Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.586
- Πόντοι
- 1.196
Σωστα....Έχω ακούσει ότι όσες τον χρησιμοποιούν και έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία ζουν οργασμους από εκεί...
Σωστα....Έχω ακούσει ότι όσες τον χρησιμοποιούν και έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία ζουν οργασμους από εκεί...
Συμφωνω.....και οι επαρχιες εχουν τον τροπο τους......Κόλλησες με τις μικρές κοινωνίες βρε συναγωνιστή. Επανειλημμένα το αναφέρεις... αλλαξοκωλιάζονται και στις επαρχιακές πόλεις. Λάρισσα, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάτρα, Καλαμάτα. Όρεξη να 'χεις και καύλες.
Ετσι......της γυναικας πρεπει να τις βουλωνεις ολες τις τρυπες για να ειναι καλημενη.....Είμαι απόλυτα σύμφωνη
Ετσι φιλε σωστα τα λες....ξεκολιασμα με παιξιμο κλειτοριδας και εαν εχεις και κανα δονητη για το μουνι εκει εισαι οκ....Προσωπικά τρεις από τις "κωλοδότριες" που μου τύχανε, χύνανε γλυκά και με ένα έντονο ξελίγωμα, όπως το περιγράφανε μετά. Πρωτόγνωρος οργασμός και εντελώς διαφορετικός από τους κλασσικούς, γι'αυτό και επιδιώκαν το ξεκώλιασμα. Αν παίζουν και κλειτορίδα τότε είναι πολυδιάστατος ο οργασμός και πολύ πιο έντονος φυσικά.
Τώρα νομίζω είναι 26-27 κάτι τέτοιο
Πιτσιρικα καυλιάρα!!!Τώρα νομίζω είναι 26-27 κάτι τέτοιο
Κανένα κώλο αφιέρωσε μας και ασε τα ποιήματα!!!Παρ ολα αυτα θα σας αφιερωσω το τελευταιο μου ποιημα απο την συλλογη μου " Του κωλου τα εννιαημερα"
Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για το σπαμαρισμα....ετσι για να ευθυμησουμε λιγο....
Κωλε γλυκιε και ομορφε
Τρυπουλα μου ωραια..
Να στον καρφωσω θα θελα...
Κι ας βγει με καραμελα...
Τη γλυκα εχει και ηδονη...
Να χυνεις μες τον κωλο..
Λες κι ειναι η πρωτη σου φορα
Που εκαρφωνεις κωλο...
Τη να το κανεις βρε παιδια..
Μας βγαζουνε το λαδι...
Τον κωλο να μας δωσουνε
Κι ας ταζουμε μεταξι...
Driver δεν παιζεσαι.....Κανένα κώλο αφιέρωσε μας και ασε τα ποιήματα!!!
Ναι είναι πολύ προσπαθώ ακόμα μπας και την γαμησω αλλά μου κάνει την δύσκολη πια σαν να το έχω χάσει το κορμί λογικά θα γαμιεται με άλλονΠιτσιρικα καυλιάρα!!!
Ακριβώς αυτό είναι το καλύτερο κλυσμα που μπορείς να κάνεις για να μην έχεις... απρόοπταΤο καλυτερο ειναι odin.....ξεβιδωνεις το τηλεφωνο απο το ντουζ και χωνεις λιγο απο το σπειραλ στον κωλο.....κανεις κανα δυο πλυσεις και ολα καλα.....
Το ουκρανακι που γαμαω τον τελευταιο καιρο αυτο κανει....
Αυτα τα κλεισματα δεν κανουν καλη δουλεια μου ειπε.....
Χα χα χα.....
Το έχεις δοκιμάσει?Ακριβώς αυτό είναι το καλύτερο κλυσμα που μπορείς να κάνεις για να μην έχεις... απρόοπτα
Χρόνια τώρα...Το έχεις δοκιμάσει?
τυπε τελικα δεν κρατηθηκες ,σε επνιξε το δικιο γλους και αποφασισες να το μοιραστεις γλατς εδω παρεουλα μαζι μας γλουτς γλατς ....Η γυναικα μου δεν δινει συχνα κωλο .... αλλα μου κανει τ αλλο περνει το καυλι μου χαιδευει την κωλοτρυπιδα της καυλωνω εγω αυτη το μουνι της υγραινετε γλους μπαινει λιγο μεσα στο κωλο της δεν μου το βαζει ολο μεσα γλουτς γλατς ανοιγη λιγο κοκινιζει ποναει ελα λιγο μου λει .... της το κανω μια φορα σχεδον ολο εκλασε δυο τρεις φορες συμβαινουν αυτα .... και τσακ χυνω μεσα στο κωλο της ......