Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δύσκολο ερώτημα. Αν τους αρέσει και συμφέρει ναι. Αν δεν τους αρέσει και συμφέρει ναι. Αν δεν συμφέρει όχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες.....
Ημουνα πριν λίγο στο μπάνιο......
Και οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στη μουνίτσα......
Επειδη είμαι δυσκοίλιος, όταν χέζω με ακούει όλη η παραλιακή...........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μάγκες.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εμεις εδω στον Πειραια ακουσαμε μεχρι και τους πανηγυρισμους σου μολις τελειωσες.. :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μάγκες.....
δικό σου ήταν ρε αυτό το...ωχ μανα μου τελειώνω?.....και νόμιζα της νίτσας....ίδια φωνή έχετε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμεις εδω στον Πειραια ακουσαμε μεχρι και τους πανηγυρισμους σου μολις τελειωσες.. :grin:
πήρα τηλέφωνο τη νίτσα και εκείνη τη στιγμή σκόραρε ο δικός της.....
Μιλάμε έχουμε βουλιάξει το λεκανοπέδιο.....
Πολλά ντι μπι λέμε......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δικό σου ήταν ρε αυτό το...ωχ μανα μου τελειώνω?.....και νόμιζα της νίτσας....ίδια φωνή έχετε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδή πάντως το πρόβλημα είναι χρόνιο, έχω ενημερώσει τα γειτόνια ότι η φράση που ξεστομίζω στο τέλος
"ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ" δεν είναι ενεργητικός αλλαλασμός αλλά παθητική ανακούφισις μετά πλείστου άλγους.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επειδή πάντως το πρόβλημα είναι χρόνιο, έχω ενημερώσει τα γειτόνια ότι η φράση που ξεστομίζω στο τέλος
"ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ" δεν είναι ενεργητικός αλλαλασμός αλλά παθητική ανακούφισης μετά πλείστου άλγους.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελεγα να παω πασαλιμανι αλλα θα εχει πολυ φασαρια σημερα...

χαχαχαχαχαχαχα :2funny: οχι ρε στα μερη μου ημουνα σημερα με ακουσαν μονο τα νοτια προαστια....απο βδομαδα πιανω δυτικα....να δινω λες καθημερινο προγραμμα δρομολογιων και να ενημερωνονται οι εκαστοτε δημοι???

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μουνίτσα πολύ σε έχει συγκινήσει-εξιτάρει
το εν λόγω θρεντ!....  :grin:  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
η γαρδούμπα είναι ένα τεϊστ όπως και να το κάνουμε ελληνικότατο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχα :2funny: οχι ρε στα μερη μου ημουνα σημερα με ακουσαν μονο τα νοτια προαστια....απο βδομαδα πιανω δυτικα....να δινω λες καθημερινο προγραμμα δρομολογιων και να ενημερωνονται οι εκαστοτε δημοι???

εγώ δεν θέλω ούτε πρόγραμμα, ούτε εκδρομές, ούτε τίποτα.
Εάν θέλεις σπόνσορα εγώ δεν δύναμαι γιατί δεν παίρνω ποτέ κωλο-δάνεια για αναπτυξιακούς λόγους.
Είναι κι αυτός ο πούστης ο ΤΗΡΕΣΙΑΣ..................
Ενας κώλος δεν έχει οικονομικές ευκαιρίες........... Αμα ήταν καμμιά κατοστή το συζητάγαμε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......

εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!

Ντάξει κωλοχωνείο είσαι και καμαρώνεις.....
Ο Περαίας ολόκληρος που σε ακούει τι φταίει;
Μήπως σε ακούει πριν τον φας όπως κράζουν οι γάτες να τις γαμήσουν;
Γιατί είναι κάτι καριόλες γάτες στη γειτονιά μου που φωνάζουν πριν τον φάνε σαν μουνίτσες..........

Riskos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες  :boobies:

Κατα την γνωμη σου πια ειναι η καλυτερες στασεις για;
α)Να μην ποναει η γυναικα.
β)Περισσοτερος ερεθισμος και ευχαριστιση.
γ)Βαθυτερη διεισδηση.

Δεκτες απαντησεις και απο αλλους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατα την γνωμη σου πια ειναι η καλυτερες στασεις για;
α)Να μην ποναει η γυναικα.
β)Περισσοτερος ερεθισμος και ευχαριστιση.
γ)Βαθυτερη διεισδηση.

Δεκτες απαντησεις και απο αλλους.

α) κάθε γυναίκα έχει τη στάση της
β) περί ορέξεως κολοκυθόσπορος
γ) τώρα είναι ερώτηση αυτή; Πάρε χάρακα.
15 πόντοι είναι λιγότεροι από 20 αρα δεν πατώνουν εύκολα......

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......

εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!

Εγώ απλά θέλω να πω ότι εφόσον η γνώση αυτή βασίζεται σε συλλογή πληροφοριών από γυναίκες - και προφανώς έτσι έχει γίνει - συνεπώς αυτή τη συγκεκριμένη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το αν πονάει, πώς νιώθει, πότε χύνει, πότε καβλώνει μια γυναίκα, μπορεί να την έχει πραγματοποιήσει ο οποιοσδήποτε άντρας και γι'αυτό είπα στο προηγούμενο ποστ μου ότι δε θεωρώ σωστή αντιμετώπιση να λέμε στους άντρες ότι "αφού δεν είσαι γυναίκα δεν ξέρεις, άρα μη μιλάς".
Κατ' αντιστοιχία κι εμείς που είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς νιώθει ένας άντρας, με τι καβλώνει ακριβώς, γιατί θέλει να γαμάει πολλές γκόμενες, γιατί γουστάρει μπουρδέλα ή στριπτιζάδικα, τι σημαίνει για κείνον να απατάει μια γυναίκα, γιατί γουστάρει να πληρώνει για να γαμήσει, γιατί γουστάρει κώλο και όχι μουνί πχ. και ούτε δικαιούμαστε να λέμε "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες" απλά και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνουμε (και αναφέρομαι γενικά στο γυναικείο φύλο, όχι σε σένα προσωπικά). Αλλά το κάνουμε.
Το κάθε φύλο, πάντα μελετάει το άλλο. Και αποκτά γνώσεις που φυσικά και άπτονται της πραγματικότητας. Είναι σα να λέμε κιόλας ότι ένας προπονητής που δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, δεν είναι δυνατό να προπονήσει ομάδα, επειδή δεν έχει παίξει μπάλα και δεν ξέρει. Σαν το Μουρίνιο ένα πράγμα ας πούμε..........
Ελπίζω το point μου να έγινε κατανοητό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Εγώ απλά θέλω να πω ότι εφόσον η γνώση αυτή βασίζεται σε συλλογή πληροφοριών από γυναίκες - και προφανώς έτσι έχει γίνει - συνεπώς αυτή τη συγκεκριμένη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το αν πονάει, πώς νιώθει, πότε χύνει, πότε καβλώνει μια γυναίκα, μπορεί να την έχει πραγματοποιήσει ο οποιοσδήποτε άντρας και γι'αυτό είπα στο προηγούμενο ποστ μου ότι δε θεωρώ σωστή αντιμετώπιση να λέμε στους άντρες ότι "αφού δεν είσαι γυναίκα δεν ξέρεις, άρα μη μιλάς".
Κατ' αντιστοιχία κι εμείς που είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς νιώθει ένας άντρας, με τι καβλώνει ακριβώς, γιατί θέλει να γαμάει πολλές γκόμενες, γιατί γουστάρει μπουρδέλα ή στριπτιζάδικα, τι σημαίνει για κείνον να απατάει μια γυναίκα, γιατί γουστάρει να πληρώνει για να γαμήσει, γιατί γουστάρει κώλο και όχι μουνί πχ. και ούτε δικαιούμαστε να λέμε "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες" απλά και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνουμε (και αναφέρομαι γενικά στο γυναικείο φύλο, όχι σε σένα προσωπικά). Αλλά το κάνουμε.
Το κάθε φύλο, πάντα μελετάει το άλλο. Και αποκτά γνώσεις που φυσικά και άπτονται της πραγματικότητας. Είναι σα να λέμε κιόλας ότι ένας προπονητής που δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, δεν είναι δυνατό να προπονήσει ομάδα, επειδή δεν έχει παίξει μπάλα και δεν ξέρει. Σαν το Μουρίνιο ένα πράγμα ας πούμε..........
Ελπίζω το point μου να έγινε κατανοητό.

Αμα δεν ουρλιάξεις να σ ακούσει όλος ο Πειραίας εγώ δεν σε ακούω........

Αναγωγή ελληνίδας μπαζόλας......
Αφού εγώ γαμιέμαι απ τον κώλο και μ ακούει όλος ο Περαίας και χύνω έχω μάθει τα πάντα γύρω απ το πρωκτικό σεξ όλων των γυναικείων κώλων......
Φαντάζεσαι να φωνάζαν όλες έτσι σε όλο τον Περαία.....

Θα πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αμα δεν ουρλιάξεις να σ ακούσει όλος ο Πειραίας εγώ δεν σε ακούω........

Αναγωγή ελληνίδας μπαζόλας......
Αφού εγώ γαμιέμαι απ τον κώλο και μ ακούει όλος ο Περαίας και χύνω έχω μάθει τα πάντα γύρω απ το πρωκτικό σεξ όλων των γυναικείων κώλων......
Φαντάζεσαι να φωνάζαν όλες έτσι σε όλο τον Περαία.....

Θα πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν.......

Χώρια που τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί ένας άντρας να ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα περί γυναικών, επειδή προφανώς και έχει συναναστραφεί στο συγκεκριμένο θέμα με πολύ περισσότερες γυναίκες από ό,τι εγώ για παράδειγμα :2funny:
Εγώ μπορεί να ξέρω άριστα πώς νιώθω εγώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πώς νιώθουν οι άλλες. Κι εμένα θα μου πουν αν τις ρωτήσω. Κατά τον ίδιο τρόπο που θα πουν και στους άντρες οι οποίοι αποκτούν τη γνώση που λέγαμε πριν. :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Χώρια που τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί ένας άντρας να ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα περί γυναικών, επειδή προφανώς και έχει συναναστραφεί στο συγκεκριμένο θέμα με πολύ περισσότερες γυναίκες από ό,τι εγώ για παράδειγμα :2funny:
Εγώ μπορεί να ξέρω άριστα πώς νιώθω εγώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πώς νιώθουν οι άλλες. Κι εμένα θα μου πουν αν τις ρωτήσω. Κατά τον ίδιο τρόπο που θα πουν και στους άντρες οι οποίοι αποκτούν τη γνώση που λέγαμε πριν. :sunglasses:
πίστεψέ με ειδικά εσύ σε σχέση με κάποιες ρωσσίδες που ξέρω (και ξέρεις ότι ξέρω) είσαι η μέρα με τη νύχτα........
Οχι με την κακή έννοια....

Πάντως ευτυχώς που δε μου έχει τύχει να σας ακούσει όλη η Αθήνα γιατί θα άκουγε μετά και όλες τις Χριστοπαναγίες που θα επακολουθούσαν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom