Αυτό το όνομα νομίζω ότι είχε hrys, όπως είχα πει όταν τα λέγαμε (χωρίς σκουλήκια και κότες) για τα Ίμια και το ΠΝ ή τη ητεία (δεν είμαι σίγουρος) Αλλά δεν είμαι σίγουρος
Ποιο βιβλίο του Νακρατζά λες Πάνο;
Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΜΠΑΤΑΒΙΑ (Θεσ/κη) το αλφαβητάρι της -ανύπαρκτης για μερικούς- σλαβομακεδονικής γλώσσας, που όμως το ίδιο το ελληνικό κράτος είχε τυπώσει το 1925. Απ' ότι ξέρω, είναι πιστή ανατύπωση.
"Σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένας μαλάκας. Αν κάτσεις σε ένα τραπέζι, και μέσα σε μια ώρα δεν βρεις τον μαλάκα, τότε ο μαλάκας είσαι εσύ."
Δεν το ήξερα το ρητό αλλά το επικροτώ πλήρως. Τι γίνεται όμως με αυτούς που ανακαλύπτουν συνεχώς μαλάκες γύρω τους; Μάλλον είναι καταδικασμένοι να χάσουν στη ζωή!
Το ρητό αναφέρεται σε 10 λεπτά της ώρας και όχι σε μαλάκα, αλλά σε κορόιδο για "μάδημα" (Sucker). Αφορά τη βλακώδη συνήθεια αυτοθεωρούμενων έξυπνων, που θεωρούν καλή ιδέα να παίζουν σε λέσχες κλπ πόκερ με άγνωστες παρέες, οι οποίες πολλές φορές είναι στημένες, περιμένοντας το εύκολο θύμα.
Τώρα αν τους βρίσκει κάποιος όλους μαλάκες....Μάλλον ο γιατρός θα έχει πει να του λέμε ότι έχει δίκαιο....