Αντε μα πουμε καμμια ιστορια να περασει η ωρα....Δεκαετια 80, τελειωματα γνωριζω σε μαγαζι στο Μπουρναζι την Domus μια γκομενα απο την Ακαδημια Πλατωνος.Βρεθηκαμε πηγαμε για καφε και σε καποια φαση μου αναφερε το Εκταση...Το μαγαζι το ειχε ο Κουμπαρος της μου ειπε.Παμε????Μεσα της λεω....πηγαμε...καλο μαγαζι...με πορτα....Κυριλε κλπ......Πηγαινα για αρκετο καιρο και κατι φιλαρακια,{κολλητοι,απλως δεν ηταν για τετοιες φασεις}μου λενε να παμε παρεα.....Τους εδωσα οδηγιες και πηγαμε Παρασκευη Βραδυ{καλη μερα για τετοιες καταστασεις}.....
Καθομαστε και σε κανενα τεταρτο σκανε κατι MilfoGranny και καθονται σε αποσταση.....4 Ητανε απο 50 μεχρι 70.....χαχαχααχαχαχχαχαχα......η Μια η πιο μπανικη Γρια φοραγε κατι Μαυρα,τιγκα στο χρυσο...καδενες,δαχτυλιδια κλπ.....
Στην Παρεα την δικια μου ηταν ενα Φιλαρακι,{Τι Τακ-Μαν και σαχλα,ο Τακ-μαν ητανε μαθητης του......}και χωνετε στην Γρια και ανεβαινουνε στην πιστα για χορο....Μονοι τους σε τρυφερο Ενσταντανε,,,και οι προβολεις πεσανε στο Ζευγαρι....χαχαχαχαχαχαχα.....ο Ντιτζει βαζει και κατι σε Μπλουζ και γινετε το ΓΕΛΙΟ......απο την Παρεα μου...Να μερακλωνετε η Γρια και να φωναζει τα Γκαρσονια και να ανοιγουν Σαμπανιες στην Πιστα......
Κυριοι....να ησασταν απο μια μερια να κανετε καινουργιο συκωτι.......χαχαχαχαχαχαχα
Υσ.Περναγανε ωραια Τοτε.....