Νέα

Γαμιούνται οι Ελληνίδες γριές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gambb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
γαμιουνται!!!εμενα ειναι το παθος μου σε κανονικες ο,τι ειναι κατω απο 45 τις θεωρω νιανιαρα 45-50 ειναι νεες αλλα τα αγαπημενα μου ειναι 50-65 βγαζουν τρελα γουστα και δεν μασανε πανω απο 70 δεν εχω γαμησει ακομα,το καλυτερο ηταν πριν 6-7 χρονια ημουν 25 ειχα βρει μια τετοια γκλαμουρια με τα χρυσαφικα της με δικτυωτα σε ενα τελειωμενο ελληναδικο την πλησιαζω φουλ μεθυσμενος κερναω συστυνομε ανταλαζουμε τηλεφωνα και τη γαμουσα αρκετο καιρο της ειχα πει οτι ειμαι 32 οσο ειμαι τωρα δλδ και μου χε πει τι γινετε ολοι οι μικροι με γουσταρουν κ ο προηγουμενος ηταν 42,δεν ρωτησα ποτε την ηλικια της,το μυστικο ειναι να μη ρωτας την ηλικια και να της συμπεριφερεσε ευγενικα σαν να εισαι ο μαθηγτης της ετσι εχεις ελπιδες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: αυτη ηταν η μεγαλυτερη που ειχα σιγουρα 55+++

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
γαμιουνται!!!εμενα ειναι το παθος μου σε κανονικες ο,τι ειναι κατω απο 45 τις θεωρω νιανιαρα 45-50 ειναι νεες αλλα τα αγαπημενα μου ειναι 50-65 βγαζουν τρελα γουστα και δεν μασανε πανω απο 70 δεν εχω γαμησει ακομα,το καλυτερο ηταν πριν 6-7 χρονια ημουν 25 ειχα βρει μια τετοια γκλαμουρια με τα χρυσαφικα της με δικτυωτα σε ενα τελειωμενο ελληναδικο την πλησιαζω φουλ μεθυσμενος κερναω συστυνομε ανταλαζουμε τηλεφωνα και τη γαμουσα αρκετο καιρο της ειχα πει οτι ειμαι 32 οσο ειμαι τωρα δλδ και μου χε πει τι γινετε ολοι οι μικροι με γουσταρουν κ ο προηγουμενος ηταν 42,δεν ρωτησα ποτε την ηλικια της,το μυστικο ειναι να μη ρωτας την ηλικια και να της συμπεριφερεσε ευγενικα σαν να εισαι ο μαθηγτης της ετσι εχεις ελπιδες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: αυτη ηταν η μεγαλυτερη που ειχα σιγουρα 55+++

Σ'ωραίος!
   :hi:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Νημα για μερακληδες!

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.747
Πόντοι
746
ειτε το θελουμε η όχι,οι Ελληνιδες κάθε δεκαετια που περναει ανεβαίνουνε εμαφανισιακα,σε ολες τις ηλικιες.Λογω δουλειας και ηλικιας μου το διαπιστωνω κάθε χρονο και περισοτερο.Αν θυμηθούμε τις αρχες της δεκαετιας του 1980 οι σαραντάρες ελληνιδες,εμοιαζανε με γριες οντως,στην σημερινη εποχη,πολλες φορες εχω συναντηση 55αρες,58αρες ακομη και60 και 62 χρονων,που είναι ελκυστικες ομορφες και σεξουαλικες γυναικες,χωρις να είναι διάσημες η οικονομικα ευρωστες η επαγγελματικη καταξιωση...πολλα αλλαζουνε με τον καιρο,,....

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ερώτηση: Αν έρθω στην Αθήνα τον Αύγουστο και βρω καμία α-καπέλο 70-80 χρόνων να περπατάει στο δρομο, θα δεχτεί να την πληρώσω €60 με ανταλλαγμα ένα ηγεμονικό σάντουιτς διάρκειας 5 λεπτών με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ;
Με βλέπω να γίνομαι πρώτο θέμα στις ειδήσεις του σταρ με τίτλο "Η πρώτη χειραψία μετά τον κορονοιο".

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.316
Πόντοι
486
Είναι εύκολο να καταλάβεις ποιες το πάνε το γράμμα. Απ' το στυλακι κ το ντύσιμο, μέχρι την ομιλία τους δείχνουν εαν ψάχνονται ή εάν γουστάρουν την καύλα τα. Σε μεγάλες πόλεις έχει πολλές κ η ανωνυμία βοηθάει. Είμαι στα πρώτα -αντα και η μεγαλύτερη που πηδούσα ήταν μια χωρισμένη 16 χρόνια μεγαλύτερη μου... Εάν κάτσει φάση κ με 60+ δεν θα πω όχι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πολλοί για τα λεφτά

Εσύ δεν θα γάμαγες ούτε νέα μύστη !
Είσαι μια κατηγορία μόνος σου !
Τιτάνας.

Θα μπορούσες να κάνεις πορνοστάρ από αυτές που κάνουν κάτι μπακκέηκ πίνοντας χύσια από 200,
να κάνει παρθενοραφή και να γίνει καλόγρια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα μπορούσες να κάνεις πορνοστάρ από αυτές που κάνουν κάτι μπακκέηκ πίνοντας χύσια από 200,
να κάνει παρθενοραφή και να γίνει καλόγρια.

Πάντως δεν θα παντρευόμουνα ελλεεινίδα σαν κάτι άλλους  :2funny:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑ;!!!!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ρε γαμω την αρρωστια σας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit::vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ου να μου χαθειτε ρε ξερναω και ξερναει και ο εμετος μου με αυτα που γουσταρετε  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Κάτι τέτοια διαβάζουν τα Αραβοπάκια και μετά βιάζουν τις γριές αβέρτα!  :S  :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑ;!!!!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ρε γαμω την αρρωστια σας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit::vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ου να μου χαθειτε ρε ξερναω και ξερναει και ο εμετος μου με αυτα που γουσταρετε  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

και καπακι ο πιπαλεκος τυπε που κανει πιπες σε τραβελους    :effemine: :gay: :S :S :S

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Μακρια απο μενα κι ας κανουν ο,τι θελουν.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ερώτηση: Αν έρθω στην Αθήνα τον Αύγουστο και βρω καμία α-καπέλο 70-80 χρόνων να περπατάει στο δρομο, θα δεχτεί να την πληρώσω €60 με ανταλλαγμα ένα ηγεμονικό σάντουιτς διάρκειας 5 λεπτών με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ;
Με βλέπω να γίνομαι πρώτο θέμα στις ειδήσεις του σταρ με τίτλο "Η πρώτη χειραψία μετά τον κορονοιο".

Υπαρχουν συγκεκριμενα μερη στα οποια συχναζουν,δεν δεχονται επι πληρωμη,υπαρχει συγκεκριμενος τροπος προσεγκισης εγγυημενος,αμα ερθεις αθηνα ενημερωσε....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Υπαρχουν συγκεκριμενα μερη στα οποια συχναζουν,δεν δεχονται επι πληρωμη,υπαρχει συγκεκριμενος τροπος προσεγκισης εγγυημενος,αμα ερθεις αθηνα ενημερωσε....
τυπε ποιο ειναι το συνθηματικο να κρατας σακουλα κολυβα  απο μνημοσυνο? :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436

Ελπίζω να μην εννοείς τίποτα στυλ Ένσταση και αναπτήρας?

τυπε ποιο ειναι το συνθηματικο να κρατας σακουλα κολυβα  απο μνημοσυνο? :grin:

:2funny:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ελπίζω να μην εννοείς τίποτα στυλ Ένσταση και αναπτήρας?

:2funny:

το ενσταση εχει αλλαξει ονομα...δεν εννοω ουτε ενσταση ουτε αναπητρα??(τι εννοεις αναπτηρας γκιλφαδικο που δεν το ξερω ειναι) ουτε καν ανδρονικο....εχω φορτωσει και απο τα 3 απο το ενσταση ειχα παρει μια σαν φαντασμα οταν βγηκαμε εξω και πηγαμε προς το αμαξι δεν εδωσα σημασια οταν τελειωσε το μπουκι και ειχε βγει ο ηλιος ηταν μια απο της μεγαλυτερες φρικες της ζωης μου δεν πιστευα στα ματια μου,ηξερα οτι το ειχα παρακανει....το μυστικο ειναι τα συνοικιακα μαγαζια συναγωνιστη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
το ενσταση εχει αλλαξει ονομα...δεν εννοω ουτε ενσταση ουτε αναπητρα??(τι εννοεις αναπτηρας γκιλφαδικο που δεν το ξερω ειναι) ουτε καν ανδρονικο....εχω φορτωσει και απο τα 3 απο το ενσταση ειχα παρει μια σαν φαντασμα οταν βγηκαμε εξω και πηγαμε προς το αμαξι δεν εδωσα σημασια οταν τελειωσε το μπουκι και ειχε βγει ο ηλιος ηταν μια απο της μεγαλυτερες φρικες της ζωης μου δεν πιστευα στα ματια μου,ηξερα οτι το ειχα παρακανει....το μυστικο ειναι τα συνοικιακα μαγαζια συναγωνιστη
ορθιος αναπτηρας συνθηματικο ρε τυπε μαλλον δεν εχεις κανει ζιγκολικια στην πρωην δεξαμενη στο κολωνακι  :2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....ενδιαφερον θεμα.....Στην εποχη μου λειτουργουσαν 4-5...αυτα που γνωριζα....Επιγγραματικα.
Βαλεντινο-Φιλλεληνων
ΣΟΣ.
Ενσταση.
Club 75,65,δεν Θυμαμε αλλα ηταν απεναντι απο Οτε Πατησιων
Απεναντι απο την Ολυμπιακη στην αρχη της Συγγρου.....οροφος,,,ονομα δεν θυμαμε
Υπογειο στην αρχη της Λ.Αλεξανδρας....με σκαλοπατακια
Σταση Σονια Λ.Αλεξανδρας...καφετερια....δεν ειχα παει ποτε
Ζοναρς...καφε...Πανεπιστημιου...αν δεν κανω λαθος
και απο Κυψελη Φλοκα και Σελεκτ......καφε.....
Καλα να περνατε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom