Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

tipota13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά γαμιούνται. καμια δεν λέει όχι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
πίστεψέ με ειδικά εσύ σε σχέση με κάποιες ρωσσίδες που ξέρω (και ξέρεις ότι ξέρω) είσαι η μέρα με τη νύχτα........
Οχι με την κακή έννοια....

Πάντως ευτυχώς που δε μου έχει τύχει να σας ακούσει όλη η Αθήνα γιατί θα άκουγε μετά και όλες τις Χριστοπαναγίες που θα επακολουθούσαν......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
Άσε καλύτερα :2funny: Μου φτάνει να τα ακούω εγώ μόνο τα μπινελίκια μου :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• cxbvcv.jpg
    cxbvcv.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 35

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες εκλεκτών μελών του μπουρδέλα τελεία κομ βρέθηκε ο γυναικολόγος της μουνίτσας και μας εξήγησε τους λόγους που ξεσηκώνεται όλος ο Περαίας όταν χύνει η εν λόγω κυρία απ τον κώλο......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• ElephantDoctor.jpg
    ElephantDoctor.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 40

xyloyrgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ γαμιουνται απο τον κολο οι ελληνιδες..αλλα μονο οταν θελουν αυτες...τους αρεσει αλλα δεν στο λενε...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σπινιαρει η γατα στο γιαουρτι?

Σπινιαρει και φτυνει και τα κουκουτσια!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΦΙΛΕ γαμιουνται απο τον κολο οι ελληνιδες..αλλα μονο οταν θελουν αυτες...τους αρεσει αλλα δεν στο λενε...
Φιλε δεν υπάρχει ελληνίδα που να μην γαμιέται στο κωλο .Και αυτή που κάνει τι δύσκολη ,κατά βάθος θέλει να τι πνίξει τι πούτσα  :boobies:

Casual_Style

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
και εγω αυτο πιστευω. ολες θελουν να τον φανε απο πισω ασχετα αν το παιζουν "κυριες".
θελουν πρηξιμο και παρακαλια και καλα να εχουν την δικαιολογια για την αμαρτια τους που τον εφαγαν.  εχω γαμησει αυτο το στυλακι αλλα και ιστοριες φιλων μου αυτο μαρτυρανε!
βασικα οι πιο πιτσιρικες ειναι πιο δοτικες απο πισω πλεον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μας εκανες τη μουρη κρεας ρε περσονα :) αφου δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου γιατι το κουραζεις το θεμα?

οχια το θεμα εχει ληξει....διαφωνω με τα πιο πολλα που λες και συμφωνω εν μερει με καποια απο αυτα αλλα εχω χασει την οποιαδηποτε ορεξη να το συζητησω ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προσωπικά το θέμα του να γαμάς τη γυναίκα από τον κώλο  δεν μ' αποσχολεί ιδιαίτερα. Λατρεύω τόσο πολύ το γυναικείο νουνί που δεν έχω ιδιαίτερη τρέλα με το γυναικείο κώλο. Δεν με χαλάει καθόλου βέβαια όταν μου τον δίνει μία γυναίκα (και προσωπικά το κάνω μόνο όταν μου τον "δίνει" η ίδια γυναίκα -έχω την ικανότητα να διαβάζω τα "σήματα" του πότε θέλει να μου τον δώσει).

Κατά τα άλλα, από την προσωπική μου εμπειρία το 70% των γυναικών δεν πολυ-γουστάρει κώλο. Ειδικά οι Έλληνες άντρες όμως βλέπω ότι τρελαίνονται να γαμάνε γυναικείο κώλο. Και αυτό μου δημιουργεί ένα ψιλο-πρόβλημα με τις τουρίστριες που νταραβερίζομαι, γιατί στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες το "οθωμανικό" λέγεται "ελληνικό", οπότε είναι λίγο ψιλο-ξενέρα πάνω στα ντουζένια μου να μου λένε συχνά οι τουρίστριες ότι δεν υπάρχει περίπτωση για "ελληνικό" - σκιαγμένες από την αρνητική σχετική φήμη των Ελλήνων αντρών.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Κατ' αντιστοιχία κι εμείς που είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς νιώθει ένας άντρας, με τι καβλώνει ακριβώς, γιατί θέλει να γαμάει πολλές γκόμενες, γιατί γουστάρει μπουρδέλα ή στριπτιζάδικα, τι σημαίνει για κείνον να απατάει μια γυναίκα, γιατί γουστάρει να πληρώνει για να γαμήσει, γιατί γουστάρει κώλο και όχι μουνί πχ. και ούτε δικαιούμαστε να λέμε "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες" απλά και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνουμε. Αλλά το κάνουμε.
Το κάθε φύλο, πάντα μελετάει το άλλο. Και αποκτά γνώσεις που φυσικά και άπτονται της πραγματικότητας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
αμα κρίνω απ τον κώλο σου άστο καλύτερα.....
Συνέχισε να τριμάρεις αψηλά κατάρτια.... Αρκει να τα φτάνεις............

Να δω κάποιον να τριμάρει κατάρτι και τίποτα άλλο!!!!!!

Αλήθεια έχει δει κανείς σας τη κοπελιά που ανεβαίνει (σκαφος τράπεζας) στο σταυρό σε αγώνα να περάσει το μαντάρι της μαϊστρας?

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Αλήθεια έχει δει κανείς σας τη κοπελιά που ανεβαίνει (σκαφος τράπεζας) στο σταυρό σε αγώνα να περάσει το μαντάρι της μαϊστρας?

χελοου! ντου γιου σπικ ινγκλις???  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μας εκανες τη μουρη κρεας ρε περσονα :) αφου δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου γιατι το κουραζεις το θεμα?

οχια το θεμα εχει ληξει....διαφωνω με τα πιο πολλα που λες και συμφωνω εν μερει με καποια απο αυτα αλλα εχω χασει την οποιαδηποτε ορεξη να το συζητησω ;)

καλά τώρα εσύ εχθές είχες όρεξη να σε συζητάει όλος ο Περαίας και τώρα σκιάστηκες από ένα μαλάκα που αμφισβητεί τα ντι μπι του πρωκτικού οργασμού σου;

Και για να κλείσουμε το θέμα λοιπόν με τα κατάρτια αφού θέλεις.......

Εσύ μπορείς να μας λες ότι είσαι η καλύτερη κωλοπουτάνα της Ελλάδας που το κρεβάτι το μετατρέπεις σε ζούγκλα.
Ομως, τη φήμη του ο γαμιάς [άρρεν, ή θήλυ] δεν την κυκλοφοράει από μόνος του. Αυτοί που γαμιούνται μαζί του την βγάζουν..........

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο του να λέω δημόσια από το 10.1.1.69 ότι γαμάω την γκόμενα απ τον κώλο και βουίζει όλη η ιχθυόσκαλα.
Αλλωστε, εάν όντως συμβαίνει η ιχθυόσκαλα θα το πει σε όλα τα ψαράδικα την επομένη............ Εγώ γιατί να πολεμάω να αποδείξω κάτι που ούτως, ή άλλως ο κόσμος τό χει βούκινο;;;;;;;;..... Τότες προτιμάω να το έχω κρυφό καμάρι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εχουμε δει εχουμε δει :) :)

περσονα μου απλα απο ενα σημειο και μετα (συγκεκριμενα εκει που το γαμησες και ψοφησε) παυει να εχει πλακα...και ατομα τα οποια δεν διαθετουν χαβαλε ή εστω τη δεουσα σπιρταδα ωστε να με κρατησουν σε εγρηγορση απλα τα βαριεμαι :) ελα παιξε με την οχια τωρα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom