NancytheSlut
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2024
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Για όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να μου σκίσει το κωλομουνο.. για Κύπρο . Στείλε μου μήνυμα
Για όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να μου σκίσει το κωλομουνο.. για Κύπρο . Στείλε μου μήνυμα
Eνωθηκαν οι τρύπες της;Για όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να μου σκίσει το κωλομουνο.. για Κύπρο . Στείλε μου μήνυμα
Ωραίος πάντα τέτοια φιλαράκι να κρατάς ακμεωτατο το ηθικό των φαντάρων μας.Δεν υπηρετω.. εξυπηρετώ την ΕΛΔΥΚ
Το μάτι μου!Ωραίος πάντα τέτοια φιλαράκι να κρατάς ακμεωτατο το ηθικό των φαντάρων μας.
Πάλι καλά...Το μάτι μου!
Απίθανο!!!
...τις παλιές καλές μέρες είχαν ακόμα και τα πλάνα μια άλλη μαγεία....χάθηκε τώρα αυτό .
Τύπε μπας και είσαι μπούστης?Για όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να μου σκίσει το κωλομουνο.. για Κύπρο . Στείλε μου μήνυμα
Καλώς τα Ναυτακια
Τύπε μπας και είσαι μπούστης?
Το μάτι μου!
Τρυπιος είσαι τυπεΓια όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να μου σκίσει το κωλομουνο.. για Κύπρο . Στείλε μου μήνυμα
Ελα τώρα κι εσύ...καχύποπτε...μην δεις τύπο να μιλάει σαν γκόμενα αμέσως μπουστη να τον κάνεις.Τύπε μπας και είσαι μπούστης?
Ναι αλλά λεγε-λεγε παντρεύονται κιόλας....Αυτό που όλοι οι πουστηδες θεωρείται ότι η κωλοτρυπα σας παραπέμπει σε μουνι ..
Ετσι μετά πείθετε τον εαυτό σας ότι θα κάνετε και παιδιά
Η μόνη παρομοίωση που μπορεί να υπάρξει είναι ο βόθρος ,τρύπα είναι και αυτό με σκατα .