Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Iωση διαρΗ1Ν1Δεν μπορούσε να είναι αυτή σε έξαρση; Που έχουμε γεμίσει covid και η Η1Ν1;
Iωση διαρΗ1Ν1Δεν μπορούσε να είναι αυτή σε έξαρση; Που έχουμε γεμίσει covid και η Η1Ν1;
Δεν είναι θέμα ταλέντου, ούτε μεγέθους, είναι θέμα τύχης της συγκεκριμένης γυναίκας καθώς κόλπος και κώλος εφάπτονται. Είναι και έντονα κολπική, που σημαίνει ότι χωρίς μεγάλη προσπάθεια χύνει πολύ. Το είχα ψάξει και συμβαίνει σε αρκετές, μου έχει τύχει σε ακόμα μία αλλά όχι τόσο έντονα. Πάντως έχεις δίκιο, σε κάνει και νιώθεις ταλέντο η φάση καθώς χύνει κάθε φορά που πηδιόμαστε ακόμα και σε ξεπέτες.Αν τριβει την κλειτορίδα της, οκ, αν δεν την τρίβει, πώς χύνει από τον κώλο; Θα είσαι μεγάλο ταλέντο μάλλον!
Ολα θέμα τρόπου ειναι...Νομιζω τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου, η διαφορα ειναι οτι το ξεκωλακι μπορει να το δινει παντου,να μπαινεις μεσα και να ειναι χαοτικο το κενο και να μη καταλαβαινει η τυπισσα τιποτα.Η 2η περιπτωση μπορει να ειναι η διακριτικη κυρια της διπλανης πορτας, περιποιημενη και καθαρη που στις καταλληλες συνθηκες να γινει ηφαιστειο και εκει τα κανει ολα.Αν σε εμπιστευτει και δεν εισαι ατσουμπαλος και κωλο θα δωσει,και θα τα καταπιει και ΑΤΜ θα κανει.Εγω οσες εχω παρει απο κωλο ανω των 35-40 σπανια θα ελεγες οτι δινουν αν θα τις εβλεπες
Συνολικά μάλλον όχι, ή εγώ είμαι άτυχος
Aπο γκόμενες ελάχιστες, στην πραγματικότητα 1-2 το θέλανε και το ζήταγαν πραγματικά, η σύζυγος, ποτέ δεν ήταν ένθερμη lol για κώλο λόγω πόνου, μόνο μετά απο πολύ πιώμα κλπ κλπ.Από γκόμενες ή από την γυναίκα σου?
Κυρίως έχει να κάνει με τη γυναίκα αυτό. Μου έχει τύχει γυναίκα που είχε κάθε φορά οργασμό όταν το κάναμε απ' τον κωλο. Ήμουν ο πρώτος της (από κωλο), δεν ξέρω με τους επόμενους τι έγινε. Μιλάμε για οργασμό δίχως χέρια κλπ. Εκείνη μου το περιέγραψε ως έναν οργασμό που προκαλείται από την πίεση στην κλειτορίδα που ασκεί το πέος όταν μπαίνει κωλο. Πετύχαινε οργασμό στα τέσσερα και μπρούμυτα, ποτέ ανάσκελα. Όχι ιδιαίτερα δυνατός οργασμός, σε αντίθεση με τους οργασμους που είχε όταν έπαιζε το μουνί της και τον έτρωγε από κωλο ταυτόχρονα. Εκεί έτρεμε σαν ψαριΑν τριβει την κλειτορίδα της, οκ, αν δεν την τρίβει, πώς χύνει από τον κώλο; Θα είσαι μεγάλο ταλέντο μάλλον!
ΟΥΑΟΥ!!!Εκείνη μου το περιέγραψε ως έναν οργασμό που προκαλείται από την πίεση στην κλειτορίδα που ασκεί το πέος όταν μπαίνει κωλο.
Τι σου φαίνεται περίεργο κυρ-Ωρίωνα; Εσύ μας έλεγες ότι "καμιά φορά κάνουν παιδιά και από τον κώλο, σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει"....ΟΥΑΟΥ!!!
Άλλο το παιδί...ο γυναικείος οργασμός είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία, Δάσκαλε.Τι σου φαίνεται περίεργο κυρ-Ωρίωνα; Εσύ μας έλεγες ότι "καμιά φορά κάνουν παιδιά και από τον κώλο, σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει"....
Σε ποιο νησί φίλε μου; Στην χαμένη Ατλαντίδα συνέβησαν αυτά; Ένα θα σου πω: σκληρή δουλειάΆλλο το παιδί...ο γυναικείος οργασμός είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία, Δάσκαλε.
Βέβαια, τώρα που το συζητάμε, θυμήθηκα μια κοπέλα παλιά, στο νησί, κολπική, η οποία ερχόταν σε οργασμό με πίπα. Χτυπούσε το πέος στο λάρυγγα και μέσω οισοφάγου, η πίεση μεταφερόταν στον κόλπο και έτσι τελείωνε.
Σπάνιο αλλά (αν γνωρίζεις από βελονισμό) εξηγείται.
Όχι, στο Γαϊδουρονήσι.Σε ποιο νησί φίλε μου; Στην χαμένη Ατλαντίδα συνέβησαν αυτά;
Ε....προσπαθώ...δεν παρατηρείς κάποια βελτίωση; Πόσο πιο σκληρή χρειάζεται;Ένα θα σου πω: σκληρή δουλειά
Με γκομενες δε μου ετυχε ποτε να το ζητησουν. Με τη γυναικα μου δεν ειναι οτι γινεται και συχνα, αλλα ειναι πιο δεκτικη οσο περνανε τα χρονια και δειχνει να της αρεσει περισσοτερο..Aπο γκόμενες ελάχιστες, στην πραγματικότητα 1-2 το θέλανε και το ζήταγαν πραγματικά, η σύζυγος, ποτέ δεν ήταν ένθερμη lol για κώλο λόγω πόνου, μόνο μετά απο πολύ πιώμα κλπ κλπ.
αυτο το κανουν ολες οι κοτεςΤι σου φαίνεται περίεργο κυρ-Ωρίωνα; Εσύ μας έλεγες ότι "καμιά φορά κάνουν παιδιά και από τον κώλο, σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει"....
Α! την πορνη....Με γκομενες δε μου ετυχε ποτε να το ζητησουν. Με τη γυναικα μου δεν ειναι οτι γινεται και συχνα, αλλα ειναι πιο δεκτικη οσο περνανε τα χρονια και δειχνει να της αρεσει περισσοτερο..
Τι σου φαίνεται περίεργο κυρ-Ωρίωνα; Εσύ μας έλεγες ότι "καμιά φορά κάνουν παιδιά και από τον κώλο, σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει"....
Με αυτήν την δήλωση, επιβεβαιωνεται ότι έχουμε ισχυρή "Κλιμα" τική αλλαγή, με έναν εκ των εκφανσεων της, τον σεξουαλικο επιρρεασμο των 2 φύλων. Εγώ πάλι, παραμένω παραδοσιακός, δεν βάζω τίποτα στον κωλο μου...Και εμένα μου αρέσει πολύ από κώλο!!!!!!!
Γνώρισα κάποια στα 40 της, χωρισμένη. Παρθένα από κώλο. Με τα πολλά και με τα λίγα, την έπεισα να την πάρω από κώλο μετά από κάνα 4μηνο σχέσης. Σιγά σιγά, λίγο λίγο, κάνα 3μηνο... Μετά από αυτό το διάστημα, το βάλαμε στο παιχνίδι. Στην αρχή το έκανε γιατί το ήθελα εγώ. Μετά το έκανε, γιατί της το επέβαλα. Ήξερε ότι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα της γαμούσα τον κώλο. Ήθελε δεν ήθελε... Απλά στηνόταν γιατί ήξερε ότι το ήθελα... στν αρχή το έκανε γιατί το ήθελα εγώ, μου έκανε απλά το χατήρι. Στην αρχή με πόνο και λίγα κλάματα. Μετά από υποταγή. Μετά από λίγο, στηνόταν το τσουλί μου από συνήθεια. Μετά από κάποιους μήνες, στηνόταν η πόρνη μου από επιθυμία και καύλα. Μετα από κάνα χρόνο σχέσης, ήθελε η γαμιόλα να της ξεσκίζω το κωλί σε υπαίθριο χώρο, μέρα μεσημέρι. Λίγο αργότερα, την ξέσκιζα την πουτάνα γιατί ήταν απλά μια πουτάνα... Μετά ήταν απαραίτητο αλατοπίπερο... το μουνί της, το κωλί της, το στόμα της.... όλα ίδια... ήξερε ότι μου ανήκει το στόμα της, το μουνί της, ο κώλος της... τώρα πλέον, με τρελή επιθυμία να την γαμάω από παντού... όπως θέλω, όποτε θέλω... όλα μέσα... τσουλί ... όμορφο και υπάκουο.
Χαχαχα πολύ καλό ...ούτε εγώ βάζω...έτσι στο φλου το άφησα όπως θέλει το διαβάζει ο καθεναςΜε αυτήν την δήλωση, επιβεβαιωνεται ότι έχουμε ισχυρή "Κλιμα" τική αλλαγή, με έναν εκ των εκφανσεων της, τον σεξουαλικο επιρρεασμο των 2 φύλων. Εγώ πάλι, παραμένω παραδοσιακός, δεν βάζω τίποτα στον κωλο μου...
Χαχαχα πολύ καλό ...ούτε εγώ βάζω...έτσι στο φλου το άφησα όπως θέλει το διαβάζει ο καθενας
Στην έρευνα σεξουαλικότητας που είχα κάνει βρήκαμε ότι το 52,6 % των Ελληνίδων δεν το κάνει ποτέ, το 27,7 το κάνει σπανίως, το 14,4 το κάνει συχνά και και το 5,2 το κάνει πάντα.
Έρευνα σεξουαλικότητας: Πολύ απελευθερωμένη αλλά σχετικά πιστή η μέση Ελληνίδα !