You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται οι Ελληνίδες γριές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gambb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Μπορεις με περισι ευγενεια να της προσφερεις αντισυπτικο nacosmetics λεγοντας για το πσοο ωραια μυριζει και για το οτι πρεπει να προσεχουμε,και οτι ειναι κριμα που μονο τα ωραια της ματια φαινονται απο τη μασκα κατηγωροντας τον κορονοιο,μπορεις να επιχειρησεις να την ακουμπησεις εκτινωντας το χερι και καλα για να δεις αν ειστε στη σωστη αποσταση,γελωντας και επαναλαμβανοντας οτι πρεπει να προσεχουμε....απλα πραγματακιαΠόσο εύκολο είναι να φλερτάρεις με την πανδημία; Οι α-καπέλο ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όποτε φαντάζομαι θα φοβούνται.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.249
- Πόντοι
- 7.865
Απο Πάντα γαμιόνταν όλες τους.Απλά πιο παλιά ήταν και πιο μαζεμένα τα πράγματα και πιο περιορισμένα,καθώς ελάχιστες πιο ώριμες κυρίες ήταν γαμεύσιμες απο έναν νορμάλ νέο.Πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό είναι καλοστεκούμενο,γιατί πολλές δεν έχουν δουλέψει ποτέ,αλλά και γιατί υπάρχουν κρέμες κτλ.Επίσης πάω έξω και βλέπω 60αρες με στρινγκ και ντυμένες έκφυλα.Γιατί ντύνονται έτσι;Για να τις βρεί καλύτερα ο Χάρος.Ορμάτε ρε,αν γουστάρετε πουρές.Αν θέτε θα βγάλετε και κανένα φραγκάκι.Εγώ σαν παλιό γύπας σατανιστής,προτιμώ νεότερες μου και όχι συνομίληκες.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 765
- Πόντοι
- 86
Εξαρταται απο τα βιωματα τις ιδεες και την νοοτροπεια καθε μιας. Σημερα παντως μια γυκαικα που της αρεσει το σεξ, εχει τα μεσα να διατηρισει και την εμφανιση της και τις ορμονες της. Και καλα θα κανει δλδ. και δεν ψαχνουν ολες να πληρωσουν, δηθεν γαμικουλες πιτσιρικαδες, καποιες εχουν και προσωπικοτητα.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.181
- Πόντοι
- 11.956
Μεγάλη Παρασκευή σήμερα ....όποιος θέλει πάει για καστιγκ στον επιτάφιο ...όλες οι γριές εκεί ...θα καταλάβεις ποιες θέλουν περιπέτεια και ποιες όχι μόνο από το ντύσιμο βάψιμο
Αμαρτωλε.Μεγάλη Παρασκευή σήμερα ....όποιος θέλει πάει για καστιγκ στον επιτάφιο ...όλες οι γριές εκεί ...θα καταλάβεις ποιες θέλουν περιπέτεια και ποιες όχι μόνο από το ντύσιμο βάψιμο
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.743
- Πόντοι
- 3.436
Εννοηται οτι γαμιουνται και οι 60++ ....οι περισσοτερες οχι βεβαια καθως εχουν χρονια να γαμηθουν και το εχουν αποδεχθει και συνηθισει ...ειναι πολυ δυσκολο να τις ενεργοποιησει ξανα καποιος παιχτης αυτες...πλην ομως ενα ποσοστο πιστευω καπου 10-15% (επαγελματιες και μη) γαμιουνται συστηματικα απο μικρη ηλικια και λογικα θα γαμιουνται μεχρι να πεθανουν...
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
Θα συμφωνήσω αλλά θα ανεβάσω λίγο το ποσοστό και υπάρχουν μερικές που δεν ξεκίνησαν σε μικρή ηλικία, αλλά απελευθερώθηκαν σεξουαλικά πολύ αργότερα.Εννοηται οτι γαμιουνται και οι 60++ ....οι περισσοτερες οχι βεβαια καθως εχουν χρονια να γαμηθουν και το εχουν αποδεχθει και συνηθισει ...ειναι πολυ δυσκολο να τις ενεργοποιησει ξανα καποιος παιχτης αυτες...πλην ομως ενα ποσοστο πιστευω καπου 10-15% (επαγελματιες και μη) γαμιουνται συστηματικα απο μικρη ηλικια και λογικα θα γαμιουνται μεχρι να πεθανουν...
Αυτές είναι και οι καλύτερες περιπτώσεις από όσες έχω γνωρίσει.
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 667
- Πόντοι
- 361
Όταν λέμε γριές τι εννοούμε?
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 667
- Πόντοι
- 361
Υπάρχουν και 55άρες που μου τον πιάσανε καδρόνι και μου τον έβγαλαν πριονίδι.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
Έτσι, και όχι μόνο 55άρες....Υπάρχουν και 55άρες που μου τον πιάσανε καδρόνι και μου τον έβγαλαν πριονίδι.
Mpourdeliarisss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2005
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
ΡοδολφοΥπήρχε ένα μαγαζί στην φιλελλήνων που ερχόντουσαν πούρα όπως τα λέγαμε τότε . Με τον φίλο μου τον ταξιτζή είχαμε πάρει πολλά λεφτά από τα πουρά
Το παίζαμε ζιγκολο ( για το πουτσο ζιγκολο ) και βγάζαμε καλό χαρτζιλίκι
Πως το λέγαν ρε μάγκες ;;;;το έχω ξεχασει ....
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Ναι ρε μάγκα !!!!Ροδολφο
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.841
- Πόντοι
- 4.496
Εμενα η γιαγια μου δινει πονο καθε απογευμα.ολο το παπα φωναζει να τη ματαλαβει ταχαμου ταχαμου......
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.445
- Πόντοι
- 2.356
Αν γαμιούνται, δε θέλω να το ξέρω.
ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ!
ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ!
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.315
- Πόντοι
- 456
μαγκες εγω πηγα επιταφιο σημερα να μπανησω τα γκρανια, και ειχε μερικα καλα, αλλα οταν τους μιλας και σου λενε "τι κανεις παλικάρι μου" ή "γεια σου αγόρι μου"...ε πως να κάνεις κίνηση μετά???
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.856
- Πόντοι
- 9.297
Να κάνεις ρε!μαγκες εγω πηγα επιταφιο σημερα να μπανησω τα γκρανια, και ειχε μερικα καλα, αλλα οταν τους μιλας και σου λενε "τι κανεις παλικάρι μου" ή "γεια σου αγόρι μου"...ε πως να κάνεις κίνηση μετά???
Γιατί αν πουν "Α,μου θυμίζεις τον άντρα μου" τότε δεν έχεις πιθανότητες...αν σε λέει "αγόρι μου" το παλεύεις!
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Χαχαχα που το θυμήθηκες αυτό ;;;Ροδολφο
Club 72 ΑΣΟΕ
Constantine (σε αυτό το πούραδικο δούλευα 16 χρόνων βοηθός σερβιτόρου, cult καταστάσεις)
Ένσταση
Κύτταρο το παλιό…
Ψωνηστηρι οι θείες…
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.315
- Πόντοι
- 456
1-2 χειμωνες την βγαλαμε Φωκιωνως,σε ενα ροκαδικο,δεν θυμαμε ονομα,και 2-3 χειμωνες την βγαλαμε Σταυρο του Νοτου με Κακαπη ,αν θυμαμε το ονομα καλα.....κλπ....
foka negra το ροκαδικο? ειχα παει πριν 2-3 χρονια κ ειχε κατι γκρανια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις