Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ νομίζω ναι, πως γενικά τον παίρνουν από κωλο. Αρκετες νομίζω το δοκιμάζουν για την εμπειρία και ίσως δεν ξανακάνουν. Άλλες πάλι το κάνουν και μετά το θέλουν κάθε τόσο (τύπου μία το δίμηνο έτσι για αλλαγή). Και φυσικά υπάρχει και μία μερίδα που το ευχαριστείται, το θέλει και το κάνει συστηματικά . Τώρα πόσες το παραδέχονται είναι άλλη κουβέντα. Αλλά νομίζω πολλές δίνουν κωλο. Νομίζω για να μπεις στην τρίτη κατηγορία πρέπει να έχεις πρώτες πολυ καλές εμπειρίες για να ανακαλύψεις τι ηδονή είναι το πρωκτικό και να το θες.
Είναι λίγες πραγματι , εμένα μια φορά μου είχε τυχει πριν λίγα χρόνια εγώ τότε 20 αυτή 27.το κανε λες και το επερνε από μπροστά

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Το 99% δίνει, αν την έχεις ικανοποιήσει καλά, την έχεις περιποιηθεί, σε εμπιστευτεί οτί δεν είσαι ατσούμπαλος να πονέσει με την καταλληλη προετοιμασία .......όλα γίνονται εύκολα. Επίσης αν ξέρεις να το δουλεύεις κ την αφήσεις να χαλαρώσει ανοίγει σαν τριαντάφυλλο κ το δίνουν συνεχώς, κάπως σαν επιβράβευση επειδή γαμήθηκαν καλά, κάτι σαν πολύ περιποιημένη πίπα για να χύσεις

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.707
Πόντοι
1.446
Με σάλιο και υπομονή ...
Ο κωλος γίνεται μουνι.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.847
Πόντοι
446
Ελληνίδα:
Θα κάνει πιρσινγκ
Θα κάνει τατουάζ
Θα αλλάξει 500 χρώματα μαλλί
Θα κάνει χαλαουα με κερί
Αλλά.....
Όχι από πίσω πονάει
???????

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Πόσες φορές θα τα λέμε ;; Μόνο οι μικροψωληδες γουστάρουν κωλο αφού στα μουνακια η πουτσα κολυμπάει

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
λίγο υπερβολικό αυτό?
λέω...
Ντάξει ρε Τζον εσύ έχει και 11χιλιαδες μνμ οπότε για bou δεν έχεις θέμα (20+)

Οι άλλοι ανήκουμε στην κατηγορία που λέει ο τύπος πιο πάνω :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
όχι ρε μικροτσούτσουνος είμαι. με βούλα...
Ε και πολύ είναι για μικροτσούτσουνος ... άμα την είχες μεγάλη θα σου για τουλάχιστον Ελισάβετ και πάνω ... αρχοντόνομα και αρχοντόμουνο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
αποφεύγω τις αρχοντογυναίκες (ειδικά του μπου) :confused: :confused:
Οι του μπου, μπορεί να μοιάζουν με γυναίκες, μπορεί να συμπεριφέρονται σαν γυναίκες, μπορεί να τις γαμάς και σαν γυναίκες ΑΛΛΑ πάντα θα σου μένει μια αμφιβολία :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mantw

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος θέλει να σφηνοση τιν πουτσα του σε μια τρύπα που χρησιμεύει για χεσιμο και μόνο ποτέ δεν το είχα αυτό το κόλλημα ! Και ξαναλέω όσοι γουστάρουν κωλοτρυπιδες οι κρυφοπουστρακια (δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι κωλακηδεσ δοκιμάζουν με τραβελια ) είναι η μικροψωληδες που κολυμπάει στο μουνι και παίρνουν την άλλη μπας και νιώσουν λίγο ψωλαραδες χααχα

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Δεν μου αρεσει ο κώλος. Ποτέ δεν ζητάω, όσες φορές έχω πάρει μου προσφέρθηκε. Οταν μια γυναίκα σου προσφέρει τον κώλο της σημαίνει ότι ο δείκτης καύλας πια οδηγεί την ερωτική σχέση σε άλλο επίπεδο. Ειχα σχέση που εδινε κώλο, το ζητούσς δηλαδη, μόνο πιωμένη ή σε ΧΧΧ ξενοδοχείο. Επίσης για να σου δώσει κώλο χρειάζεται διάστημα για να καλλιεργηθει οικειότητα. Σε πρωτο πήδημα δεν μου έτυχε ποτέ. Κάποτε όμως μια κυρία μου ειπε «οταν σου δωσω τον κώλο μου σημαίνει ότι σε εμπιστεύομαι». Συνολικα σχεδίν όλες οι γυναίκες με τις οποίες εχω συσχετιστεί, έδιναν, σε ιδιαίτερες στιγμες.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος θέλει να σφηνοση τιν πουτσα του σε μια τρύπα που χρησιμεύει για χεσιμο και μόνο ποτέ δεν το είχα αυτό το κόλλημα ! Και ξαναλέω όσοι γουστάρουν κωλοτρυπιδες οι κρυφοπουστρακια (δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι κωλακηδεσ δοκιμάζουν με τραβελια ) είναι η μικροψωληδες που κολυμπάει στο μουνι και παίρνουν την άλλη μπας και νιώσουν λίγο ψωλαραδες χααχα
Παντρεμένος βαρετός τυπάς που μέχρι και με εργαζόμενα κορίτσια ζητάς βανίλια ιεραποστολικό.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1

Stories

Νέο!