KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.929
- Πόντοι
- 6.166
Κατσε βιαστηκε δεν τον πηραν ακομα στις διαπραγματευσεις ειμαστερε μουνηδες τον πηρατε απο τα μουτρα τον Ανακουφιστη
Κατσε βιαστηκε δεν τον πηραν ακομα στις διαπραγματευσεις ειμαστερε μουνηδες τον πηρατε απο τα μουτρα τον Ανακουφιστη
Μουνάκι???? Στη φώτο δεν φαίνεται καλά...Σαν κάτι να κρέμεται..Έχεις κάποια άλλη???Περιμένω κάθε Κύπρια ψωλή να μπει στο μουνάκι μου
θα κρεμονται τα καλαμπαλικια του μαλλον πολυ απροσεκτος εισαι για δες τα μυνηματα τουΜουνάκι???? Στη φώτο δεν φαίνεται καλά...Σαν κάτι να κρέμεται..Έχεις κάποια άλλη???
Καλημερα και καλο μηνα φιλε μου Πολυζωη...Γιατι το λες αυτο ??? Για το ειναι απο τη Κυπρο???θα κρεμονται τα καλαμπαλικια του μαλλον πολυ απροσεκτος εισαι για δες τα μυνηματα του
καλο μηνα ρε τα μυνηματα του ειναι στα τραβελιαΚαλημερα και καλο μηνα φιλε μου Πολυζωη...Γιατι το λες αυτο ??? Για το ειναι απο τη Κυπρο???
Χαιντεεεεεε χαιντεεεεεεεεεεΚαλημερα και καλο μηνα φιλε μου Πολυζωη...Γιατι το λες αυτο ??? Για το ειναι απο τη Κυπρο???
Ουτε που το ειδα φιλε μου χα χαχα χα χακαλο μηνα ρε τα μυνηματα του ειναι στα τραβελια
Μην βαράτε ρε παιδιά οθαλμικο λάθος...χα χα χαΧαιντεεεεεε χαιντεεεεεεεεεε
εκτος αν εισαι ετοιμος να δοκιμασεις νεες εμπειριεςΟυτε που το ειδα φιλε μου χα χαχα χα χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην βαράτε ρε παιδιά οθαλμικο λάθος...χα χα χα
Τι λες,, όχι ευχαριστω ,,,σιγα μην τρεχω στη Κυπρο χα χα χα χα χαεκτος αν εισαι ετοιμος να δοκιμασεις νεες εμπειριες
εχει και στην αθηνα πραγμα φουλΤι λες,, όχι ευχαριστω ,,,σιγα μην τρεχω στη Κυπρο χα χα χα χα χα
Όχι όχι δεν θα πάρω ευχαριστώ...Για σκέψου με κουμπάρα τη jo και να ψάχνω τέτοια... χα χα χα χα χαεχει και στην αθηνα πραγμα φουλ
Το επονομαζόμενοΠεριμένω κάθε Κύπρια ψωλή να μπει στο μουνάκι μου