mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εντελως ομως...
δεν βαριεστε να τσακωνεστε στις 2.30 το πρωι???
βρε περσονα τι σου χει κανει η νιτσα κ τετοια επιθεση?? *P
οι κλωνοι μου του φταινε οχι εγω
εντελως ομως...
δεν βαριεστε να τσακωνεστε στις 2.30 το πρωι???
βρε περσονα τι σου χει κανει η νιτσα κ τετοια επιθεση?? *P
εγώ λέω να αφήσεις τα σόου και να πάς να γαμηθείς με έναν από τους 10202039933 τρόπους που ξέρεις.....Οταν αρχιζουν και σου τελειωνουν τα επιχειρηματα εισαι ακομα πιο τραγικος και αστειος συναμα ασε που αρχιζεις και επαναλαμβανεσαι ;)
λοιπον παρε την αποφαση να με γραψεις στα αρχιδακια σου ή τελος παντων μη γραφεις μεγαλοπνοες παπαριες
φιλακια και καληνυχτα ;)
αλλα αυτο το οποιο γνωριζω *P ειναι πως η νιτσα ειναι κοπελα διοτι τυγχανει φιλη μου κ δεν εχει κλωνους κ αμα θελει να τα χωσει μην μου ανησυχειτε το κανει κ με το ενα κ μοναδικο κ μη εξαιρεταιο νικ της χαχαχα
έλα πάρε και συ κουπόνι μπας και γαμήσεις.Αισθανομαι την υποχρεωση σε αυτη τη διαμαχη να τεθω στο πλευρο της μουνιτσας και να πω στον γειτονα του Τριανταφυλοπουλου οτι καιτοι δισκοιλιος το παραχεσε!!
μεχρι εκει εφτασες με την καταραμενη τη δισκοιλιοτητα??????έλα πάρε και συ κουπόνι μπας και γαμήσεις.
περσονε εχεις ξεφυγει... ελευθεροι πολιορκημενοι...??? χαχαχαχαχα
και γω σ αγαπάω........ε ναι.. αλλα σου κανω τη δυσκολη *P
κ εγω σ αγαπαω...και γω σ αγαπάω........
όλες οι ωραίες γυναίκες έχουν μια μπαζόλα φίλη που εμείς οι άντρες απορούμε γιατί την περιφέρουν παντού........κ εγω σ αγαπαω...
αλλα μη μου πειραζεις τη φιλεναδα μου
γινετε ολοι φιλοι... να ησυχασω η γυναικα αχαχαχαχα
εχουμε δει εχουμε δει
περσονα μου απλα απο ενα σημειο και μετα (συγκεκριμενα εκει που το γαμησες και ψοφησε) παυει να εχει πλακα...και ατομα τα οποια δεν διαθετουν χαβαλε ή εστω τη δεουσα σπιρταδα ωστε να με κρατησουν σε εγρηγορση απλα τα βαριεμαι [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ελα παιξε με την οχια τωρα [/size] [/size] [/size] [/size] [/size]
προφανως δε στο παιζει και πολυ καλα τοτε εγω οταν παιζω με το ντιλντο μου ασχολουμαι μονο με αυτο
.......
Σιγά μην άντεχες να μη με βάλεις στο στόμα σου....
Είπα κι εγώ...
Εγώ πάντως δεν ασχολήθηκα με την πάρτη σου... μουνίτσα...
ρε στ αρχίδια μου τι κάνεις ή τι δεν κάνεις.Καλως ή κακως σε ανεμειξε το αμορε σου οποτε τριξε του τα δοντια αμα δε θες να σχολιαζεσαι ;)
δεν υπηρχε περιπτωση να αναφερθω στην παρτυ σου απο μονη μου οπως και δεν το εχω κανει τοσο καιρο
ρε στ αρχίδια μου τι κάνεις ή τι δεν κάνεις.
Εχω 1203483820 τρόπους να σε βγάζω στον τάκο.
και όσο πιο πολύ ξεφτιλίζεσαι δω μέσα τόσο πιο πολύ θα σε πηγαίνω πίπα κώλο.
Οχι τίποτ΄άλλο δε γουστάρω και το θόρυβο.
Είσαι αντοικολογική. Στην ανακύκλωση κατευθείαν λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ολες οι πατσαβούρες.........
ξημέρωμα είναι...ακόμη στα κρεβάτια μας είμαστεεεεε................τραβας ζορια μεσημεριατικο μηπως? ξιδι