You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήστε με...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gayboy27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 319
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Φίλε όμως για πήγαινε τσέκαρε το προφίλ αυτού που έκανε τη μία "κριτική"... έχει δύο ποστ, και πρώτη και τελευταία φορά που μπήκε είναι όταν έκανε τα δύο του ποστ..
¶ρα μάλλον κάποιος ψάχνει για θύματα....
παντα σωστος φιλε fk...παλιο το κολπο...τωρα ακομη αν καποιοι συναγωνιστες επιθυμουν να ικανοποιησουν τον ορεξατο φιλο μας, πλεον ξερουν το nick του, γι αυτο καλω τον Αλεξ να διακοψει το ανουσιο αυτο thread γιατι ηδη εχει συμπληρωσει 5 σελιδες και υποτιμαει πλεον τη νοημοσυνη της πλειονοτητας
Επισκέπτης
το κολπο αυτο ειναι γνωστο και δεν γινεται μονο εδω μεσα αλλα και σε αλλες σελιδες!!οπως πχ σε διαφορα τσατ!!!!που μπαινουν διαφορες βιζιτες και βαζουν δυο ψευδωνυμα!ενα με το οποιο να ζηταν αντρες για να τις γαμησουν επι πληρωμη και αλλο ενα με το οποιο ψαρευουν αντρες και καλα για παρεα και κλεινουν ραντεβου και ζητανε λεφτα μετα!προσοχη μαγκες!!!
STYLISTAS76_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...μας γάμησε τελικα και δεν το καταλάβαμε!!!!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Είπαμε, όπως ο Αντρέας η φτερού την έστεινε κάτω απο το παλιό μπουρδέλο της Ερμού και όλο και κάποιον έψηνε έτσι εδώ και η ηλεκτρονική του συνέχεια. Ο gayboy27 ξέρει τι κάνει. Απλά είναι θέμα κανόνων φόρουμ και πολιτικής moderators. Αυτός την ψωλιά του θα την ψαρέψει γιατί πάντα υπάρχει κόσμος κωλομπίνος.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Κάντε ban ρε παιδιά τον gay.
Μη το γαμήσετε το site.
Θέλετε να το κάνετε gay κοινότητα?
Μη το γαμήσετε το site.
Κάντε ban ρε παιδιά τον gay.
Μη το γαμήσετε το site.
Εγω εχω κανει την προταση εδω και καιρο, μαλλον σε καποιους αρεσει η ιδεα...
όπως λέει και ο Τζιμάκος, "και οι gay είναι αναγκαίοι" ;)Εγω εχω κανει την προταση εδω και καιρο, μαλλον σε καποιους αρεσει η ιδεα...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αναγκαιοι δεν ξέρω αλλά όχι εδώ ρε παιδιά.
Ας μπει στο chat αν θέλει για να βρει μπεο.
Διακριτικα και ωραια οχι ετσι φορα παρτιδα.
Τόση πεινα πια? Δοξα το θεο κωλομπαρονια πολλα υπαρχουν.
ΥΣΤ. Αντζελα Δημητρίου: "Δόξα το θεό είμαι άθεη"
Ας μπει στο chat αν θέλει για να βρει μπεο.
Διακριτικα και ωραια οχι ετσι φορα παρτιδα.
Τόση πεινα πια? Δοξα το θεο κωλομπαρονια πολλα υπαρχουν.
ΥΣΤ. Αντζελα Δημητρίου: "Δόξα το θεό είμαι άθεη"
όπως λέει και ο Τζιμάκος, "και οι gay είναι αναγκαίοι" ;)
ρε kif βαλε πισω το παλιο avatar, ηταν φοβερο!!!
δεν μπορώ και μην ρωτάς γιατί :'(ρε kif βαλε πισω το παλιο avatar, ηταν φοβερο!!!
μέχρι να βρω κάτι της προκοπής παίζω μπάλα μ'αυτό ;)
ο gayboy θελει να τον γαμησουμε...μας το ζηταει επιμονα...η επιθυμια του εγινε επιτελους πραγματικοτητα...
ο gayboy θελει να τον γαμησουμε...μας το ζηταει επιμονα...η επιθυμια του εγινε επιτελους πραγματικοτητα...
Απίστευτο................
gayboy γιατι δεν γραφεσαι στι ολο πουστακια ειναι εκει μεσα!!! θα βρεις παρα πολλους διαθεσιμους πουτσους και δεν θα ξερεις που να τους βαλεις!!!!
στο λεω γιατι χωρις να ειμαι gay ολο πουστακια μου στελνουν mail ekei μεσα και εχω ξενερωσει πληρος!!!!
στο λεω γιατι χωρις να ειμαι gay ολο πουστακια μου στελνουν mail ekei μεσα και εχω ξενερωσει πληρος!!!!
Ελα όμως που θέλει να τη βγάλει τζάμπα ο κώλος του....
Και όχι μόνο αυτό! Προχθές/χθες που έψαχνε ο άνθρωπος για transexual, ήταν εξαφανισμένο το λαμόγιο!
Ντροπή, ασυνέπεια και πουστιά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 961
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 192