You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω αμαλαχει. πανω εκει που εσπρωχνα ελλεινιδα στο βαθος σκονταφτα σε κατι σκληρο . καταλαβα οτι ηταν σκατουλα εκανα υπομονη γιατι δεν ηθελα να προσβαλω το μουνετο προσπαθησα να σπρωχνω αργα και σταθερα γιατι η κουραδα εδειχνε οτι ηταν ετοιμη να αλλαξει θεση. οποτε εβαλα ρελαντι κοφτεσ ανασες μεχρι να τελειωσω. νταξ να πουμε ολα στο προγραμμα ειναιΔεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος θέλει να σφηνοση τιν πουτσα του σε μια τρύπα που χρησιμεύει για χεσιμο και μόνο ποτέ δεν το είχα αυτό το κόλλημα ! Και ξαναλέω όσοι γουστάρουν κωλοτρυπιδες οι κρυφοπουστρακια (δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι κωλακηδεσ δοκιμάζουν με τραβελια ) είναι η μικροψωληδες που κολυμπάει στο μουνι και παίρνουν την άλλη μπας και νιώσουν λίγο ψωλαραδες χααχα
Τους γουστάρουν κι οι κοπέλες της δουλειάς για προφανείς λόγους.Πόσες φορές θα τα λέμε ;; Μόνο οι μικροψωληδες γουστάρουν κωλο αφού στα μουνακια η πουτσα κολυμπάει
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Με απόψεις νηπιαγωγείου είσαι. Πότε ενηλικιώθηκες;Πόσες φορές θα τα λέμε ;; Μόνο οι μικροψωληδες γουστάρουν κωλο αφού στα μουνακια η πουτσα κολυμπάει
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Γιατί δεν σταμάτησες και δεν ζήτησες να καθαρίσει τον πρωκτό της;τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω αμαλαχει. πανω εκει που εσπρωχνα ελλεινιδα στο βαθος σκονταφτα σε κατι σκληρο . καταλαβα οτι ηταν σκατουλα εκανα υπομονη γιατι δεν ηθελα να προσβαλω το μουνετο προσπαθησα να σπρωχνω αργα και σταθερα γιατι η κουραδα εδειχνε οτι ηταν ετοιμη να αλλαξει θεση. οποτε εβαλα ρελαντι κοφτεσ ανασες μεχρι να τελειωσω. νταξ να πουμε ολα στο προγραμμα ειναι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.276
- Πόντοι
- 12.756
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω αμαλαχει. πανω εκει που εσπρωχνα ελλεινιδα στο βαθος σκονταφτα σε κατι σκληρο . καταλαβα οτι ηταν σκατουλα εκανα υπομονη γιατι δεν ηθελα να προσβαλω το μουνετο προσπαθησα να σπρωχνω αργα και σταθερα γιατι η κουραδα εδειχνε οτι ηταν ετοιμη να αλλαξει θεση. οποτε εβαλα ρελαντι κοφτεσ ανασες μεχρι να τελειωσω. νταξ να πουμε ολα στο προγραμμα ειναι
τυπε οπως οταν τρακαραμε τα βαγονια του τραινου στα παιχνίδια που ειχαμε πιτσιρικαδες
την γυρισες πισω στομαχι την κουραδα τουλαχιστον?
αρα πουτσοφιλουσες την κουράδα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
καμια φωτο το κωλαρακι σου θα μας βαλεις?Γιατί δεν σταμάτησες και δεν ζήτησες να καθαρίσει τον πρωκτό της;
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Μην στεναχωριέσαι,έχει και τα θετικά του. Έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σου δώσουν κωλοόχι ρε μικροτσούτσουνος είμαι. με βούλα...
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Έχει στο νήμα μου το πρωινό σεξ. Δες και πήγαινε να τον παίξειςκαμια φωτο το κωλαρακι σου θα μας βαλεις?
Τελευταία τροποποίηση:
τρελή εμπειρία είχα με μια παντρεμένη. Η οποία ήταν κ γραμματέας μου. Την πήγα στο ξενοδοχείο κ εκεί που με καβάλησε, περίμενα από μπροστά κ αυτή το έβαλε απ ευθείας στον κωλο της κ ούρλιαξε από τον πόνο. Τρέξε όταν από εκεί μου είπε μετά
περιτο να πω ότι έχυσα στο δίλεπτο
περιτο να πω ότι έχυσα στο δίλεπτο
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
πφφφφφφφφφφ με απαξιωσες τελειως,μηπως εχεις λινκ να μην ψαχνω?Έχει στο νήμα μου πρωινό σεξ. Δες και πήγαινε να τον παίξεις
Γιατί μέσα στην καύλα που να σκεφτεί να σταματήσει...Γιατί δεν σταμάτησες και δεν ζήτησες να καθαρίσει τον πρωκτό της;
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Ναι αλλά και να έχεις το άγχος μη συμβεί το απροσδόκητο- μπορείς να το ευχαριστηθείς;Γιατί μέσα στην καύλα που να σκεφτεί να σταματήσει...
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
"Mαμήσι" από κώλο for the win!Ναι αλλά και να έχεις το άγχος μη συμβεί το απροσδόκητο- μπορείς να το ευχαριστηθείς;
Δεν μπορείς και ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ποτέ τίποταΝαι αλλά και να έχεις το άγχος μη συμβεί το απροσδόκητο- μπορείς να το ευχαριστηθείς;
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Τελικά Μήπως έχεις βαρεθεί και το απλό γαμησι;Κι όμως δε λεω μαλακιες
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.290
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ σε πιστεύω. Όσο "θεϊκό" και να είναι κάτι, μετά από αρκετές επαναλήψεις, το συνηθίζεις και δε σου κάνει αίσθηση πλέον.Κι όμως δε λεω μαλακιες
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.290
- Πόντοι
- 4.546
Και να το έχουμε βαρεθεί, ποτέ δε λέμε όχι σε μια πίπαΤελικά Μήπως έχεις βαρεθεί και το απλό γαμησι;
farmerjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2021
- Like
- 436
- Πόντοι
- 21
Ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος.Τον έχω βαρεθεί τον κώλο
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις