Νέα

Θα κάνατε κάτι με αδελφή φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Allesio7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kot_21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
187
Πόντοι
0
Δυστυχώς είμαι μόνος παρέας που έχω ωραία αδερφή και όλοι φίλοι μου θα Θέλανε να πάνε μαζί της

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.252
Πόντοι
441
Με αδερφή, και μάνα εννοείται.Μονο τις δικές μας αδερφές θα γαμανε?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
αν κ στο αντίστοιχο thread με την κοπέλα φίλου, ήμουν αρνητικός κατηγοριματικά, με αδερφή φίλου έχει γίνει σκηνικό, σε φάση one night stand, μετά απο εξοδο με παρέα (μαζι με κ τα αδέρφια). Η αλήθεια είναι ότι με "έπαιζε" κανένα 2βδομαδο, αλλά δεν εδινα σημασία..

Εγώ φεύγω με τον φίλο από το bar και τον αφήνω σπίτι του και γυρνόντας στο σπίτι μου, να σου από κάτω η αδερφή του .. (δεν μένανε μαζί κ είχε έρθει με μια κολλητή εκείνο το βράδυ .. ).

Αν κ δεν της το είχα, με το που βγαίνω από το αμάξι, με περιμένει στην είσοδο της πολυκατοικίας και μου λέει "εφύγες κ δεν πήρες το δώρο σου...", δίνοντας μου στο χέρι το στριγκο της ..

Με αυτά κ με τα αλλά, δεν προλάβαμε να μπούμε στο διαμέρισμα κ έγινε της κολάσεως με το που έκλεισε η πόρτα.. Στο τέλος του πρώτου γύρου, με ρώτησε γιατί είμαι καπως σφιγμένος κ της εξηγώ ότι είναι ο φίλος μου (κ αδερφός της στην μέση) και μου λέει αυτό μην σε προβληματίζει, άστο πάνω μου..

Έπαιξε ένα κολασμένο βράδυ με 4 βόλια και κάποια στιγμή σφύριξε λήξης.

Δεν ξαναένοχλησε σθεναρά, στην πορεία κατάλαβα ότι μάλλον το έμαθε ο αδερφός της, αλλά η τύπισα είχε φρεσκοχωρήσει από ψιλό αρραβώνα (είχε δώσει "λόγο") και είχε αγαμίες.. κοντοπουτανο, με 4άρια παραδόξως στητά και φοβερή θέα όταν ήταν από πάνω.

Μάλλον ήθελε να γαμηθεί εκείνο το βράδυ, παρά την κυνήγησα εγώ κ την πήδηξα. Πάντως πρέπει να σφύριξε πολλά κοπέλια 6 χρόνια στο Μεγάλο Νησί...

stelios.11

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
131
Πόντοι
0
Να πω και εγώ την ιστορία μου. Κολλητός, αδερφός, είχαμε κάνει τα τρία μας και τα κουαρτέτα μας (με τις σχέσεις μας) εκεί στα 20-23. Ξαφνικά, η αδερφή του, 5 χρόνια μικρότερη, έχει γίνει 19, βγαίνει, βάφεται, φοράει τακούνια και τρέχει στίβο ερασιτεχνικά, οπότε ο κώλος ήταν αγάλματος. Σκάει μήνυμα στο κινητό μου όταν ήμασταν έξω με τον κολλητό από την αδερφή του: «Στέλιο αν είσαι με τον Χ φύγε διακριτικά και έλα εκεί, είναι μία παρέα εδώ και μας ενοχλούν.. Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα στον Χ, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει.». Για να μην τον αφήσω ξερό, πάω στη παρέα που μας κοίταζε, γνωριζόμαστε και τις φέρνω μαζί μας. Μετά από 10 λεπτά, του λέω φεύγω, πάω να κάνω μία γραμμή, παίρνω τσιγάρα και επιστρέφω.». Τρέχω στο αμάξι, που το είχα στα 100 μέτρα και βουρ για Γκάζι (είπαμε, είναι μικρή). Εντωμεταξύ στο μαγαζί που ήταν δουλεύει υπεύθυνη παιδική μου φίλη η οποία έχει αναλάβει να προσελκύει ταλέντα τα οποία κάνουν παρέα σε κύριους στα κλαμπ με την γνωστή κατάληξη… Της στέλνω έρχομαι, έχει γίνει μαλακία με μία φίλη μου εκεί μέσα περίμενέ με στην είσοδο. Αφήνω το αμάξι, φιλιόμαστε σταυρωτά και της λέω το και το. Άστο μου λέει το έχω. Της λέω φέρε μου δυο φουσκωτούς μαζί μου να πάω στο κορίτσι, μην φρικάρει. Έτσι και έγινε, έσκασα στο τραπέζι της και δίπλα της είδα τα κλασσικά πιτσιρίκια με τα λεφτά του μπαμπά - με στραβοκοίταξαν τα μαλακισμένα κιόλας.. Μου δείχνει την παρέα κάνω νόημα στους φουσκωτούς οι οποίοι τους συνοδεύουν έξω. Αυτοί χαμένοι, εγώ να αισθάνομαι ο Μπάτμαν. Μην τα πολυλογώ της λέω φεύγω, μου λέει κάτσε εδώ που είσαι κερνάω ποτό! Το ένα ποτό έφερε το άλλο, περάσαμε πολύ όμορφα με την παρέα της, ο κολλητός μπήκε σε μία από αυτές οπότε δεν με έπρηξε που τον κρέμασα και ήρθε η ώρα να γυρίσω τα κορίτσια σπίτι τους. Οι δυο από αυτές θα έπαιρναν ταξί τελικά, οπότε έμεινα με την αδερφή του κολλητού και άλλη μία. Μόλις άφησα την άλλη, είχε μείνει με την αδερφή του. Σκέψεις, πολλές, γυρνούσαν στο μυαλό μου, λέγαμε μαλακίες στη διαδρομή μέχρι που μου πρότεινε να πάμε στην θέα στην Αργυρούπολη να κάνουμε ένα τσιγάρο. Ώπα το μικρό της είπα.. Εεε τί μου λέει, μια στο τόσο. Το ένα τσιγάρο έφερε το φιλί και το δεύτερο μας βρήκε με εμένα να το καπνίζω και εκείνη να έχει παίζει πνευστά στο εργαλείο. Περιττό να σας πω ότι ξαναέγινε άλλες δυο φορές, την μία μάλιστα στα γενέθλιά της στο σπίτι του κολλητού μου παραλίγο να μας πιάσουν. Έμπαινα μάγκες ναι, αλλά πάντα οι γυναίκες παίρνουν την πρωτοβουλία… Μόνο τότε το προχωράμε, αλλιώς βγαίνουμε μαλάκες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom