ακριβως! μεχρι να παντρευτουν μονο απ τον κωλο!μονο μεχρι να παντρευτουνε. Μετα ειναι ΄΄κυριες΄΄.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 446
Μετά μαχαιριακριβως! μεχρι να παντρευτουν μονο απ τον κωλο!
boubounitos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2018
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 201
η πώτη μου συζυγος τον έπαιρνε...η δεύτερη, απο λάθος του πρωην αντρα της που την πηγε κατ ευθείαν στα "βαθια", ουτε δαχτυλάκι. Ακόμη κι όταν αποφάσισε,απο μόνη της, τρεις τεσσερις φορές να δοκιμάσουμε με το που ακούμπαγα κωλοτρυπιδα την έπιανε ταχυπαλμία. Βαρέθηκα κι εγω και δεν ξαναπροσπάθησα. Δεν με χαλάει που δεν το κάνει αλλά δεν θα με χάλαγε να το έκανε κιόλας.Δεν υπαρχει γυναικα στον πλανητη που να εχει παρθενο κωλο. Μαλιστα στην Ελλαδα παλαιοτερα, οταν οι αντρες ζηταγανε απο μπρος παρθενα απο πισω μπαιναν τρενα....
Εάν σε εμπιστευτεί ότι θα την προσέξεις μάλλον θα το δοκιμάσει και ενδεχομένως να της αρέσει ή τουλάχιστον δεν θα δυσανασχετεί. Παίζει να μην είναι και έτοιμη ψυχολογικά γιατί το θεωρεί ανώμαλο, υποτιμητικό κλπ. Το βασικό που πρέπει εμείς να προσέχουμε είναι να μην εφαρμόζουμε πίεση και να είμαστε χαλαροί. Εάν είναι έτοιμη το δάχτυλο μπαίνει με άνεση, εάν είναι πολύ σφιχτή το αφήνεις για άλλη φορά ακόμα και εάν σου λέει να προχωρήσεις. Επίσης λιπαντικό πάντα και όχι με βάση το νερό. Εν κατακλείδι εάν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου κατά 50% θα έχεις επιτυχία.
Τέλος για εμάς τους άνδρες το πρωκτικό είναι επικίνδυνο για προστατίτιδες, οπότε ή προφυλακτικό ή πλύσιμο αμέσως και ούρηση.
Τέλος για εμάς τους άνδρες το πρωκτικό είναι επικίνδυνο για προστατίτιδες, οπότε ή προφυλακτικό ή πλύσιμο αμέσως και ούρηση.
boubounitos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2018
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 201
Εξήγησα ότι μόνη της μου ζήτησε να δοκιμάσουμε. Μάλιστα της είπα ότι η αρχή θα γίνει με δάχτυλο. Σε όλες τις προσπάθειες της είπα να μου κρατάει το χέρι ώστε να έχει εκείνη τον έλεγχο της διείσδυσης. Άρα δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. Έχει τραυματική εμπειρία. Κι όταν κάθε φορά μου χαλάει τη διάθεση με τα δεν μπορώ ε δεν υπάρχει λόγος να μην πηδιομαστε επειδή δεν μπορεί να τον πάρει από πίσω. Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω ότι οι γενικεύσεις ότι όλες τον παίρνουν κι όλες τον θέλουν από τον κωλο είναι άκυρες.
Ασε τα πολλά γλυκόλογα και πιάσε μου το χέρι και σπρώξε εσύ γιατί θα νομίζει ότι βάζει το κουράδι μέσα. Καύλωσε την κάντην να χύσει από μπροστά και κάποιοα στιγμή ακούμπισε τον σιγά σιγά στην καύλα και θα τον φάει και θα σου πει και ευχαριστώ. Ο κώλος δεν θέλει πολλές αγαπούλες γιατί τότε χάνετε η αίσθηση που ζητάει η γυναίκα έστω και αν δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει την πρώτη φοράΕξήγησα ότι μόνη της μου ζήτησε να δοκιμάσουμε. Μάλιστα της είπα ότι η αρχή θα γίνει με δάχτυλο. Σε όλες τις προσπάθειες της είπα να μου κρατάει το χέρι ώστε να έχει εκείνη τον έλεγχο της διείσδυσης. Άρα δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. Έχει τραυματική εμπειρία. Κι όταν κάθε φορά μου χαλάει τη διάθεση με τα δεν μπορώ ε δεν υπάρχει λόγος να μην πηδιομαστε επειδή δεν μπορεί να τον πάρει από πίσω. Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω ότι οι γενικεύσεις ότι όλες τον παίρνουν κι όλες τον θέλουν από τον κωλο είναι άκυρες.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δοκίμασε να βάλεις δάκτυλο την ώρα που τη γλείφεις. Απαλα, σιγά σιγά, με μπόλικο λιπαντικό. Άφησέ την να το νιώσει ως μέρος της ρουτίνας του στοματικού και λίγο λίγο θα ξεκλειδώσει. Ειδικα΄ αν το συνδυάζει με οργασμό λόγω γλειψίματος.Εξήγησα ότι μόνη της μου ζήτησε να δοκιμάσουμε. Μάλιστα της είπα ότι η αρχή θα γίνει με δάχτυλο. Σε όλες τις προσπάθειες της είπα να μου κρατάει το χέρι ώστε να έχει εκείνη τον έλεγχο της διείσδυσης. Άρα δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. Έχει τραυματική εμπειρία. Κι όταν κάθε φορά μου χαλάει τη διάθεση με τα δεν μπορώ ε δεν υπάρχει λόγος να μην πηδιομαστε επειδή δεν μπορεί να τον πάρει από πίσω. Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω ότι οι γενικεύσεις ότι όλες τον παίρνουν κι όλες τον θέλουν από τον κωλο είναι άκυρες.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.742
- Πόντοι
- 2.306
α στα διαλα δεν φτάνει που έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στην Αττικήοδο, τσίμπησα 2χιλιαρο μας κάβλωσες και μεσημεριάτικα τι ωραία ειναι η ζωήΔοκίμασε να βάλεις δάκτυλο την ώρα που τη γλείφεις. Απαλα, σιγά σιγά, με μπόλικο λιπαντικό. Άφησέ την να το νιώσει ως μέρος της ρουτίνας του στοματικού και λίγο λίγο θα ξεκλειδώσει. Ειδικα΄ αν το συνδυάζει με οργασμό λόγω γλειψίματος.
boubounitos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2018
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 201
Δεν είναι κακή ιδέα...?Δοκίμασε να βάλεις δάκτυλο την ώρα που τη γλείφεις. Απαλα, σιγά σιγά, με μπόλικο λιπαντικό. Άφησέ την να το νιώσει ως μέρος της ρουτίνας του στοματικού και λίγο λίγο θα ξεκλειδώσει. Ειδικα΄ αν το συνδυάζει με οργασμό λόγω γλειψίματος.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.139
- Πόντοι
- 5.916
Σχεδόν οι μισές
sexy_kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σχεδόν όλες μπορούν να δώσουν κωλο , απλά θέλουν υπομονή και τρόπο.
Εγώ πάντως στις δύο που το επεδίωξα το πέτυχα σχετικά εύκολα.
Στην μια δεν άρεσε ιδιαίτερα και δοκιμάσαμε 3 φορές.
Στην άλλη άρεσε και το κάναμε συχνά πυκνά.
Ερχόταν σε οργασμό τρελό και πολύ γρήγορα μάλιστα.
Εγώ πάντως στις δύο που το επεδίωξα το πέτυχα σχετικά εύκολα.
Στην μια δεν άρεσε ιδιαίτερα και δοκιμάσαμε 3 φορές.
Στην άλλη άρεσε και το κάναμε συχνά πυκνά.
Ερχόταν σε οργασμό τρελό και πολύ γρήγορα μάλιστα.
Μια γκόμενα δεν έχω γαμήσει στην ζωή μου από τον κώλο. Και ήταν και η ποιο ξεπεταγμένη για να μην πω καμία άλλη λέξη. Ξέρετε γιατί; Είχε δώσει ενα κάρο λεφτά για να κάνει λεύκανση κωλοτρυπίδας!!! Και την σεβάστηκα την κακομοίρα.. Δεν κάνω πλάκα. Και μιλάμε την γκόμενα την είχαν γαμήσει μέχρι και οι πέτρες. 35αρα τότε και όταν είδε ότι δεν ήμουν ο μαλάκας που έψαχνε άρχισε τα σούξου μούξου και την έκανα εντός 1 μηνύματος sms. Μαχαίρι
Και τι?Μια γκόμενα δεν έχω γαμήσει στην ζωή μου από τον κώλο. Και ήταν και η ποιο ξεπεταγμένη για να μην πω καμία άλλη λέξη. Ξέρετε γιατί; Είχε δώσει ενα κάρο λεφτά για να κάνει λεύκανση κωλοτρυπίδας!!! Και την σεβάστηκα την κακομοίρα.. Δεν κάνω πλάκα. Και μιλάμε την γκόμενα την είχαν γαμήσει μέχρι και οι πέτρες. 35αρα τότε και όταν είδε ότι δεν ήμουν ο μαλάκας που έψαχνε άρχισε τα σούξου μούξου και την έκανα εντός 1 μηνύματος sms. Μαχαίρι
Φοβοταν μηπως της λερωσεις την κωλοτρυπιδα ?
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Έλα ντε.. Αφού μέσα θα την εχυνες!Και τι?
Φοβοταν μηπως της λερωσεις την κωλοτρυπιδα ?
Αφού ήταν μλκς ο προηγούμενος!!! Έτσι και μια χωρισμένη που τα είχα, είχε φοβηθεί επειδή λέει με τον άντρα της όταν προσπάθησε πονησε. Τελικά μετά από καιρό την πήγα με το μαλακό σιγά σιγά και μόλις είδε ότι άντεχε και της άρεσε που την πήγα χαλαρά είχε γερό ξεκωλιασμαη πώτη μου συζυγος τον έπαιρνε...η δεύτερη, απο λάθος του πρωην αντρα της που την πηγε κατ ευθείαν στα "βαθια", ουτε δαχτυλάκι. Ακόμη κι όταν αποφάσισε,απο μόνη της, τρεις τεσσερις φορές να δοκιμάσουμε με το που ακούμπαγα κωλοτρυπιδα την έπιανε ταχυπαλμία. Βαρέθηκα κι εγω και δεν ξαναπροσπάθησα. Δεν με χαλάει που δεν το κάνει αλλά δεν θα με χάλαγε να το έκανε κιόλας.
Ήθελε φράγκα η κυρία?Μια γκόμενα δεν έχω γαμήσει στην ζωή μου από τον κώλο. Και ήταν και η ποιο ξεπεταγμένη για να μην πω καμία άλλη λέξη. Ξέρετε γιατί; Είχε δώσει ενα κάρο λεφτά για να κάνει λεύκανση κωλοτρυπίδας!!! Και την σεβάστηκα την κακομοίρα.. Δεν κάνω πλάκα. Και μιλάμε την γκόμενα την είχαν γαμήσει μέχρι και οι πέτρες. 35αρα τότε και όταν είδε ότι δεν ήμουν ο μαλάκας που έψαχνε άρχισε τα σούξου μούξου και την έκανα εντός 1 μηνύματος sms. Μαχαίρι
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21