Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.910
- Πόντοι
- 8.346
Μου έχει τύχη. Ήταν ο φίλος και η αδερφή και λέει ο φίλος για την αδερφή, τότε εγώ πήγα με την αδερφή αλλά έρχεται ο φίλος και μου λέει κοίτα αν με την αδερφή γιατί εγώ είχα πει ότι ο φίλος και αδερφή δεν, εκτός αν η αδερφή και ο φίλος είναι εκεί, οπότε τότε δεν θα μπορεί αν γίνει γιατί η αδερφή ήταν με τον φίλο χωρίς να γίνει και μετά. Αυτό ακριβώς, τίποτες άλλο.
Tόσες γυναίκες τριγύρω, γιατί να μπλέξει κάποιος με την αδελφή ενός φίλου και αν χωρίσει άσχημα να ρισκάρει τη φιλία; Εννοώ φίλο δοκιμασμένο στο χρόνο από τους λίγους που κάνει κανείς στη ζωή, αν είναι κανένας γνωστός, ΟΚ, χώνεσαι.
γιατι δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.Γιατι το μεσο ναυαγιο του bou , αφενος ως ναυαγιο δεν εχει καν πραγματικους φιλους και αφετερου δεν εχει γαμησει χωρις να πληρώσει ούτε τη χουφτα του. Κι αυτη λεφτα του ζηταει. Οποτε θεωρητικα θα γαμουσε και τη μανα του , δεν εχει τετοιες ηθικες αναστολες.
Αν προχωρήσει το ομαλά το πράγμα και πας για γάμο ή έστω δεν προχωρήσει αλλά χωρίσετε πολιτισμένα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αν τα σπάσετε άσχημα όμως (π.χ. ρίξεις κανένα κέρατο) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και το φίλο. So simple as that.Δεν καταλαβαίνω ρε τυποι ποιο ειναι το πρόβλημα αν γαμησω-κανω σχεση με την αδελφή του φιλου;; Δηλαδή αν με γουστάρει, την γουστάρω και στην τελικη δεν ειμαι και κανα ρεμάλι τι πρόβλημα θα εχει ο φιλος;;
Το μέλλον μιας σχεσης δεν το ξερει κανεις τυπε, ουτε πως θα παει, ουτε πως θα τελειώσει.Αν προχωρήσει το ομαλά το πράγμα και πας για γάμο ή έστω δεν προχωρήσει αλλά χωρίσετε πολιτισμένα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αν τα σπάσετε άσχημα όμως (π.χ. ρίξεις κανένα κέρατο) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και το φίλο.
Εννοείται. Απλά, επειδή μεγάλο ποσοστό σχέσεων τελειώνει άσχημα, νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις μια δοκιμασμένη φιλία για κάτι τέτοιο. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με την αδελφή του φίλου.Το μέλλον μιας σχεσης δεν το ξερει κανεις τυπε, ουτε πως θα παει, ουτε πως θα τελειώσει.
Κοιτα αν δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο συμφωνώ να μην κάνεις κίνηση γιατι δεν αξίζει το ρίσκο να χαλάσεις την σχέση σου με το φιλο, τωρα αν μιλαμε για κάποια αξιολογη-ξεχωριστη κοπελα τοτε ειναι κριμα να το αφήσεις να περάσει ετσι γιατι ετυχε να ειναι η αδελφή του φίλου.Εννοείται. Απλά, επειδή μεγάλο ποσοστό σχέσεων τελειώνει άσχημα, νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις μια δοκιμασμένη φιλία για κάτι τέτοιο. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με την αδελφή του φίλου.
Γιατί όχι αν είναι γλυκάκιΜου έτυχε μια φορά να μου την πέσει η αδερφη του κολλητή μου και δεν το έκανα
λαθος μου αλλου ηθελα να στειλω αυτο το μηνυμαγιατι δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.
Γι αυτο πληρωνουμε για να γαμησουμε, προσφορα και ζητηση. Οποιος ειναι ανω των 18 τα ξερει αυτα.
Η γυναικα εχει το πανω χερι στην διαλογη.
Στην υπολοιπη προταση σου συμφωνω απολυτα αλλα στο πρωτο της κομματι ησουν λαθος.
Αν αυτη σε γουσταρει σε αυτην θα αφιερωσεις την προσπαθεια.Εννοείται. Απλά, επειδή μεγάλο ποσοστό σχέσεων τελειώνει άσχημα, νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις μια δοκιμασμένη φιλία για κάτι τέτοιο. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με την αδελφή του φίλου.
Ακόμα και έτσι να είναι (δε συμφωνώ 100%, αλλά ΟΚ) η αγορά είναι τεράστια και μπορώ να διαλεχτώ από άλλες.Αν αυτη σε γουσταρει σε αυτην θα αφιερωσεις την προσπαθεια.
Δεν τις διαλεγουμε εμεις, αυτες μας διαλεγουν.
Μπορει να την έχεις πιο μεγαλη απο τον φιλο φιλε….Δεν καταλαβαίνω ρε τυποι ποιο ειναι το πρόβλημα αν γαμησω-κανω σχεση με την αδελφή του φιλου;; Δηλαδή αν με γουστάρει, την γουστάρω και στην τελικη δεν ειμαι και κανα ρεμάλι τι πρόβλημα θα εχει ο φιλος;;