Νέα

Γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Megaman18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Megaman18

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
εχει και καλα μουνια ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος εδω μεσα.Για ελλαδα λέω γιατι αν το παω παρακατω σε αλλες χωρες,αντε γεια...το εβαλα αγια πετρουπολη και δε πιστευα στα ματια μου.Τωρα θα μου πεις εκει βρηκες να βαλεις τιντερ? φλεβαρη που ειχα παει με -20 και ολες κλεισμενες μεσα,ειχε ενα νοημα
Έχω πάρει και τύπισσα που έπαιζε σε ερασιτεχνικό βίντεο και εννοείται το κατάλαβα αλλα έκανα ότι δεν ήξερα τίποτα. Κρητικια παντρεμένη και αυτή και μάλιστα την ώρα που την έπαιρνα κώλο την έπαιρνα τηλ ο μαλακας της να δει αν είναι καλά το μωρό του..
Επίσης δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε έκανα κάποιο κατόρθωμα ούτε είμαι ο πιο όμορφος. Απλά είμαι δίχως σχέση χρόνια από επιλογή μου αρέσει να γαμαω διαφορετικές και μέσω αυτών των sites που μας βοηθάνε εμάς τους singles, έχω παρατηρήσει ότι το 80% είτε είναι παντρεμένες η έχουν σοβαρή σχέση με κάποιον σοβαρό μαλακα. Επίσης η αλήθεια ναι έχω πάρει άπειρα 7αρια και 8αρια και φολες και τσιμπουκοχοντρές αλλά μου έχουν τύχει και πάνω από 10 μωρά που τα πλήρωνες για 10αρια βυζητες. Σιγά το κατόρθωμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχω πάρει και τύπισσα που έπαιζε σε ερασιτεχνικό βίντεο και εννοείται το κατάλαβα αλλα έκανα ότι δεν ήξερα τίποτα. Κρητικια παντρεμένη και αυτή και μάλιστα την ώρα που την έπαιρνα κώλο την έπαιρνα τηλ ο μαλακας της να δει αν είναι καλά το μωρό του..
Επίσης δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε έκανα κάποιο κατόρθωμα ούτε είμαι ο πιο όμορφος. Απλά είμαι δίχως σχέση χρόνια από επιλογή μου αρέσει να γαμαω διαφορετικές και μέσω αυτών των sites που μας βοηθάνε εμάς τους singles, έχω παρατηρήσει ότι το 80% είτε είναι παντρεμένες η έχουν σοβαρή σχέση με κάποιον σοβαρό μαλακα. Επίσης η αλήθεια ναι έχω πάρει άπειρα 7αρια και 8αρια και φολες και τσιμπουκοχοντρές αλλά μου έχουν τύχει και πάνω από 10 μωρά που τα πλήρωνες για 10αρια βυζητες. Σιγά το κατόρθωμα.
εγω σε παντρεμενη δεν εχω πεσει ποτε εκει μεσα.Βεβαια προσπερναγα αυτες που ηταν με πλατη η δεν ειχαν φωτο...πολλες γατες,τοπια,μαλακιες

OP
OP
Megaman18

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
εγω σε παντρεμενη δεν εχω πεσει ποτε εκει μεσα.Βεβαια προσπερναγα αυτες που ηταν με πλατη η δεν ειχαν φωτο...πολλες γατες,τοπια,μαλακιες
Καλά δεν το συζητώ συναγωνιστή όταν βλέπεις θολές φωτογραφίες και τοπία και γατάκια η μόνο μια φωτο δεν πας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν και παντρεμένες που το κρύβουν, συμφωνώ ότι υπάρχουν παντρεμένες που ψάχνονται. Δύσκολο κάπως οι Ελληνίδες, εκεί θα βάλουν φωτογραφίες από μακριά ή χωρίς κεφάλι.

Ας πούμε ότι στα dating apps βρίσκεις τρεις κατηγορίες:
- Χωρισμένες με παιδί - ψάχνονται συνήθως για σεξ μόνο, και αν δουν ότι καψουρεύεσαι θα σου πασάρουν και τα παιδιά
- Παντρεμένες - σεξ και τίποτα άλλο
- Ελεύθερες - συχνά ψάχνουν την επιβεβαίωση και βρίσκουν κάποιον από την παρέα τους που είναι και πιο safe επιλογή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Υπάρχουν και παντρεμένες που το κρύβουν, συμφωνώ ότι υπάρχουν παντρεμένες που ψάχνονται. Δύσκολο κάπως οι Ελληνίδες, εκεί θα βάλουν φωτογραφίες από μακριά ή χωρίς κεφάλι.
το πιθανοτερο να ειναι παντρεμενες οσες δε βαζουν φωτο.Παντως επειδη το εχω παιξει μπαλα σε πολλες χωρες,εδω ελλαδα τοση γατα σε φωτο δεν εχω ξανα δει

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.288
Πόντοι
201
Ολοκληρα κατεβατα ατελειωτα λες και κατεχετε την απολυτη αληθεια η λες και υπαρχει μονο μια. Τιντερ, μπαντου, ξεμπαντου, ειναι οπως ο μικροκοσμος μας εξω. Υπαρχουν τα παντα ολα. Απο κει και περα, ειναι τι τραβαμε κι εμεις αναλογα με το τι γραφουμε.
Οι μεγαλυτερης ηλικιας ειναι λογικο να ναι παντρεμενες η με παιδια. Λογω ηλικιας. Ποιο το περιεργο; οι πιο νεες παλι θα θρλουν απλως η να κανουν χαβαλε η να καυλαντιζουν και να τρωνε και κανεναν. Σιγα το πρωτοτυπο.
Απ ολα εχει ο μπαξες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αδελφέ άλλη πρόθεση υπήρχε αλλά βλέπεις υπάρχουν οι κακόμοιροι κεραταδες που θίχτηκαν. Επειδή στα 30φεύγα τους δεν έχουν καταλάβει πως παρά πολλές παντρεμένες είναι περισσότερο ξεκωλιάρες από αδέσμευτες.
Σιγουρα ειναι οι πιο αγαμητες.Και εχει ενα νοημα αυτο..Τωρα αν ολες γαμιουνται απο δω και απο κει η οι περισσότερες,αυτο δεν μπορω να το ξερω

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Επίσκεψη στο Λονδίνο για λίγες μέρες και έχω ανοιχτό το Bumble.
Σε λίγες ώρες μαζεύω 6 likes.
Μπαίνω μετά από κάποιες ώρες και έγιναν 5.
Γίνεται να μου κάνει unlike κάποια;

techno434

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2023
Like
66
Πόντοι
0
μπορειται να μου προτεινετε καποια καλα dATINg sites gia γνωριμιες κτλ? και οτι προκυψει?

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
μπορειται να μου προτεινετε καποια καλα dATINg sites gia γνωριμιες κτλ? και οτι προκυψει?
Έχει το Facebook. Το ίδιο είναι με τα υπόλοιπα είναι και δεν σου ζητάει και λεφτά

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Πολλα αλλα δεν αξιζουν.Συνηθως σε εφαρμογες βλεπεις τις ιδιες γιατι η μια εφαρμογη αντλει πηγες απ την αλλη,στις διασημες εφαρμογες εχεις ελαχιστη ελπιδα οπωα κ στα site που ναι γεματα βιζιτες ψευτικα προφιλ κτλ.Μονο αν γινεσαι premium κ αν πετυχει κι αυτο.Δεν υπαρχει τιποτα,μονο στα γνωστα δωρεαν μπορεις τυπου facebook η σε παλια ενδοξα τυπου zoo.gr που παλι θα υπερταλαιπωρηθεις

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Εν ολίγοις μεγάλε πρέπει να ασχοληθείς με το παλιομοδίτικο πέσιμο στα ίσια όπου και καταλαβαίνεις καί τι παίζει από το πρώτο λεπτό . υπάρχει βέβαια καί μια περίπτωση να πετύχεις καμία ψυχοπαθή γκόμενα όπως για παράδειγμα ηπρώην συγκάτοικος που είχα στο διαμέρισμα και να σας έχει στην παραμυθα 5-10 άτομα,(κορόιδα )και να σας ζητάει δανεικά και βόλτες στην επαρχία.... Βέβαια κάποιες χωρισμένες χοντρές με παιδιά είναι όντως για ψάξιμο συντρόφου στα dating sites αλλά δεν βλέπονται .αλλοδαπα καλιγραμμα κορμιά ξέχνα το θα σε φάνε και θα τις κυνηγάς να πάρεις πίσω ότι σου φάγανε

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Το καλύτερο, το πιο αποτελεσματικό, το πιο σίγουρο είναι το Μπουτελείακομ!!!!
Πρώτα καθορίζεις το budget, έπειτα διαβάζεις εδώ τι λένε οι παίχτες , διαλέγεις κορίτσι ή αγόρι τέλος πάντων ανάλογα τα γούστα σου και σε 2-3 ωρίτσες είσαι στο κρεββάτι και πηδάς!!!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Το καλύτερο, το πιο αποτελεσματικό, το πιο σίγουρο είναι το Μπουτελείακομ!!!!
Πρώτα καθορίζεις το budget, έπειτα διαβάζεις εδώ τι λένε οι παίχτες , διαλέγεις κορίτσι ή αγόρι τέλος πάντων ανάλογα τα γούστα σου και σε 2-3 ωρίτσες είσαι στο κρεββάτι και πηδάς!!!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;
Ε καλά ο άνθρωπος θέλει να κάνει σχέση......:grin: είναι μέχρι να καταλάβει τι παίζεται έξω και να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στην ζωή

techno434

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2023
Like
66
Πόντοι
0
το badoo και το tinder δεν αξιζουνε??

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
το badoo και το tinder δεν αξιζουνε??
Άμα πληρώσεις πιστεύω κάτι θα τσιμπας από το Τιντερ.εγω πριν λίγο καιρό γράφτηκα στο τσαμπε μαλακίες όλο περιορισμούς και ζηταγε λεφτά για να στέλνω περισσότερα μηνύματα κλπ οπότε έκανα delete account.μαλακιες κάτι καρδούλες πατάς συνέχεια σαν μαλακας και καθεσε και περιμένεις να σου κάνει και η κάθε μία εκεί μέσα.εγω δεν τους δίνω φραγκο.τετοια φάση έχει και το Facebook dating.παντως έχει κάργα γκόμενες μέσα χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς αν έχεις δοκίμασε απλός βάλε μια προπληρομενη κάρτα γιατί κάποιοι είχαν θέμα στο να σταματήσουν την συνδρομή από το Τιντερ και τους τράβαγε από τον λογαριασμό τραπέζης .εν το μεταξύ κάποιος γαμαει νυχτατικα στην γειτονιά και ακούγονται γυναικεία βογκητα μέχρι το δωμάτιο μου με τον μαλακα ή έχει καλέσει βίζιτα απο κανένα πρακτορείο .... άξιος το μουνοπανο :tooth:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
Άμα πληρώσεις πιστεύω κάτι θα τσιμπας από το Τιντερ.εγω πριν λίγο καιρό γράφτηκα στο τσαμπε μαλακίες όλο περιορισμούς και ζηταγε λεφτά για να στέλνω περισσότερα μηνύματα κλπ οπότε έκανα delete account.μαλακιες κάτι καρδούλες πατάς συνέχεια σαν μαλακας και καθεσε και περιμένεις να σου κάνει και η κάθε μία εκεί μέσα.εγω δεν τους δίνω φραγκο.τετοια φάση έχει και το Facebook dating.παντως έχει κάργα γκόμενες μέσα χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς αν έχεις δοκίμασε απλός βάλε μια προπληρομενη κάρτα γιατί κάποιοι είχαν θέμα στο να σταματήσουν την συνδρομή από το Τιντερ και τους τράβαγε από τον λογαριασμό τραπέζης .εν το μεταξύ κάποιος γαμαει νυχτατικα στην γειτονιά και ακούγονται γυναικεία βογκητα μέχρι το δωμάτιο μου με τον μαλακα ή έχει καλέσει βίζιτα απο κανένα πρακτορείο .... άξιος το μουνοπανο :tooth:
Φώναξε χυσε επιτέλους θέλουμε να κοιμηθούμε

huncargo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
280
και μόνο ο χρόνος που χάνει κάποιος για τέτοιες εφαρμογές είναι αρκετό για να μην ασχοληθείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom