-2) για πολλά γέλια με τον κύριο Γκούμα. Το κακό είναι ότι πήρατε αέρα που κερδίσατε τους Εβραίους με δύο αυτογκόλ και νομίσατε ότι θα κάνατε περίπατο απόψε. Σε τελική ανάλυση πάντως είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με το επιπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται στην Ελλάδα. Όσο για τους ανεγκέφαλους...........ξύλο και φυλακή.

ρες

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια οι βαζελοι νηστικοι πεζανε? :dancing: στο δευτερο ημχρονο απο και περα red bull δινει φτερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Έκλασε κανείς ή άνοιξε πάλι το στόμα του ο alfa;

Επισκέπτης
Τώρα αυτή η μαλακία που είπες τι ήτανε πάλι sxsitegr?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μην επαναλαμβανόμαστε φίλε hrys,

Κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με αυτούς που δεν ασχολούνται μαζί τους. Κοινώς τους τρώει το κωλαράκι τους.Το πρόβλημα της αποχέτευσης (απομάκρυνση σκατών όπως το ....αγοάκι....) είναι πρόβλημα τόσο για την αστική ζωή, όσο και για τα site!

Και εγώ μιλάω σε σένα και δεν αναφέρω ονόματα, φυσικά....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Έκλασε κανείς ή άνοιξε πάλι το στόμα του ο alfa;

Επισκέπτης
Μην επαναλαμβανόμαστε φίλε hrys,

Κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με αυτούς που δεν ασχολούνται μαζί τους. Κοινώς τους τρώει το κωλαράκι τους.Το πρόβλημα της αποχέτευσης (απομάκρυνση σκατών όπως το ....αγοάκι....) είναι πρόβλημα τόσο για την αστική ζωή, όσο και για τα site!

Και εγώ μιλάω σε σένα και δεν αναφέρω ονόματα, φυσικά....

Και για να συμπληρώσω, εγώ δεν θεωρώ οτι οι ανεγκέφαλοι βάζελοι (που πλακώνονται άνευ λόγου και αιτίας με τους ανεγκέφαλους των άλλων ομάδων) με εκφράζουν. Δεν έχω δει όμως κανένα γάβρο να αποδοκιμάζει το ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ Τσουκαλά, που συμπεριφέρεται σαν να ήταν (γιατί είναι μάλλον) η "επίσημη φωνή". Κάνω λάθος;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Παλίο χαρτοπαικτικό ρητό:

"Σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένας μαλάκας. Αν κάτσεις σε ένα τραπέζι, και μέσα σε μια ώρα δεν βρεις τον μαλάκα, τότε ο μαλάκας είσαι εσύ."

Αφιερωμένο σε όσους (δεν) έχουν απορίες.

Επισκέπτης
Σωστό κι αυτό, άλλον να ρωτάμε κι άλλος να απαντάει!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρε φίλε hrys,

ανοίγει ένα threadάκι ΑΕΚ/ΠΑΟ ή ΠΑΟ/ΑΕΚ χαβαλέ, μια χαρά περνάμε και τσουπ, η κοτούλα!
Αν, ΑΝ ΛΕΓΩ, της πεις "κούνα τον κώλο σου να πέσουν οι καπότες" θα είσαι αλήτης!
ΔΕΝ το λες λοιπόν. ΔΕΝ, ΛΕΓΩ.

Και μήπως βρήκες το σλαβόφωνο που είχε γίνει γραμματέας στο ΚΚΕ επί κατοχής? Μου έχει κολλήσει!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
"Σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένας μαλάκας. Αν κάτσεις σε ένα τραπέζι, και μέσα σε μια ώρα δεν βρεις τον μαλάκα, τότε ο μαλάκας είσαι εσύ."

Δεν το ήξερα το ρητό αλλά το επικροτώ πλήρως. Τι γίνεται όμως με αυτούς που ανακαλύπτουν συνεχώς μαλάκες γύρω τους; Μάλλον είναι καταδικασμένοι να χάσουν στη ζωή!

Επισκέπτης
Τσίπας μήπως; (Απο μνήμης το λέω, και με κάθε επιφύλαξη). Νομίζω μετά τον εκτελέσανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom