Φιλε μου προσωπικα καρφι δε μου καιγεται αν απολαμβανεις το σεξ ή οχι. Η σταση σου να ασκεις τοσο εντονη κριτικη υποδεικνυει δικα σου προβληματα τα οποια πρεπει να λυσεις. Πιθανοτατα εχεις πολλες καταπιεσμενες φαντασιωσεις οι οποιες ξεκινουν απο ενα καταπιεστικο περιβαλλον.
εγώ όσο απολαμβάνω το χύσιμο σ ένα σφιχτό , υγρό, καβλωμένο μουνί και ακάποτο εννοείται (όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις) , δεν απολάμβάνω το χύσιμο στον κώλο.
ο κώλος βασικά ερεθίζει ένα τμήμα του εγκεφάλου μας...και αυτό είναι που με κάνει να θέλω να την ξεκωλιάσω...ειδικά όταν το ζητάει η γυναίκα και το γουστάρει. Όταν δε μπορεί μια γυναίκα να χύσει με το κωλογαμήσι...μιλάμε το απόλυτο σκηνικό που δεν ξεχνάει κανείς σ όλη του τη ζωή.
Μια φορά που έτυχε και θυμάμαι το πήδημα αυτό λεπτό προς λεπτό (δε μιλάμε για επαγγελματία φυσικά)
Δεν υπαρχει γυναικα στον πλανητη που να εχει παρθενο κωλο. Μαλιστα στην Ελλαδα παλαιοτερα, οταν οι αντρες ζηταγανε απο μπρος παρθενα απο πισω μπαιναν τρενα....
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω αμαλαχει. πανω εκει που εσπρωχνα ελλεινιδα στο βαθος σκονταφτα σε κατι σκληρο . καταλαβα οτι ηταν σκατουλα εκανα υπομονη γιατι δεν ηθελα να προσβαλω το μουνετο προσπαθησα να σπρωχνω αργα και σταθερα γιατι η κουραδα εδειχνε οτι ηταν ετοιμη να αλλαξει θεση. οποτε εβαλα ρελαντι κοφτεσ ανασες μεχρι να τελειωσω. νταξ να πουμε ολα στο προγραμμα ειναι
Παιδιά, ως οπαδός του πρωκτικού, έχω να σας πω ότι οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να τον πάρουν από πίσω και δικαίως. Αλλά αν κάποιος την κωλογαμήσει σωστά και με τρυφερότητα, θα θελήσουν ξανά. Μερικές καταντάνε να το προτιμούν από το κολπικό. Αν έχετε υπομονή και δεν αντιμετωπίζετε τον κώλο της ως ένα fleshlight, θα θελήσει ξανά και ξανά.
Οπότε ναι, οι (ελληνίδες) γυναίκες γαμιούνται από κώλο.