Έχω σχέση με μια 45άρα κάποια χρόνια. Δεν είχε γαμηθεί ποτέ από κώλο, και σιγά σιγά από την αρχή την έπεισα και το κάναμε. Στην αρχή πολύ χαλαρά... μετά το εντάξαμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ή και όταν είχε περίοδο. Ακολούθως το εντάξαμε σχεδόν κάθε μέρα, όταν ήταν σε γόνιμες μέρες και δεν ήθελε να χύσω μέσα της κι απλώς τελείωνα μέσα στον κώλο της. Κάποιες περιόδους, μετά από το γαμήσι από μουνί, απλά τελείωνα μέσα στο κωλάντερό της, έτσι για τη φάση....
Ακολούθως όταν έχανε π.χ. κάποιο στοίχημα, το "έπαθλό" μου ήταν σκληρό γαμήσι από κώλο μόνο.... Ένα βράδυ πραγματικά την ξέσκισα, είχε καυλώσει τρελά και ήθελε να της διαλύσω τον κώλο... το έκανα και μπορώ να πω ότι αυτοσυγκρατήθηκα γιατί ήθελε κι άλλο.... μετά από εβδομάδες που πήγε στον γιατρό για κάποιο θέμα, ο γιατρός με γελάκι πονηρό της είπε ότι το πρωκτικό σεξ χρειάζεται λίγο προσοχή, είχε παρατηρήσει πόσο ανοιγμένη ήταν η σούφρα της... γενικώς τη γαμάω συχνότατα από κώλο, συνήθως κατόπιν προτροπής της, άλλοτε στήνεται απλά για να μπω μέσα της να τελειώσω και πολύ σπάνια δεν το θέλει πραγματικά και στήνεται επειδή εγώ επιμένω... Μια άλλη 40άρα που γαμάω τώρα, επίσης σχεδόν παρθένα από κώλο, βρίσκεται σε στάδιο "εκπαίδευσης".... Γενικώς το πρωκτικό σεξ χρειάζεται κάποιο χρόνο, εκπαίδευση και υπομονή....