Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 790 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 542 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 262 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.922

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Η δικιά μου μου έδινε κωλο οπότε ήθελα..μέχρι που έγινε το ατύχημα και ξενέρωσα δεν τις το είπα μην αισθανθεί άσχημα και έχω 2 χρόνια να την πάρω από πίσω...τώρα προσπαθώ να την βάλω να κάνει κλυσμα πήραμε την φούσκα αλλά δεν κάνει δουλειά βάζει αέρα αντί νερό και δεν ξέρω τι να κάνω πήραμε ένα ακόμα συνδέεται με το ντουζ αλλά την πονάει όταν το τραβάει προς τα εξω τι άλλο να δοκιμάσουμε;
Να βάζει λιπαντικό όταν το χρησιμοποιεί για να μην πονάει

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Η δικιά μου πάντως δίνει κωλαράκι κ της αρέσει κ πολύ, χύνει σαν τρελή. Όχι συνέχεια αλλά 1-2 φορές τον μήνα σίγουρα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χτες έκανα τη γυναίκα μου και έχυσε σαν τρελή από τον κώλο αλλά με δάκτυλο.... δύσκολα μου δίνει κώλο εκτός αν έχει πιεί πολύ....

Ξεκίνα να την ποτίζεις τύπε...

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.862
Πόντοι
1.336
Φυσικά και τον δίνουν ,ερωτογενής ζώνη είναι και αυτή η περιοχή αρκεί να μην έχει πέσει σε κάποιον προηγούμενο μλκα που νόμισε ότι η πίσω τρύπα είναι νιμού .Σε αυτήν την περίπτωση θέλει πολύ υπομονή και να την κάνεις να σε εμπιστευτεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Κολο πάντα με προφιλακτικο γιατί παραμονεύουν πολλές ασθένειες ...Τώρα αν μια γκομενα γουσταρει να σου τον δώσει,αργα η γρήγορα θα σε οδηγήσει αυτή...Γενικά δεν το πιέζουμε το θέμα ,γιατι υπάρχουν ταμπού, αναστολες, και φόβοι ...Και βέβαια σαφώς και τον δίνουν οι Ελληνίδες αλλα ίσως τελικά να είναι μικρό το ποσοστό...με τις περισσότερες μάλλον να αρέσκονται στο δάχτυλο ...
Eχει κάτι ναυάγια που βαράνε ακα και μάλιστα περηφανεύονται για αυτό...θα πήγε το σκατό στην κάλτσα μέχρι να βεβαιωθούν ότι ,κατά τύχη,δεν κολλήσανε τίποτα.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.586
Πόντοι
1.196
Λοιπόν στην χτεσινή περιπέτεια που είπα σε άλλο νήμα ...ναι και φυσικά θέλουν από κώλο....και ταυτόχρονα από μουνι ....
Σωστος......
Και αν παιζεις ταυτοχρονα και με την κλειτοριδα τους εκει ειναι ολα τα λεφτα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
με αυτη τη λογικη ολες θα αποκτησουν αυτοανοσο νοσημα γιατι καμια δε εκφραζει τα συναισθηματα της αφου και να γουσταρει καποιον δε θα του το πει θα περιμενει να κανει παντα ο αντρας το πρωτο βημα οποτε με αυτη τη λογικη αφου οι γυναικες δε φλερταρουν πρωτες ποτε θα παθουν ολες αυτοανοσο εμ δε ειναι ετσι αλλιως θα ηταν ολες με αυτοανοσα.
Και να κάνει το πρώτο βήμα ο άνδρας αυτές πάλι θα πουν "όχι" γιατί δεν νιώθουν έτσι η γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Να υποθέσουμε ότι δεν τον άφησε καν να προσπαθήσει για δεύτερη...
Δεν ήταν η πρώτη,την έπαιρνα εβδομαδιαίος από πίσω, αλλά πάντα ήρεμα και χαλαρά αλλά εκείνη την μέρα δεν μπορούσα να ελέγξω τις καύλες και έγινε ότι έγινε!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν ήταν η πρώτη,την έπαιρνα εβδομαδιαίος από πίσω, αλλά πάντα ήρεμα και χαλαρά αλλά εκείνη την μέρα δεν μπορούσα να ελέγξω τις καύλες και έγινε ότι έγινε!!!
Έχασες τον έλεγχο και τιμωρήθηκες...σε κάθε πτυχή της ζωής συμβαίνει αυτό.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056

xdx

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
67
Πόντοι
0
η απαντηση στο ερωτημα του νηματοθετη δεν ειναι ναι ή οχι.

κατ εμε ειναι αυτες που ονομαζω ξεκολλακια κ το δειχνουν ειτε με το ντυσιμο ειτε με το βλεμμα ειτε με τον λογο τους ή και τις πραξεις τους και ΔΙΝΟΥΝ κωλο.

και ειναι κ αυτες που ΔΕΝ δινουν κωλο π δεν εχουν την παραπανω εικονα, κινηση και ομιλια, αυτες π δειχνουν πιο σοβαρες και ειναι στην πραξη πιο σοβαρες. ΔΕΝ δινουν κωλο κ ας την εχεις παντρευτει και ας της εχεις σιδερωσει τα ρουχα και ας την πηγες διακοπες με ολα τα λουσα και ας ας ας!!!!! γτχμ...

Αναφερομαι στον κανονα (κατα εμε) και οχι στις εξαιρεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom