giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Ναααιιι!!!... χαχαχαΜΕΓΑΛΟ ρισπέκτ σε αυτόν που άνοιξε το θρεντ!
Ναααιιι!!!... χαχαχαΜΕΓΑΛΟ ρισπέκτ σε αυτόν που άνοιξε το θρεντ!
γαμιουνται!!!εμενα ειναι το παθος μου σε κανονικες ο,τι ειναι κατω απο 45 τις θεωρω νιανιαρα 45-50 ειναι νεες αλλα τα αγαπημενα μου ειναι 50-65 βγαζουν τρελα γουστα και δεν μασανε πανω απο 70 δεν εχω γαμησει ακομα,το καλυτερο ηταν πριν 6-7 χρονια ημουν 25 ειχα βρει μια τετοια γκλαμουρια με τα χρυσαφικα της με δικτυωτα σε ενα τελειωμενο ελληναδικο την πλησιαζω φουλ μεθυσμενος κερναω συστυνομε ανταλαζουμε τηλεφωνα και τη γαμουσα αρκετο καιρο της ειχα πει οτι ειμαι 32 οσο ειμαι τωρα δλδ και μου χε πει τι γινετε ολοι οι μικροι με γουσταρουν κ ο προηγουμενος ηταν 42,δεν ρωτησα ποτε την ηλικια της,το μυστικο ειναι να μη ρωτας την ηλικια και να της συμπεριφερεσε ευγενικα σαν να εισαι ο μαθηγτης της ετσι εχεις ελπιδες αυτη ηταν η μεγαλυτερη που ειχα σιγουρα 55+++
Πολλοί για τα λεφτά
Θα μπορούσες να κάνεις πορνοστάρ από αυτές που κάνουν κάτι μπακκέηκ πίνοντας χύσια από 200,
να κάνει παρθενοραφή και να γίνει καλόγρια.
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑ;!!!!!!!!!!!!!!
ρε γαμω την αρρωστια σας
ου να μου χαθειτε ρε ξερναω και ξερναει και ο εμετος μου με αυτα που γουσταρετε
χαχαχαχαχακαι καπακι ο πιπαλεκος τυπε που κανει πιπες σε τραβελους :S :S :S
Ερώτηση: Αν έρθω στην Αθήνα τον Αύγουστο και βρω καμία α-καπέλο 70-80 χρόνων να περπατάει στο δρομο, θα δεχτεί να την πληρώσω €60 με ανταλλαγμα ένα ηγεμονικό σάντουιτς διάρκειας 5 λεπτών με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ;
Με βλέπω να γίνομαι πρώτο θέμα στις ειδήσεις του σταρ με τίτλο "Η πρώτη χειραψία μετά τον κορονοιο".
τυπε ποιο ειναι το συνθηματικο να κρατας σακουλα κολυβα απο μνημοσυνο?Υπαρχουν συγκεκριμενα μερη στα οποια συχναζουν,δεν δεχονται επι πληρωμη,υπαρχει συγκεκριμενος τροπος προσεγκισης εγγυημενος,αμα ερθεις αθηνα ενημερωσε....
Υπαρχουν συγκεκριμενα μερη στα οποια συχναζουν,δεν δεχονται επι πληρωμη,υπαρχει συγκεκριμενος τροπος προσεγκισης εγγυημενος,αμα ερθεις αθηνα ενημερωσε....
τυπε ποιο ειναι το συνθηματικο να κρατας σακουλα κολυβα απο μνημοσυνο?
Ελπίζω να μην εννοείς τίποτα στυλ Ένσταση και αναπτήρας?
ορθιος αναπτηρας συνθηματικο ρε τυπε μαλλον δεν εχεις κανει ζιγκολικια στην πρωην δεξαμενη στο κολωνακιτο ενσταση εχει αλλαξει ονομα...δεν εννοω ουτε ενσταση ουτε αναπητρα??(τι εννοεις αναπτηρας γκιλφαδικο που δεν το ξερω ειναι) ουτε καν ανδρονικο....εχω φορτωσει και απο τα 3 απο το ενσταση ειχα παρει μια σαν φαντασμα οταν βγηκαμε εξω και πηγαμε προς το αμαξι δεν εδωσα σημασια οταν τελειωσε το μπουκι και ειχε βγει ο ηλιος ηταν μια απο της μεγαλυτερες φρικες της ζωης μου δεν πιστευα στα ματια μου,ηξερα οτι το ειχα παρακανει....το μυστικο ειναι τα συνοικιακα μαγαζια συναγωνιστη