Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Πάντα γαμάω κόλο είναι απόλυτη απόλαυση για την γυναίκα να της ανοίγεις την κολοτρυπίδα της και να χύνει το μουνί της!!!!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Θίχτηκες ;; κλάψε τώρα στην γωνίτσα σου μικροτσουτσουνε χαααχαααα
Φιλε μου προσωπικα καρφι δε μου καιγεται αν απολαμβανεις το σεξ ή οχι. Η σταση σου να ασκεις τοσο εντονη κριτικη υποδεικνυει δικα σου προβληματα τα οποια πρεπει να λυσεις. Πιθανοτατα εχεις πολλες καταπιεσμενες φαντασιωσεις οι οποιες ξεκινουν απο ενα καταπιεστικο περιβαλλον.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εγώ όσο απολαμβάνω το χύσιμο σ ένα σφιχτό , υγρό, καβλωμένο μουνί και ακάποτο εννοείται (όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις) , δεν απολάμβάνω το χύσιμο στον κώλο.

ο κώλος βασικά ερεθίζει ένα τμήμα του εγκεφάλου μας...και αυτό είναι που με κάνει να θέλω να την ξεκωλιάσω...ειδικά όταν το ζητάει η γυναίκα και το γουστάρει. Όταν δε μπορεί μια γυναίκα να χύσει με το κωλογαμήσι...μιλάμε το απόλυτο σκηνικό που δεν ξεχνάει κανείς σ όλη του τη ζωή.
Μια φορά που έτυχε και θυμάμαι το πήδημα αυτό λεπτό προς λεπτό (δε μιλάμε για επαγγελματία φυσικά)

περασμένα μεγαλεία...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 212825

Επισκέπτης
μονο μεχρι να παντρευτουνε. Μετα ειναι ΄΄κυριες΄΄.

Για ν' ακούσω τις γνώμες και τις εμπειρίες σας... :boff:

( και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε γι αυτό: ;) )
Δεν ξέρω για τους Έλληνες αλλά στους Αλβανούς δίνουν κατευθείαν κώλο.

Mike96

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Παντως εξωτερικό οι περισσότερες γουστάρουν φουλ, για εδώ τίποτα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Παντρεμένος βαρετός τυπάς που μέχρι και με εργαζόμενα κορίτσια ζητάς βανίλια ιεραποστολικό.
Σαν να βλέπω αμερικανική ταινία με ήρωα έναν τύπο που ζει σε μια απομονωμένη κοινωνία στην μέση του πουθενά....

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Δεν υπαρχει γυναικα στον πλανητη που να εχει παρθενο κωλο. Μαλιστα στην Ελλαδα παλαιοτερα, οταν οι αντρες ζηταγανε απο μπρος παρθενα απο πισω μπαιναν τρενα....

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω αμαλαχει:headbaning1:. πανω εκει που εσπρωχνα ελλεινιδα στο βαθος σκονταφτα σε κατι σκληρο :confused::confused::confused:. καταλαβα οτι ηταν σκατουλα:undecided::undecided::undecided: εκανα υπομονη γιατι δεν ηθελα να προσβαλω το μουνετο:sad2: προσπαθησα να σπρωχνω αργα και σταθερα γιατι η κουραδα εδειχνε οτι ηταν ετοιμη να αλλαξει θεση. οποτε εβαλα ρελαντι κοφτεσ ανασες μεχρι να τελειωσω. :fuck1: νταξ να πουμε ολα στο προγραμμα ειναι :heavymetalbig:
και γιατι δεν εδινεσ μια να παει μεσα απο κι που ηρθε

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Φυσικά και γαμιούνται από κώλο.....Ιδίως οταν περνανε στην ηλικία των 40 και πάνω γουστάρουν τρελλό ξεκώλιασμα...
Ναι και η δικιά μου το ίδιο δες φωτογραφίες στο ...γυμνές γυναίκες μας

-Snorkel-

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Παιδιά, ως οπαδός του πρωκτικού, έχω να σας πω ότι οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να τον πάρουν από πίσω και δικαίως. Αλλά αν κάποιος την κωλογαμήσει σωστά και με τρυφερότητα, θα θελήσουν ξανά. Μερικές καταντάνε να το προτιμούν από το κολπικό. Αν έχετε υπομονή και δεν αντιμετωπίζετε τον κώλο της ως ένα fleshlight, θα θελήσει ξανά και ξανά.

Οπότε ναι, οι (ελληνίδες) γυναίκες γαμιούνται από κώλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom