Ζηλιαρηδες.....μην δειτε καυλιαρα ηλικιωμενη....πεφτετε επανω να την φατε.....ναι....βγαζει τα ματακια της με τον τραγο-παπα.....εσεις τι ζορι τραβατε?????
Για γαμήσια δεν ξέρω, πάντως πέρυσι φίλος καθάριζε το σπίτι της γιαγιάς του που'χε πεθάνει (80+). Εβγαλε 2 κούτες από παπούτσια γεμάτες δονητές και dildo σε διάφορα μεγέθη.
Αν και είναι δύσκολο να τις ψήσεις και από μόνο του αυτό το κάνει πιο συναρπαστικό ε,υπάρχουν αρκετές που κάνουν και εξαιρετικό κρεβάτι και αν σου αρέσουν οι μεγαλύτερες περνάς χλιδες!!! Μιλάμε πάντα για 65+
Πρόλαβα το SOS Πατησίων στην πλατεία Αμερικής. Δεκαετία 90. Αρχές. Εγώ πιτσιρικάς τότε. Το μαγαζί γεμάτο με πουρά. Οι άντρες πολυ λίγοι. Εννοώ μικρής ηλικίας. Χορός, μπλουζ, χουφτωμα και μετά σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής κοντά στην Κολιάτσου. Μεγάλες εποχές.
Πρόλαβα το SOS Πατησίων στην πλατεία Αμερικής. Δεκαετία 90. Αρχές. Εγώ πιτσιρικάς τότε. Το μαγαζί γεμάτο με πουρά. Οι άντρες πολυ λίγοι. Εννοώ μικρής ηλικίας. Χορός, μπλουζ, χουφτωμα και μετά σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής κοντά στην Κολιάτσου. Μεγάλες εποχές.