Νέα

Θα κάνατε κάτι με αδελφή φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Allesio7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Μου έχει τύχη. Ήταν ο φίλος και η αδερφή και λέει ο φίλος για την αδερφή, τότε εγώ πήγα με την αδερφή αλλά έρχεται ο φίλος και μου λέει κοίτα αν με την αδερφή γιατί εγώ είχα πει ότι ο φίλος και αδερφή δεν, εκτός αν η αδερφή και ο φίλος είναι εκεί, οπότε τότε δεν θα μπορεί αν γίνει γιατί η αδερφή ήταν με τον φίλο χωρίς να γίνει και μετά. Αυτό ακριβώς, τίποτες άλλο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.505
Πόντοι
8.346
Season 5 Sister GIF by Friends

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.383
Πόντοι
22.886
Μου έχει τύχη. Ήταν ο φίλος και η αδερφή και λέει ο φίλος για την αδερφή, τότε εγώ πήγα με την αδερφή αλλά έρχεται ο φίλος και μου λέει κοίτα αν με την αδερφή γιατί εγώ είχα πει ότι ο φίλος και αδερφή δεν, εκτός αν η αδερφή και ο φίλος είναι εκεί, οπότε τότε δεν θα μπορεί αν γίνει γιατί η αδερφή ήταν με τον φίλο χωρίς να γίνει και μετά. Αυτό ακριβώς, τίποτες άλλο.
1727255985033.png

Άσε ρε πονηρέ :coffee:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.516
Πόντοι
2.306
Tόσες γυναίκες τριγύρω, γιατί να μπλέξει κάποιος με την αδελφή ενός φίλου και αν χωρίσει άσχημα να ρισκάρει τη φιλία; Εννοώ φίλο δοκιμασμένο στο χρόνο από τους λίγους που κάνει κανείς στη ζωή, αν είναι κανένας γνωστός, ΟΚ, χώνεσαι.

Γιατι το μεσο ναυαγιο του bou , αφενος ως ναυαγιο δεν εχει καν πραγματικους φιλους και αφετερου δεν εχει γαμησει χωρις να πληρώσει ούτε τη χουφτα του. Κι αυτη λεφτα του ζηταει. Οποτε θεωρητικα θα γαμουσε και τη μανα του , δεν εχει τετοιες ηθικες αναστολες.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
840
Πόντοι
81
Γιατι το μεσο ναυαγιο του bou , αφενος ως ναυαγιο δεν εχει καν πραγματικους φιλους και αφετερου δεν εχει γαμησει χωρις να πληρώσει ούτε τη χουφτα του. Κι αυτη λεφτα του ζηταει. Οποτε θεωρητικα θα γαμουσε και τη μανα του , δεν εχει τετοιες ηθικες αναστολες.
γιατι δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.
Γι αυτο πληρωνουμε για να γαμησουμε, προσφορα και ζητηση. Οποιος ειναι ανω των 18 τα ξερει αυτα.
Η γυναικα εχει το πανω χερι στην διαλογη.

Στην υπολοιπη προταση σου συμφωνω απολυτα αλλα στο πρωτο της κομματι ησουν λαθος.

