Γνώρισα κάποια στα 40 της, χωρισμένη. Παρθένα από κώλο. Με τα πολλά και με τα λίγα, την έπεισα να την πάρω από κώλο μετά από κάνα 4μηνο σχέσης. Σιγά σιγά, λίγο λίγο, κάνα 3μηνο... Μετά από αυτό το διάστημα, το βάλαμε στο παιχνίδι. Στην αρχή το έκανε γιατί το ήθελα εγώ. Μετά το έκανε, γιατί της το επέβαλα. Ήξερε ότι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα της γαμούσα τον κώλο. Ήθελε δεν ήθελε... Απλά στηνόταν γιατί ήξερε ότι το ήθελα... στν αρχή το έκανε γιατί το ήθελα εγώ, μου έκανε απλά το χατήρι. Στην αρχή με πόνο και λίγα κλάματα. Μετά από υποταγή. Μετά από λίγο, στηνόταν το τσουλί μου από συνήθεια. Μετά από κάποιους μήνες, στηνόταν η πόρνη μου από επιθυμία και καύλα. Μετα από κάνα χρόνο σχέσης, ήθελε η γαμιόλα να της ξεσκίζω το κωλί σε υπαίθριο χώρο, μέρα μεσημέρι. Λίγο αργότερα, την ξέσκιζα την πουτάνα γιατί ήταν απλά μια πουτάνα... Μετά ήταν απαραίτητο αλατοπίπερο... το μουνί της, το κωλί της, το στόμα της.... όλα ίδια... ήξερε ότι μου ανήκει το στόμα της, το μουνί της, ο κώλος της... τώρα πλέον, με τρελή επιθυμία να την γαμάω από παντού... όπως θέλω, όποτε θέλω... όλα μέσα... τσουλί ... όμορφο και υπάκουο.