Έχει αρκετό κόσμο όλες τις ηλικίες έτοιμούς για δράση. Το περισσότερο παιχνίδι γίνεται γύρω και μέσα στο πρώτο μεγάλο κτήριο που θα βρεις μπαίνοντας ακριβός δίπλα από την υπόγεια διάβαση που έχει στη στάση Παύλου Μελλά.Στο στρατόπεδο Π.Μελα που γίνονται αυτά;και τι κόσμο έχει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gay Πιάτσες Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 37K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ιδανικά και αφού μάλλον θέλω περισσότερο κάτι πιο safe θέλω να δοκιμάσω σαν επιλογή την sauna splash. Όσοι είστε από δω τι γνώμη έχετε για εκείνο το μέρος? Παίζει τίποτα? Αν είναι εφικτό θα θελα να πάω με παρέα για να είναι καλύτερη η εμπειρία και όχι άβολη
hardkinkgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
αυτο που γινοταν παλια στο μακεδονια παλας δεν γινεται πια .... απιστευτο ηταν....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Πιάτσα έχει επίσης για όσους ενδιαφέρονται με το που στρίβεις στην οδό Αφροδίτης από Λαγκαδά στην πρώτη γωνία δεξιά, πίσω από τον Σκλαβενίτη δηλαδή... έχει και κάτι παγκάκια και αράζουν εκεί ... λίγα μέτρα παραπάνω στην Οδυσσέως στο αριστερό χέρι υπάρχει και σχετικό μαγαζί
Σχετικά με το στρατόπεδο του Παύλου Μελά επειδή μένω πολύ κοντά και πήγαινα συνέχεια για περπάτημα εκεί μέσα όπως και παρά πολύς κόσμος νωρίς το απόγευμα 6-7 η ώρα, είχα παρατηρήσει κι εγώ πως στο πρώτο μεγάλο κτίριο αριστερά όπως μπαίνουμε από την πύλη της Λαγκαδά, αυτό που κοιτάει φάτσα την εκκλησία δηλαδή μπαινοβγαίνανε ώριμοι άντρες αλλά και πιτσιρικάδες οι οποίοι σε κοιτούσαν επίμονα...δεν πήγε το μυαλό μου αρχικά.Αργοτερα παρατήρησα ότι ήταν πάντα στημένοι κάποιοι στις πόρτες του κτιρίου και από τη μπροστά και από την πίσω πλευρά οπότε υπέθεσα ότι είναι ας πούμε τσιλιαδοροι και άρα κάτι συμβαίνει εντός του κτιρίου... μιλάμε για άνοιξη τώρα που νυχτώνει αργά και που την ίδια ώρα παιδάκια παίζουν μπροστά στην αλάνα, πλήθος σκυλιών που τα βγάλανε βόλτα, και πολύς κόσμος που περπατάει σε όλο το στρατόπεδο και γύρω ή και μέσα στα κτίρια.
Και μου'χε κάνει τρομερή εντύπωση και να που το επιβεβαιώνουν κι άλλοι.
Βέβαια από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν τα έργα στο στρατόπεδο δεν ξαναπήγα οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα
Σχετικά με το στρατόπεδο του Παύλου Μελά επειδή μένω πολύ κοντά και πήγαινα συνέχεια για περπάτημα εκεί μέσα όπως και παρά πολύς κόσμος νωρίς το απόγευμα 6-7 η ώρα, είχα παρατηρήσει κι εγώ πως στο πρώτο μεγάλο κτίριο αριστερά όπως μπαίνουμε από την πύλη της Λαγκαδά, αυτό που κοιτάει φάτσα την εκκλησία δηλαδή μπαινοβγαίνανε ώριμοι άντρες αλλά και πιτσιρικάδες οι οποίοι σε κοιτούσαν επίμονα...δεν πήγε το μυαλό μου αρχικά.Αργοτερα παρατήρησα ότι ήταν πάντα στημένοι κάποιοι στις πόρτες του κτιρίου και από τη μπροστά και από την πίσω πλευρά οπότε υπέθεσα ότι είναι ας πούμε τσιλιαδοροι και άρα κάτι συμβαίνει εντός του κτιρίου... μιλάμε για άνοιξη τώρα που νυχτώνει αργά και που την ίδια ώρα παιδάκια παίζουν μπροστά στην αλάνα, πλήθος σκυλιών που τα βγάλανε βόλτα, και πολύς κόσμος που περπατάει σε όλο το στρατόπεδο και γύρω ή και μέσα στα κτίρια.
Και μου'χε κάνει τρομερή εντύπωση και να που το επιβεβαιώνουν κι άλλοι.
Βέβαια από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν τα έργα στο στρατόπεδο δεν ξαναπήγα οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Ξέρει κανείς στις τουαλέτες στα κτελ μακεδονία αν παίζονται φάσεις?
ναι, υπαρχει κινηση και γινονται φασειςΞέρει κανείς στις τουαλέτες στα κτελ μακεδονία αν παίζονται φάσεις?
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Θες να πεις τι παίζει και τι ώρες? ή στείλε μου μήνυμαναι, υπαρχει κινηση και γινονται φασεις
παιζουν φασεις στα ΚΤΕΛ αλλα και στο σταθμο του ΟΣΕ ΘεσσαλονικηςΘες να πεις τι παίζει και τι ώρες? ή στείλε μου μήνυμα
οι καλυτερες ωρες ειναι μαλλον οι μεσημεριανες και οι απογευματινες αλλα και οταν υπαρχει πολυς κοσμος συγκεντρωμενος στο σταθμο που περιμενει να επιβιβαστει σε λεωφορειο ή αναμενει αφιξη λεωφορειου με κοσμο, απο μεγαλη πολη
οι φασεις γινονται οπως κατεβαινεις τα σκαλια για να πας στις τουαλετες, κατω απο τα ταμεια
το παιχνιδι γινεται κλασικα με τα ματια και το εντονο κοιταγμα
αν πας να κατουρησεις και ο αλλος ερθει και σταθει διπλα σου και κοιταζει, τοτε μαλλον ενδιαφερεται για παιχνιδι
επισης οποιος ειναι στημενος και (κανει πως) κατουραει για αρκετη ωρα ή εχει βγαλει το πουλι του και το παιζει/επιδεικνυει
πηγαινε και θα καταλαβεις τι παιζει... μερικες φορες χρειαζεται υπομονη αλλα και προσοχη γιατι μπορει καποιος να μην ειναι σχετικος
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Ωραία φάση θα περάσω σήμερα να δω τι παίζειπαιζουν φασεις στα ΚΤΕΛ αλλα και στο σταθμο του ΟΣΕ Θεσσαλονικης
οι καλυτερες ωρες ειναι μαλλον οι μεσημεριανες και οι απογευματινες αλλα και οταν υπαρχει πολυς κοσμος συγκεντρωμενος στο σταθμο που περιμενει να επιβιβαστει σε λεωφορειο ή αναμενει αφιξη λεωφορειου με κοσμο, απο μεγαλη πολη
οι φασεις γινονται οπως κατεβαινεις τα σκαλια για να πας στις τουαλετες, κατω απο τα ταμεια
αν πας να κατουρησεις και ο αλλος ερθει και σταθει διπλα σου και κοιταζει, τοτε μαλλον ενδιαφερεται για παιχνιδι
επισης οποιος ειναι στημενος και (κανει πως) κατουραει για αρκετη ωρα ή εχει βγαλει το πουλι του και το παιζει/επιδεικνυει
πηγαινε και θα καταλαβεις τι παιζει... μερικες φορες χρειαζεται υπομονη αλλα και προσοχη γιατι μπορει καποιος να μην ειναι σχετικος
pensa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
αν σε ενδιαφέρει.......23 ετών εδώ φετίχ στους +50 που μπορώ να τους βρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει και προσωπικό μυνημα.
pensa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ειμαι pantremenos απειρος και ψαχνω καποιον να πάμε μαζι στο Blue Vision για ξεκαυλωμα (οχι σεξ)....δεν εχω πάει ποτέ,και διστάζω μόνος μουΑπό Θεσσαλονίκη κανείς είτε για public φάση πουθενά είτε σε κάνα σινεμά;,ενεργητικός ειμαι
Τελευταία τροποποίηση:
Γιώργος Παπαδόπουλος(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για στρατόπεδο Παύλου Μελά τί παίζει σε ποιες ώρες και περιοχές γιατί παντού σκάβουν;
Thess3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Δλδ ρε μάγκες πες πάω εγώ στα ΚΤΕΛ και κατουραω..θα έρθει κανείς κ θα πάρει μάτι;και μετά τι;μπαίνεις μέσα κ τον αρχίζεις;παιζουν φασεις στα ΚΤΕΛ αλλα και στο σταθμο του ΟΣΕ Θεσσαλονικης
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Αν πας στα ουρητήρια και κάτσεις εκεί σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σε δει και θα έρθει δίπλα. Αυτό που κάνω συνήθως αν κόψω κίνηση ότι ένας είναι εκεί για αυτό το λόγο πάω δίπλα του τη βγάζω κοιτάω λίγο και αυτόν και την παίζω. Αν κάνει και αυτός το ίδιο. Μετά πάμε στη τουαλέτα. Έχω γαμήσει εκεί , έχω δώσει πίπα αλλά και έχω πάρει. Πάντα όμως διακριτικά γιατί είναι και κάποιοι που δεν τα γουστάρουν αυτά. Αν θες στείλε μου μήνυμα για πιο πολλές λεπτομέρειεςΔλδ ρε μάγκες πες πάω εγώ στα ΚΤΕΛ και κατουραω..θα έρθει κανείς κ θα πάρει μάτι;και μετά τι;μπαίνεις μέσα κ τον αρχίζεις;
Thess3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν αύριο μεσημεράκι θα πάω ΚΤΕΛ να δω τι φασηπαιζουν φασεις στα ΚΤΕΛ αλλα και στο σταθμο του ΟΣΕ Θεσσαλονικης
Διαγραμμένο μέλος 229940
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Ειμαι καινούργιος εδω, νεος ενεργητικός. Ήθελα να ρωτήσω, στου Παύλου Μελά το στρατόπεδο γινονται ακομα φάσεις; Και ηθελα να ρωτησω και γενικα αν γίνονται πλεον φασεις σε αυτα που λετε, σταθμο, τρενα κλπ. Πηγα σημερα στα τρενα στις τουαλέτες και δεν βρηκα τιποτα να πω την αληθεια. Ευχαριστώ!
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Στα κτελ ναιΚαλησπέρα σας! Ειμαι καινούργιος εδω, νεος ενεργητικός. Ήθελα να ρωτήσω, στου Παύλου Μελά το στρατόπεδο γινονται ακομα φάσεις; Και ηθελα να ρωτησω και γενικα αν γίνονται πλεον φασεις σε αυτα που λετε, σταθμο, τρενα κλπ. Πηγα σημερα στα τρενα στις τουαλέτες και δεν βρηκα τιποτα να πω την αληθεια. Ευχαριστώ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K