polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δύσκολο ερώτημα. Αν τους αρέσει και συμφέρει ναι. Αν δεν τους αρέσει και συμφέρει ναι. Αν δεν συμφέρει όχι.
Μάγκες.....
Ημουνα πριν λίγο στο μπάνιο......
Και οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στη μουνίτσα......
Επειδη είμαι δυσκοίλιος, όταν χέζω με ακούει όλη η παραλιακή...........
δικό σου ήταν ρε αυτό το...ωχ μανα μου τελειώνω?.....και νόμιζα της νίτσας....ίδια φωνή έχετε....Μάγκες.....
Ημουνα πριν λίγο στο μπάνιο......
Και οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στη μουνίτσα......
Επειδη είμαι δυσκοίλιος, όταν χέζω με ακούει όλη η παραλιακή...........
πήρα τηλέφωνο τη νίτσα και εκείνη τη στιγμή σκόραρε ο δικός της.....Εμεις εδω στον Πειραια ακουσαμε μεχρι και τους πανηγυρισμους σου μολις τελειωσες..
επειδή πάντως το πρόβλημα είναι χρόνιο, έχω ενημερώσει τα γειτόνια ότι η φράση που ξεστομίζω στο τέλοςδικό σου ήταν ρε αυτό το...ωχ μανα μου τελειώνω?.....και νόμιζα της νίτσας....ίδια φωνή έχετε....
επειδή πάντως το πρόβλημα είναι χρόνιο, έχω ενημερώσει τα γειτόνια ότι η φράση που ξεστομίζω στο τέλος
"ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ" δεν είναι ενεργητικός αλλαλασμός αλλά παθητική ανακούφισης μετά πλείστου άλγους.
Ελεγα να παω πασαλιμανι αλλα θα εχει πολυ φασαρια σημερα...
μουνίτσα πολύ σε έχει συγκινήσει-εξιτάρει
το εν λόγω θρεντ!....
χαχαχαχαχαχαχα οχι ρε στα μερη μου ημουνα σημερα με ακουσαν μονο τα νοτια προαστια....απο βδομαδα πιανω δυτικα....να δινω λες καθημερινο προγραμμα δρομολογιων και να ενημερωνονται οι εκαστοτε δημοι???
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......
εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες
Κατα την γνωμη σου πια ειναι η καλυτερες στασεις για;
α)Να μην ποναει η γυναικα.
β)Περισσοτερος ερεθισμος και ευχαριστιση.
γ)Βαθυτερη διεισδηση.
Δεκτες απαντησεις και απο αλλους.
Κεφαλονια! μαλλον την ιδια εννοουμε... απο τι αρχιζε το ονομα της?:S
(μηπως ειχε καταγωγη απο Κεφαλονια?)
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......
εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!
Εγώ απλά θέλω να πω ότι εφόσον η γνώση αυτή βασίζεται σε συλλογή πληροφοριών από γυναίκες - και προφανώς έτσι έχει γίνει - συνεπώς αυτή τη συγκεκριμένη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το αν πονάει, πώς νιώθει, πότε χύνει, πότε καβλώνει μια γυναίκα, μπορεί να την έχει πραγματοποιήσει ο οποιοσδήποτε άντρας και γι'αυτό είπα στο προηγούμενο ποστ μου ότι δε θεωρώ σωστή αντιμετώπιση να λέμε στους άντρες ότι "αφού δεν είσαι γυναίκα δεν ξέρεις, άρα μη μιλάς".
Κατ' αντιστοιχία κι εμείς που είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς νιώθει ένας άντρας, με τι καβλώνει ακριβώς, γιατί θέλει να γαμάει πολλές γκόμενες, γιατί γουστάρει μπουρδέλα ή στριπτιζάδικα, τι σημαίνει για κείνον να απατάει μια γυναίκα, γιατί γουστάρει να πληρώνει για να γαμήσει, γιατί γουστάρει κώλο και όχι μουνί πχ. και ούτε δικαιούμαστε να λέμε "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες" απλά και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνουμε (και αναφέρομαι γενικά στο γυναικείο φύλο, όχι σε σένα προσωπικά). Αλλά το κάνουμε.
Το κάθε φύλο, πάντα μελετάει το άλλο. Και αποκτά γνώσεις που φυσικά και άπτονται της πραγματικότητας. Είναι σα να λέμε κιόλας ότι ένας προπονητής που δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, δεν είναι δυνατό να προπονήσει ομάδα, επειδή δεν έχει παίξει μπάλα και δεν ξέρει. Σαν το Μουρίνιο ένα πράγμα ας πούμε..........
Ελπίζω το point μου να έγινε κατανοητό.
Αμα δεν ουρλιάξεις να σ ακούσει όλος ο Πειραίας εγώ δεν σε ακούω........
Αναγωγή ελληνίδας μπαζόλας......
Αφού εγώ γαμιέμαι απ τον κώλο και μ ακούει όλος ο Περαίας και χύνω έχω μάθει τα πάντα γύρω απ το πρωκτικό σεξ όλων των γυναικείων κώλων......
Φαντάζεσαι να φωνάζαν όλες έτσι σε όλο τον Περαία.....
Θα πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν.......
πίστεψέ με ειδικά εσύ σε σχέση με κάποιες ρωσσίδες που ξέρω (και ξέρεις ότι ξέρω) είσαι η μέρα με τη νύχτα........Χώρια που τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί ένας άντρας να ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα περί γυναικών, επειδή προφανώς και έχει συναναστραφεί στο συγκεκριμένο θέμα με πολύ περισσότερες γυναίκες από ό,τι εγώ για παράδειγμα
Εγώ μπορεί να ξέρω άριστα πώς νιώθω εγώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πώς νιώθουν οι άλλες. Κι εμένα θα μου πουν αν τις ρωτήσω. Κατά τον ίδιο τρόπο που θα πουν και στους άντρες οι οποίοι αποκτούν τη γνώση που λέγαμε πριν.