Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Πριν πολλά χρόνια ..δεύτερη φορά αραβωνιασμενος...με πολύ καλό μουνι και πολύ καλή στο σεξ ειχ τις εμπειρίες της....το κάναμε αρκετά συχνά και διάφορα περίεργα με δονητές κτλ...κοντά στα δύο χρόνια ένα βράδι μου λέει γαμαμου τον κωλο και χύσε μέσα ξαφνικά τώρα .... φυσικά το έκανα ...και η καργιολα έχυνε ποτάμι από το μουνι....μετά από έναν μήνα μου είπε χωρίζουμε έχω άλλων .... Χάχαχα...εγώ το έπαιζα αγαπούλας...και ο άλλος της ξεσκιζε τον κωλο

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.214
Πόντοι
1.056
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ! Μπορείς και καλύτερα ! :smiling-face-with-heart-eyes:

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Εγώ είχα μια γκόμενα που αφού συνήθισε από πίσω ήθελε μόνο από των κώλο,και μαλιστά έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τα πίσω.Κάποια στιγμή βαρέθηκα και πάω να της γαμίσω το μουνί και μου λέει όχι λόγω υγιηνης.Τελικά κάποια στιγμή την γάμησα απο το μουνί,αλλά το μουνί της μου φάνηκε σαν σωλήνα φ100...!!!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.072
Πόντοι
20.686

Fean0r

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Απο εμπειρια οι μικροτερες ναι. Σιγουρα θελουν να δοκιμασουν και μετα ειναι και πως πηγε η πρωτη φορα. Οι μεγαλυτερες πιο δυσκολο.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Απο εμπειρια οι μικροτερες ναι. Σιγουρα θελουν να δοκιμασουν και μετα ειναι και πως πηγε η πρωτη φορα. Οι μεγαλυτερες πιο δυσκολο.
Οι παντρεμένες (δεν ενοοώ στους συζύγους) και οι χωρισμένες άνω των 35 δίνουν αέρα, οι ελεύθερες< 35 πιο δύσκολο

Fean0r

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Οι παντρεμένες (δεν ενοοώ στους συζύγους) και οι χωρισμένες άνω των 35 δίνουν αέρα, οι ελεύθερες< 35 πιο δύσκολο
Απο tinder εκλεισα μωρο για συναντηση και ειχε πει ναι για κωλο. Συναντηση θα ηταν σπιτι της. 22 ελεγε οτι ειναι. Εξαφανιστηκε και με μπλοκαρε απο παντου πριν συναντηθουμε. Αντε βρες ακρη. Για δευτερα βρηκα αλλο 22 χρονο που ζητησε 100 ευρω με κωλο μεσα αλλα πολυ μετριο σε εμφανιση. Θελω να δω αν θα ερθει. Αυτα απο εμενα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.168
Πόντοι
7.865
Εν δυνάμει όλες πηδιούνται και το 99,999%θα έχει έστω δοκιμάσει πρωκτική διείσδυση με κάποιον τρόπο.Συνμήθως οι κοπέλες σε μικρότρερες ηλικίες ψάχνονται γαι νέες εμπειρίες και το δίνουν ευκολότερα,αλλά επίσης είναι άγαρμποι οι γαμιάδες πολλές φορές και μετά δημιουργούν κακές εμπειρίες και δεν μπορούμε να γαμήσουμε και οι υπόλοιποι.Επίσης,παλιότερα,υπήρχαν άλλα θέματα...Για να μην τις πουν γαμιόλες δεν τον έπαιρναν ελεύθερες απο τον κώλο συχνά...Πλέον αυτά έχουν αλλάξει βεβαια και απο εκει και πέρα η καθεμία πάει κατα βούληση.Συνήθως αν έχουν γκομενο και ενώ έχουν γαμηθεί απο τον κώλο,ο γκομενος δεν τις ξεκωλιάζει τον παρατάνε,γιατί τον θεωρούν βαρετό και αυτό γιατί είναι απο εκει και πέρα θέμα εξουσίας και εμπιστοσύνης.Με λίγο λόγια όπου δείτε δουλεμένη κωλοτρυπίδα γαμήστε και όπου φαίνεται ανέγκιχτη ή είναι υπο αμφισβήτηαη ρωτήστε και κατακτήστε.Μην είστε αγαπούλες..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Ενα κολπο που πιανει σχεδον παντα ειναι το εξης
Η γκομενα σε cowgirl και οταν τον βγαζεις χυνεις πανω στην κωλοτρυπιδα της
Της παιζεις τα χυσια πανω στην κωλοτρυπιδα και της βαζεις δακτυλο στον κωλο
Μετα παιζεις το πουτσοκεφαλο πανω στην σουφρα και τον γλυστρας μεσα στον κωλο
Η σκεψη οτι θα παρεις κωλο κραταει την στυση και μετα το χυσιμο
Το προβλημα με αυτη την μεθοδο ειναι οτι η γκομενα ειναι απροετοιμαστη οποτε η μερεντα σχεδον βεβαιη
Χαχαχα ναι έχει γίνει αυτό καθαρή φυσικά αλλά πιο μέσα χωρίς κλυσμα δυσκολα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Και η παντρεμένες με τον άντρα τους όσες έχουν καλή ερωτική ζωή και όχι μία φορά το μήνα εάν τους πει ο άντρας θέλω κάποιες φορές από πίσω θα δώσουν σίγουρα

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Η ερωτηση δεν ειναι αν γαμιουνται ! Το Θεμα ειναι ΑΝ καυλωνουν απο πισω ? Αν η αλλη γουσταρει και καυλωνει ολα καλα.Αν δε μπορει και θελει ο αλλος συνεχεια κολο υπαρχει προβλημα γιατι μια μερα ο αλλος θα παει σε αλλο κολο.Aπο την αλλη αν δεν καυλωνει η αλλη, αλλα τον δινει μονο και μονο επειδη θελει ο αλλος ,θα βρει αλλο πουτσο να της τον δινει στο μουνι.Απο εκει και περα αμα η αλλη ειναι ξινη στη ζωη αστα, δινει δε δινει κολο τι να λεει.Παντως αν καποιος δε θελει συνεχεια κολο , η αλλη αν σε γουσταρει θα στον δωσει ανετα.

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Η δικιά μου δίνει ...και φαίνεται ότι της αρέσει γιατί όταν την χύνω μέσα στο κωλο σκουιρταρι από μπροστά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom