Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν απευθυνθηκα σε σενα οποτε σταματα να πεταγεσαι σα σφηνοπουτσα :)

μιλησα στην δεσποινιδα που θιχτηκε....εφοσον θιχτηκε σε σενα ας βαλει το χερι που δηλωνεις οτι "στον παιζει".......

τραβας ζορια μεσημεριατικο μηπως? ξιδι :)

Ρε περσόνα μου τι της απαντάς;
Απλά δε γουστάρω να ασχολείσαι με την πάρτη μου μουνίτσα όπως κι εγώ δεν ασχολήθηκα με τη δική σου. Κατανοητό; Ούτε και σχόλια έκανα εγώ για το πώς γαμιέσαι ή πιπώνεις εσύ. Ούτε σε ειρωνεύτηκα. ΟΚ?
Το τι παίζω εγώ στον περσόνα είναι δική μου υπόθεση και δε νομίζω ότι σε αφορά το αν τον παίζω καλά ή όχι.
Κατά τα λοιπά ούτε και πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη μαλακία εδώ. Εξάλλου αυτή είναι κουβέντα άλλου (κοσμο)σάιτ.
Ντα σκόραβα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απλά δε γουστάρω να ασχολείσαι με την πάρτη μου μουνίτσα όπως κι εγώ δεν ασχολήθηκα με τη δική σου. Κατανοητό; Ούτε και σχόλια έκανα εγώ για το πώς γαμιέσαι ή πιπώνεις εσύ. Ούτε σε ειρωνεύτηκα. ΟΚ?
Το τι παίζω εγώ στον περσόνα είναι δική μου υπόθεση και δε νομίζω ότι σε αφορά το αν τον παίζω καλά ή όχι.
Κατά τα λοιπά ούτε και πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη μαλακία εδώ. Εξάλλου αυτή είναι κουβέντα άλλου (κοσμο)σάιτ.
Ντα σκόραβα.

κουκλιτσα μου οταν ο περσονα (ειναι δεν ειναι φιλος-γνωστος-αδερφος ή γκομενος σου αδιαφορο μου ειναι) γραφει οτι οσο μου μιλαει του τον παιζεις δε μπορω να το αφησω ασχολιαστο λυπαμαι.....

εαν και εφοσον τραβας κανα ζορι λοιπον αντε ξηγησου μαζι του και οχι μαζι μου....αυτος σε ανεφερε αυτος σε επιασε στο στομα του και εγω το σχολιασα.....καπις ή το παιζεις χαζη?

Επισκέπτης
Ντα σκόραβα.

τελικά εσυ οχια γαμιέσαι απο τον κώλο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά εσυ οχια γαμιέσαι απο τον κώλο;

εσύ φαντάζομαι γαμιέσαι με την μουνίτσα αγκαλία.....
Το μουνί βρωμάει ψοφίμι και ο κώλος σκατίλα.....

Χού ρε μπαζόλες πάλι ήρθατε για ψωλή στο γου γου γου......
Αγάμητες σαββούρες.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κουκλιτσα μου οταν ο περσονα
ο περσόνα ρε μπαζόλα ασχολείται μόνο με κουκλίτσες.......
Γι αυτό πίσω στο στεγνωτήριο-σιδερωτήριο.......
Σφουγγαρίστρες έχουμε απ τα πριζουνίκ........

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαποιες κοπελλιες με νικς..θειτσες..νιτσες..ριναλιτσες και λοιπες, ας μας πουν αν τελικα το κανουν απο πισω, ωστε να τελειωνει το ολο θεμα..

Σιγα τα αυγα και αν το κανετε η' οχι..

47 σελιδες γεμισατε και ουσια μηδεν..!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ περσονα εισαι ο νταβας? για να καταλαβω δηλαδη... ή απλα πουλας νταβατζιλικια? το γκομενακι μια χαρα λαλιλαστο το βλεπω να πει την αποψη του.....για ποιο λογο αναλαμβανεις ρολο σφηνοπουτσας διαρκως?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά εσύ έριναλ γαμιέσαι γενικά;

Αμα γαμιόταν λες να περιφερόταν σαν την άδικη κατάρα δω μέσα και να τα ακούει από ότι νικ κυκλοφοράει στο μπουρδέλα;

Οσες δεν γαμιούνται ούτε επί πληρωμή βγαίνουν στη ζητιανιά.....
Δεν το μαθες ακόμα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ περσονα εισαι ο νταβας? για να καταλαβω δηλαδη... ή απλα πουλας νταβατζιλικια? το γκομενακι μια χαρα λαλιλαστο το βλεπω να πει την αποψη του.....για ποιο λογο αναλαμβανεις ρολο σφηνοπουτσας διαρκως?
Οχι όσο και να γουστάρεις, όσο και να κωλοτρίβεσαι ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ......

Επισκέπτης
Εγώ είμαι ο νταβάς....ο περσόνας είναι ο πολιτισμένος εκπρόσωπος τύπου μου...;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η οχια βεβαια εχει σαφως περισσοτερα ποστ απο την Εριν......στη γυρα της ζητιανιας και κεινη? κριμα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαποιες κοπελλιες με νικς..θειτσες..νιτσες..ριναλιτσες και λοιπες, ας μας πουν αν τελικα το κανουν απο πισω, ωστε να τελειωνει το ολο θεμα..

Σιγα τα αυγα και αν το κανετε η' οχι..

47 σελιδες γεμισατε και ουσια μηδεν..!!
ελληνίδες μπαζόλες έχεις δει ποτέ και στην πραγματική ζωή να έχουν διαφορετική μουτσούνα από το αβατάρ της;
Αγαμησιά, γεροντοκοριά και λόγια μεγάλα σαν τον κώλο τους.
Που βεβαίως όταν τον δεις καμαρωτό-ρυτιδωτό ούτε να τον χέσεις δε γουστάρεις.
Εσύ αγαπητέ πίσω στα στριπτηζάδικα......
Εγώ έχω ειδική αποστολή από τον βοθρούλη να καθαρίσω το θρεντ από τα μπάζα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η οχια βεβαια εχει σαφως περισσοτερα ποστ απο την Εριν......στη γυρα της ζητιανιας και κεινη? κριμα....
ο ΟΧΙΑ σαββούρα γαμιέται μαζί μου.....
Η εριναλ ρίχνει κάνα μαγείρεμα σαν τις ελληνικές ταινίες.....
Ταίζει τα παιδιά για να τα βλέπει να ξενογαμάνε... Τέτοια στέρηση....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Μουνίτσα παύεις να ασχολείσαι μαζί μου ή πραγματικά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom