Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχουμε δει εχουμε δει :) :)

περσονα μου απλα απο ενα σημειο και μετα (συγκεκριμενα εκει που το γαμησες και ψοφησε) παυει να εχει πλακα...και ατομα τα οποια δεν διαθετουν χαβαλε ή εστω τη δεουσα σπιρταδα ωστε να με κρατησουν σε εγρηγορση απλα τα βαριεμαι :) ελα παιξε με την οχια τωρα :)
η οχιά παίζει με το πουλάκι μου τώρα.....
εσύ παίξε με το ντίλντο σου.........
Μόνο μη σ ακούσει πάλι ο Περαίας.........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η οχιά παίζει με το πουλάκι μου τώρα.....
εσύ παίξε με το ντίλντο σου.........
Μόνο μη σ ακούσει πάλι ο Περαίας.........

προφανως δε στο παιζει και πολυ καλα τοτε :) εγω οταν παιζω με το ντιλντο μου ασχολουμαι μονο με αυτο :)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχουμε δει εχουμε δει :) :)

περσονα μου απλα απο ενα σημειο και μετα (συγκεκριμενα εκει που το γαμησες και ψοφησε) παυει να εχει πλακα...και ατομα τα οποια δεν διαθετουν χαβαλε ή εστω τη δεουσα σπιρταδα ωστε να με κρατησουν σε εγρηγορση απλα τα βαριεμαι :) ελα παιξε με την οχια τωρα :)
Το αβατάρ πότε θα το αλλάξεις ρε μουνίτσα; Δεν μου αρέσει καθόλου. :grin:

Εσένα;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε τρώει η κωλοτρυπίδα σου να σε κάνω ρεζίλι έτσι;

εσενα μαλλον σε τρωει το χερι σου για μαλακια :) καθοτι η οχια μαλλον δεν το κανει καλα καθως προειπαμε για να μαλακιζεσαι εις διπλουν (εδω και εκει....)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσενα μαλλον σε τρωει το χερι σου για μαλακια :) καθοτι η οχια μαλλον δεν το κανει καλα καθως προειπαμε για να μαλακιζεσαι εις διπλουν (εδω και εκει....)

πήρα ένα πμ σήμερις από ένα φίλο απ τα παλιά....
Πήγαινε κοιμήσου γιατί αύριο έχεις πρωινό............
Μην έχουμε πλερέζες...........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πήρα ένα πμ σήμερις από ένα φίλο απ τα παλιά....
Πήγαινε κοιμήσου γιατί αύριο έχεις πρωινό............
Μην έχουμε πλερέζες...........

δε μασαω χρυσο μου απο τους μαλακακους του φορουμ :) δυο χρονια με βλεπεις να εχω μασησει? καλως να ερθουν και τα πιμι πριζουνικ απο τους φιλους απο τα παλια καλως να ερθουν και οι πλερεζες....ισα που θα αναστατωθει το ατριχο αιδοιο μου :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε μασαω χρυσο μου απο τους μαλακακους του φορουμ :) δυο χρονια με βλεπεις να εχω μασησει? καλως να ερθουν και τα πιμι πριζουνικ απο τους φιλους απο τα παλια καλως να ερθουν και οι πλερεζες....ισα που θα αναστατωθει το ατριχο αιδοιο μου :)
ο μεγάλος κώλος σου τι θα κάνει;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο μεγάλος κώλος σου τι θα κάνει;

θα σου κλασει το δεξι παπαρι για αρχη :)

το μικρο σου πεος τι μπορει να κανει? απαρεντλι εκτος απο το να εκσπερματωσει....ακομα στον παιζει η αλλη ειπαμε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα σου κλασει το δεξι παπαρι για αρχη :)

το μικρο σου πεος τι μπορει να κανει? απαρεντλι εκτος απο το να εκσπερματωσει....ακομα στον παιζει η αλλη ειπαμε?
κοίτα επειδή δεν είμαι μουνίτσα στην ψυχή και δεν ασχολούμαι με πατσαβούρες που το παίζουν γκόμενες, γαμιόλες κλπ κλπ, αλλά αλλάζουν ένα κάρο νικς ανά περίπτωση, θα σε γράψω στ αρχίδια μου τα μικρά και θα σε αφήσω να περιπλανιέσαι στο γου γου γου μπας και βρεις κάνα μαλάκα να κάνει ψυχικό να σε γαμήσει.
Εγώ μένω στην Εκάλη και μου πέφτει μακρυά το ψυχικό.
Παρε κάνα εορτοδάνειο για καινούργια κατάρτια...... Εχει μπόλικα στα σεξ σοπ.

Υ.Γ.
Φτιάξε και καμμιά δεκαριά ακκάουντς ακόμα να χεις να με βρίζεις. Αύριο μόνο να βάλεις το καλό ταγιέρ, να ανάψεις ένα κεράκι στην Εκκλησία και να δουλέψεις σαν καλή κοπέλα που είσαι εννιά με πέντε.

Αλλά είτε έτσι, είτε γιουβέτσι, 24χ7χ365 αγάμητη θα είσαι.
Καληνύχτα θείτσα μουνίτσα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλα κρασια.........αγορακι μου γλυκο ο,τι ειναι να πω το λεω παντα και μονο με το ΜΟΥΝΙΤΣΑ........δυο χρονια εδω μεσα δε μασησα να πω την αποψη μου ουτε κανω την κοτα ουτε ειμαι......αν μη τι αλλο το ακαουντ μου ειναι ενα και μονδαικο αν αυτο ειναι το προβλημα σου......αυτα περι κλωνων τα ακουω βερεσε και βασικα στα @@δια μου κι ολας (τα οποια εχω κατεβασει με ολα αυτα που διαβαζω) αν θεωρεις οτι εχω 1023921039182 ονοματα για να μπαινω και να σε βριζω.....

η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με την παρτυ σου ηταν προχτες που σχολιασες τα γραφομενα μου....μεχρι προχτες ουτε καν σε διαβαζα ιδιαιτερα γιατι μου φαινοταν σαχλα αυτα που εγραφες εξ ου και δεν τα σχολιασα ποτε :)

το δευτερο θεμα τωρα........

επιβεβαιωθηκε η αντριλα σου οτι ΕΣΥ εκοψες την κουβεντα?? ενταξει?? ευχαριστηθηκε το υπερεγω σου?? χαιρομαι λοιπον που μας κανεις αυτη τη χαρη και παυεις να ασχολεισαι πλεον :) και χαιρομαι που σου εδωσα τη χαρα να πιστευεις οτι ΕΣΥ το επελεξες :2funny:

οταν αποφασισεις να αυτοξευτιλιστεις τοσο πολυ να μου το χεις πει απο πιο νωρις να φερω και πασατεμπα :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλα κρασια.........αγορακι μου γλυκο ο,τι ειναι να πω το λεω παντα και μονο με το ΜΟΥΝΙΤΣΑ........δυο χρονια εδω μεσα δε μασησα να πω την αποψη μου ουτε κανω την κοτα ουτε ειμαι......αν μη τι αλλο το ακαουντ μου ειναι ενα και μονδαικο αν αυτο ειναι το προβλημα σου......αυτα περι κλωνων τα ακουω βερεσε και βασικα στα @@δια μου κι ολας (τα οποια εχω κατεβασει με ολα αυτα που διαβαζω) αν θεωρεις οτι εχω
ονοματα για να μπαινω και να σε βριζω.....

η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με την παρτυ σου ηταν προχτες που σχολιασες τα γραφομενα μου....μεχρι προχτες ουτε καν σε διαβαζα ιδιαιτερα γιατι μου φαινοταν σαχλα αυτα που εγραφες εξ ου και δεν τα σχολιασα ποτε :)

το δευτερο θεμα τωρα........

επιβεβαιωθηκε η αντριλα σου οτι ΕΣΥ εκοψες την κουβεντα?? ενταξει?? ευχαριστηθηκε το υπερεγω σου?? χαιρομαι λοιπον που μας κανεις αυτη τη χαρη και παυεις να ασχολεισαι πλεον :) και χαιρομαι που σου εδωσα τη χαρα να πιστευεις οτι ΕΣΥ το επελεξες :2funny:

οταν αποφασισεις να αυτοξευτιλιστεις τοσο πολυ να μου το χεις πει απο πιο νωρις να φερω και πασατεμπα :)
φέρε και κάνα γκίλλυ ντάιετ....χρήσιμο θα είναι.......

αυτό το 1023921039182 μου θυμίζει τους τρόπους που έγραφες κάποτε ότι έχεις οργασμό.....
Ε ρε πούστη και έλεγα γιατί μένουμε σε σεισμογενή περιοχή.......Τρίζουνε τα τσιμέντα, όχι τα πατώματα........
Συνέχισε....
Είσαι ο μπένυ χιλ του σάιτ............

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν αρχιζουν και σου τελειωνουν τα επιχειρηματα εισαι ακομα πιο τραγικος και αστειος συναμα :2funny: ασε που αρχιζεις και επαναλαμβανεσαι ;)

λοιπον παρε την αποφαση να με γραψεις στα αρχιδακια σου ή τελος παντων μη γραφεις μεγαλοπνοες παπαριες :)

φιλακια και καληνυχτα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom