Νέα

Γέλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αυτό το όνομα νομίζω ότι είχε hrys, όπως είχα πει όταν τα λέγαμε (χωρίς σκουλήκια και κότες) για τα Ίμια και το ΠΝ ή τη ητεία (δεν είμαι σίγουρος) Αλλά δεν είμαι σίγουρος

Επισκέπτης
Αυτό το όνομα νομίζω ότι είχε hrys, όπως είχα πει όταν τα λέγαμε (χωρίς σκουλήκια και κότες) για τα Ίμια και το ΠΝ. Αλλά δεν είμαι σίγουρος

Να δεις που τώρα θα μας την πέσουνε κιόλας (οι γνωστοί) οτι θα πάμε την κουβέντα στο Μπρέζνιεφ!     :)

Επισκέπτης
Θα κοιτάξω το βιβλίο του Ναγρατζά που έχω και θα δώσω την επίσημη απάντηση στον alfa291 σε σένα και γενικά και σε μένα. ;)

Ποιο βιβλίο του Νακρατζά λες Πάνο;
Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΜΠΑΤΑΒΙΑ (Θεσ/κη) το αλφαβητάρι της -ανύπαρκτης για μερικούς- σλαβομακεδονικής γλώσσας, που όμως το ίδιο το ελληνικό κράτος είχε τυπώσει το 1925. Απ' ότι ξέρω, είναι πιστή ανατύπωση.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
"Σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένας μαλάκας. Αν κάτσεις σε ένα τραπέζι, και μέσα σε μια ώρα δεν βρεις τον μαλάκα, τότε ο μαλάκας είσαι εσύ."

Δεν το ήξερα το ρητό αλλά το επικροτώ πλήρως. Τι γίνεται όμως με αυτούς που ανακαλύπτουν συνεχώς μαλάκες γύρω τους; Μάλλον είναι καταδικασμένοι να χάσουν στη ζωή!

Το ρητό αναφέρεται σε 10 λεπτά της ώρας και όχι σε μαλάκα, αλλά σε κορόιδο για "μάδημα" (Sucker). Αφορά τη βλακώδη συνήθεια αυτοθεωρούμενων έξυπνων, που θεωρούν καλή ιδέα να παίζουν σε λέσχες κλπ πόκερ με άγνωστες παρέες, οι οποίες πολλές φορές είναι στημένες, περιμένοντας το εύκολο θύμα.

Τώρα αν τους βρίσκει κάποιος όλους μαλάκες....Μάλλον ο γιατρός θα έχει πει να του λέμε ότι έχει δίκαιο....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι