εχω την τιμη να σας αποκαλυψω τον gayboy/gameboy σε δραση!!! (και για οσους δεν καταλαβατε ειναι ο αριστερος κυριος )
Ποιός από τους δύο;
εχω την τιμη να σας αποκαλυψω τον gayboy/gameboy σε δραση!!! (και για οσους δεν καταλαβατε ειναι ο αριστερος κυριος )
Αγόρι gay, gay αγόρι,gayboy ή αλλιώς ελληνιστί πουστοαγόρι. Όταν γαμάμε μία γυναίκα κοιτάμε κάποια πράγματα όπως είναι το ύψος, το βάρος, η ηλικία και αν έχει κάποια φώτο χωρίς πρόσωπο ακόμα καλύτερα. Εσύ ρε πούστη δεν μας έχεις πει πως στον πούτσο είσαι!Είσαι ψηλός, αδύνατος, άτριχος και τι υπηρεσίες προσφέρεις π.χ ελεύθερο χύσιμο, 69 κλπ. Τα παίρνεις όλα στα κώλο ή τα καταπίνεις κιόλας;Σε σοκάρω;Αν θες να σε γαμήσουμε βάλε φώτο, τηλέφωνο ή MSN αλλιώς σταμάτα να το παίζεις πούστης έτσι για το χαβαλέ. Είσαι ή δεν είσαι;Θες να σε γαμήσουμε;Σε προκαλώ!MSN, φώτο, τηλέφωνο και άσε τις γενικούρες του τύπου "Θέλω να με γαμήσουνε" χωρίς να μας λες πως στον πούτσο είσαι ούτε καν τι προσφέρεις...Αλλά ξέρω πολύ καλά γιατί το κάνεις!Πρώτον γιατί δεν είσαι πούστης αλλά το παίζεις, δέυτερον θες να σπάσεις πλάκα, τρίτον είσαι μαλάκας για τους δύο πρώτους λόγούς
Υπηρεσίες:
1. Ακάποτο τέλειο τσιμπούκι
2. Δέχομαι παρέες αντρών για παρτούζωμα
3. Χύσιμο στο πρόσωπο (κι αν αξίζεις στομα!!! αν αξίζεις πάρα πολύ τα πίνω)
4. Άγριο γαμήσι με διάρκεια που καθορίζει αποκλειστικά η αντοχή σου.
5. Μsn υπάρχει το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μου στείλεις ένα μήνυμα
και να το ζητήσεις (όπως έχουν ήδη κάνει πολλοί)
Λεπτομέρειες και φώτος στο msn.
Καλησπέρα, όποιος θέλει να γαμήσει ας στείλει μήνυμα (η τρυπούλα μου είναι πολύ καυλωμένη και θέλει πούτσο)
Καλησπέρα, όποιος θέλει να γαμήσει ας στείλει μήνυμα (η τρυπούλα μου είναι πολύ καυλωμένη και θέλει πούτσο)
Μάλλον τρυπάρα έχει γίνει πλέον...