Νέα

Ελλάδα = φυτώριο ηλιθίων ή μήπως όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
442
Πόντοι
21
Ο λόγος είναι ότι έχει καλλιεργηθεί μια μιξη ανατολίτικης και ευρωπαϊκής κουλτούρας...με τα κατά και τα υπέρ του . Δεν έχουν πρόσβαση στην πολιτική αξιόλογα άτομα πέρα από συγκεκριμένες πλούσιες οικογένειες...τα καλά μυαλά φεύγουν από την Ελλάδα...
Οι άνθρωποι είναι αμόρφωτοι κάτι που πηγάζει από το εκπαιδευτικό σύστημα..παράγει μόνο καλούς υπαλλήλους,λείπει η φαντασία οι ευκαιρίες κτλ
Συνφωνω σε ολα!!!

• Like
Αντιδράσεις: riding

lta69

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
25
Πόντοι
0
Δυστυχώς για εμάς που είμαστε λίγο μεγαλύτεροι, είναι εμφανής η ιδιαίτερη έλλειψη παιδείας σε όλα τα επίπεδα. Παιδείας, όχι εκπαίδευσης, εκπαίδευση υπάρχει, αλλά όχι παιδεία.

Αυτό που μας μάθαιναν οι γονείς και οι δάσκαλοι παλαιότερα, όταν υπήρχε ενασχόληση με την μελλοντική γενιά. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς όλα λειτουργούν στον αυτόματο και η παιδεία παρέχεται διαδικτυακά και μέσω social, για αυτό και έχουμε στα τα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο.

Από την καθημερινότητα ξεκινάει το οτιδήποτε και κατ' επέκταση και ο τρόπος που στεκόμαστε απέναντι στην πολιτική και τους πολιτικούς...

Εδώ δεν υπάρχει σεβασμός από το 95% των οδηγών στις διαβάσεις και ιδίως όταν πρόκειται να περάσει μια γιαγιά με ένα παιδάκι, ή ένας ηλικιωμένος με κινητική δυσκολία...

Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
889
Πόντοι
81
Δυστυχώς στην Ελλάδα διαχρονικά οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την λογική του διαίρει και βασίλευε.
Ποτέ δεν υπήρξε μια ενιαία στρατηγική ακόμα και στα πολύ βασικά προβλήματα της χώρας .
Εξωτερική πολιτική , παιδεία , σύστημα υγείας , περιβάλλον ,εργασιακά όλα στο πόδι και ο καθένας υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια , προκειμένου να μπορεί ν' ανέβει στην εξουσία και να φάει ότι προλάβει.
Σίγουρα υπάρχουν ηλίθιοι σε αυτήν την χώρα για αυτό μας προκύπτει ο Άδωνης ο Πολάκης και μπόλικοι ακόμη .
Αν δεν μας κυβερνούσαν καιροσκόποι , ακόμα και αυτοί οι ηλίθιοι θα είχαν απομονωθεί .
Δεν φταίει ο κοσμάκης που είμαστε στον πάτο , ο λαός κινείται με βάση το πλαίσιο που του καθορίζουν.
Το γεγονός ότι ο "κανένας " είναι ο επικρατέστερος πρωθυπουργός , έχει την σημασία του.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
442
Πόντοι
21
Δεν είναι θέμα χώρας είναι η εποχή που παράγει πληθώρα ηλίθιων
Συνφωνω γιατι η χωρα εχει χαση το προσανατολησμοτης οπως και τηε ΑΞΙΕΣ της και δυστηχως οι παλιοι ανθρωποι πεθενουν και μαζι τους πεθενουν και αυτες!

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Ελατε τωρα ρε μαγκες. Γελαει ο κοσμος. Υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι θα ειμαστε αισθητα καλυτερα με ΝΔ αντι για ΠΑΣΟΚ πχ.;
Ξαφνικα δηλαδη υπαρχει μονο ΝΔ ή Συριζα; Ψευτοδιλημματα που απομονωνουν μια μικρη εποχη. Αυτα αλλαζουν στο αψε σβησε μεσα σε ενα βραδυ εκλογων. Αν εχουμε μυαλο.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.682
Πόντοι
456
Δοξάζουμε προδότες απο το 1831 μ.χ δεν βλέπω να έχει αλλάξει πολλη η κατάσταση από τότε.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.406
Πόντοι
3.796
Μαλακες βαρεμενοι ειμαστε μισ ζωη,κ οχι για βολεμενους κτλ διοτι μονο ενας μαλακας δε χρησιμοποιει τη μοναδικη του ευκαιρια οταν ειναι η ωρα επιλεγοντας να παει θαλασσα λεγοντας οτι δε θα αλλαξει τιποτα κ δεν εφαρμοζει στη καθημερινοτητα του αλλαγες ο ιδιος

• Like
Αντιδράσεις: riding

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
594
Πόντοι
96
Ετσι ειναι η δημοκρατια - δεν ειναι το τελειο αλλα ειναι οτι καλυτερο εχουμε - αμα δεν αντεχεις την διαφορετικοτητα των ανθρωπων να πας να ζησεις στη ζουγκλα με τον ταρζαν να βρεις την υγεια σου
δεν προσπαθω να κανω πραξικοπημα,μου αρεσει η δημοκρατια.δεν ξερω σε ποιους απο αυτους που βρισκονται στη βουλη,αρεσει η δημοκρατια και δεν ονειρευονται σοβιετιες,πουτινοτραμπικα καθεστωτα κτλ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
594
Πόντοι
96
OG ψεκ.jpg
ναι,τι διαφορετικο λεμε;εκεινη την εποχη αντι για τη νικη ας πουμε ή τον καραγκιοζη το βελοπουλο,ηταν το λαος.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
594
Πόντοι
96
Τα έχεις μπερδέψει. Ο ΆδωνΗς δεν είναι αποδεκτός σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας επειδή πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται. Στο κομμάτι της ηλίθιας κοινωνίας είναι πέρα για πέρα αποδεκτός.
καθολου δεν τα εχω μπερδεψει.αν ο αδωνΙς σου χαιδευε τα αυτια για καθε μαλακια που κανεις,δε θα σε ενδιεφερε αν μιλα πριν σκεφτει.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.341
Πόντοι
201
καθολου δεν τα εχω μπερδεψει.αν ο αδωνΙς σου χαιδευε τα αυτια για καθε μαλακια που κανεις,δε θα σε ενδιεφερε αν μιλα πριν σκεφτει.
Φίλε μου, δεν έχω ανάγκη κανέναν να μου χαϊδέψει τα αυτά. Μεγάλωσα σε μια εποχή που αυτόν που πρώτα μιλούσε και μετά σκεφτόταν τον φωνάζαμε (στην καλύτερη) χαζοχαρούμενο. Και βλέπεις ότι αφήνω στην άκρη τις επικές του κωλοτούμπες και την τάση του να γλείφει εκεί που έφτυνε, γιατι, σαν πολιτικός, έχει τον καιροσκοπισμό μέσα του.

Παραμένω οπαδός του "πριν το ανοίξεις, βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου".

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
594
Πόντοι
96
Φίλε μου, δεν έχω ανάγκη κανέναν να μου χαϊδέψει τα αυτά. Μεγάλωσα σε μια εποχή που αυτόν που πρώτα μιλούσε και μετά σκεφτόταν τον φωνάζαμε (στην καλύτερη) χαζοχαρούμενο. Και βλέπεις ότι αφήνω στην άκρη τις επικές του κωλοτούμπες και την τάση του να γλείφει εκεί που έφτυνε, γιατι, σαν πολιτικός, έχει τον καιροσκοπισμό μέσα του.

Παραμένω οπαδός του "πριν το ανοίξεις, βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου".
το οτι σου γραφω σε πρωτο ενικο,δε σημαινει οτι μιλαω για εσενα προσωπικα και οχι για πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας.ασε τι πιστευεις εσυ προσωπικα και κοιτα τι συμβαινει γυρω σου.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.341
Πόντοι
201
το οτι σου γραφω σε πρωτο ενικο,δε σημαινει οτι μιλαω για εσενα προσωπικα και οχι για πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας.ασε τι πιστευεις εσυ προσωπικα και κοιτα τι συμβαινει γυρω σου.
Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα όσων έχουν γίνει και όσων δεν έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Αγενείς, αδιάφοροι, επιθετικοί, ημιαγράμματοι άνθρωποι μεγάλωσαν ακόμη πιο αγενή, αδιάφορα, επιθετικά και ημιαγράμματα παιδιά. Δε μου κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση γιατί, το ξαναλέω, είναι ένα φυσιολογικό αποτελεσμα.

Φυσικά όλο αυτό με φοβίζει όταν σκέφτομαι το μέλλον. Ιδίως όταν το συνδυάζω με όσα βλέπω να έρχονται (νέα πτώχευση, ενδεχόμενος πόλεμος με - ή ΚΑΙ με - Τουρκία κ.α.).

• Like
Αντιδράσεις: akis..

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
594
Πόντοι
96
Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα όσων έχουν γίνει και όσων δεν έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Αγενείς, αδιάφοροι, επιθετικοί, ημιαγράμματοι άνθρωποι μεγάλωσαν ακόμη πιο αγενή, αδιάφορα, επιθετικά και ημιαγράμματα παιδιά. Δε μου κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση γιατί, το ξαναλέω, είναι ένα φυσιολογικό αποτελεσμα.

Φυσικά όλο αυτό με φοβίζει όταν σκέφτομαι το μέλλον. Ιδίως όταν το συνδυάζω με όσα βλέπω να έρχονται (νέα πτώχευση, ενδεχόμενος πόλεμος με - ή ΚΑΙ με - Τουρκία κ.α.).
δε βλεπουμε πολυ διαφορετικα πραγματα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.452
Πόντοι
446
Παρατηρείται και σεις εκτός από μένα πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν σ αυτή την χώρα;

Απίστευτος θυμός νεαρών σε σχολεία,σφάζουν γονείς - παπουδες 13χρονα,κωλοτουμπες αυτοκινήτων αλλά Dukes σε κατοικημένες περιοχές με όριο 30χλμ/ωρα,απαθεια των νέων σε ενασχόληση τους με τα κοινά,κάψιμο κυριολεκτικό με βιντεοκονσολες,απίστευτη "παραβατικότητα" ηλεκτρικών πατινιών & αφανισμός ενός των κυριότερων χαρακτηριστικών του Ελληνα,του φιλότιμου.

Που οδηγούμαστε κύριοι;

Σαν πολύ ηλιθιότητα δεν έχει πέσει;
Νεα γενια, νεα μυαλα. Παντα ετσι γινεται..

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.091
Πόντοι
1.336
Μαλακές οι άνθρωποι γύρω μας δεν έχουν βασικές γνώσεις. Βασικές ! Μπορεί να μη ξέρουν π.χ. ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης η τα βασικά μαθηματικά. Γνωρίζω τύπο στην ηλικία μου που λετζιτ δε ξέρει να κάνει πρόσθεση. Όταν το ρωτάω μου λέει " καλά ρε μαν έχω και το κινητό μου ".

Θυμάμαι μια φορά που πέτυχα σχολική εκδρομή σε μουσείο και παιδιά λυκείου ( ρώτησα πόσο χρονών είναι ) δε μπορούσαν να τονίσουν ΝΑ ΓΑΜΩΤΟΝΙΣΟΥΝ τις λέξεις που διάβαζαν. Έλεγε η άλλη " μόναρχης της Γερμανίας ". Τι "μόναρχης" ρε κουκλί μου μια μπάλα είχε ;

Οι περισσότεροι είναι πρακτικά αναλφάβητοι και αυτό περιλαμβάνει και αυτούς με πτυχία και χρήματα.

Όσο για το Κούλη. Με τόσα σούργελα εκεί μέσα , σκέφτομαι πραγματικά να πάω να τον ψηφίσω. Όλοι οι άλλοι είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
Συμφωνώ 100% δυστυχώς...

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.091
Πόντοι
1.336
Δοξάζουμε προδότες απο το 1831 μ.χ δεν βλέπω να έχει αλλάξει πολλη η κατάσταση από τότε.
Βασικά περιγράφεις σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα αυτής της χώρας. Βλέπουμε παντού προδότες. Και ποιους θεωρούμε προδότες; Αυτούς που μέχρι πρόσφατα ψηφίζαμε (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπαιρναν κάνα 70-80% των ψήφων. Πως διάολο έβγαιναν αυτοί οι "προδότες";) και ξαφνικά άρχισαν να μην μας κάνουν τα χατίρια. Μας βόλευε στο δημόσιο το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ; Όλα μέλι γάλα! Τι και εάν δεν υπήρχε ανάγκη για άλλο άτομο στο πόστο εκείνο; Τι και εάν δεν είχαμε τα προσόντα; Στα αρχιδια μας! Τον κωλο μας να βολεψουμε! Νομιμοποιούνταν το αυθαίρετο; Τέλεια! Τι κι αν χτίσαμε σε δάσος, κλέψαμε έκταση που δεν μας ανήκει; Όλα καλά! Την δουλίτσα μας την κάναμε!
Και μια μέρα, γίνεται η στραβή και φωνάζουμε όλοι ρυθμικά! Κλέφτες! Προδότες! Και γιατί; Επειδή πλέον δεν μπορούμε να χωθουμε στο δημόσιο, γιατί "επτοχευσαμεν". Τους αλήτες! Τα έτρωγαν μεταξύ τους, φωνάζει ο βολεμενος στο δημόσιο, του οποίου όλο το σόι ψήφισε τον Χ, για να πάρει την θέση. Μας έκαψαν οι αλήτες! Φώναξε η άλλη που είχε χτίσει σε δασική έκταση. Ποιανού βύσμα ήταν ο σταθμάρχης; Φώναξε αυτός που τελικά τον έκλασε ο υποψήφιος δήμαρχος και δεν του έδωσε θεσουλα. Δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ σοβαρή χώρα, αναφώνησε η κυρία, που 10 λεπτά πριν είχε βγει με το χαμόγελο από τα χείλη από μαγαζί, επειδή πριν λίγο γλίτωσε 20€, επειδή δεν της έκοψε απόδειξη.

Και κάπως έτσι, συνεχίζουμε να ψάχνουμε τους προδότες ανάμεσα μας! Ελα που όμως γυρνάμε στο σπίτι μας, αλλά επειδή πάντα για κάτι πενθούμε, οι καθρέφτες είναι καλυμμένοι και ποτέ δεν κοιτάμε τους εαυτούς μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom