πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.666
- Πόντοι
- 12.056
κυψελαρα ολεΣε ποια ομάδα ?
κυψελαρα ολεΣε ποια ομάδα ?
Και να προσθέσουμε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που έχουν πάρει αρκετά πρωταθλήματα την τελευταία 15ετία.Επίσης είναι το άθλημα με τα περισσότερα πρωταθλήματα από επαρχιακές ομάδες,σε σύγκριση με τα άλλα αθλήματα στην Ελλάδα,σε άνδρες και γυναίκες.Η Βέροια είναι η πόλη του χάντμπολ όπως η Ορεστιάδα του βόλεϊ,από άποψη δημοφιλίας.Εκτός από τον Φίλιππο,πρωτάθλημα σε άνδρες από επαρχία έχουν ο Διομήδης Άργους και η ΓΕ Βέροιας,και σε γυναίκες η Ορμή Πάτρας,Αναγέννηση Άρτας (τα περισσότερα από όλες συνολικά!) και ΓΕ Βέροιας.Στις γυναίκες οι πιο δυνατές πλέον είναι του ΠΑΟΚ και της Ν.Ιωνίας με διαφοράΠάντως Ελληνικές ομάδες έχουν διακρίσεις στην Ευρώπη όπως ΑΕΚ και Διομήδης και πιο παλιά ο Φίλιππος Βέροιας. Η εθνική ομάδα είχε μόνο μια αναλαμπή με την έκτη θέση στην εδώ Ολυμπιάδα του 2004 και πάλι έκτη θέση στο παγκόσμιο του 2005. Έκτοτε χάθηκε και φέτος πέρασε σε μεγαλη διοργάνωση μετά από πολλά χρόνια
εχει ενα βημα παραπανω συνολικα 4 αν εισαι αριστεροχειρας ξεκινας με το δεξι ποδι ,,,,ειναι υπερ του δεοντως δυναμικο εως σκληρο λογω οτι το αθλημα ειναι ερασιτεχνικο δεν ηρθαν σχεδον ποτε μεγαλες διακρισεις αν και ηπηρξαν αρκετοι ελληνες παιχτες που επαιξαν σε μεγαλες ομαδες βασικα της βορειου ευρωπης ,,,,τα ελληνικα πρωταθληματα ειχαν μεγαλο ανταγωνισμο με τις αθηναικες ομαδες πανελληνιος -αθηναικος -ιωνικος νεας φιλαδελφειας ηλισιακος σχολες δουκα χτυπιονταν κατα βαση με τον φιλλιπο βεροιας τον αρχελαο κατερινης σιγα σιγα εφτιαξαν και οι μεγαλυτεροι συλλογοι ομαδες
Και ανοιξες ρε φιλε ολοκληρο νημα για να μας παινευτεις οτι γαμησες Αλμπανιδα?Εγώ είχα γαμησει παντως Αλβανίδα γκόμενα που παίζει χάντμπολ και τώρα είναι και διεθνής με την Ελλάδα !!
Τυπε το χάντμπολ στην Ευρώπη με εξαίρεση την Ελλάδα είναι δεύτερο και τρίτοεφ όσον βρίζεις το συγκεκριμένο άθλημα θα σε ρωτήσω το εξής αν θες απαντάς . Στην Ευρώπη πιό ειναι πιό διαδεδομένο άθλημα το Χαντ Μπωλ ή το Μπάσκετ . Θα ήθελα να σε ρωτήσω επίσης αν ποτέ το μπάσκετ είχε 53 835 σε αγώνα κλειστού γηπέδου στην Ευρώπη, που είχε η χθεσινή πρεμιέρα . Φυσικά στα γράφω με εκτίμηση ανεξάρτητα αν το γουστάρεις ή όχι. Εγώ πχ δεν γουστάρω το μπάσκετ αλλά δεν βρίζω ούτε σχολιάζψ αρνητικά
απλος τοτε που επαιζα εγω φιλε ο παναθηναικος ηταν στα πολυ ξεκινηματα του αφου φαντασου του διναμε παιχτες να συμπληρωνει ομαδα οσον αφορα παοκ ολυμπιακο δεν υπηρχαν καν....Και να προσθέσουμε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που έχουν πάρει αρκετά πρωταθλήματα την τελευταία 15ετία.Επίσης είναι το άθλημα με τα περισσότερα πρωταθλήματα από επαρχιακές ομάδες,σε σύγκριση με τα άλλα αθλήματα στην Ελλάδα,σε άνδρες και γυναίκες.Η Βέροια είναι η πόλη του χάντμπολ όπως η Ορεστιάδα του βόλεϊ,από άποψη δημοφιλίας.Εκτός από τον Φίλιππο,πρωτάθλημα σε άνδρες από επαρχία έχουν ο Διομήδης Άργους και η ΓΕ Βέροιας,και σε γυναίκες η Ορμή Πάτρας,Αναγέννηση Άρτας (τα περισσότερα από όλες συνολικά!) και ΓΕ Βέροιας.Στις γυναίκες οι πιο δυνατές πλέον είναι του ΠΑΟΚ και της Ν.Ιωνίας με διαφορά
Παρεμπιπτόντως ρε σύντροφε...Και ανοιξες ρε φιλε ολοκληρο νημα για να μας παινευτεις οτι γαμησες Αλμπανιδα?
Δλδ η δικια σου ειναι στην αποστολη της ομαδας?Παρεμπιπτόντως ρε σύντροφε...
Ναι,ειδικά ο Ολυμπιακός είναι η πιο πρόσφατη ομάδα του τμήματος.Αυτοί οι 2 πάντως μαζί με την ΑΕΚ έχουν ανεβάσει τη δημοφιλία κάπως.Κακά τα ψέματα,μόνο με τις επαρχιακές ομάδες και τις συνοικιακές όπως Πανελλήνιο δε γίνεταιαπλος τοτε που επαιζα εγω φιλε ο παναθηναικος ηταν στα πολυ ξεκινηματα του αφου φαντασου του διναμε παιχτες να συμπληρωνει ομαδα οσον αφορα παοκ ολυμπιακο δεν υπηρχαν καν....
Ναι, Στην εθνική γυναικών παίζει βασική πλεον. Παίζει με την Ελλάδα γιατί στην Αλβανία δεν έχουν εθνική ομαδαΔλδ η δικια σου ειναι στην αποστολη της ομαδας?
Ποια ειναι?Ναι, Στην εθνική γυναικών παίζει βασική πλεον. Παίζει με την Ελλάδα γιατί στην Αλβανία δεν έχουν εθνική ομαδα
αυτες οι τοτε εποχες φιλε επεφτε ωραιο ξυλο και πολυ ροχαλα ...θυμαμαι στον αιαντα σαλαμινας το πρωτο μου παιχνιδι στο παιδικο με ειχαν κανει μπανιο.... και που να τολμησεις να μιλησειςΝαι,ειδικά ο Ολυμπιακός είναι η πιο πρόσφατη ομάδα του τμήματος.Αυτοί οι 2 πάντως μαζί με την ΑΕΚ έχουν ανεβάσει τη δημοφιλία κάπως.Κακά τα ψέματα,μόνο με τις επαρχιακές ομάδες και τις συνοικιακές όπως Πανελλήνιο δε γίνεται
Μην πούμε όνομα.. ωραίο μουνι, έκανε και το ψευτομοντελο και είχε παίξει και στο shopping star κάποτεΠοια ειναι?
Κατάλαβα ποια είναι.Ωραίος!Μην πούμε όνομα.. ωραίο μουνι, έκανε και το ψευτομοντελο και είχε παίξει και στο shopping star κάποτε
To NBA.Ένας είναι ο βασιλιάς των σπορ και των σκορ.
Ειναι προς Καματερό πλευρά !!!!Μην πούμε όνομα.. ωραίο μουνι, έκανε και το ψευτομοντελο και είχε παίξει και στο shopping star κάποτε
Ειναι προς Καματερό πλευρά !!!!ι...αλλά τώρα νομίζω είναι στον ΠΑΟΚ
Από κει είναι,αλλά τώρα νομίζω είναι στον ΠΑΟΚΕιναι προς Καματερό πλευρά !!!!
Έλα ρε τύπε , έτσι γρήγορα που είδα το post ,Υπάρχουν στο μπου άνθρωποι που ασχολούνται με χάντμπολ ? Είναι πάντως ένα άθλημα που δεν υπήρχε εδώ στο φόρουμ, οπότε το εγκαινιάζω....Σήμερα μάλιστα αρχίζει και το euro στη Γερμανία όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, όπως και τα αγαπημένα μας Νησιά Φερόε ! Για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.... 2024 European Men's Handball Championship - Wikipedia