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
971
Πόντοι
81
ενω δλδ αν δε τη γαμησεις εσυ την αδερφη του φιλου αν θελει εκεινη δε θα γαμηθει με τον πρωτο που θα βρει;;;
κ δλδ θεωρηται δεδομενο οτι το να κανεις κατι με αδερφη φιλου ειναι μεγαλη αμαρτια;δλδ ο φιλος σε θεωρει τοσο μεγαλο καθηκι (ωραιος φιλος!) η ολοι κανουμε hit and run κ αφηνουμε πισω ατιμασμενες παρθενες;;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
Στα 14 είχα ένα φίλο κολλητό που είχε αδελφή δύο χρόνια μεγαλύτερη. Όταν πήγαινα σπίτι τους καμία φορά μας χουφτωνε πουτσες για πλάκα ... Εγώ όμως τον είχα κάνει λάστιχο για την αδελφή του και την μάνα του μιλάμε για άπειρες μαλακίες και απίστευτες φαντασιώσεις. Μετά από 2-3 χρόνια σε ένα πάρτυ του φίλου σε πισίνα παίχτηκε φασουλα με την αδελφή του στο μπάνιο της πισίνας. Γλωσσοφιλα χουφτωματα δάχτυλωματα και αυτή μου τον έπαιζε μέχρι που έχυσα πάνω της ... Μετά έφυγε εξωτερικό για σπουδές δεν την γαμησα ακόμα όμως την έχω αχτη και δεν θα ξεχάσω τον αφράτο αχλαδοκωλο της !!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931
Δεν καταλαβαίνω ρε τυποι ποιο ειναι το πρόβλημα αν γαμησω-κανω σχεση με την αδελφή του φιλου;; Δηλαδή αν με γουστάρει, την γουστάρω και στην τελικη δεν ειμαι και κανα ρεμάλι τι πρόβλημα θα εχει ο φιλος;;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Δεν καταλαβαίνω ρε τυποι ποιο ειναι το πρόβλημα αν γαμησω-κανω σχεση με την αδελφή του φιλου;; Δηλαδή αν με γουστάρει, την γουστάρω και στην τελικη δεν ειμαι και κανα ρεμάλι τι πρόβλημα θα εχει ο φιλος;;
Αν προχωρήσει το ομαλά το πράγμα και πας για γάμο ή έστω δεν προχωρήσει αλλά χωρίσετε πολιτισμένα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αν τα σπάσετε άσχημα όμως (π.χ. ρίξεις κανένα κέρατο) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και το φίλο. So simple as that.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931
Αν προχωρήσει το ομαλά το πράγμα και πας για γάμο ή έστω δεν προχωρήσει αλλά χωρίσετε πολιτισμένα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αν τα σπάσετε άσχημα όμως (π.χ. ρίξεις κανένα κέρατο) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και το φίλο.
Το μέλλον μιας σχεσης δεν το ξερει κανεις τυπε, ουτε πως θα παει, ουτε πως θα τελειώσει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Το μέλλον μιας σχεσης δεν το ξερει κανεις τυπε, ουτε πως θα παει, ουτε πως θα τελειώσει.
Εννοείται. Απλά, επειδή μεγάλο ποσοστό σχέσεων τελειώνει άσχημα, νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις μια δοκιμασμένη φιλία για κάτι τέτοιο. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με την αδελφή του φίλου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931
Εννοείται. Απλά, επειδή μεγάλο ποσοστό σχέσεων τελειώνει άσχημα, νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις μια δοκιμασμένη φιλία για κάτι τέτοιο. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με την αδελφή του φίλου.
Κοιτα αν δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο συμφωνώ να μην κάνεις κίνηση γιατι δεν αξίζει το ρίσκο να χαλάσεις την σχέση σου με το φιλο, τωρα αν μιλαμε για κάποια αξιολογη-ξεχωριστη κοπελα τοτε ειναι κριμα να το αφήσεις να περάσει ετσι γιατι ετυχε να ειναι η αδελφή του φίλου.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.182
Πόντοι
5.595
Μικρος και άπειρος οταν ειμουν.... ολες οι αδερφές των φιλων μου.. με γουσταρανε...(μεγαλύτερος εγω.. μικροτερες αυτες...) αλλα εγω... ΒΡΑΧΟΣ...!!!:jerking: Ειχα ηθικές αναστολές τοτε....:jerking: Μικρος και άπειρος ειπαμε...:headbang:
Τελικα...
χάθηκαν οι φιλοι... και έμειναν απωθημένο οι αδερφούλες.....:cheesy:
..και-μερικες- εχουν γινει κατι μουνακια πλεον....:smiling-face-with-heart-eyes: σπεσιαλ!!!

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
840
Πόντοι
81
γιατι δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.
Γι αυτο πληρωνουμε για να γαμησουμε, προσφορα και ζητηση. Οποιος ειναι ανω των 18 τα ξερει αυτα.
Η γυναικα εχει το πανω χερι στην διαλογη.

Στην υπολοιπη προταση σου συμφωνω απολυτα αλλα στο πρωτο της κομματι ησουν λαθος.
λαθος μου αλλου ηθελα να στειλω αυτο το μηνυμα

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
840
Πόντοι
81
Αν αυτη σε γουσταρει σε αυτην θα αφιερωσεις την προσπαθεια.
Δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.700
Πόντοι
6.946
Τύπε, για να μην χαλάσει η δυνατή φιλία σου με τον φίλο σου, καλύτερα δώσε μου σε ΠΜ το τηλέφωνο της αδερφής για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση.

Στην διάθεσή σου, ένα απλό μέλος του Μπου.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Αν αυτη σε γουσταρει σε αυτην θα αφιερωσεις την προσπαθεια.
Δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.
Ακόμα και έτσι να είναι (δε συμφωνώ 100%, αλλά ΟΚ) η αγορά είναι τεράστια και μπορώ να διαλεχτώ από άλλες.
Δε βλέπω λόγο να ρισκάρω τη σχέση μου με 4-5 καλούς φίλους που έχω πηδώντας τους τις αδελφές.
Αν κάποιος μένει σε χωριό ίσως είναι αναγκαίο κακό να παίξει και με αδελφές φίλων, limited options, του το δίνω.
Σε μεγάλη πόλη, no reason πραγματικά.

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Φυσικα και πηδάμε αδεφή φίλου μας. Τι τον κόφτει κιόλας στο κατω κάτω. Και στην περιπτωση που τον κοφτει, ειναι μισογύνης και δεν του αξιζει να τον εχουμε για φίλο μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom