papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 145
- Like
- 53.067
- Πόντοι
- 27.261
Μετά θάνατο υπάρχει συγχώρεση....
Πολλές φορε΄ς εμείς οι ίδιοι άνθρωποι τα πράγματα τα κάνουμε πιο πολύπλοκα απ' ότι, στη πραγματικότητα, είναι...Η λύση, είναι μία: διέγραψέ τα!Αδελφέ δεν κατάλαβες. Σκέψου κάποιον που έχει κάποια βιντεάκια / Φωτο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και σήμερα 100% κανεις δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Αν όμως αύριο αυτός πεθάνει ξαφνικά και κάποια στιγμή η σύζυγος ή τα παιδιά πάρουν τον δίσκο και αρχίζουν να τον χαζεύουν, θα δουν υλικό που θα τα χάσουν. φαντάσουμε ας πούμε να δουν τον πατέρα τους να γαμάει μια γνωστή . Πως θα νιώσουν; απο αυτο θέλω να με προφυλάξω. Αλήθεια δεν το έχει σκεφτει κανεις αυτό; Πριν χρόνια μου έβαλε την ιδέα ο ξαφνικός θάνατος ενος φίλου μου που η γυναίκα του βρήκα στον Η/Υ του δεκάδες βίντεο με τρανς και έπαθε σοκ, ήταν μια πλευρα που δεν την γνώριζε!
βοήθησε με λίγο με αυτο, μπορώ να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο σε δίσκο ή πρέπει όλο τον δίσκο;Μετά θάνατο υπάρχει συγχώρεση....
Σοβαρά τώρα, η μόνη ασφαλής λύση είναι να τα αποθηκευσεις σε κάποιο δίσκο με encrypted file system. Και όχι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ, αν χάσεις το κλειδί ή τον κωδικό τον ήπιες
αναφέρεσαι σε φυσικό δίσκο σωστα;Σώσε τα δεδομένα σε έναν κρυπτογραφημένο σκληρό δίσκο, απομνημόνευσε το encryption key και αποθηκευσέ τον σε ένα απομακρυσμένο μέρος που μόνο εσύ θα γνωρίζεις και θα έχεις πρόσβαση χρήσης. Κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου χωρίς το κλειδί κρυπτογράφησης.
Για τη δουλειά που θέλεις θα σου πρότεινα το Vera Crypt ως εφαρμογή.
δεν καταλαβατε το θεμα ορισμενοιΠολλές φορε΄ς εμείς οι ίδιοι άνθρωποι τα πράγματα τα κάνουμε πιο πολύπλοκα απ' ότι, στη πραγματικότητα, είναι...Η λύση, είναι μία: διέγραψέ τα!
Μία χαρά το καταλάβαμε...Δεν είναι...πυρηνική φυσική! Λίγο πριν πει το "ποίημα" (υπάρχουν σχετικές "προειδοποιήσεις" του οργανισμού προς αυτό όπως π.χ πόνος, δυσφορία, αδιαθεσία κλπ) πατά "delete" και...αντίο ζωή μαζί με τα "κατορθώματά του που αμέσως μετά, θα γίνουν...αναμνήσεις...δεν καταλαβατε το θεμα ορισμενοι
δεν θελει να τα χασει ο ανθρωπος οσο ζει, θελει να χαθουν μαζι του οταν ελθει η ωρα![]()
οχι πανταΜία χαρά το καταλάβαμε...Δεν είναι...πυρηνική φυσική! Λίγο πριν πει το "ποίημα" (υπάρχουν σχετικές "προειδοποιήσεις" του οργανισμού προς αυτό όπως π.χ πόνος, δυσφορία, αδιαθεσία κλπ)
Μονο αν ψηφίζεις Νεα Δημοκρατία![]()
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά ασφαλής![]()
όχι ακόμα και τότε σε παρακολουθεί ο κυριάκος με το πρέντατορ ειδικά αν είσαι νέα δημοκρατίαΜονο αν ψηφίζεις Νεα Δημοκρατία![]()
Τι λες ρε τύπε;Σπάνε εύκολα αυτα
μάλλον δεν έχεις ακούσει ανθρώπους που σβήνουν σε μια στιγμή.... τυχερός είσαι που δεν τα έχεις βιώσειΜία χαρά το καταλάβαμε...Δεν είναι...πυρηνική φυσική! Λίγο πριν πει το "ποίημα" (υπάρχουν σχετικές "προειδοποιήσεις" του οργανισμού προς αυτό όπως π.χ πόνος, δυσφορία, αδιαθεσία κλπ) πατά "delete" και...αντίο ζωή μαζί με τα "κατορθώματά του που αμέσως μετά, θα γίνουν...αναμνήσεις...
Ελεύθερο, ανοικτού κώδικα λογισμικό. Κατεβάζεις, ακολουθείς οδηγίες και έχει κλειδωμένα τα αρχεία σου σε έναν φάκελλο σε όποιον σκληρό δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό) επιθυμείς.παίδες έχω αρκετά βιντεάκια τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να πέσουν σε λάθος χέρια. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαί. σήμερα τα έχω αποθηκευμένα σε έναν εξωτερικό δίσκο, αν όμως αύριο μου τύχαινε κάτι ξαφνικά και κάποιος από τν οικογένεια σκάλιζε τον δίσκο...θα τα έχαναν.
Εσείς έχετε σκεφτει μια τέτοια περίπτωση; Τι μπορει να κάνει κανείς; Σκέφτηκα να αγοράσω μια cloud υπηρεσία να τα ανεβάσω εκει και αν "φυγω" , η συνδρομή δεν θα πληρωθεί και ...πάνε και αυτά. τι λέτε;