Megaman18
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2024
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Έχω πάρει και τύπισσα που έπαιζε σε ερασιτεχνικό βίντεο και εννοείται το κατάλαβα αλλα έκανα ότι δεν ήξερα τίποτα. Κρητικια παντρεμένη και αυτή και μάλιστα την ώρα που την έπαιρνα κώλο την έπαιρνα τηλ ο μαλακας της να δει αν είναι καλά το μωρό του..εχει και καλα μουνια ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος εδω μεσα.Για ελλαδα λέω γιατι αν το παω παρακατω σε αλλες χωρες,αντε γεια...το εβαλα αγια πετρουπολη και δε πιστευα στα ματια μου.Τωρα θα μου πεις εκει βρηκες να βαλεις τιντερ? φλεβαρη που ειχα παει με -20 και ολες κλεισμενες μεσα,ειχε ενα νοημα
Επίσης δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε έκανα κάποιο κατόρθωμα ούτε είμαι ο πιο όμορφος. Απλά είμαι δίχως σχέση χρόνια από επιλογή μου αρέσει να γαμαω διαφορετικές και μέσω αυτών των sites που μας βοηθάνε εμάς τους singles, έχω παρατηρήσει ότι το 80% είτε είναι παντρεμένες η έχουν σοβαρή σχέση με κάποιον σοβαρό μαλακα. Επίσης η αλήθεια ναι έχω πάρει άπειρα 7αρια και 8αρια και φολες και τσιμπουκοχοντρές αλλά μου έχουν τύχει και πάνω από 10 μωρά που τα πλήρωνες για 10αρια βυζητες. Σιγά το κατόρθωμα.